Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
ΣΤΧ

ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΕ ΧΙΟΝΙ, ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΕΣ ΚΤΛ.

Recommended Posts

..να προτεινω να δημιουργηθει ενα topic που να εχει μαζεμενους ολους τους τιτλους των ταινιων που εχουν χιονι καθως και μια περιληψη της... υποθεσης :X και να γινει sticky; (sticky ειναι να μεινει παντα σαν πρωτο θεμα)

Μια απλή κ άμεσα υλοποιήσιμη ιδέα.

Eυχαριστούμε orck.

Mε εκτίμηση,

1) Aspen Extreme.

2) Vertcal Limit (παπάτζα! :X )

3) Cliff Hanger (παπατζα του αιωνα! :X )

Πειτε, πειτε να φτιαξουμε ενα snow-movie bank.. :X

Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική!

Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!!

4) Touching The Void (Εκπληκτικό, με 2 ορειβάτες)

5) Extreme Ops (παπάτζα αλλά ωραία Αλπικά τοπία)

6) The Day After (παπάτζα αλλά πολύ χιόνι ρε παιδί μου)

Φιλικά

Το "Μαύρο Πρόβατο" του Φόρουμ

Παναγιώτης

Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας

IPB Image

7) Nature unleashed Avalanche δυστυχώς δε θυμάμαι ελληνικό τίτλο (επίσης παπάτζα για να συνεχίσω με τα κριτήρια αξιολόγησης του Makalu )

Αλήθεια στο curling ντοπάρονται?

Koιταξε πιο κάτω στα post, εκει που λέει "Ταινία με χιονάκι" και θα μάθεις πως λέγεται στα Ελληνικά η ταινια των 11 Οσκαρ :!: :shock: :?

With great mountains, comes great skiing!

Νομιζω πως γενικοτερα σε αυτο το ειδος ταινιων, οι περισσοτερες ειναι του τυπου "παπατζα"...

Δε θυμαμαι να εχω δει καποια ταινια με σκι/χιονια που να μου εχει μεινει..

Νομιζω στο "ΧΧΧ" εχει κατι φασεις με snowboard.

Δεν την εχω δει αλλα πρεπει να ειναι και αυτη παπατζα... :P

volkl_2011_unlimited-ac-30.png

ερώτηση πρώτη: τι είναι η παπάτζα :P

ερώτηση δεύτερη: όταν λέμε για ταινίες εννοούμε ταινίες που έχουν παιχτεί στον κινηματογράφο ή γενικότερα παραγωγές που έχουν να κάνουν μόνο με σκι?

Πάντως προσωπικά έχω αρκετό υλικό με extreme freeride ski που έχω κατεβάσει απο το δύκτιο.Οι τίτλοι ωστόσο δεν είναι οι σωστοί για αυτό δεν τους αναφέρω όλους.

free radicals ski

pushing the limits

και πολλά βιντεάκια με τίτλο ski , freeride skiing και τέτοια.

Προσοχή όμως γαιτί αυτά δεν γράφουν στο τέλος ότι αυτά που είδατε δεν πρέπει ποτέ να τα κάνετε εσείς αλλά και ότι γίνονται από επαγγελματίες τρελλαμένους που οι μισοί αν όχι όλοι έχουν μετρήσει τα κοκαλάκια τους ένα προς ενα :twisted: :twisted:

Ας το πω και δω... δε χανω τιποτα και αλλωστε η ταινια σιγουρα το αξιζει! Δεν εχει να κανει με σκι, ορειβασιες κλπ. αλλα απο χιονι πολυ (σχεδον ολη η ταινια γυρισμενη στο χιονι). Βεβαια οποιος τη δει θα καταλαβει οτι τελικα αυτο που αξιζει πανω απ ολα σε αυτη την ταινια δεν ειναι το χιονι (δυστυχως) αλλα το εκπληκτικο παραδειγμα των πρωταγωνιστων (επαναλαμβανω προκειται για αληθινη ιστορια!!):

"ALIVE" :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

"Men are born ignorant, not stupid; they are made stupid by education."

B.R.

EGW EXW NA PROTINW

1)SAAB AND SALOMON PRESTENT: Adrenalin Hunters; The winter's movie

H OPOIA EINAI MIA PARAGWGH THS SALOMON KAI EXEI MESA SKINES APO TSONTES GIRISMENES PANW STA XIONODROMIKA...EEEEEEE LATHOS PERIEXEI SKINES APO0 CROSSMAX SERIES KAI GENIKA APO SHOW (HALF PIPE) APO ATHLITES THS SALOMON

2)WARREN MILLER'S JOURNEY TO OPOIO TO TSIBISA APO AGGLIA KAI EINAI EPISIS POLY KALO GIRISMENO SE XIONODROMIKA THS AMERIKHS

AFTA KAI APO MENA TON CINEFIL KAI KRITIKO KAI GENIKWS ENA POLY MEGALO ANTRWPO TOU KINIMATOGRAFOU KAI THS TEXNHS :lol::lol::lol:

Κλείνω τα μάτια

μα τα τύμπανα βαράνε ακόμα,

τώρα θα παίξουν στον δικό μου ρυθμό,

είναι οι διάβολοι

που μέσα μου χoρεύουν

και με σπρώχνουν να σου πω,

πως πάντα θα είμαι εδώ...

IPB Image

IPB Image

Ρε παιδιά για διαφωτίστε με λίγο.....

Αν εξαιρέσουμε τις χολιγουντιανές παπάτζες, τις οποίες μπορείς να νοικιάσεις απο κάποιο video club, τις αληθινές ταινίες γυρισμένες με real pro riders ( πχ RED BULL κτλ), που μπορούμε να τις βρούμε????

Φιλικά

Σπύρος :lol:

Sky is not my limit.....it's my playground!!! :skydive:

Επι τη ευκαιρία μήπως έχει κανείς ή μήπως ξέρει που μπορώ να βρω videos η dvd με αγώνες του παγκοσμίου πρωταθλήματος Alpin skι.i

1.Out Cold (Κωμωδια με αρκετα καλο snowboarding )

2.Extreme Days (Αν δεν κανω λαθος εχει καποια στοιχεια snowboard)

3.Extreme Ops (Απιστευτα τοπια!!!)

Αυτα και απο μενα

ΑΚΑ as JEEP!!!

Ο Εξορκισμος ΠΕΤΥΧΕ , το avatar αλλαξε, παμε για αλλα ΤΩΡΑ!!!!!!!!!

Φιλικά όπως πάντα

Βασίλης....

.

2) Vertcal Limit (παπάτζα! :lol: )

giati re makalu?

to vertical limit einai polu wraia taineia.

43198072.jpg

drop cliffs, not bombs

to vertical limit einai polu wraia taineia.

...να υποθεσω οτι αναφερεσαι στα ορεινα τοπια/πλανα των Νεοζηλανδικών Αλπεων που, ΝΑΙ, οντως ειναι ωραια.…(προσωπικα βρηκα ελαχιστα σημεια της ταινιας που να σχετιζονται με τη πραγματικοτητα που μπορει να συναντησει κανεις στο βουνο—και ειδικα στο Κ2 :lol: !)

Κ. :lol:

Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!!

nai sigoura autes oi taineies den exoun kamia sxesi me tin pragmatikotita.

alla i sigkekrimeni einai apo tis kaliteres bounisies pu exw dei..

43198072.jpg

drop cliffs, not bombs

-stimulus (rage films)

-x (poor boyz productions)

-yearbook (skiing class of 2004) Matchstick productions

-not another ski movie (poor boyz productions)

-soul purpose (Teton Gravity Research)

www.LINESKIS.com

KI EMENA M ARESEI TO VERTICAL LIMIT EGW OMWS THA PROSTHESW KAI MIA ALLH H OPOIA PIO POLY ASXOLEITAI ME THN EPIVIWSH STO XIONI EINAI H GNWSTH "XAMILO VAROMETRIKO" ME TON STALONE

OSO GIA PAIXNIDIA OMADWN POU PROANAFERTHIKAN NOMIZW OTI H KALITERES TAINIES THA HTAN TOU PANATHINAIKOU STHN EVRWPH :evil:

Κλείνω τα μάτια

μα τα τύμπανα βαράνε ακόμα,

τώρα θα παίξουν στον δικό μου ρυθμό,

είναι οι διάβολοι

που μέσα μου χoρεύουν

και με σπρώχνουν να σου πω,

πως πάντα θα είμαι εδώ...

IPB Image

IPB Image

Κανείς μέχρι τώρα δεν ανέφερε την ταινία "Η κατάσκοπος που με αγάπησε" (αν θυμάμαι καλά) του James Bond, που αρχίζει με ένα φοβερό κυνηγητό και πιστολίδι στις πίστες, αλλά και εκτός πίστας. Αν θυμάμαι καλά μάλιστα στο τέλος ο James την κάνει με παραπέντε.

Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία.

Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.-

Κανείς μέχρι τώρα δεν ανέφερε την ταινία "Η κατάσκοπος που με αγάπησε" (αν θυμάμαι καλά) του James Bond, που αρχίζει με ένα φοβερό κυνηγητό και πιστολίδι στις πίστες, αλλά και εκτός πίστας. Αν θυμάμαι καλά μάλιστα στο τέλος ο James την κάνει με παραπέντε.

Σωστοοοός MAC, αλλά το αλεξιπτωτο ΔΕΝ είναι παραπέντε, είναι ΠΑΛΑΙΟΤΑΤΟ ελευθέρας και εάν θυμάμαι καλά, ο θόλος έιχε τη σημαία της Μεγάλης Βρετανίας...

R.I.P

θα είσαι πάντα μαζί μας!

…και αν θυμαμαι καλα, καποια πλανα εχουν γυριστει στην ελβετικη περιοχή του Jungfrau (Eiger, Moench κτλ). Πριν πολλα χρονια (ισως τελη δεκαετιας 80’) ειχα βρεθει οικογενειακως σε ενα γειτονικο του Grindelwald χ/κ, το Schilthorn, που ενα απο τα τελεφερικ του ηταν αυτό που ειχαν γυριστει πολλα πλανα της ταινιας (μαλιστα ηταν κ τοπικο αξιοθεατο η επισκεψη σε αυτο τον αναβατηρα-μεγαλη υπερηφανεια οι ντόπιοι :lol: ...ηταν εκει που ειχε πεσει το κυνηγι με τον ‘σαγόνια’, αν θυμαμαι καλα! 8) )

…και αν θυμαμαι καλα, καποια πλανα εχουν γυριστει στην ελβετικη περιοχή του Jungfrau (Eiger, Moench κτλ). Πριν πολλα χρονια (ισως τελη δεκαετιας 80’) ειχα βρεθει οικογενειακως σε ενα γειτονικο του Grindelwald χ/κ, το Schilthorn, που ενα απο τα τελεφερικ του ηταν αυτό που ειχαν γυριστει πολλα πλανα της ταινιας (μαλιστα ηταν κ τοπικο αξιοθεατο η επισκεψη σε αυτο τον αναβατηρα-μεγαλη υπερηφανεια οι ντόπιοι :lol: ...ηταν εκει που ειχε πεσει το κυνηγι με τον ‘σαγόνια’, αν θυμαμαι καλα! 8) )

Νομίζω ότι εχει και σκηνές στο revolving restaurant στα 3500 του Saas Fee που το παροσιάζει σαν γιαφκα (χλιδάτη) του κακού

Να προσθέσω το Dumb and Dumber που έχει ASPEN COLORADO και πολύ γέλιο

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Yπάρχει και το "Ο Κόσμος δεν είναι αρκετός" του 007 που δείχνει και αυτό πιστολίδι στο χιόνι.

(πάντως μιας και αναφέρθηκε ο 007, το μόνο που έχω να πω είναι ότι οι καλύτερες ταινίες είναι εκείνες του Σον Κόνερι... )

Α! έχει και λίγο χιονάκι στο Aspen στην ταινία "Ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος"

JAPOW!!!

Α! έχει και λίγο χιονάκι στο Aspen στην ταινία "Ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος"

Tώρα ή πρέπει να πιάσουμε κόκκινο ή έκανες μετάφραση σε αυτά που έγραψα :lol:

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

:oops: :oops: :oops: Sorry φίλε ΜΙΚ, δεν το είδα!! Έχει γέλιο η ταινία αλλά μας κάνει να αισθανόμαστε ηλίθιοι :lol::lol:8) 80

JAPOW!!!

O οδηγος-βουνου που ειχα ανεβει στο Moench, οταν ειχαμε φτασει στο εστιατοριο του Jungfraujoch-Top of Europe (3571μ) για να ξεκινησουμε απο ’κει την αναβαση, μου ειχε πει οτι πολλες γνωστες ταινιες (τι εννοουσε γνωστες βεβαια ‘ντεν εκω ιντεα’ :roll: ) εχουν γυριστει εκειπανω.

RE_1.jpg