mixalis 3 Report post Posted January 18, 2012 Θα ήθελα να μου πείτε πια είναι η γνώμη σας για αυτά τα πέδιλα. Μου κάνει εντύπωση, δεν τα έχω δει να τα έχει κάποιος. Quote Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted January 18, 2012 τα δοκιμασα περισι αλλα στη πιστα και με παγο.απιστευτα ευκολο πεδιλο το συνηθησα αμεσως!!!αν θυμαμαι καλα εχει radius 11 μετρα???παντως εστριβε με το μυαλο...αν δεν ηταν τοσο ακριβο θα το χτυπουσα... Quote οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
koukos 362 Report post Posted January 19, 2012 τα δοκιμασα περισι αλλα στη πιστα και με παγο.απιστευτα ευκολο πεδιλο το συνηθησα αμεσως!!!αν θυμαμαι καλα εχει radius 11 μετρα???παντως εστριβε με το μυαλο...αν δεν ηταν τοσο ακριβο θα το χτυπουσα... Ποιό από τα δύο BBR; Το 7,9 ή το 8,9 και σε τι ύψος; Quote Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted January 19, 2012 το 8.9 αλλα υψος δεν θυμαμαι...πανω απο 1. ηταν σιγουρα.. Quote οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
kantoniou 333 Report post Posted January 19, 2012 το 8.9 αλλα υψος δεν θυμαμαι...πανω απο 1. ηταν σιγουρα.. Φτιαξτε αυτο το 8-0 ρε παιδια. Quote Life consists of only two things: skiing and waiting to go skiing. Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted January 19, 2012 Θα φτιαχτει αλλα στο νεο φορουμ...συντομα κοντα σας!! Quote "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites