Jump to content
Sign in to follow this  
Igor

Burton Boots Καποιες Πληροφοριες.

Recommended Posts

Θα ηθελα απο καποιον burtonakia να μου δωσει τα φωτα του για καποιο προβλημα.

Ειναι για τις μποτες της κοπελας μου ή οποιες ειναι καινουργιες και την χτυπανε σε καποια μαξιλαρακια που εχει στο υψος που ειναι οι αστραγαλοι.Θελω να πιστευω οτι θα στρωσουν αλλα μετα απο 4 φορες ειναι ακομα τα ιδια.

Η απορια μου ειναι οτι εχει παντου ραφες και αυτα δεν βγαινουνε αλλα ταυτοχρονα ειχε και ανταλλακτικα μαξιλαρακια επιπλεον στο κουτι(αφου δεν βγαινουν τα ανταλλακτικα τι τα εχει??)

 

 

 

Α επισης δοκιμασα χθες και ενα σανιδι Burton to Blunt 2012 1.52 μηκος.Αρκετα παιχνιδιαρικο και πολυ μαλακο σε συγκριση με το δικο μου , βεβαια το 1.52 ηταν λιγο μικρο αλλα μου αφησε αρκετα καλες εντυπωσεις....


ΑΚΑ as JEEP!!!

Ο Εξορκισμος ΠΕΤΥΧΕ , το avatar αλλαξε, παμε για αλλα ΤΩΡΑ!!!!!!!!!

 

Φιλικά όπως πάντα

Βασίλης....

Share this post


Link to post
Share on other sites

burtonακιας;γκουχου γκουχου χαχαχαχαχα!

αν την χτυπαγαν απο την αρχη κακως τις αγορασατε!παιζει και να μην τις φορεσε αρκετη ωρα στο μαγαζι οταν εκανε δοκιμη οποτε δικαιολογειται...

να δοκιμασει τα εξης:

α))καλτσες για μποτες snowboard που δεν εχουν ραφες!φοραγα απλες αθλητικες και οταν φορεσα αυτες για snowboard λυθηκαν καποια μικροθεματακια που ειχα τοτε!

β)αν φοραει ισοθερμικο,να μην ειναι η ραφη κατω κατω,να το τραβαει να ανεβει λιγο.ισως να κατεβαινει το κατω μερος με την ραφη και να την εμποδιζει στις κινησεις.

γ)αν ΔΕΝ ειναι τιποτα απο τα παραπανω,ας βαλει εναν πατο μεσα στην μποτα ωστε να σηκωθει ελαχιστα το ποδι και να μην βρισκουν τα μαξιλαρακια στους αστραγαλους.

δοκιμασατε να φορεσει το εσωτερικο μποτακι μονο χωρις την μποτα μηπως ειναι αλλου το προβλημα;ρωταω γιατι τα μαξιλαρακια υποτιθεται οτι ειναι μαλακά και δεν χτυπανε σε καμια περιπτωση...

κατι αλλο,μηπως σηκωνεται η φτερνα οταν παταει στις μυτες;αν ναι,εχουμε την λυση,το ειχε η κοπελα μου αυτο το προβλημα και το λυσαμε με πατεντα made in greece!


DSC007301-2.jpg77_NORTHOFHEAVEN-DAVEDOWNING.gif

Hessex υπερλευκαντικο!για λευκότερα λευκά!

http://instagram.com/liapos

Share this post


Link to post
Share on other sites

σαν μεγας burtonακιας και εγω ο φιλος liapos στα ειπε πολυ σωστα φιλε βασιλη!!!!!


https://www.youtube.com/watch?v=AXaCeEtlsRE

JIB...AND JIB AGAIN

Share this post


Link to post
Share on other sites

Στο μαγαζι μειναμε κανα 3 ωρο( στο τελος μας βαρεθηκαν)

α)οχι. Εχει δοκιμασει διαφορετικες καλτσες snowboard.

β)οχι

γ)Η φτερνα σηκωνεται ελαχιστα αλλα σε λογικα πλαισια (συμφωνα με τα λεγομενα της) που ειναι μεσα στα ορια απλα με την τριβη της κανει πληγη στο ποδι. Απλα ηθελα να ξερω αν βγαινουν αυτα τα μαξιλαρακια για εγω δεν εβγαλα ακρη. Αλλα απο την αλλη αν δεν βγαινουν τα ανταλλακτικα τι τα δινουν???

Θα δω σε ποιο σημειο σημειο την χτυπαει ακριβως μηπως παω για 2πλο πατο απλα ηθελα να πιστευω οτι μετα απο λιγες φορες θα ειναι μια χαρα. Και εμενα παντα τις 2-3 πρωτες φορες με χτυπανε οι μποτες και μετα ανοιγουν.


ΑΚΑ as JEEP!!!

Ο Εξορκισμος ΠΕΤΥΧΕ , το avatar αλλαξε, παμε για αλλα ΤΩΡΑ!!!!!!!!!

 

Φιλικά όπως πάντα

Βασίλης....

Share this post


Link to post
Share on other sites

ΜΗΝ πας σε διπλο πατο απο την αρχη!δοκιμαστε πρωτα με εναν πατο οπως γραφω πιο πανω,ο διπλος πατος ισως σηκωσει πολυ το ποδι και εχει προβλημα στο κουτεπιε οταν δεσει την μποτα.μην παμε να φτιαξουμε ενα προβλημα και βρουμε αλλο μπροστα μας!

πρωτα με εναν πατο και μετα αν ειναι βαζετε και δευτερο!


DSC007301-2.jpg77_NORTHOFHEAVEN-DAVEDOWNING.gif

Hessex υπερλευκαντικο!για λευκότερα λευκά!

http://instagram.com/liapos

Share this post


Link to post
Share on other sites

δεν υπαρχει δυνατοτητα να τις μαλακωσουν τις μποτες; σε μαγαζι εξειδικευμενο...

ή δεν εχει στην Αθηνα κανεναν; (οχι οτι εχει θεσνιη...αλλα εξωτερικο εχουν)


Snow is on my D.N.A.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μα εναν πατο εχει ηδη μεσα η μποτα οπως εχουν ολες.Μηπως δεν καταλαβα εγω καλα τι εννοεις??


ΑΚΑ as JEEP!!!

Ο Εξορκισμος ΠΕΤΥΧΕ , το avatar αλλαξε, παμε για αλλα ΤΩΡΑ!!!!!!!!!

 

Φιλικά όπως πάντα

Βασίλης....

Share this post


Link to post
Share on other sites
γ)Η φτερνα σηκωνεται ελαχιστα αλλα σε λογικα πλαισια (συμφωνα με τα λεγομενα της) που ειναι μεσα στα ορια απλα με την τριβη της κανει πληγη στο ποδι.

ουτε οι δικες μου μποτες εχουν πατο μεσα στο μποτακι ουτε τις κοπελας μου,ουτε τα προϊγουμενα δυο ζευγαρια που ειχα!δεν παει να πει αυτο οτι δεν εχει καμια πατο ή οτι ολες εχουν (οπως οι μποτες της κοπελας σου).οποτε αφου εχετε ηδη εναν πατο,δοκιμασε να βαλεις αλλον ενα,αν εξακολουθει το προβλημα τοτε παμε στο Β σχεδιο!

 

σχεδιο Β

 

λοιπον,στην παραθεση λες οτι σηκωνεται η φτερνα και με την τριβη γινεται πληγη κλπ κλπ.ας ξεκινησουμε απο τα απλα και βασικα.ΔΕΝ πρεπει να σηκωνεται η φτερνα καθολου.αν σηκωνεται τοτε απλα η μποτα δεν κανει για τα ποδια μας και δοκιμαζουμε αλλο σχεδιο,αλλη μαρκα μεχρι να βρουμε αυτο που θελουμε!

για να γινεται πληγη απο την τριβη θα πρεπει να σηκωνεται αρκετα η φτερνα.αρα πρεπει να κρατησουμε την φτερνα κατω.πως το κανουμε αυτο;

πας σε πρακτικερ (ή κανα χρωματοπωλειο της γειτονιας) και αγοραζεις ενα φυλλο καουτσουκ γυρω στα 5 χιλιοστα παχος,οχι μεγαλυτερο.παρε και μια ταινια διπλης οψης (κολαει και απο τις δυο πλευρες) οχι ομως λεπτη (θα ξεκολλησει γρηγορα) να εχει λιγο παχος!

αφου ξεπλυνεις το καουτσουκ με νερο για να φυγουν βρωμιες και σκονη για να μπορει να κολλησει καλα,κοβεις δυο κομματια,10 cm χ 3 cm.στην μια πλευρα τους βαζεις την ταινια διπλης.

βγαζεις το εσωτερικο μποτακι απο την μποτα,το φοραει η κοπελια,και εξωτερικα απο το μποτακι βαζεις τα δυο κομματια καουτσουκ πανω απο καθε αστραγαλο.μην κοψεις ενα κομματι απο αστραγαλο σε αστραγαλο γιατι ετσι ''σπρωχνεις'' ολο το ποδι μπροστα στην μποτα και θα εχει μετα θεμα στο κουτεπιε/καλαμι με το σφιξιμο της μποτας.βαζετε το μποτακι μεσα στην μποτα (προσοχη να μην φυγουν τα κομματια που κολλησες) και φοραει την μποτα να κανει δοκιμες.

αν βρεις πιο λεπτο σε παχος καουτσουκ,απλα θα βαζεις 2 κομματια σε καθε αστραγαλο.

ελπιζω να καταλαβες τι και πως θα το κανεις,με την πρωτη ευκαιρια θα βγαλω φωτο απο τις μποτες της κοπελας μου για να δεις.θα αργησω ομως λιγο,αυριο-μεθαυριο γιατι εχουμε λιγο τρεξιμο με τις δουλειες μας.


DSC007301-2.jpg77_NORTHOFHEAVEN-DAVEDOWNING.gif

Hessex υπερλευκαντικο!για λευκότερα λευκά!

http://instagram.com/liapos

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Posts

    • Εε συγγνωμη.. χιονιζει..
    • Rafting στο Λούσιο - Κυριακή 26 Μαϊου 2024 Ο Ελληνικός Σύλλογος Τουριστικής Χιονοδρομίας καλεί τα μέλη και τους φίλους του την Κυριακή 26 Μαϊου και ώρα 11:00 στην Ανοιξιάτική μας εξόρμηση στην Αρκαδία. Σε συνεργασία με την Trekking Hellas Arcadia θα κάνουμε Rafting στα πανέμορφα νερά του Λούσιου. Κόστος συμμετοχής 50€, προκαταβολή 20€ έως και 4 Μαϊου.  Σημείο συνάντησης, βάση trekking hellas Αρκαδίας, Βλαχορράπτης  https://maps.app.goo.gl/XkX9kXCkbEYDfmRX8 Διάρκεια  4 ώρες. Εξοπλισμό που θα χρειαστείτε:  Αθλητικά παπουτσια που θα βραχούν Μαγιό. Πετσέτα. Λεπτομέρειες θα βρείτε στο site:  https://trekking.gr/el/activity/rafting-lousios-alfeios Απαραίτητη Δήλωση συμμετοχής  τηλεφωνικά/viber: 6976101568 Ισιδώρα Σουμάνη & Δημήτρης Καρυστηναίος 6937009885, ή  email στο snowclub@snowclub.gr Τελευταία ημέρα δήλωσης συμμετοχής το Μ.Σάββατο 4 Μαϊου. Σας περιμένουμε όλους!!!!! Η γραμματέας Ισιδώρα Σουμάνη - 6976101568
    • Tα μέλη και οι φίλοι του Ελληνικού Συλλόγου Τουριστικής Χιονοδρομίας, θα πραγματοποιήσουν συνάντηση την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 από τις 21:00 και μετά στο Piu-Verde.  Η γραμματέας Ισιδώρα Σουμάνη Tηλέφωνο επικοινωνίας 6976101568   
    • την Ακρόπολη των ΧΚ της Ελλάδας 🤪
    • Αν δεν υφίσταται ΧΚ, τι θα επισκέπτονται οι επισκέπτες; 
  • Upcoming Events

    No upcoming events found
  • Today's Birthdays

    No users celebrating today
  • Who is online

  • Forum Statistics

    • Total Topics
      17,314
    • Total Posts
      460,819
  • Member Statistics

    • Total Members
      10,632
    • Most Online
      1,823

    Newest Member
    jofejon
    Joined
×
×
  • Create New...