Athos 12 Report post Posted April 2, 2012 τι είναι αυτό ? το έχει δεί / έχει κάνει κάποιος ? υπάρχουν πολλά ? είναι δημοφιλή ? σαν εναλλακτική υπηρεσία χιονοδρομικού το βρίσκω ενδιαφέρον. όποιος έχει κάποια εμπειρία ας γράψει.. 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
koukos 362 Report post Posted April 2, 2012 (edited) . Edited March 27, 2019 by koukos 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,774 Report post Posted April 2, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Kjw5GhyZUu0 τι είναι αυτό ? το έχει δεί / έχει κάνει κάποιος ? υπάρχουν πολλά ? είναι δημοφιλή ? σαν εναλλακτική υπηρεσία χιονοδρομικού το βρίσκω ενδιαφέρον. όποιος έχει κάποια εμπειρία ας γράψει.. Το έχω δει και το έχω δοκιμάσει σε 2 παραλλαγές. Υπάρχει με σταθερή τροχιά (όπως το παραπάνω) που ελέγχεις μόνο την ταχύτητα και σε γλυστερό μισό σωλήνα, που έχεις "όχημα" χωρίς ρόδες, που γλυστράει στο half tube, με φρένο. Έχουν πολύ πλάκα και παρουσιάζουν αρκετό ενδιαφέρον στις παράλληλες καλοκαιρινές δραστηριότητες που κάνεις στα βουνά της Αυστρίας. Έχω δει και φτιαγμένες χωμάτινες διαδρομές, που κατεβαίνουν ειδικά οχηματάκια με ρόδες χωρίς φρένα-σαν πατίνι μα 4 ρόδες (και χωρίς μεγάλες κλίσεις). Quote Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted April 2, 2012 Το εχω δει που το διαφημιζει το Γαλλικο καναλι Montagne TV για καποιο χ/κ .Καλα οι ανθρωποι ειναι πολυ μπροστα ,ξερουν να κρατανε τον κοσμο στα χ/κ και στα βουνα τους.Εμεις για να κανουμε εναν αγωνα ορεινης ποδηλασιας π.χ στα 3-5 πηγαδια η'στο Σελι πρεπει και γω δεν ξερω τι να γινει,ποσο μαλλον να κατασκευαστει ενα τετοιο 'παιχνιδι' (γιατι τα λεφτα των Ελλ.φορολογουμενων κατασπαταλουντε και τρωγονται απο τους ...) Quote Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted April 2, 2012 το πιο ωραιο που εχω δει, ειναι στο LeDeuxAlpes, καλοκαιρι, να εχουν τα πιατακια για να ανεβαινεις με το mountain bike και μετα να κατεβαινεις στο bike-park Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites