giannis_an 45 Report post Posted April 26, 2012 Σήμερα έλαβα ενα mail απο γνωστο γερμανικό σαιτ που εχει όλα τα σκι αυτής της μάρκας σε προσφορά 100€!!!!! Σε αναζήτηση που έκανα στο skipass το γαλλικό βρίσκω πάρα πολυ καλές κριτικές... Μήπως έχει ακούσει κανείς ή έχει δοκιμάσει τη συγκεκριμένη μάρκα??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted April 27, 2012 δεν εχω δοκιμασει κανενα σκι αλλα περισι που πηγαμε στη γαλλια επαιζε πολυ αυτη η μαρκα... Quote οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
Vatsou 0 Report post Posted April 27, 2012 (edited) καλησπέρα! τα τελευταία 3 χρόνια φοράω αποκλειστικά το coreupt candide pow μου με waist 92 (backcountry freestyle το δίνει η coreupt). γενικώς είμαι πολύ ευχαριστημένη από το πέδιλο, θα το χαρακτήριζα all mountain καθώς στην πίστα συμπεριφέρεται πάρα πολύ καλά, ενώ στην πούδρα φυσάει! είναι άκρως παιχνιδιάρικο, του αρέσει η ταχύτητα και οι ανοιχτές στροφές. εμένα μου αρέσει πάρα πολύ, αλλά βέβαια haters gonna hate! εσύ τι ακριβώς ψάχνεις; edit: το πεδιλάκι φαίνεται πιο κάτω.. Edited April 27, 2012 by Vatsou Quote Βάσω Κ ...white heat... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted April 27, 2012 Χαχαχα! Haters! Αν δεν κάνω λάθος, η Correupt δημιουργήθηκε από παιδια που έφυγαν από την Armada, οπότε υπάρχουν μεγάλες ομοιότητες σε κάποια μοντέλα των 2 εταιριών. Το αδελφάκι του συγκεκριμένου πεδιλου -Armada ARV- το ειχα για 2,5χρονια ως το μοναδικο μου πεδιλο. Ειναι οντως πολυ παιχνιδιαρικο και ευκολο, εξαιρετικο για πουδρες και μπαχαλόχιονα γιατί ειναι πολυ μαλακο και στριβει με την σκεψη. Το κακο ειναι οτι αν το φορας παντου και παντα σε βαζει σε λαθος στάση (και δεν σου δινει feedback για αυτο). Στις σωστές συνθήκες είναι εξαιρετικό. Αν το φοράς συνεχώς φοβάμαι οτι θα σε κρατήσει πίσω (κυριολεκτικα και μεταφορικα). Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted April 27, 2012 (edited) Mόλις χτύπησα ένα Slasher στο 187........ Γενικά την συγκεκριμένη μάρκα την παρακουλουθούσα αρκετά αυτον τον χειμώνα, μιάς και πάιζει πάρα πολύ στην Γαλλία. Γενικά στο skipass.com τόσο το Slacher όσο και το Pow έχουν πάρει άριστες κριτικές. Βέβαια ο κρυφός μου πόθος είναι το " Born to drop", αλλά παραείναι too much )))))) Φιλικά Σπύρος Edited April 27, 2012 by porfirio 2 Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
Vatsou 0 Report post Posted April 27, 2012 Τα μοντέλα της Coreupt βασίζονται σε ορισμένα freeski της Dynastar, τα οποία θεωρώ πολύ καλά σκι... Τώρα αν η γεωμετρία τους συμπίπτουν με κάποια άλλα, λογικό να έχουν παρόμοιες συμπεριφορές. Και ναι, ένα freestyle-backcountry δεν είναι για να καρβάρεις με το αυτί. Χάνεις από κάπου, κερδίζεις κάπου αλλού! Εξάλλου αυτό δε συμβαίνει με όλα τα πέδιλα της αγοράς; Quote Βάσω Κ ...white heat... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted April 27, 2012 Σπύρο καλοφόρετο! Σε αυτή την τιμή μέχρι και εγώ ψήνομαι... Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted April 27, 2012 Σπύρο καλοφόρετο! Σε αυτή την τιμή μέχρι και εγώ ψήνομαι... Ευχαριστώ Χρήστο. Είναι όντως εντελώς ξεφτίλα η τιμή. Αλλωστε γενικότερα είμαι της άποψης ότι δεν χρειάζεται να δίνουμε ένα κάρο χρήματα για off piste πέδιλο. Δέστρα έκλεισα ήδη από το Skishop. Πάντως έχει πλάκα να αγοράζεις σκι από την Ρόδο )))))). . 1 Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted April 27, 2012 Κοίτα που δεν ήξερα καν ότι υπάρχει αυτή η μάρκα...και μάλιστα οι εντυπώσεις από τα μέλη είναι καλές εώς πολύ καλές...Βρε λες?? Quote "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
giannis_an 45 Report post Posted April 27, 2012 (edited) Παιδιά εγώ ψήνομαι να χτυπήσω είτε το slasher είτε το Pow... Για δέστρα βρίσκουμε πολύ εύκολα κ σε καλή τιμή... Edited April 28, 2012 by giannis_an Quote Share this post Link to post Share on other sites
giannis_an 45 Report post Posted April 28, 2012 Τελικά η αγορά έγινε... coreupt pow και της .....πούδρας του χρόνου!!!! 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted April 30, 2012 Τελικά η αγορά έγινε... coreupt pow και της .....πούδρας του χρόνου!!!! Με γεια και καλοτάξιδα σε πολλές πούδρες... 1 Quote "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted April 30, 2012 Τελικά η αγορά έγινε... coreupt pow και της .....πούδρας του χρόνου!!!! Πατριώτη με γειά καλοφόρετα, και να βιάσεις πολλές πολλές πούδρες.... http://www.skipass.com/guide-matos/coreupt/candide-pow.html Και κάποιες βαθμολογίες από Γάλλους σκιερ για το εν λόγο πέδιλο. Φιλικά Σπύρος 1 Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
giannis_an 45 Report post Posted April 30, 2012 Πατριώτη με γειά καλοφόρετα, και να βιάσεις πολλές πολλές πούδρες.... http://www.skipass.c...andide-pow.html Και κάποιες βαθμολογίες από Γάλλους σκιερ για το εν λόγο πέδιλο. Φιλικά Σπύρος Σε ευχαριστώ πολύ Σπύρο!!Μακάρι του χρόνου να βρεθούμε σε κάποιο βουνό γεμάτο πούδρα!!!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
giannis_an 45 Report post Posted April 30, 2012 Μήπως οι ποιο ειδικοί θα μπορούσαν να προτείνουν κάποια αξιοπρεπή δέστρα? Έχω στα υπόψιν τις rossignol freestyle2 και τις marker σε οικονομική τιμή (μέχρι 100- 120€). Quote Share this post Link to post Share on other sites
interedp 2 Report post Posted May 1, 2012 Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι σημαίνει ότι ένα ski μπορεί κάποιον χιονοδρόμο να τον κρατήσει πίσω? Για παράδειγμα κάποιος που είναι μέτριος στο ski και από την στιγμή που αρχίσει να φορά ένα τέτοιο ski γίνεται πάλι αρχάριος σταδιακά? Με άλλα λόγια με την πάροδο του χρόνου αντί να γίνεται καλύτερος χιονοδρόμος γίνεται χειρότερος? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted May 1, 2012 πιστευω οτι εαν ενα σκι ειναι πολυ απαιτητικό και ο αναβατης δεν εχει την ανάλογη τεχνική και δεν το παταει/λυγίζει αρκετα, ναι, αντι να προοδεύει τον κραταει πίσω και ισως του επαναφέρει κουσουρια αρχαρίου τα οποία με κοπο τα ειχε αποβάλλει. το εχω παθει με 2 ζευγαρια μεχρι τωρα. με το χρονο τα μαθαίνεις βεβαια, αλλα χανεις σεζον στην οποια θα ειχες ενδεχομένως βελτιωθεί 2 Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
giannis_an 45 Report post Posted May 1, 2012 Θεωρώ οτι όταν αγοράζουμε πέδιλα καλό είναι να διαβάζουμε πάντα σχόλια αλλων ατόμων που τα έχουν ήδη δοκιμάσει αλλά και να ρωτάμε τους ίδιους τους εμπόρους, αν τυγχάνει να είναι και οι ίδιοι σκιέρ πως πρέπει να τρέξουμε τα σκί μας. Σίγουρα θα μας δώσουν σωστές οδηγίες ή ακόμη καλύτερα να πάρουμε και ένα μάθημα απο δάσκαλο που εμπιστευόμαστε και θα μας δώσει σίγουρα τις κατάλληλες γνώσεις. Quote Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted May 3, 2012 (edited) Κάπου πήρε το μάτι μου αυτό We've just received word from our friends at Skipass.com that Coreupt Skis filed for bankruptcy earlier today. Details are vague at this point, but we'll be sure to keep you updated as more information becomes available, and we'd like to take the time wish all the best to everyone at Coreupt along with their athletes, and to thank them for their support of Newschoolers and the sport of freeskiing over the last couple of years. Edited May 3, 2012 by madskier Quote "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted May 3, 2012 True: Coreupt Skis Files for BankruptcyAfter losing an investor the ski company is in Chapter 11 in France. By:Powder Magazine / Posted on May 3, 2012 Words: Heather Hansman Coreupt Skis filed for bankruptcy this week after losing an investor. “They’re officially in bankruptcy protection in France,” says Jay Taylor, owner of the Soze group, which distributes Coreupt in North America. “They have until the middle of July to find a new investor.” Taylor says they had lined up an investor for un upcoming clothing line, but at the 11th hour, after they’d spent the money, the investor pulled out, putting them in the red. You’ll still be able to buy Coreupt skis next winter, and Taylor says that athletes, like Kevin Rolland, will continue to be paid through their contracts. Macmanus group, the current investor, gave the distributors the resources to fund the company for one more year. “Right now we plan on going ahead with producing the 12-13 skis,” Taylor says. “The distributors of each country are going to pay for this year’s line, and then try to find another funder.” The brand will have more news about the future of Coreupt by mid July. source Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted May 4, 2012 Oχι ρε φούστη μου, εάν αληθεύει αυτό, κρίμα που δεν παρήγγειλα και ένα ζευγάρι " born to drop" σαν διακοσμητικά για το σαλόνι.... Πάντως τα hot μοντέλα της εταιρείας, "born to drop","slasher" και φυσικά το "pow" εξαφανιστήκανε για πλάκα..... Φιλικά Σπύρος 1 Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted May 4, 2012 Oχι ρε φούστη μου, εάν αληθεύει αυτό, κρίμα που δεν παρήγγειλα και ένα ζευγάρι " born to drop" σαν διακοσμητικά για το σαλόνι.... Πάντως τα hot μοντέλα της εταιρείας, "born to drop","slasher" και φυσικά το "pow" εξαφανιστήκανε για πλάκα..... Φιλικά Σπύρος δεν πειράζει ρε Σπύρο θα βρούμε άλλο πεδιλακι για παραδειγμα το ben shelter της Salomon με την δεστρουλα που σου αρεσει βεβαια να σου θυμίσω οτι εισαι στην Ρόδο και περιμένεις να πας για kite εχεις 240..... μερουλες οπως λεει και ο spider για για σκι απόλαυσε την θάλασσα 1 Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted May 4, 2012 Όπως και να έχει, δεν υπάρχει λόγος να μην αγοράζεις πέδιλα Coreupt. Δεν μιλάμε για αυτοκίνητα στα οποία αν κλείσει η εταιρία δεν θα βρίσκεις ανταλλακτικά / service, ή δεν θα έχεις καλή μεταπωλητική αξία. 2 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted May 4, 2012 Καλά εννοείται αυτό Χρήστο.Απλά συνδύασα τη χαμηλη τιμή (αναγκη για άμεσα ρευστό) με το συγκεκριμένο άρθρο. Quote "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted May 4, 2012 Oχι ρε φούστη μου, εάν αληθεύει αυτό, κρίμα που δεν παρήγγειλα και ένα ζευγάρι " born to drop" σαν διακοσμητικά για το σαλόνι.... Πάντως τα hot μοντέλα της εταιρείας, "born to drop","slasher" και φυσικά το "pow" εξαφανιστήκανε για πλάκα..... Φιλικά Σπύρος Σπυρο παντως αν δεις οτι δεν σε βολευουν τα slasher, μην ντραπεις εδω ειμαστε και ασε το Πατσιο να λεει τα δικα του!! Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites