Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
madskier

Ποιά Μέρη Προτείνετε Για Όσους Δε Θέλουν Πολύ Το Καλοκαίρι;

Recommended Posts

Με αφορμή αυτό,θα έλεγα να κάναμε μια λίστα με προορισμούς καλοκαιρινούς

για εμάς τους "βουνίσιους".

Κάνω την αρχή με το πάντα τέλειο Περτούλι-δροσιά κάτω από τα έλατα και ενδεχομένως

ποδηλατάκι τις πολύ πρωινές ώρες ή κατά το απόγευμα.

μετά από το edit(επεξεργασία) και μερικές φωτό

στη διαδρομή από χωριό Πύρρα προς Ελάτη(πολύ μεγάλη διαδρομή-για γερά πόδια αλλά με ανταμοιβή ατελείωτα τοπία)

post-3-0-95258000-1341222526_thumb.jpg

πάνω από τα Λιβάδια Περτουλίου

post-3-0-77987100-1341222905_thumb.jpg

και στα Λιβάδια

post-3-0-87540600-1341223066_thumb.jpg

post-3-0-20832400-1341223117_thumb.jpg

κοντά στα χωριά του Ασπροποτάμου(εε,εντάξει κάναμε και μια βόλτα στα πέριξ)

post-3-0-25030500-1341222737_thumb.jpg

η εκκλησία του Τιμίου Σταυρού κοντά στην Κρανιά

post-3-0-57218600-1341223200_thumb.jpg

και το ουράνιο τόξο μετά τη βροχούλα

post-3-0-48690100-1341223310_thumb.jpg

σημειωτέον ότι το πιο αργά που έχω επισκεφτεί την περιοχή είναι μέσα Ιουνίου.

Edited by madskier
  • Like 1

"I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke)

Μέτσοβο

συμφωνω ! οπως και νυμφαιο !!

ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ

:evil:

Αντε να βλέπουμε και φωτογραφίες.

Ερώτηση:Εχει κανείς επισκεφτεί τις πηγές Αχέροντα και την περιοχή στα πέριξ...?

Είμαστε σε απόσταση αναπνοής από εδώ και λέγαμε να το συνδυάσουμε με ποδηλατικό 3-4μερο.

• Like 1

"I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke)

εγω θα ειμαι μια βδομαδα στη Βαλια Καλντα τον Ιούλιο και αλλη μια στον Σμολικα τον Αυγουστο. το 2ο ειναι κοντα στο χωριο μου και θα τα συνδυάσω, ειμαι σίγουρη ότι το trekking στα ελληνικά βουνα δεν εχει τιποτα να ζηλέψει από Αλπεις

• Like 2

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

Πηγές Αχέροντα έχω επισκεφτεί, πολύ όμορφο μέρος με ακόμη πιό όμορφες πέστροφες για lunch!!!

Το rafting στο ποτάμι basic καθώς το καλοκαίρι ειδικά τα νερά είναι λίγα σχετικά και η δυσκολία πολύ χαμηλή...

Οι παραλίες της Πάργας όλα τα λεφτά! Είμαι από αυτούς που αγαπούν το καλοκαίρι όσο και το χειμώνα - αν όχι περισσότερο - περιττό να σημειώσω...

• Like 1

Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα.........

Όλα καλά, αλλά σαν το Πήλιο δεν υπάρχει. 24 Μαγικά χωριά σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις και να σε αποζημιώσουν. Πολύ καλά οργανωμένο δίκτυο μονοπατιών για πεζοπορία, μαγικές παραλίες και άφθονο τσίπουρο και το βράδυ, ύπνο με λεπτή κουβερτούλα στη δροσιά!!!!

Hot spots:

1. Πεζοπορία από Χάνια προς Κισσο και μετά βουτιά στον Αϊ Γιάννη.

2. Πεζοπορία με το φως της αυγουστιάκης πανσελήνου από Τσαγκαράδα προς Μούρεσι και νυκτερινό μπάνιο στην αποκόσμη και ενεργειακή Νταμούχαρη

3. Μπριζόλα στο "μπαλκόνι" στο χωριό Πουρί με θέα όλο το Αιγαίο

4. Συναυλίες μέσα σε αυλές σπιτιών και μέσα στο δάσος στο Μουσικό Χωρίο, στον Άγιο Λαυρέντιο (music-village.gr)

5. Κατάδυση στο Τρίκερι

6. Τα υπόλοιπα τα αφήνω σε εσάς. Όποιος πάντως επιθυμεί πληροφορίες για το Πήλιο, ας στείλει pm και ό,τι θέλει εδώ είμαστε!!!!!!

• Like 5

carpe diem

μεσα !!

ολοι πηλιο , μιση διαδρομη για ολους ,

ατομο δικο μας εκει για τα κονε οπως δωματια

και για τα υπολοιπα καλη παρεα και διαθεση ..φυυυ!! φυ!! φυγαμεε!! :shuriken:

ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ

:evil:

Και το πηλιο ειναι απιστευτο ειδικα οι παραλιες "Παπα νερο" και "πλακες" αλλά και οι Αγ.Σαραντα, οπου μπορεις να κανεις ελευθερο καμπιγκ, γενικοτερα ειναι μουρλια....καταγωμαι απο κει οποτε οτι θελει καποιος μπορω να βοηθησω(εκτος του Prezident :hehe: )

Για τον Αχεροντα λογω οτι καταγετε το αλλο μου μισο απο Πρεβεζα καθε καλοκαιρι ειμαστε εκει, μπορω να το προτεινω ανεπιφυλακτα, ειναι super ειδικα αν εχει καυσωνα τοτε ο Αχεροντας ειναι μονοδρομος, Μπορεις να κανεις ραφτιγκ, ιππασια και πολλα αλλα "παιχνιδια" και για μπανακι πηγαινετε στην παραλια Βραχος/Λουτσα οπου την θεωρω μια απο τις καλυτεροτερες με παρα πολυ καλες υποδομες....επισης δεν την προτεινω στον..... διοτι βαραει πολλα εγκεφαλικα....

Οποιος θελει βοηθεια (αλλά οχι ολοι :lol: ) για εκει ας με παρει τηλ., μετα χαρας να βοηθησω οσο περναει απο το χερι μου.

Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι....

The Daltons...jack

www.skimag.gr

Βασικά θα ήθελα να συνδυάσω το ποδήλατο σε εκείνη την περιοχή -ράφτινγκ δε με συγκινεί

,ιππασία όμως δεν ξέρω -διάβασα ότι υπάρχει δραστηριότητα.

Όλα καλά, αλλά σαν το Πήλιο δεν υπάρχει. 24 Μαγικά χωριά σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις και να σε αποζημιώσουν. Πολύ καλά οργανωμένο δίκτυο μονοπατιών για πεζοπορία, μαγικές παραλίες και άφθονο τσίπουρο και το βράδυ, ύπνο με λεπτή κουβερτούλα στη δροσιά!!!!

Hot spots:

1. Πεζοπορία από Χάνια προς Κισσο και μετά βουτιά στον Αϊ Γιάννη.

2. Πεζοπορία με το φως της αυγουστιάκης πανσελήνου από Τσαγκαράδα προς Μούρεσι και νυκτερινό μπάνιο στην αποκόσμη και ενεργειακή Νταμούχαρη

3. Μπριζόλα στο "μπαλκόνι" στο χωριό Πουρί με θέα όλο το Αιγαίο

4. Συναυλίες μέσα σε αυλές σπιτιών και μέσα στο δάσος στο Μουσικό Χωρίο, στον Άγιο Λαυρέντιο (music-village.gr)

5. Κατάδυση στο Τρίκερι

6. Τα υπόλοιπα τα αφήνω σε εσάς. Όποιος πάντως επιθυμεί πληροφορίες για το Πήλιο, ας στείλει pm και ό,τι θέλει εδώ είμαστε!!!!!!

Καλά μας τα λες για το Πήλιο, με τα πιάτα όμως στο Euro μας τα χάλασες!!! :pirate:

Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα.........

Και το πηλιο ειναι απιστευτο ειδικα οι παραλιες "Παπα νερο" και "πλακες" αλλά και οι Αγ.Σαραντα, οπου μπορεις να κανεις ελευθερο καμπιγκ, γενικοτερα ειναι μουρλια....καταγωμαι απο κει οποτε οτι θελει καποιος μπορω να βοηθησω(εκτος του Prezident :hehe: )

Για τον Αχεροντα λογω οτι καταγετε το αλλο μου μισο απο Πρεβεζα καθε καλοκαιρι ειμαστε εκει, μπορω να το προτεινω ανεπιφυλακτα, ειναι super ειδικα αν εχει καυσωνα τοτε ο Αχεροντας ειναι μονοδρομος, Μπορεις να κανεις ραφτιγκ, ιππασια και πολλα αλλα "παιχνιδια" και για μπανακι πηγαινετε στην παραλια Βραχος/Λουτσα οπου την θεωρω μια απο τις καλυτεροτερες με παρα πολυ καλες υποδομες....επισης δεν την προτεινω στον..... διοτι βαραει πολλα εγκεφαλικα....

Οποιος θελει βοηθεια (αλλά οχι ολοι :lol: ) για εκει ας με παρει τηλ., μετα χαρας να βοηθησω οσο περναει απο το χερι μου.

για πρεβεζα οντως συμφωνω....

Snow is on my D.N.A.

Πιάτα μπορεί να πλύνει όποιος θέλει στο εξοχικό μου στο Πήλιο!!!!!!!!

Όντως ΠαπαΝερό ( η δικιά μου παραλία χα χα), Αγ Σαράντα και Πλάκα είναι μαγικά μέρη και με πολύ δροσιά για καλοκαίρι. Ιππασία έχει σε πολλα μέρη στο Πήλιο, όπως φυσικά και μέρη για πολύ περπάτημα!

Μία μαγική διαδρομή είναι:

1η Μέρα: Άγιος Ιωάννης - Κισσός - Χάνια - Πορταριά

2η Μέρα Πορταριά - Δράκια - Άγιος Λαυρέντης- Αγιος Βλάσσης - Άγιος Γιώργης - Βυζίτσα - Πινακάτες - Μηλιέςρ

3η Μέρα: Μηλιές - Τσαγκαράραδα - Νταμούχαρη - Άγιος Ιωάννης

Σύνολο: 120 χιλιόμετρα όλο από μονοπάτι, εκτός από το τμήμα Βυζίτσα - Μηλιές.

Tips: Στο τμήμα Άγιος Λαυρέντης - Άγιος Βλάσσης μπάνιο σε ποτάμι παγωμένο από τα χίονια από τα Χάνια, Φαγητό σε Χάνι Ζήση το πρω΄το Μεσημέρι στα Χάνια και φοβερος στο χορτάρι με τη δροσιά. Μπάνιο στη μαγική Νταμούχαρη, όπου έχουν γυριστέι και σκηνές από το ΜαμαΜία!!!!!

carpe diem

αν εννοεις καλοκαιρινους προορισμους στην ελλαδα οπου και να πας ορεινα κομματια υπαρχουν ατελειωτα

αν εννοεις και εξωτερικο προτεινω βανκουβερ μιας και υπαρχουν προσφορες με 550 επιστροφη

Κασπενήσι

Δροσιά, πανέμορφα τοπία και πολλές δραστηριότητες και επιλογές

Γκιώνα-Βαρδούσια

Απόλαυση της φύσης

Μέτσοβο-Βάλια Κάλντα

Μαίναλο-Βυτίνα

Κάνεις και rafting αν θέλεις

Καστοριά! Υπέροχη πόλη...
...όταν δέν κυκλοφορεί ο makistop...

στο Σελι 15αυγουστο απ προπαραμονη αλλα κι νωριτερα γινετε χαμος. οσοι πηγαν ξερουν, οσοι δεν πηγαν ευκαιρια, μεγαλα γλεντια, παρτυ σε σαλε, χιονοδρομικα, στο χωριο, αλεο που λεμε, ελατε και θα περασετε τελεια....

αυτα... καλα να περνατε οπου κιαν πατε...

μύθων τε ρητήρ ήθων τε πρηκτήρ