fotski 19 Report post Posted July 17, 2007 πάντως οι "Ναδαλικοί" μετά την ήττα τους στην Αγγλία κρυφτήκανε !!!!!! ΥΓ. Άννα τι διπλό? Σουβλάκι? http://www.fitnesslogic.gr Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted July 18, 2007 ΥΓ. Άννα τι διπλό? Σουβλάκι? Τώρα που οι μέρες θα αρχίσουν να μικραίνουν και ο καιρός θα προσφέρεται όλο και περισσότερο , ενδιαφέρεται κανείς για διπλό; Και μετά να πάμε για σουβλάκι, γιατί ο Φώτης θα πεινάει... καθώς φαίνεται Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,214 Report post Posted July 18, 2007 Και μετά να πάμε για σουβλάκι...Μπααααα...και πριν να πάτε κανείς δεν θα κακοπεράσει...ίσα ίσα θα ζεστάνετε τους κοιλιακούς σας... Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted July 18, 2007 Εγώ δεν το είχα σκεφτεί καν! Αλλά αφού το λέει ο γυμναστής... κάτι θα ξέρει!!! Έκαστος στο είδος του κι ο Φώτης στα σουβλάκια ... εεε, στη διατροφή ήθελα να πω!!! Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
fotski 19 Report post Posted July 18, 2007 Τώρα που οι μέρες θα αρχίσουν να μικραίνουν Λάθος emoticon έβαλες, το σωστό είναι .......... http://www.fitnesslogic.gr Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,214 Report post Posted July 18, 2007 Ο χαρακτηρισμός «λάθος» κρίνεται επιεικής...Μέχρι και «ιεροσυλία» δικαιολογείται για το ατόπημα... Τέλος πάντων...ο Βαγγέλης δικαιολογείται διότι έχει το μυαλό του στις διακοπές... Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted July 18, 2007 Διακοπές ναι! το αύριο είναι πολύ πιο κοντά, απ' όσο πίστευα! Αλλά, από το post μου και οι δυο, τα σημεία που σταθήκατε ήταν ότι μικραίνουν οι μέρες και ότι θα πάμε για σουβλάκια μετά το τέννις ;;; Κάτι δεν κάνω καλά μάλλον... Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,214 Report post Posted July 18, 2007 Εμβαθύναμε επί της ουσίας...μήν προσπαθείτε να μας αποσυντονίσετε... Share this post Link to post Share on other sites
snowizard 0 Report post Posted July 30, 2007 Κυρίες και Κύριοι όσοι ενδιαφέρονται για τέννις διπλό ή μονό εγώ είμαι μέσα πάντως. Να δηλώσω επίσης ότι είμαι Federerικος μέχρι κόκκαλο!!! Κλείνω τα μάτια μα τα τύμπανα βαράνε ακόμα, τώρα θα παίξουν στον δικό μου ρυθμό, είναι οι διάβολοι που μέσα μου χoρεύουν και με σπρώχνουν να σου πω, πως πάντα θα είμαι εδώ... Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted August 10, 2007 Άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά! Τα απογεύματα όλο και σκοτεινιάζουν, όλο και δροσίζουν! Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
AlexC 32 Report post Posted October 11, 2007 ενω ο Nadal ζωγραφιζει (οπως ολοι οι αριστεροχειρες τενιστες) δηλαδή εγώ που είμαι αριστερόχειρας παίζω καλο τένις?? Πάντως είμαι μέσα και για μονο και για διπλό αν και το έχω παρατήσει το άθλημα εδώ και 2 χρονια, οι βάσεις όμως καλά κρατούν με πατέρα δάσκαλο!! Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,715 Report post Posted November 30, 2008 οσοι παιζουν τεννις η εχουν διαθεση να παιξουν τεννις οταν δεν υπαρχει χιονι η χρονος για σκι ας το δηλωσουν, να δουμε τι μπορουμε να οργανωσουμε. Βαζω πρωτος το ονομα μου για να κανουμε μια αρχη , περιμενω σιγουρα υπαρχουν πολλοι. Γκατζαρος Κωστας Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted November 30, 2008 Ασε τα τεννις ρε Κωτσο και ελα να παιξουμε ρακκετες,τις αλλες τις ανδρικες. Μεχρι να ευλογησει ο κυριος και να μας χιονισει,παμε και παιζουμε λιγακι ή στο Πορτο Ραφτη ή στο αλσος Γαλατσιου!!!! Για κατηφωρησε προς τα μερη μου και εσυ και οποιος αλλος θελει να κανει προπονησουλα εν οψη ....................... Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted November 30, 2008 Καλά απο Τετάρτη θα είμαι Μέτσοβο, για αυτό άσε το τεννις και τις ρακέτες και ελα να ξεχιονίσουμε κανα δρόμο γιατί θα εχει χιόνια Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted December 1, 2008 1. Γκατζαρος Κωστας 2. Κοτσίνα Ολγα "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
C 370 Report post Posted December 1, 2008 δε γράφετε και το επίπεδο σας να ξέρουμε εμείς οι νέοι αν μας παίρνει ? C? Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted December 1, 2008 ολοι ''νέοι'' ειμαστε "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,397 Report post Posted December 1, 2008 Παίζει και ο Batucada, αλλά είναι Θεσσαλονίκη. Επίσης έχω μια μαθήτρια που είναι πολύ καλή στο σπορ, αλλά σιγά μην σας την γνωρίσω. Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,715 Report post Posted December 1, 2008 Ασε τα τεννις ρε Κωτσο και ελα να παιξουμε ρακκετες,τις αλλες τις ανδρικες. Μεχρι να ευλογησει ο κυριος και να μας χιονισει,παμε και παιζουμε λιγακι ή στο Πορτο Ραφτη ή στο αλσος Γαλατσιου!!!! Για κατηφωρησε προς τα μερη μου και εσυ και οποιος αλλος θελει να κανει προπονησουλα εν οψη ....................... ρακκετες ναι στο πορτο ραφτη ναι στη βουλιαγμενη ναι καμια βουτια ναι αλλα στο αλσος οχι δεν τραβαει η ατμοσφαιρα Share this post Link to post Share on other sites
Nifadas 707 Report post Posted December 1, 2008 1. Γκατζαρος Κωστας 2. Κοτσίνα Ολγα 3. Κωστής Βομπίρης - Nifadas - επίπεδο ανάλογο του σκι, δηλαδή intermediate How you stand is how you ski Share this post Link to post Share on other sites
lucky 0 Report post Posted December 1, 2008 1. Γκατζαρος Κωστας2. Κοτσίνα Ολγα 3. Κωστής Βομπίρης - Nifadas - επίπεδο ανάλογο του σκι, δηλαδή intermediate 4.Ακριβος Αλεξανδρος-παιζω 2 χρονια.επιπεδο μετριο +.καλη ιδεα κωστα. Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted December 1, 2008 Υπαρχει ιδιο θεμα 2-3 σελιδες πιο πριν.Εκει θα βρειτε και αλλους με το ιδιο ενδιαφερον..Ισως θα μπορουσαν να ενωθουν τα 2 thread. Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,397 Report post Posted December 1, 2008 Ενώθηκαν τα δυο θέματα. Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
lucky 0 Report post Posted December 4, 2008 ακριβος αλεξανδρος.παιζω τεννις εδω και 2 χρονια,επιπεδο μετριο +.μενω αθηνα.οποιος πιστος... Share this post Link to post Share on other sites
silver angel 0 Report post Posted December 14, 2008 (edited) τελικά υπάρχει ανταπόκριση σε αυτό το θέμα; κι εγώ ψάχνω συμπαίκτη/-τρια. αν ευκαιρεί κανείς από αθήνα, ευπρόσδεκτος! επίπεδο: μετριότατο. Edited December 14, 2008 by silver angel Share this post Link to post Share on other sites