Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
snowizard

Τεννις

Recommended Posts

ΥΓ. Άννα τι διπλό? Σουβλάκι? :)

Τώρα που οι μέρες θα αρχίσουν να μικραίνουν :P και ο καιρός θα προσφέρεται όλο και περισσότερο :rolleyes:, ενδιαφέρεται κανείς για διπλό;

Και μετά να πάμε για σουβλάκι, γιατί ο Φώτης θα πεινάει... καθώς φαίνεται :)B):P

Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά.

Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει.

Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε.

Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία.

Δ.Χ.

Και μετά να πάμε για σουβλάκι...
Μπααααα...και πριν να πάτε κανείς δεν θα κακοπεράσει...ίσα ίσα θα ζεστάνετε τους κοιλιακούς σας...

Εγώ δεν το είχα σκεφτεί καν! :rolleyes:

Αλλά αφού το λέει ο γυμναστής... κάτι θα ξέρει!!! :P

Έκαστος στο είδος του κι ο Φώτης στα σουβλάκια B) ... εεε, στη διατροφή ήθελα να πω!!! :)

Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά.

Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει.

Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε.

Δ.Χ.

Ο χαρακτηρισμός «λάθος» κρίνεται επιεικής...Μέχρι και «ιεροσυλία» δικαιολογείται για το ατόπημα...

Τέλος πάντων...ο Βαγγέλης δικαιολογείται διότι έχει το μυαλό του στις διακοπές...

Διακοπές ναι! το αύριο είναι πολύ πιο κοντά, απ' όσο πίστευα! :)

Αλλά, από το post μου και οι δυο, τα σημεία που σταθήκατε ήταν ότι μικραίνουν οι μέρες :rolleyes: και ότι θα πάμε για σουβλάκια μετά το τέννις :D ;;;

Κάτι δεν κάνω καλά μάλλον... B):P:P:)

Δ.Χ.

Εμβαθύναμε επί της ουσίας...μήν προσπαθείτε να μας αποσυντονίσετε...

Κυρίες και Κύριοι όσοι ενδιαφέρονται για τέννις διπλό ή μονό εγώ είμαι μέσα πάντως.

Να δηλώσω επίσης ότι είμαι Federerικος μέχρι κόκκαλο!!!

Κλείνω τα μάτια

μα τα τύμπανα βαράνε ακόμα,

τώρα θα παίξουν στον δικό μου ρυθμό,

είναι οι διάβολοι

που μέσα μου χoρεύουν

και με σπρώχνουν να σου πω,

πως πάντα θα είμαι εδώ...

IPB Image

IPB Image

Άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά! Τα απογεύματα όλο και σκοτεινιάζουν, όλο και δροσίζουν! :rolleyes:

th__3.jpg

Δ.Χ.

ενω ο Nadal ζωγραφιζει (οπως ολοι οι αριστεροχειρες τενιστες)

δηλαδή εγώ που είμαι αριστερόχειρας παίζω καλο τένις??

Πάντως είμαι μέσα και για μονο και για διπλό αν και το έχω παρατήσει το άθλημα εδώ και 2 χρονια, οι βάσεις όμως καλά κρατούν με πατέρα δάσκαλο!! <_<<_<

οσοι παιζουν τεννις η εχουν διαθεση να παιξουν τεννις οταν δεν υπαρχει χιονι η χρονος για σκι ας το δηλωσουν, να δουμε τι μπορουμε να οργανωσουμε.

Βαζω πρωτος το ονομα μου για να κανουμε μια αρχη , περιμενω σιγουρα υπαρχουν πολλοι.

Γκατζαρος Κωστας

Ασε τα τεννις ρε Κωτσο και ελα να παιξουμε ρακκετες,τις αλλες τις ανδρικες. ;)

Μεχρι να ευλογησει ο κυριος και να μας χιονισει,παμε και παιζουμε λιγακι ή στο Πορτο Ραφτη ή στο αλσος Γαλατσιου!!!! :unsure:

Για κατηφωρησε προς τα μερη μου και εσυ και οποιος αλλος θελει να κανει προπονησουλα εν οψη ....................... B)

Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι....

The Daltons...jack

www.skimag.gr

Καλά απο Τετάρτη θα είμαι Μέτσοβο, για αυτό άσε το τεννις και τις ρακέτες και ελα να ξεχιονίσουμε κανα δρόμο γιατί θα εχει χιόνια :unsure:

9-2-05020.jpg

1. Γκατζαρος Κωστας

2. Κοτσίνα Ολγα

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

δε γράφετε και το επίπεδο σας να ξέρουμε εμείς οι νέοι αν μας παίρνει ?

C?

ολοι ''νέοι'' ειμαστε :)

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

Ασε τα τεννις ρε Κωτσο και ελα να παιξουμε ρακκετες,τις αλλες τις ανδρικες. :)

Μεχρι να ευλογησει ο κυριος και να μας χιονισει,παμε και παιζουμε λιγακι ή στο Πορτο Ραφτη ή στο αλσος Γαλατσιου!!!! :)

Για κατηφωρησε προς τα μερη μου και εσυ και οποιος αλλος θελει να κανει προπονησουλα εν οψη ....................... ;)

ρακκετες ναι στο πορτο ραφτη ναι στη βουλιαγμενη ναι καμια βουτια ναι αλλα στο αλσος οχι δεν τραβαει η ατμοσφαιρα

1. Γκατζαρος Κωστας

2. Κοτσίνα Ολγα

3. Κωστής Βομπίρης - Nifadas - επίπεδο ανάλογο του σκι, δηλαδή intermediate

How you stand is how you ski

1. Γκατζαρος Κωστας

2. Κοτσίνα Ολγα

3. Κωστής Βομπίρης - Nifadas - επίπεδο ανάλογο του σκι, δηλαδή intermediate

4.Ακριβος Αλεξανδρος-παιζω 2 χρονια.επιπεδο μετριο +.καλη ιδεα κωστα.

Υπαρχει ιδιο θεμα 2-3 σελιδες πιο πριν.Εκει θα βρειτε και αλλους με το ιδιο ενδιαφερον..Ισως θα μπορουσαν να ενωθουν τα 2 thread.

ακριβος αλεξανδρος.παιζω τεννις εδω και 2 χρονια,επιπεδο μετριο +.μενω αθηνα.οποιος πιστος...

τελικά υπάρχει ανταπόκριση σε αυτό το θέμα;

κι εγώ ψάχνω συμπαίκτη/-τρια. αν ευκαιρεί κανείς από αθήνα, ευπρόσδεκτος!

επίπεδο: μετριότατο.

Edited by silver angel

Sign in to follow this  

• Today's Birthdays

No users celebrating today

No members to show

• Forum Statistics

• Total Topics
      19,104
    • Total Posts
      460,169
  • Member Statistics