kaps 2,736 Report post Posted November 24, 2012 Σε τι φάση είμαστε? αυτη την στιγμή που σας μιλάω φοραω τα πέδιλα..αυτή είναι η φάση.. Υπάρχει άλλος καμμένος? Εγω τα εχω βγαλει απο την αποθηκη, τα εχω στο δωματιο κ τα κοιταω καθε μερα. Ειμαι σοβαρα γιατρε? Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
hunter123 92 Report post Posted November 24, 2012 Εγω τα εχω βγαλει απο την αποθηκη, τα εχω στο δωματιο κ τα κοιταω καθε μερα. Ειμαι σοβαρα γιατρε? Καλύτερα δεν γίνεται! Εννοείται οτι ειναι στο δωματιο τα πέδιλα πανω απο το κρεβάτι απο αρχες Σεπτεμβρίου! Quote Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted November 24, 2012 θέλουμε φωτο,πως τα στηριξες στον τοίχο;; Quote "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
hunter123 92 Report post Posted November 24, 2012 θέλουμε φωτο,πως τα στηριξες στον τοίχο;; Ισως το διατύπωσα λάθος.Απλα τα εχω στηρίξει πανω στο προσκέφαλο 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites