Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
panoskap

χ.κ. Μαινάλου 2012-2013

Recommended Posts

εχει εξοδα το στρωσιμο

Τι να στρωσουν τα σκοταδια .

• Like 1

Α.Χ.Χ.Μ=Ανένταχτοι Χιονοδρόμοι Χιονοδρομικού Μαινάλου!

www.freeride.gr

Πω πω τι εχει ριξει απανου

θα γινει του πουδροντοινγκ αυριο

ελπιζω να μην στρωσουν τιποτα :P

Πω πω τι εχει ριξει απανου

θα γινει του πουδροντοινγκ αυριο

ελπιζω να μην στρωσουν τιποτα :P

Θα ερθεις στο βουνό μας;

Πρόσεχε εχει πολλές προκες ο δρόμος αχαχαχαχαχαχααχαχ

9-2-05020.jpg

Καλά ποιος σημάδεψε την άσφαλτο από Καρδάρα προς Χ.Κ

Μήπως πέρασε η τεχνική εταιρία του Δήμου

Χωροταξία η Μηκοτομη? :pirate:

Α.Χ.Χ.Μ=Ανένταχτοι Χιονοδρόμοι Χιονοδρομικού Μαινάλου!

www.freeride.gr

ειδα μια νταλικα που ανεβαινε στο χιονοδρομικο και νομισα οτι γινονται εργα και τη πηρα απο πισω για να δω.

οταν εφτασα επανω ειδα οτι ξεφορτωνε μελισσια........ :shock:

• Like 3

Μεγάλες ζημιές από φωτιά στο σαλέ του χιονοδρομικού κέντρου Μαινάλου

Φωτιά εκδηλώθηκε, από άγνωστη έως στιγμής αιτία, στο σαλέ όπου στεγάζεται η καφετέρια του χιονοδρομικού κέντρου Μαινάλου, στην Οστρακίνα.

Η φωτιά περιορίστηκε και κατασβέστηκε από την πυροσβεστική υπηρεσία Τρίπολης και υδροφόρες του δήμου, αλλά στον χρόνο που χρειάστηκε για να γίνει αντιληπτό το συμβάν και να φτάσουν στο χιονοδρομικό κέντρο δυνάμεις κατάσβεσης, το σαλέ, ιδιοκτησίας του παραρτήματος Τρίπολης του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου, υπέστη πολύ σοβαρές υλικές ζημιές.

Προανάκριση για τα αίτια της φωτιάς διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής υπηρεσίας Τρίπολης.

Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω; Γιατί μου φαίνεται παράλογο να έπιασε φωτιά μόνο το σαλέ στη μέση του δάσους (ή αρχίζω να πιστεύω σε θεωρίες συνωμοσίας).

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ & Καθημερινή

Edited by aab

Καλα ρε παιδια,εκει μια σπανε τα τζαμια του σαλε,την αλλη σπανε τα μηχανηματα,μετα κανουν σαμποταζ στα λιφτ και κλεβουν καλωδια και εξοπλισμο και την αλλη καινε το σαλε..Δεν εχει μεινει τιποτα αλλο να κανουν παρα να καψουν το βουνο.Αντε καφτε το για να ερχονται το χειμωνα οι επισκεπτες και να βλεπουν το χιονι αναμεσα σε καρβουνιασμενους κορμους και αποκαιδια..Οχι δεν ειμαι ο ηθικος αυτουργος αλλα μονο αυτο δεν εχουν κανει ακομα...Κριμα το τοσο ομορφο τοπιο και βουνο,δεν σας αξιζει μαγκες ,πρεπει να δοθει στους Γερμανους με μια υπογραφη fast track ,να βαλουν φυλαξη και οποιος περιεργος ερχεται να τον λιντσαρουν.Μαιναλε,λογω εντοπιοτητας τι εικονα εχεις?

speedwave4_zps9328bfcd.png

"Δεν μου ταιριαζει εμε η κατεβασμενη σημαια,δεν μου ταιριαζει η υστατη προσπαθεια "

Sir Ernest Shackleton

Θέλω να πιστεύω ότι το σαλέ δεν κάηκε από δολιοφθορά γιατί αν έγινε δολιοφθορά τότε το μόνο που απομένει είναι να κάψουν και το δάσος . Από εκεί και μετά κάθε χρόνο έχουμε κλοπές σπασμένα τζάμια και πολλά πολλά ακόμα. Ο καιρός θα δείξει ως που θα φτάσει αυτή η κατάσταση.

• Like 1

9-2-05020.jpg

Θέλω να πιστεύω ότι το σαλέ δεν κάηκε από δολιοφθορά γιατί αν έγινε δολιοφθορά τότε το μόνο που απομένει είναι να κάψουν και το δάσος . Από εκεί και μετά κάθε χρόνο έχουμε κλοπές σπασμένα τζάμια και πολλά πολλά ακόμα. Ο καιρός θα δείξει ως που θα φτάσει αυτή η κατάσταση.

Γραφτηκε καπου οτι το σαλε καηκε και δευτερη φορα μεσα σε 2 ημερες μονο...Παντως υπαρχει και τριτη λυση,πιο αποτελεσματικη,αν εχει κανεις μπαρμπας εκει τιποτε δυναμιτια απο το πολεμο,να τα βαλουν και να τιναξουν ολη την πλαγια στον αερα,να γινει φλατ και επιπεδη,να μην σκιαρει κανεις :yahoo:
  • Like 2

speedwave4_zps9328bfcd.png

"Δεν μου ταιριαζει εμε η κατεβασμενη σημαια,δεν μου ταιριαζει η υστατη προσπαθεια "

Sir Ernest Shackleton

Φυλάκια ελέγχου στους δρόμους για το χιονοδρομικό Μαινάλου μετά τις ύποπτες πυρκαγιές

Μετά και τη δεύτερη φωτιά που σημειώθηκε στο σαλέ του Χιονοδρομικού Κέντρου του Μαινάλου με αποτέλεσμα να υπάρξει μεγάλη καταστροφή στον χώρο και να καταρρεύσει τμήμα της στέγης του κτιρίου αποφασίστηκε η Πυροσβεστική και το Δασαρχείο να στήσουν φυλάκια ελέγχου από τη Βυτίνα και Καρδαρά για την αστυνόμευση της πρόσβασης στην κορυφή του βουνού και στο δασικό σύμπλεγμα του Μαινάλου.

Να αναφέρουμε δε πως βρίσκεται σε εξέλιξη το προανακριτικό έργο της Πυροσβεστικής και για τις δύο φωτιές σε συνεργασία και με το δήμο Τρίπολης, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι θα προσέλθουν (αν δεν έχουν έρθει ήδη) ειδικοί εμπειρογνώμονες για να ελέγξουν και το χώρο και να εξάγουν συμπεράσματα για τα αίτια και των δύο πυρκαγιών.

Πυρκαγιές ιδιαίτερα ύποπτες αφού μπήκαν σε πολύ κοντινό μεταξύ τους διάστημα αλλά και σε περίοδο "νεκρή"¨για το χιονοδρομικό...

πηγή: arcadiaportal.gr

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

www.MessenTools.com-Frutas-skate.gifΛίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?!www.MessenTools.com-Frutas-skate.gif

Προφανώς αργησαν να παρουν αυτα τα μετρα . η ζημία εγινε !! :yes

• Like 1

ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ

:evil:

Έλα βρε... πρώτη φορά είναι ή τελευταία ;

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Today's Birthdays

1. Eirini:))
      Eirini:))
      (33 years old)
    2. giorgakiss
      giorgakiss
      (36 years old)
    3. Michael K
      Michael K
      (35 years old)
    4. vag_
      vag_