geomat 0 Report post Posted December 11, 2012 Κανείς δεν πληρώνει μισή κάρτα. Αυτό ήταν το 2005 όταν οι Βούλγαροι πλήρωναν λιγότερα από εμάς. Πάντως γνωρίζω ότι οι Άγγλοι έχουν μία έκπτωση με την κράτηση 6 ημερών και πάνω και οι τιμές πραγματικά είναι πολύ φθηνές. Εμείς και οι καημένοι Βούλγαροι πληρώνουμε τα σπασμένα. Πάντως η αύξηση της season είναι απαράδεκτη. Share this post Link to post Share on other sites
Fulvia 3 215 Report post Posted December 12, 2012 Σχεδιάζουμε (εάν έχει αποτελέσματα η υπερεντατική φυσικοθεραπεία στη μέση της γυναίκας μου) να πάμε στο Bansko από 22.12 έως 29.12. Θα μείνουμε σε σπίτι που μας παραχωρεί φίλος δίπλα στη γόνδολα (Ceddar Lodge). Έτσι, δεν πα να έχει ουρές, λίγο χιόνι κλπ, δωρεάν είναι και χωρίς εισιτήρια .... [Σημειώνω ότι για μία τετραμελή οικογένεια, το κέρδος από ένα ταξίδι με αυτοκίνητο για τη Βουλγαρία εν σχέσει με το πλοίο για την Ancona ή το αρεοπλάνο για την Κεντρική Ευρώπη είναι τεράστιο, αφού με κάποιο άλλο μέσο χρειάζεσαι 4 εισιτήρια, αλλά τα πορτοφόλια που χρηματοδοτούν το ταξίδι είναι μόνον των γονέων.... Επομένως, downsize και βλέπουμε του χρόνου]. Στο κατωτέρω site δίδεται η δυνατότητα για prebooking των pass με 15% έκπτωση. Κανονικά το κάνουν για να νοικιάσεις ταυτοχρόνως και εξοπλισμό, να κλείσεις μαθήματα ή να κάνεις χρήση και των άλλων υπηρεσιών του καταστήματος μέσω του οποίου γίνεται (έτσι μου είπαν στο τηλ. που πήρα), αλλά το σύστημα κάνει το prebooking μια χαρά, ενώ εσύ προχωράς κάνοντας bypass όλα τα σχετικά με ενοικιάσεις κλπ. – όπως μου εξήγησαν στο τηλ., είναι λάθος του συστήματος. Έτσι, χωρίς να έχεις κάνει κάποια ενοικίαση εξοπλισμού ή μαθήματα, μπορείς να κλείσεις με 15% έκπτωση τα pass. Να το κάνουμε άραγε ή υπάρχει φόβος στην παραλαβή να μας πουν ότι δε μας τα δίνουν; Βέβαια, στη χειρότερη περίπτωση, το κάνεις και αν δεν πιάσει, δεν έχασες τίποτα - πληρώνεις κανονικά σαν να μην το είχες κάνει. Σημειώνω ότι το σύστημα είναι λίγο ατελές, αφού δίνει δυνατότητα μόνον για παιδί έως 12 ετών και ενήλικο και όχι για μαθητή 12 και άνω. Πάντως, τα terms του site δεν αναφέρουν υποχρεωτικά την ενοικίαση ή τα μαθήματα για να προχωρήσεις στο booking των Lifts. http://banskoblog.com/terms-conditions/ski-hire-lessons-lift-passes/ 2 Μιχάλης Δημάκης<br />Ει το φέρον σε φέρει, φέρε και φέρου. Εί δ' αγανακτείς και σ' εαυτόν λυπείς και το φέρον σε φέρει. Share this post Link to post Share on other sites
Velissarios 1,031 Report post Posted December 13, 2012 (edited) Η τιμη που πληρωνεις είναι 122 λίρες (125 με κάρτα) που είναι αντίστοιχα βάση ισοτιμίας 151€ (155 € με κάρτα) έναντι 163,5€ που είναι το πασο χωρίς έκπτωση.Δεν είναι αμελητέα έκπτωση αλλά δεν είναι και 15% Edited December 13, 2012 by Velissarios Share this post Link to post Share on other sites
koukos 362 Report post Posted December 13, 2012 Σχεδιάζουμε (εάν έχει αποτελέσματα η υπερεντατική φυσικοθεραπεία στη μέση της γυναίκας μου) να πάμε στο Bansko από 22.12 έως 29.12. Θα μείνουμε σε σπίτι που μας παραχωρεί φίλος δίπλα στη γόνδολα (Ceddar Lodge). Έτσι, δεν πα να έχει ουρές, λίγο χιόνι κλπ, δωρεάν είναι και χωρίς εισιτήρια .... [Σημειώνω ότι για μία τετραμελή οικογένεια, το κέρδος από ένα ταξίδι με αυτοκίνητο για τη Βουλγαρία εν σχέσει με το πλοίο για την Ancona ή το αρεοπλάνο για την Κεντρική Ευρώπη είναι τεράστιο, αφού με κάποιο άλλο μέσο χρειάζεσαι 4 εισιτήρια, αλλά τα πορτοφόλια που χρηματοδοτούν το ταξίδι είναι μόνον των γονέων.... Επομένως, downsize και βλέπουμε του χρόνου]. Στο κατωτέρω site δίδεται η δυνατότητα για prebooking των pass με 15% έκπτωση. Κανονικά το κάνουν για να νοικιάσεις ταυτοχρόνως και εξοπλισμό, να κλείσεις μαθήματα ή να κάνεις χρήση και των άλλων υπηρεσιών του καταστήματος μέσω του οποίου γίνεται (έτσι μου είπαν στο τηλ. που πήρα), αλλά το σύστημα κάνει το prebooking μια χαρά, ενώ εσύ προχωράς κάνοντας bypass όλα τα σχετικά με ενοικιάσεις κλπ. – όπως μου εξήγησαν στο τηλ., είναι λάθος του συστήματος. Έτσι, χωρίς να έχεις κάνει κάποια ενοικίαση εξοπλισμού ή μαθήματα, μπορείς να κλείσεις με 15% έκπτωση τα pass. Να το κάνουμε άραγε ή υπάρχει φόβος στην παραλαβή να μας πουν ότι δε μας τα δίνουν; Βέβαια, στη χειρότερη περίπτωση, το κάνεις και αν δεν πιάσει, δεν έχασες τίποτα - πληρώνεις κανονικά σαν να μην το είχες κάνει. Σημειώνω ότι το σύστημα είναι λίγο ατελές, αφού δίνει δυνατότητα μόνον για παιδί έως 12 ετών και ενήλικο και όχι για μαθητή 12 και άνω. Πάντως, τα terms του site δεν αναφέρουν υποχρεωτικά την ενοικίαση ή τα μαθήματα για να προχωρήσεις στο booking των Lifts. http://banskoblog.co...ns-lift-passes/ Καλού-κακού πάρε και καμιά σόμπα μαζί σου,ξέρω εγώ τι σου λέω... http://www.bestprice.gr/cat/5809/halogen-heaters Share this post Link to post Share on other sites
drfp66 7 Report post Posted December 17, 2012 Οι Βούλγαροι είναι άρρωστοι.Νομίζουν οτι έγιναν Άλπεις. 730€ το season pass στο Bansko όταν το season pass στο St Anton έχει 745€. ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ...ΑΠΟ ΤΙΣ 10.30 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΓΟΝΔΟΛΑΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΟΥΣ 20-25 ΛΕΒΑ... Share this post Link to post Share on other sites
gkanetidis 0 Report post Posted December 20, 2012 Εχει κανεις πληροφοριες απο πανω? ποσοτητα και κατασταση χιονιου, αν ειναι καθαροι οι δρομοι, ποιες πιστες θα ανοιξουν, ο καιρος για το ΣΚ...? Share this post Link to post Share on other sites
Thanos233 3 Report post Posted December 20, 2012 Καλησπέρα φίλοι μου ! Πήγα Bansko στις 14 και γύρισα αυτή τη δευτέρα στις 17. Επειδή έχω πάει μόνο στο χιονοδρομικό του πηλίου, έχω να πω ότι το χιονοδρομικό του Bansko είναι μακράν καλύτερο φυσικά! Τρομερές υποδομές!! Για αρχή να πω ότι στις 9 το πρωί που πήγαινα στα λιφτ για την κάρτα περίμενα το πολύ 5 λεπτά. Εγώ που είμαι φοιτητής μου κόστισε 35 λέβα ( από τα οποία τα 5 λέβα είναι για μία " μαγνητική " κάρτα, με την οποία έχεις πρόσβαση σε ΟΛΕΣ τις πίστες του βουνού! και αν την επιστρέψεις μαζί με την απόδειξή της παίρνεις τα 5 λέβα πίσω! ). -- Η διαφορά φοιτητικού-κανονικού εισητηρίου γύρω στα 2-3 λέβα -- Όσο για τις πίστες, βουναλάκια χιονιού υπάρχουν, δεν τις στρώνουν συχνα τις πίστες, κυρίως στα 2000 μέτρα και πάνω αυτά, σε μικρότερο υψόμετρο κατά τη γνώμη μου οι πίστες είναι μια χαρά! Για ποσότητα χιονού μην σας νοιάζει καθόλου ! ΑΥΘΟΝΟ ! Τη κυρική όσο έκανα snowboard χιόνιζε κιολλας!! όσο ήμουν πάνω αυτό το σκ δεν ήταν όλες οι πίστες ανοιχτές, αλλά ήταν οι περισσότερες. Το οδικό δίκτυο πεντακάθαρο από χιόνι, δεν νομίζω ότι θα χρειαστούν αλυσίδες, ούτε καν μέσα στο χωριό του μπάνσκο δεν θα έχετε πρόβλημα με τους δρόμους! 1 Share this post Link to post Share on other sites
Fulvia 3 215 Report post Posted December 21, 2012 Αύριο αναχωρούμε οικογενειακώς για Bansko. Ερώτηση: H πεπατημένη οδός είναι από Προμαχώνα (736 χιλ.). Το 2006 που είχα ξαναπάει στο Bansko, από περιηγητική διάθεση, είχα πάει από το συνοριακό φυλάκιο της Εξοχής (βορείως του Νευροκοπίου). Η απόσταση είναι 722 χιλ., αλλά ο δρόμος είναι χειρότερος από Σέρρες προς Νευροκόπι από ότι από Σέρρες προς Προμαχώνα (προς Νευροκόπι είναι πολύ όμορφος, προς Σέρρες, εξ όσων γνωρίζω, έχει βελτιωθεί από τότε). Όμως, η επιλογή αυτή μας είχε βγει σε καλό και χρονικά, δεδομένου ότι στην Εξοχή ήταν έρημα, ενώ στον Προμαχώνα, λόγω Χριστουγέννων και επιστροφής των Βουλγάρων στη χώρα τους για γιορτές, γινόταν χαμός και είχε ουρές μίας ώρας και πλέον. Έκτοτε, δεν ξέρω πώς είναι τα πράγματα. Υπάρχει κάποιος που να βγαίνει συχνά τα Χριστούγεννα (ή, έστω, μία φορά) και να μπορεί να μου πει εάν αυτή η κατάσταση συνεχίζεται ή εάν, πλέον, τα πράγματα είναι καλά και περνάς εύκολα από Προμαχώνα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Καλές Γιορτές σε όλους, (ελπίζω να ανοίξει καμμιά άλλη πίστα στο Bansko) Μάλλον σωθήκαμε από την καταστροφή, εκτός κι αν στην Ελλάδα όλα έρχονται με καθυστέρηση, Μ Μιχάλης Δημάκης<br />Ει το φέρον σε φέρει, φέρε και φέρου. Εί δ' αγανακτείς και σ' εαυτόν λυπείς και το φέρον σε φέρει. Share this post Link to post Share on other sites
koukos 362 Report post Posted December 21, 2012 (edited) Δεν έχει ουρές γιατί δεν υπάρχει τελωνειακός έλεγχος... Από Πρωμαχώνα μόνο... Edited December 21, 2012 by koukos Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted December 21, 2012 Απο Προμαχωνα το μονο σιγουρο ειναι οτι γινεται ΧΑΜΟΣ στον δρομο με νταλικες, αστυνομιες κτλ.... βεβαια ειναι κεντρικος δρομος με οτι αυτο συνεπαγεται. Απο Εξοχη θα στο συνιστουσα ΜΟΝΟ αν δεν εχει θεμα ο δρομος με χιονι και για χειμωνα ΜΟΝΟ αν εχεις καποιον μαζι σου που να εχει ξαναπαει απο εκει! Εννοειται χαλια δρομος, ομορφος δε, αλλα αν σου τυχει τπτ απο εκει..... αστα να πανε........ Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
GeorgePS 293 Report post Posted December 21, 2012 Αύριο αναχωρούμε οικογενειακώς για Bansko. Ερώτηση: H πεπατημένη οδός είναι από Προμαχώνα (736 χιλ.). Το 2006 που είχα ξαναπάει στο Bansko, από περιηγητική διάθεση, είχα πάει από το συνοριακό φυλάκιο της Εξοχής (βορείως του Νευροκοπίου). Η απόσταση είναι 722 χιλ., αλλά ο δρόμος είναι χειρότερος από Σέρρες προς Νευροκόπι από ότι από Σέρρες προς Προμαχώνα (προς Νευροκόπι είναι πολύ όμορφος, προς Σέρρες, εξ όσων γνωρίζω, έχει βελτιωθεί από τότε). Όμως, η επιλογή αυτή μας είχε βγει σε καλό και χρονικά, δεδομένου ότι στην Εξοχή ήταν έρημα, ενώ στον Προμαχώνα, λόγω Χριστουγέννων και επιστροφής των Βουλγάρων στη χώρα τους για γιορτές, γινόταν χαμός και είχε ουρές μίας ώρας και πλέον. Έκτοτε, δεν ξέρω πώς είναι τα πράγματα. Υπάρχει κάποιος που να βγαίνει συχνά τα Χριστούγεννα (ή, έστω, μία φορά) και να μπορεί να μου πει εάν αυτή η κατάσταση συνεχίζεται ή εάν, πλέον, τα πράγματα είναι καλά και περνάς εύκολα από Προμαχώνα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Καλές Γιορτές σε όλους, (ελπίζω να ανοίξει καμμιά άλλη πίστα στο Bansko) Μάλλον σωθήκαμε από την καταστροφή, εκτός κι αν στην Ελλάδα όλα έρχονται με καθυστέρηση, Μ εχω παει 4/5 τελευταια χρονια..και φευγω και εγω αυριο...απο προμαχωνα παμε παντα και ειναι μια χαρα...τελωνειο πανω απο τεταρτο αν εχει κινηση δεν κανεις....μετα απο προμαχωνα μολις μπεις βουλγαρια θα βρεις αρκετα παιδια να <<βρεχουν >> το αυτοκινητο σου για να σταματησεις να στο πληνουν.... δεν γινεται συχνα αλλα μου ειχε γινει μια φορα....αντε και καλο δρομο... Εχει κανεις πληροφοριες απο πανω? ποσοτητα και κατασταση χιονιου, αν ειναι καθαροι οι δρομοι, ποιες πιστες θα ανοιξουν, ο καιρος για το ΣΚ...? φιλε μου μπες στο banskoski.com και εχει και καμερες και οτι θελεις...ειναι μια χαρα τωρα ski vs sb? (for now)i will be in BANSKO between 23 & 27th of december, portofolio : https://500px.com/georgeps qrz: https://www.qrz.com/lookup/SY1BMK Share this post Link to post Share on other sites
gasdrama 70 Report post Posted December 21, 2012 Έχεις να μου στείλεις τίποτα διευθύνσεις στο διαδύκτιο; torentbansko.com Έχει ότι πληροφορίες θέλεις. Ο ιδιοκτήτης λέγεται myroslav και μιλάει αγγλικά. Αν δεις gallery οι φωτογραφίες 2,3,4 είναι από το δικό μας σπίτι. Ελπίζω να σε βοήθησα! 1 Share this post Link to post Share on other sites
gkanetidis 0 Report post Posted December 21, 2012 Επειδή στο site δίνει μόνο 50 εκ χιόνι και λέει ότι έχει να χιονίσει 9 μέρες (κάτι που μου φαίνεται περίεργο αφού εδώ χιονίσει και μάλιστα πολύ) , είναι κανείς πάνω ή υπάρχει κάποιος που έχει επίσημη ενημέρωση για το τι γίνεται πάνω?? θα ανοίξει όλο το βουνό αύριο???? καιγομαι! Share this post Link to post Share on other sites
Fulvia 3 215 Report post Posted December 21, 2012 Πάντως, και το snow-forecast δε δίνει χιόνι για τις επόμενες ημέρες. Επομένως, μάλλον θα μείνουμε με τις μισές πίστες, εκτός αν κάποιες είναι κλειστές λόγω πάγου κι όχι λόγω ελλείψεως χιονιού. Αλλά και τότε, μάλλον κλειστές θα μείνουν. Μιχάλης Δημάκης<br />Ει το φέρον σε φέρει, φέρε και φέρου. Εί δ' αγανακτείς και σ' εαυτόν λυπείς και το φέρον σε φέρει. Share this post Link to post Share on other sites
gasdrama 70 Report post Posted December 22, 2012 (edited) Στο βουνο εχει αρκετο χιονι, να σημειωθει οτι την τριτη-τεταρτη εριξε 20-30 ποντους σε ολο το βουνο και το site δεν εχει ενημερωθει. Οποτε υπολογιζεται +20 ποντους απο οτι δινει... Τωρα τεταρτη-πεμτη που ημουν πανω απο θεμα χιονιου οσες πιστες ηταν ανοιχτες δεν ειχαν κανενα προβλημα ακομα και οι πιστες που βρισκονται στα 1400(chalin valog) οπως και εκτος πιστας. Να φανταστειτε υπηρχαν σημεια μεσα στα δεντρα που εμπαινε το μισο μπατον(135cm) μεσα στο χιονι. Πεμπτη πρωι αρχισαν να πατανε todorka4 και plato 11, σε καποια φαση ανοιξαν την τριθεσια και το lift της tomba. μετα απο λιγο σταματησαν ολα, δεν ξερω τι πεχτηκε ουτε με ενοιαζε για αυτο και δε ρωτησα για να μαθω. Παρασκευη πρωι συμφωνα με τον πινακα που υπαρχει στο χωριο λειτουργουσαν οι ιδιες πιστες. Αυτα, ελπιζω να βοηθησα Edited December 22, 2012 by gasdrama Share this post Link to post Share on other sites
Fulvia 3 215 Report post Posted December 23, 2012 Η κατάσταση είναι ίδια σήμερα. Δουλεύουν με τα κανόνια για να δώσουν αύριο ( και άλλες πίστες. Σήμερα είχε λίγες ανοικτές, αλλά ΑΔΕΙΕΣ. Γενικά, το χωριό είναι άδειο ακόμη - ο κόσμος αναμένεται μετά τις 25/12. Το στρώσιμο και η ποιότητα του χιονιού ήταν θαυμάσια, βοηθούντος και του γεγονότος ότι ο κόσμος ήταν λίγος. Ευχάριστος καιρός με ήλιο και μάλλον έτσι θα διατηρηθεί. 2 Μιχάλης Δημάκης<br />Ει το φέρον σε φέρει, φέρε και φέρου. Εί δ' αγανακτείς και σ' εαυτόν λυπείς και το φέρον σε φέρει. Share this post Link to post Share on other sites
Fulvia 3 215 Report post Posted December 24, 2012 Σήμερα λειτούργησαν οι 14 από τις 17 πίστες (ουσιαστικά οι πιο ενδιαφέρουσες) και το κέντρο παραμένει άδεια (ιδλιως μετά τις 14.30). Πάντως στην -καθΒ΄ ημάς- καθυστερημένη Βουλγαρία, κανείς δεν καπνίζει μέσα στα εστιατόρια του χιονοδρομικού. Θα μου πείτε, έτσι γίνεται στον πολιτισμένο κόσμο. Σ' όλον? 5 Μιχάλης Δημάκης<br />Ει το φέρον σε φέρει, φέρε και φέρου. Εί δ' αγανακτείς και σ' εαυτόν λυπείς και το φέρον σε φέρει. Share this post Link to post Share on other sites
skibooking.com 12 Report post Posted December 27, 2012 (edited) Καλημέρα, καλές γιορτές εύχομαι με υγεία και ευτυχία. Για όσους ενδιαφέρονται να πάνε φέτος στο Μπάνσκο έχω κάνει μια επιλογή από ξενοδοχεία και διαμερίσματα για όλα τα οικονομικά επίπεδα. Μπορείτε να ρίξετε μία ματιά εδώ http://www.skibookin...a/Bansko-Hotels και για ότι απορίες έχετε επικοινωνήστε μαζί μου. Ευχαριστώ Edited December 29, 2012 by skibooking.com Share this post Link to post Share on other sites
GeorgePS 293 Report post Posted December 28, 2012 Σήμερα λειτούργησαν οι 14 από τις 17 πίστες (ουσιαστικά οι πιο ενδιαφέρουσες) και το κέντρο παραμένει άδεια (ιδλιως μετά τις 14.30). Πάντως στην -καθΒ΄ ημάς- καθυστερημένη Βουλγαρία, κανείς δεν καπνίζει μέσα στα εστιατόρια του χιονοδρομικού. Θα μου πείτε, έτσι γίνεται στον πολιτισμένο κόσμο. Σ' όλον? μολις γυρισα....το χιονι ηταν κομπλε...επιανε λιγο παγο σε καποια σημεια μετα τις 3 αλλα γενικα ηταν μια χαρα...αυτο με το τσιγαρο ρε παιδια αλλο πραγμα....τι να πω....τοσο αχρηστοι ειμαστε? ski vs sb? (for now)i will be in BANSKO between 23 & 27th of december, portofolio : https://500px.com/georgeps qrz: https://www.qrz.com/lookup/SY1BMK Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted December 29, 2012 Σήμερα λειτούργησαν οι 14 από τις 17 πίστες (ουσιαστικά οι πιο ενδιαφέρουσες) και το κέντρο παραμένει άδεια (ιδλιως μετά τις 14.30). Πάντως στην -καθΒ΄ ημάς- καθυστερημένη Βουλγαρία, κανείς δεν καπνίζει μέσα στα εστιατόρια του χιονοδρομικού. Θα μου πείτε, έτσι γίνεται στον πολιτισμένο κόσμο. Σ' όλον? Το ιδιο συμβαινει και στην..... καθυστερημενη Τουρκια....... Τι να κανουμε..... αφου σαν Ελληνες ειμαστε ΖΩΑ........ 1 Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
GeorgePS 293 Report post Posted December 29, 2012 Το ιδιο συμβαινει και στην..... καθυστερημενη Τουρκια....... Τι να κανουμε..... αφου σαν Ελληνες ειμαστε ΖΩΑ........ συμφωνω,,,,και στην τουρκι προπερσυ...ειχαν αψογη συμπεριφορα....αλλα μετα θελουμε να παμε μπροστα η χεησιμοποιουμε εκφρασεις οπως....<<οταν εμεις καλλιεργουσαμε το χωραφι οι βουλγαροι ηταν στα ΔΕΝΤΡΑ.>> ****κιες αυτη η νοοτροιπια μας πηγε πισω..... για να μην τα ισοπεδωνουμε ολα ομως.... ταξιτζης στη βουλγαρια 25 δεκεμβρη τον οποιο τον καλεσαμε απο το ξενοδοχειο...(2 ταξι) για να μας πανε στην ιδια ταβερνα....ο πρωτος ζητησε 8 και ο αλλος 15 ;///+ του οτι οι <<φυλακες>> στις πιστες χρηματιζονται,.,,,οποτε τους εχουμε περασει και μια αλφα νοοτροπια ski vs sb? (for now)i will be in BANSKO between 23 & 27th of december, portofolio : https://500px.com/georgeps qrz: https://www.qrz.com/lookup/SY1BMK Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,693 Report post Posted December 30, 2012 δεν ξερω αλλα εχω μια αποψη οτι η Βουλγαρια προς τα Βορεια με το περασμα του χρονου θα εξευρωπαιζεται ολο και πιο πολυ αλλα πιστευω οτι η Βουλγαρια στα Νοτια που συνορευει με εμας, θα γινουν ιδιοι με εμας (αν και σε καποια πραγματα ειναι...πχ αυτο της αρπαχτης) παντως αυτο με το καπνισμα τι να πεις... Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
GeorgePS 293 Report post Posted December 30, 2012 δεν ξερω αλλα εχω μια αποψη οτι η Βουλγαρια προς τα Βορεια με το περασμα του χρονου θα εξευρωπαιζεται ολο και πιο πολυ αλλα πιστευω οτι η Βουλγαρια στα Νοτια που συνορευει με εμας, θα γινουν ιδιοι με εμας (αν και σε καποια πραγματα ειναι...πχ αυτο της αρπαχτης) παντως αυτο με το καπνισμα τι να πεις... προσωπικα στο μπανσκο δεν ειναι οτι ειδα (αν εξαιρεσεις το ταξι )τοσο αρπαχτη....ηταν πολυ πιο προσεγμενοι απο τους Ελληνες...και οταν ειμαστε 5αμελης οικογενεια δεν συμφερει να παμε 5 ατομα αραχωβα πχ με τετοιες τιμες....ενημερωτικα ειχαμε παει πριν 5 χρονια και μας πηγε 800 ευρω,δυο διανυκτερευσεις...με μια φορα καναμε σκι...την αλλη ειχε κακο καιρο...και οταν καναν δυο ατομα.....θα μου πεις μπορεις να κανεις οικονομια στο ξενοδοχειο....οταν ομως ολα κοιμενονται σε τετοιες τιμες....εγω θα συνεχισω να πηγαινω βουλγαρια και να σκαω τα ωραια μου τα ευρω εκει,..... ski vs sb? (for now)i will be in BANSKO between 23 & 27th of december, portofolio : https://500px.com/georgeps qrz: https://www.qrz.com/lookup/SY1BMK Share this post Link to post Share on other sites
jorge_ver 261 Report post Posted January 1, 2013 ενημερωση για το ΧΚ από το περασμένο ΣΚ: οι πίστες λειτουργούν όλες και με αρκετή ποσότητα χιονιού - από κόσμο όπως πάντα κάποιες πετρούλες υπάρχουν στην δεξιά (κατεβαίνοντας) από το πλατώ προς shiligarnik και στις δυο μπλε που συνδέουν την todorka με το πλατω τα bumps βέβαια καλά κρατούν (κυρίως μετά τις 12 και εξαιτίας της πολυκοσμίας) το Σάββατο ήταν μια δύσκολη μέρα (ήταν και η πρώτη για φέτος) λόγω ομίχλης και καήκαμε χωρίς να το φχαριστηθούμε ωστόσο, η Κυριακή μας αντάμειψε με έναν ωραιότατο ήλιο και μια παγωμένη-κριτσανιστή-απολαυστική tomba να παίρνει το μεγαλύτερο μερίδιο των καταβάσεων 1 Share this post Link to post Share on other sites
GeorgePS 293 Report post Posted January 2, 2013 ενημερωση για το ΧΚ από το περασμένο ΣΚ: οι πίστες λειτουργούν όλες και με αρκετή ποσότητα χιονιού - από κόσμο όπως πάντα κάποιες πετρούλες υπάρχουν στην δεξιά (κατεβαίνοντας) από το πλατώ προς shiligarnik και στις δυο μπλε που συνδέουν την todorka με το πλατω τα bumps βέβαια καλά κρατούν (κυρίως μετά τις 12 και εξαιτίας της πολυκοσμίας) το Σάββατο ήταν μια δύσκολη μέρα (ήταν και η πρώτη για φέτος) λόγω ομίχλης και καήκαμε χωρίς να το φχαριστηθούμε ωστόσο, η Κυριακή μας αντάμειψε με έναν ωραιότατο ήλιο και μια παγωμένη-κριτσανιστή-απολαυστική tomba να παίρνει το μεγαλύτερο μερίδιο των καταβάσεων το σαββατο.. ειχε απιστευτη ομιχλη...ευτυχως ειχα φυγει ski vs sb? (for now)i will be in BANSKO between 23 & 27th of december, portofolio : https://500px.com/georgeps qrz: https://www.qrz.com/lookup/SY1BMK Share this post Link to post Share on other sites