gasdrama 70 Report post Posted November 3, 2012 συμφωνω με τον γκασνταμα....να πουμε ποτε θα παμε μπας και γνωριστουμε... Βεβαιως και να γνωριστουμε φιλε μου, εγω θα ειμαι συνεχεια bansko, σκεφτοναι να παρω season pass φετος, πολλα τα 500β¬ που εχει αλλα και παλι με συμφερει... Εσυ ποτε θα ανεβεις; εχεις κανονισει κατι; Sent from Samsung Galaxy S using Tapatalk 2 Share this post Link to post Share on other sites
Fulvia 3 215 Report post Posted November 3, 2012 (edited) Κι εμείς σκεφτόμαστε φέτος το Bansko ( 2 ενήλικες και 2 παιδιά). Είχαμε πάει το 2006, όταν ξεκίνησαν τα παιδιά, στα 7 και 4 τους χρόνια. Γενικά δεν ήμασταν ευχαριστημένοι από το επίπεδο εξυπηρέτησης (σχήμα λιτότητος: ήταν κάφροι). Μετά από 5 χρόνια στους Δολομίτες και την Αυστρία, φέτος τα πράγματα απαιτούν οικονομία (μην ξεχνάτε ότι είμαστε 4 άτομα, αλλά 2 πορτοφόλια). Καλός φίλος μας διέθεσε το διαμέρισμά του, δίπλα στη γόνδολα και, έτσι, σκεφτόμαστε να πάμε εκεί 22 με 29.12. Το ξέρω ότι δεν είναι snow safe, αλλά μόνον τότε μπορούμε λόγω εργασίας. Αν, πάλι, δεν έχει χιόνι (μόνον τα κανόνια δε μου κάνουν), μικρό το κακό: θα απολαύσουμε το δέντρο μας και θα κάνουμε παρέα με φίλους στην Αθήνα. Ούτε προκαταβολές θα έχουμε στείλει, ούτε δεσμεύσεις. Μπόρα είναι, θα περάσει ( . Edited November 3, 2012 by Fulvia 3 1 Μιχάλης Δημάκης<br />Ει το φέρον σε φέρει, φέρε και φέρου. Εί δ' αγανακτείς και σ' εαυτόν λυπείς και το φέρον σε φέρει. Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted November 3, 2012 Εγω παντως εχω να παω Bansko 3 χρονια και αυτο γιατι μαζευει πολυ κοσμο και εχεις πολλες πιθανοτητες να παθεις κατι ,λογο του χαμου που γινετε στις πιστες...(2-3 περιπτωσεις την γλιτωσα στο τσακ και αυτο γιατι προσεχα οταν σταματουσα τους αρουγκαλους που κυκλοφορουσαν τριγυρω μου)Απο εκει και περα οι τιμες εχουν ανεβει αρκετα και μαλλον δε προκειτε να ξαναπαω συντομα... Share this post Link to post Share on other sites
GeorgePS 293 Report post Posted November 3, 2012 Βεβαιως και να γνωριστουμε φιλε μου, εγω θα ειμαι συνεχεια bansko, σκεφτοναι να παρω season pass φετος, πολλα τα 500β¬ που εχει αλλα και παλι με συμφερει... Εσυ ποτε θα ανεβεις; εχεις κανονισει κατι; εκλεισα στο lion hotel 22-28...οποτε μιλαμε ski vs sb? (for now)i will be in BANSKO between 23 & 27th of december, portofolio : https://500px.com/georgeps qrz: https://www.qrz.com/lookup/SY1BMK Share this post Link to post Share on other sites
nmech1984 77 Report post Posted November 26, 2012 Ρε παιδιά πότε ανοίγει το bansko? Υπάρχει κάποιο αξιόπιστή σελίδα για ενημέρωση?? Επίσης υπάρχει κάποιος να οργανώνει κάτι με λεωφορείο με bansko?? Thanks! SKI SKI SKI SKI SKI SKI SKI SKI Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted November 26, 2012 Επίσημη Ημερομηνία Έναρξης της σεζόν 2012 - 2013 έχει οριστεί η 15 Δεκεμβρίου. Μάλιστα θα γίνει και event με τους Hermann Maier και Peter Girardelli Popangelov. Πηγή: banskoski.com moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,693 Report post Posted November 26, 2012 15 Δεκεμβρίου ?? αρκετα αργα... Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
gasdrama 70 Report post Posted November 26, 2012 8 Δεκεμβριου ανοιγει ανεπισημα. βεβαια η θερμοκρασιες ειναι οριακες ακομα... χιονι δεν εχει καθολου. μεσα στην εβδομαδα θα επισκεφτω το bansko και θα σας ενημερωσω για τα τελευταια νεα. Sent from Samsung Galaxy S using Tapatalk 2 2 Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted November 26, 2012 Φίλε gasdrama, ο δρόμος από Νευροκόπη, Εξοχή, Γκοτσε Ντελτσεβ το χειμώνά σε τι κατάσταση είναι. Βέβαια, αν θυμάμαι καλά, δεν υπάρχουν βενζινάδικα για αρκετή ώρα carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
GeorgePS 293 Report post Posted November 26, 2012 (edited) Ρε παιδιά πότε ανοίγει το bansko? Υπάρχει κάποιο αξιόπιστή σελίδα για ενημέρωση?? Επίσης υπάρχει κάποιος να οργανώνει κάτι με λεωφορείο με bansko?? Thanks! επειδη με ενδιαφερει για εναν φιλο μου αν οντως βρεις κατι για λεωφορια χτυπα ενα μηνυμα. Edited November 26, 2012 by GeorgePS ski vs sb? (for now)i will be in BANSKO between 23 & 27th of december, portofolio : https://500px.com/georgeps qrz: https://www.qrz.com/lookup/SY1BMK Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted November 27, 2012 Aπ όσο ξέρω οι πιο πολλές εκδρομές με λεωφορεία ξεκινούν από Θεσσαλονικη. Από Αθήνα δεν έχω γνώση,αλλά μπορεί να κάνω και λάθος. "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
Thanos233 3 Report post Posted November 27, 2012 Καλημερα παιδια. Ειμαι καινουριος εδω και γενικοτερα χωρις ιδιαιτερη εμπειρια.. Κανονισα με καποια φιλαρακια να παω μπανσκο 14-17 δεκεμβριου. Δυστυχως μονο τοτε μπορω να παω. Σκοπος μου ειναινα κανω σνοουμπορντ. Σε περιπτωση που δεν χιονισει, τα κανονια για το τεχνιτο χιονι θα κανουν δουλεια? μιλαω για καποιον που ειναι ακομα στα πρωτα βηματα εκμαθησης χειμερινων σπορ. Ευχαριστω πολυ! Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted November 27, 2012 Καλώς ήρθες Θάνο! Πέρνα από τα Νέα Μέλη να μας συστηθείς αν θες αλλά ρίξε και μια ματιά στην ενότητα του Snowboard. Έχει ενδιαφέρον συζητήσεις και συμβουλές που ως αρχάριος θα σου φανούν χρήσιμες. Δυστυχώς η ημερομηνία που κανόνισες Bansko δεν είναι και η καλύτερη δεδομένου ότι ανοίγει (όπως λένε) 15/12. Αν δεν έχει επαρκή ποσότητα χιονιού...ένα πακετάκι θα το φας....! moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted November 27, 2012 Καλημερα παιδια. Ειμαι καινουριος εδω και γενικοτερα χωρις ιδιαιτερη εμπειρια.. Κανονισα με καποια φιλαρακια να παω μπανσκο 14-17 δεκεμβριου. Δυστυχως μονο τοτε μπορω να παω. Σκοπος μου ειναινα κανω σνοουμπορντ. Σε περιπτωση που δεν χιονισει, τα κανονια για το τεχνιτο χιονι θα κανουν δουλεια? μιλαω για καποιον που ειναι ακομα στα πρωτα βηματα εκμαθησης χειμερινων σπορ. Ευχαριστω πολυ! καλωσήρθες Θάνο και εδώ!!!!!!σε καποιες πίστες ,ειδικά αρχαρίων μπορούν τα κανόνια να σε καλύψουν.Με κάθε επιφύλαξη γιατί έχω καιρό να παω Μπάνσκο. "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
Thanos233 3 Report post Posted November 27, 2012 Κατάλαβα.. μάπα το καρπούζι Ελπίζω όμως για το καλύτερο αποτέλεσμα! Όσοι έχετε ξαναπάει στο Μπάνσκο, έχετε να μου προτείνετε κάποιο μαγαζί οικείο σε εσάς για ενοικίαση εξοπλισμού ? Share this post Link to post Share on other sites
gasdrama 70 Report post Posted November 27, 2012 Φίλε gasdrama, ο δρόμος από Νευροκόπη, Εξοχή, Γκοτσε Ντελτσεβ το χειμώνά σε τι κατάσταση είναι. Βέβαια, αν θυμάμαι καλά, δεν υπάρχουν βενζινάδικα για αρκετή ώρα O δρομός είναι σε καλή κατάσταση. Βέβαια όταν πέσουν τα πρώτα χιόνια και αρχίσουν οι αποχιονισμοί ανοίγουν και κάποιες λακουβες... Βενζίναδικα μόλις μπεις βουλγαρία θα δεις αρκετά μέχρι γκοτσε ντελτσεβ αλλά μετά μέχρι μπανσκο δεν εχει αρκετά. Έχει πάντως κάθε 10χιλ. 1 Share this post Link to post Share on other sites
gasdrama 70 Report post Posted November 27, 2012 Κατάλαβα.. μάπα το καρπούζι Ελπίζω όμως για το καλύτερο αποτέλεσμα! Όσοι έχετε ξαναπάει στο Μπάνσκο, έχετε να μου προτείνετε κάποιο μαγαζί οικείο σε εσάς για ενοικίαση εξοπλισμού ? Το μαγάζι του Σάκη Τσακίρη, βρίσκεται απέναντι από την γόνδολα! Share this post Link to post Share on other sites
Thanos233 3 Report post Posted November 27, 2012 ααα, αυτό το μαγαζί είδα κι εγώ στο ίντερνετ με λίγη αναζήτηση που έκανα.. Με μία πρώτη ματιά μου άρεσε μπορώ να πω και επίσης λέει ότι έχει καινούρια μοντέλα συνεχώς! Ναι μάλλον θα τον επισκεφτώ Share this post Link to post Share on other sites
Thanos233 3 Report post Posted November 27, 2012 Μόλις μίλησα και με μια κοπέλα από τις ενοικιάσεις, ευγενέστατη ήταν! Επίσης μου είπε ότι πολύ πιθανό είναι να έχει χαμηλές θερμοκρασίες κατά την έναρξη της χειμερινής σαιζόν, οπότε ευελπιστώ να χιονίσει Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας και για οτιδήποτε νεότερο παρακαλώ ενημερώστε. Ευχαριστώ και πάλι ! Share this post Link to post Share on other sites
GeorgePS 293 Report post Posted November 27, 2012 Ημουν περισυ μπανσκο οποτε....εχουμε και λεμε.... Καλημερα παιδια. Ειμαι καινουριος εδω και γενικοτερα χωρις ιδιαιτερη εμπειρια.. Κανονισα με καποια φιλαρακια να παω μπανσκο 14-17 δεκεμβριου. Δυστυχως μονο τοτε μπορω να παω. Σκοπος μου ειναινα κανω σνοουμπορντ. Σε περιπτωση που δεν χιονισει, τα κανονια για το τεχνιτο χιονι θα κανουν δουλεια? μιλαω για καποιον που ειναι ακομα στα πρωτα βηματα εκμαθησης χειμερινων σπορ. Ευχαριστω πολυ! οπως ειπαν και παραπανω η περιοδος δεν ειναι και η πιο καλη....φυσικα αν χιονισει 3-4 μερες πιο πριν ειναι πολυ κομπλε...περισυ ειχα παει 23-29 και ειχε χιονισει λιγες μερες πιο πριν και ηταν μια χαρα.,...οσον αφορα το οτι εισαι ακομα στην αρχη ...υπαρχει μια μεγαλη καταβαση ηρεμη (πρασινη-μπλε) απο το κεντρικο <<κοματι>> του χιονοδρομικου μεχρι τις γονδολες...το οποιο εχει παντου μηχανηματα παραγωγης χιονιου..... Κατάλαβα.. μάπα το καρπούζι Ελπίζω όμως για το καλύτερο αποτέλεσμα! Όσοι έχετε ξαναπάει στο Μπάνσκο, έχετε να μου προτείνετε κάποιο μαγαζί οικείο σε εσάς για ενοικίαση εξοπλισμού ? εχοντας νοικιασει απο τον ΤΣΑΚΙΡΗ 4 φορες θα ελεγα πως τον προτεινω ανεπιφυλακτα...φυσικα τα καινουργια σκι που λες -σανιδες ανηκουν στα vip αλλα και τα <<κλασικα>> τους ειναι μια χαρα....η χρεωση για μενα για 4 μερες ηταν 35 ευρω....(ημασταν παρεα ομως) Το μαγάζι του Σάκη Τσακίρη, βρίσκεται απέναντι από την γόνδολα! ^^συμφωνω..ετσι οπως ειναι οι γονδολες-παρκινγκ κοιτας προσ την αντιθετη πλευρα του βουνου....κατεβαινεις τισ σκαλες(γλυστρανε λιγο με τις μποτες οταν τις κατεβαινεις...)περνας απεναντι στον δρομο...στριβεις δεξια και περνας παλι τον δρομο και τον βρηκες(το υπογειο καταστημα) ski vs sb? (for now)i will be in BANSKO between 23 & 27th of december, portofolio : https://500px.com/georgeps qrz: https://www.qrz.com/lookup/SY1BMK Share this post Link to post Share on other sites
Thanos233 3 Report post Posted November 27, 2012 Δηλαδή κανόνια για τεχνητό χιόνι έχει μόνο στις πίστες για αρχάριους - μεσαίους ?? Σε πιο δύσκολες πίστες δεν έχει ? Share this post Link to post Share on other sites
GeorgePS 293 Report post Posted November 27, 2012 Δηλαδή κανόνια για τεχνητό χιόνι έχει μόνο στις πίστες για αρχάριους - μεσαίους ?? Σε πιο δύσκολες πίστες δεν έχει ? εχει σε παρα πολλα σημεια...δες τον χαρτη και θα καταλαβεις...απλα μου ειπες για καταβαση ευκολη... ski vs sb? (for now)i will be in BANSKO between 23 & 27th of december, portofolio : https://500px.com/georgeps qrz: https://www.qrz.com/lookup/SY1BMK Share this post Link to post Share on other sites
Thanos233 3 Report post Posted November 27, 2012 Παρεξήγηση.. Απλά πιστεύω ότι αυτοί που ασχολούνται χρόνια με τα χειμερινά σπορ θα ζητούν κάτι παραπάνω από τεχνητό χιόνι κι έτσι υπέθεσα ότι τα κανόνια θα είναι σε πίστες χαμηλότερου επιπέδου.. Share this post Link to post Share on other sites
gasdrama 70 Report post Posted November 27, 2012 Φίλε Thanos233 επείδη θα είμαι κι εγώ πάνω στις 8(έχω νοικιάσει σπίτι για όλη τη σεζόν) αν χρειαστείς κάποια άλλη βοήθεια στείλε μου pm. Και γενίκοτερα όποιος χρειαστεί οτιδήποτε μπόρω να τον βοηθήσω, θα είμαι 3-4 μέρες την εβδομάδα στο χωριό για όλη τη σεζον. Πάντως αυτή την βδομάδα περιμένουμε χιονάκι άλλα σε ψηλά υψόμετρα... Για να δούμε! Share this post Link to post Share on other sites
Thanos233 3 Report post Posted November 27, 2012 Να σαι καλά φίλε μου! Μόνο αν μπορείς σε παρακαλώ να μας ενημερώνεις για τον καιρό Share this post Link to post Share on other sites