captainhook3 680 Report post Posted November 25, 2012 Προς το τέλος της σελίδας που θα επισυναψω ,υπάρχουν 3 τρόποι για να φτιάξεις τις μποτες στα μέτρα σου. Υπάρχει κανεις που να έχει δοκιμάσει κάποιον απο τους τρόπους αυτούς ώστε να πάρω καμία ιδέα; http://www.bruendl.at/en/locations/ischgl/sports-world/skis-boots Εγω βασικά ειμαι υπέρ του vacuum fit fischer αλλα απ΄οτι κατάλαβα θα πρέπει να γίνει και αγορά απο μποτες ,οπότε ξεφευγω αρκετά σε κόστος ....... Quote Share this post Link to post Share on other sites
GeorgePS 293 Report post Posted November 25, 2012 Προς το τέλος της σελίδας που θα επισυναψω ,υπάρχουν 3 τρόποι για να φτιάξεις τις μποτες στα μέτρα σου. Υπάρχει κανεις που να έχει δοκιμάσει κάποιον απο τους τρόπους αυτούς ώστε να πάρω καμία ιδέα; http://www.bruendl.a...orld/skis-boots Εγω βασικά ειμαι υπέρ του vacuum fit fischer αλλα απ΄οτι κατάλαβα θα πρέπει να γίνει και αγορά απο μποτες ,οπότε ξεφευγω αρκετά σε κόστος ....... πολυ ενδιαφερον θεμα...δυστυχως δεν ξερω τπτ παραπανω..περιμενουμε εξελιξεις ομως Quote ski vs sb? (for now)i will be in BANSKO between 23 & 27th of december, portofolio : https://500px.com/georgeps qrz: https://www.qrz.com/lookup/SY1BMK Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted November 25, 2012 Γίαυτο ρωταω γιατι θα πρέπει να ειναι τρελή αίσθηση .... Quote Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted November 25, 2012 (edited) ... Υπάρχει κανεις που να έχει δοκιμάσει κάποιον απο τους τρόπους αυτούς ώστε να πάρω καμία ιδέα; ... Αν κάνεις search θα βρεις σίγουρα ήδη αρκετά αντίστοιχα θέματα. Στα 9 χρόνια λειτουργίας του forum μας, δεν είναι η πρώτη φορά που μας απασχολεί το θέμα της custom μπότας Θυμάμαι και ένα topic με πολλές φωτογραφίες. Θα κοιτάξω αργότερα να στα παραθέσω. Edit: Πάρε και το πρώτο link Προς όλους μας: Πριν ανοίξετε νέο Topic, ψάξτε στο forum μας αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο. Πολλές πληροφορίες για το ίδιο θέμα, διάσπαρτες δεξιά & αριστερά, δεν έχουν την ίδια αξία με το να είναι συγκεντρωμένες το πολύ σε 1-2 σχετικά topic. Για τη διευκόλυνση όλων μας... Edited November 25, 2012 by ALCATRAZ Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted November 25, 2012 Εχω βρει και άλλο 1 topic ,αλλα εγω δε θέλω να μάθω την διαδικασία αλλα το ποια ειναι η καλύτερη για να κάνω καλύτερο σκι........γι'αυτο κ συγκέντρωσα εδώ τις 3 καλύτερες για να πάρω γνώμες....... Quote Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted November 25, 2012 Ουσιαστικά δε μπορώ να σε βοηθήσω στον προβληματισμό σου. Αλήθεια, τι σε κάνει να ψάχνεσαι για μια τέτοια λύση. Ανέφερε τι προβλήματα αντιμετωπίζεις και ποιες μπότες - εταιρίες έχεις δοκιμάσει μέχρι σήμερα. Για πρακτικούς και μόνο, λόγους σου πρότεινα να γινόταν η κουβέντα σε ένα από τα παλιότερα σχετικά thread. Μην το πάρεις στραβά... Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted November 25, 2012 Οχι ρε σύ,τι να πάρω στραβά..... Εχω προσέξει ότι το αριστερό μου πόδι στον αστραγαλο ειναι ελάχιστα χοντροτερο και ότι προκειμένου να μη με χτυπάει ,αγοράζω μποτες (2 ζευγη εχω παρει συνολικα μεσα σε 10 χρονια)σύμφωνα με αυτό το πόδι. Ετσι το δεξί μου παίζει λίγο μέσα στη μποτα. Βρήκα λοιπόν αυτούς τους 3 τρόπους ώστε να μπορέσω να έχω παντού εφαρμογή και στα 2 πόδια..........και ζητάω γνώμες απο οποιους έχουν χρησιμοποιήσει κάποιον απο αυτούς κ τι αποτελέσματα έχουν δει Φιλικά Δημήτρης........ Quote Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted November 25, 2012 Δοκίμασε, αν θες, και επιθέματα από κομμάτια Νεοπρεν. Διάβασε σχετικά εδώ, με αυτά σώθηκα... και κόστος τίποτα. Πάντως το να παίζει το πόδι σου μέσα στη μπότα ίσως είναι πιο επικίνδυνο από το να σε πονά. Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted November 25, 2012 Ρεταλια απο neopren έχω 1 κάρο ( λόγο της παλιάς δουλειάς) και το είχα δοκιμάσει,αλλα τζιφος.....όταν λέω ότι παίζει μη φανταστείς ότι το κανω σβουρες μέσα στη μποτα, αλλα μερικές φορές όταν πάω λίγο πάνω απο τα όρια μου, το καταλαβαίνω ότι δεν ειναι τόσο σταθερό το δεξί μου πόδι. Quote Share this post Link to post Share on other sites