skimad 665 Report post Posted November 25, 2012 Πωλειται η γνωστη σε ολους φορμα του snowclub η ιταλικη Vist Μπουφαν: πρασινο Παντελονι: μαυρο Μεγεθος: Large Σε αριστη κατασταση πλυμενη με ειδικο υγρο απορρυπαντικο για μεμβρανες τετοιου ειδους ρουχων της mammut και περασμενη με σπρευ μεμβρανης αδιαβροχοποιησης επισης της mammut! Τιμη: 250 € Αρχικη τιμη: 430 €. Οταν μπορεσω θα βαλω και φωτο. 1 Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,773 Report post Posted November 26, 2012 Παχυνες Χρήστο; Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted November 26, 2012 οχι Αλεξη αδυνατισα μηπως μαθω λιγο σκι φετος χαχαχαχαχαχα Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,773 Report post Posted November 26, 2012 Εγώ που πάχυνα δεν την φόρεσα ποτέ. Είναι ακόμα με τα ταμπελάκια. Είναι όμως ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ. Και το κίνητρο για την πραγματοποίηση της δίαιτας. Εγώ σου λέω να την κρατήσεις, καλύτερη δεν θα βρεις. Αν αδυνάτησες και έγινες κατηγορίας πτερού, βάλε και καμία πέτρα στις τσέπες να μην σε παίρνει ο αέρας. Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted November 26, 2012 οντως ειναι απο τα καλυτερα ρουχα σκι που ειχα ποτε αλλα καλυτερα υπαρχουν μονο που τσουζουν πολυ οι τιμες τους. την δινω για τον απλουστατο λογο οτι εχω γεμισει απο ρουχα και δεν την χρησιμοποιω πια.και φυσικα την δινω γιατι ειναι σε πολυ καλη κατασταση.αν δεν ηταν δεν θα την εδινα.ειναι ευκαιρια τετοιας ποιοτητας ρουχο σε αυτη την τιμη για οποιον την παρει.. 1 Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted November 27, 2012 λυπηρό !! σαν γεγονός.. σεβαστό σαν δικαίωμά !! Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,407 Report post Posted November 27, 2012 Ποιο είναι λυπηρό; Ένα ρούχο είναι Νίκο, μην τρελαίνεσαι. 1 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted November 27, 2012 Αν δεν ηταν πρασινη....... κατι θα γινοταν.... με τι μπορω να την βαψω? Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted November 27, 2012 αν τα πεδιλα στην υπογραφη σου ειναι δικα σου τοτε θα σου πηγαινει μουρλια 1 Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted November 27, 2012 (edited) αν τα πεδιλα στην υπογραφη σου ειναι δικα σου τοτε θα σου πηγαινει μουρλια Έκανα τη καρδια μου πέτρα για να τα πάρω....χωρίς πλακα ψάχνω να βρω να κάνω το πράσινο-κόκκινο (δες avatar για να καταλάβεις τι εννοώ .....ας είναι καλα ο μεσιε Λαππας....) Είμαι βλαμενο, μη κοιτάς που ορισμένες φορές είμαι σοβαρός.... Το χρωμα είναι βασικό για εμένα.Δες τι είχα μέχρι τωρα ... http://skis.findthebest.com/l/207/2011-Elan-WaveFlex-78-Ti-Red-Fusion #13captainhook3 Posted 27 / 12 / 2011 - 18:06 Αυριο θα ειμαι επανω........ Αν θελει κανεις να βρεθουμε τοτε μιλαμε στο 8.20 αλλιως......θα με καταλαβετε,μεσα στα κοκκινα θα ειμαι.......... Δυστυχως το αμαξι θα εχει αλλους 4 τεντυμποιδες(σνοουμπορνταδες) και δε θα μπορεσω να παρω αλλον μαζι ......... Edited November 27, 2012 by captainhook3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted December 9, 2012 (edited) να υπενθυμισω πως η τιμη ειναι συζητησιμη για οποιον ενδιαφερεται... Edited December 9, 2012 by skimad Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted December 23, 2012 sold! Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites