Χρήστος Λάππας 25,399 Report post Posted November 29, 2008 1 λέβα = μισό ευρώ; Edit: Nαι, περίπου. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
eleni 343 Report post Posted December 2, 2008 Μόλις γυρίσαμε από bansko πράγματι ανοίξανε μόνο 2 πίστες(1 μπλε 1 κόκκινη) και ένα κομμάτι ski road Το κακό είναι ότι περιμένουνε καλοκαιρία και βροχές από βδομάδα και δεν ξέρω αν καταφέρετε να κάνετε ski έμαθα γινόταν πανικός. Αληθεύει?πες μας κανά νέο Quote Share this post Link to post Share on other sites
Weasel 0 Report post Posted December 3, 2008 έμαθα γινόταν πανικός. Αληθεύει?πες μας κανά νέο Ναι πανικός γινόταν αλλά κόσμο πολύ δεν είχε . Τα lift (1 τετραπλό δούλευε και μια άγκυρα ) ανεβαζανε τον κόσμο γρήγορα επάνω ! αλλά τα 3-4 χλμ πιστών που "κατάφεραν" να στρωσουνε οι Βούλγαροι με πολύ τεχνητό ήτανε λίγα για να μας χωρέσουν Ο καιρός ήτανε πολύ καλός και βοήθησε να περάσουμε ένα ωραιότατο χιονοδρομικό Σ/Κ Άντε και καλή σεζόν να έχουμε Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted December 4, 2008 λεμε με μια παρεα να παμε στο Bansko 19 με 22 Δεκεμβρίου μια και από τα δικά μας δεν εχουμε νεα ακομα . καλώς εχόντων των πραγμάτων θα εχει ανοίξει ολο εως τοτε, τι λετε οι επισκέπτες που εχετε ξανάπαει? παω περισσότερο για την παρέα…βαριέμαι να κανω 3 μερες σκι όποιος θελει να ερθει παρέα, pm me. Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
mixalis81 0 Report post Posted December 4, 2008 καλημέρα παιδιά.σκέφτομαι με τη κοπέλα μου να πάμε στο μπάνσκο για πρωτοχρονιά. απο τισ 30/12 εως τις 3/1. κοιτάζω για ξενοδοχεία κ είδα πως στο guinness υπάρχει προσφορά για 4 βράδια κ το εορταστικο δειπνο στα 664ε κατα ατομο. δεν ειναι παρα πολλά?μπορεί καποιος να προτείνει καποιο εξισου καλό ξενοδοχείο?ευχαριστώ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted December 4, 2008 εμεις θα μεινουμε στο Banskο Spa η στο Evelina Hotel..απ’ότι μου ειπαν είναι και τα 2 παρα πολύ καλα με μπουφέδες και ολες τις ανέσεις Υ.Γ. βρίσκω την τιμή που αναφέρεις εξωπραγματική 80 Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
mixalis81 0 Report post Posted December 4, 2008 (edited) τωρα είδα και για το park hotel gardenia tin eksis prosfora http://www.parkhotelgardenia.com/promotions.php?newsid=48 είναι για 2 άτομα. καλό? για την προσφορά του guinness εδω http://www.hotel-guinness.com/stai_en.html μήπως και αυτή είναι για 2 ατομα κ εχω καταλάβει λάθος?αν κ μιλησα με υπάλληλο κ μου είπε οτι είναι κατάτομο. εσας τι τιμή σας εδωσαν κατα ατομο? οποτε να κοιτάζω για guinness ή park gardenia ή bansko spa ή evelina? Edited December 4, 2008 by mixalis81 Quote Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted December 4, 2008 Και μεις λεμε για τοτε,αλλα ελπιζω να εχει ανοιξει κατι τις ρε γμτ μου εδω στην Ελλαδιτσα μας!!!!! 80 Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted December 4, 2008 ελατε παρέα Σταθη…θα παμε με λεωφορειο με τους δασκάλους από τη σχολή σκι του Πάππου-Μπαλτούμη που ειχα παει τον Οκτωβριο στο Hintertux. θα’χει πολύ χαβαλε η τιμή είναι 290€ Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted December 4, 2008 ...βρίσκω την τιμή που αναφέρεις εξωπραγματική 80 Εξωπραγματικη; Ρε αυτοι εχουν σαλταρει τελειως!!! Αντιγραφω απο τις προσφορες, τιμες ΚΑΤ'ΑΤΟΜΟ, σε δικλινο, μονο με πρωϊνο (εντος παρενθεσεως και με βραδυνο... 3 μερες 435 € (455 €) 5 μερες 615 € (655 €) 7 μερες 795 € (855 €) Πηγαινετε για 5 μερες...ειναι φτηνοτερα απο τις 4 Για τριμελη οικογενεια σαν την δικη μου (15 ετων μειραξ) η βδομαδα ερχεται 2Χ795+1Χ585+3Χ6Χ10=2355 € με τα βραδυνα... Στο Stubai που πηγαμε περσι, μια ερευνα σε 4αστερα ξενοδοχεια μονο, με βραδυνο δινει 7 ξενοδοχεια: 1229,20 1274 1377 1489,60 1558,20 1953 2457 Τα συμπερασματα δικα σας.. Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
koukos 362 Report post Posted December 4, 2008 (edited) Εκλεισα μεσω www.holidaylettings.co.uk στο Cedar Lodge III για 24-27/12 με 157,50 ευρω appartment για 4 ατομα(2 ενηλικες και δυο παιδια) χωρις πρωινο,με δωρεαν χρηση ολων των παροχων του συγκροτηματος. Edited December 4, 2008 by koukos Quote Share this post Link to post Share on other sites
mixalis81 0 Report post Posted December 4, 2008 (edited) αν καποιος μπορεί να μου προτείνει κάποιο ξενοδοχείο... διαφορετικά θα κλείσω με 680 στο park hotel gardenia χωρις το μενου της πρωτοχρονιας(+80ε/άτομο) εχει μεινει κανενασ σε αυτό? εχει κανενας ιδια γνώμη για το spa hotel narcis ή το mountain paradise? Edited December 4, 2008 by mixalis81 Quote Share this post Link to post Share on other sites
VAFMAN 0 Report post Posted December 4, 2008 Τσεκαρε στο BELVEDERE οταν ειχα ρωτησει μας ειχα δωσει προσφορα για 28-30 Δεκεμβρη 135 euro το τετρακλινο μαζι με πρωινο δηλαδη ουτε 35 ευρω το ατομα την βραδια που νομιζω ειναι πολυ καλη τιμη για 4στερο Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted December 4, 2008 τι περιλαμβανουν τα 290? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted December 4, 2008 ενδιαφερεσαι? 80 μεταφορά, ξεν. 4*, μπουφε πρωϊ & βραδυ Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
nikos1354 0 Report post Posted December 4, 2008 Τσεκαρε στο BELVEDERE οταν ειχα ρωτησει μας ειχα δωσει προσφορα για 28-30 Δεκεμβρη 135 euro το τετρακλινο μαζι με πρωινο δηλαδη ουτε 35 ευρω το ατομα την βραδια που νομιζω ειναι πολυ καλη τιμη για 4στερο Τσεκαρε και αυτο εδω ειναι αρκετα φτηνο και απο τις φωτογραφιες φαινετε και αρκετα καλο Quote Share this post Link to post Share on other sites
mixalis81 0 Report post Posted December 4, 2008 μου απαντησαν αυτό αο το gardenia New Year Packages 30.12.2008 – 03.01.2009 Double Standard Room 4 nights – 1280 BGN Double Luxe Room 4 nights – 1680 BGN Package prices are in BGN and include: Accommodation for the whole period for two persons; Breakfast and Dinner at the restaurant of the Hotel; Complimentary use of the swimming pool, Jacuzzi, sauna, steam room & fitness; Internet; Parking; Transportation to the First Gondola station; ski wardrobe; Resort tax, insurance and VAT. Obligatory additional payment for the New Year Dinner /31.12.2008/: Adult – 160 BGN Child – BGN Additional payment for the accommodation in Double Standard Room for over 4 nights: Before 30.12.2008 – 230 BGN per night After 03.01.2009 – 180 BGN per night Additional payment for the accommodation in Double Luxe Room for over 4 nights: Before 30.12.2008 – 310 BGN per night After 03.01.2009 – 240 BGN per night αυτό που καταλαβαίνω είναι οτι βγαίνει στα 160 ευρώ η βραδία +υποχρεωτικά ευρώ το εορταστικό τραπέζι.κ πάλι είναι πιο φθηνά απο τα πρακτορεία που ρώτησα κ ζητήσανε καπου στα 600 το άτομο. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Velissarios 1,031 Report post Posted December 5, 2008 (edited) %CE%AC%CE%BD%CF%83%CE%BA%CE%BF&error_url=http%3A%2F%2Fwww.booking.com%2Fhotel%2Fbg%2Fmountain-paradise-south.html%3Fsid%3D5219c0b2b656e74030e704e8bad619d4%3Bcheckin%3D2008-12-30%3Bcheckout%3D2009-01-02%3B&sid=5219c0b2b656e74030e704e8bad619d4&si=ai%2Cco%2Cci%2Cre&ss=%CE%9C%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%83%CE%BA%CE%BF&checkin_monthday=30&checkin_year_month=2008-12&interval=4&do_availability_check=on'>Εδώ νομίζω θα βρεις λύση.Και άλλη φορά μην ψάχνεις δωμάτιο στις 4 Δεκέμβρη Ειδικά η πρώτη προσφορά νομίζω είναι καλή και δεν είδα να γράφει κάτι για υποχρεωτικές παπαριές κλπ. Edited December 5, 2008 by arisk Quote Share this post Link to post Share on other sites
skifx 0 Report post Posted December 5, 2008 (edited) Ρε παιδιά από χιόνι πως πάει εκεί πάνω; Χλωμά τα βλέπω τα πράγματα. Εγώ έχω κλείσει από 23-28/12 αλλά έτσι όπως το βλέπω πάω για ακύρωση... Χριστούγεννα εκεί χωρίς σκι θα είναι τρελή ξενέρα. Σας θυμίζουμε ότι η χρήση Greeklish στο forum δεν επιτρέπεται. Edited December 5, 2008 by Χρήστος Λάππας Quote a=(velocity^2)/radius Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted December 5, 2008 Πετρο εγω εχω κλείσει μια βδομάδα νωρίτερα απο σενα και πιστεύω ότι θα κανω σκι…θα δείξει η πρόγνωση του καιρου δινει ελπιδες και στα δικα μας (Καϊμακ) Χ/Κ από τις 13-14 Δεκ.. ίδωμεν Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
skifx 0 Report post Posted December 5, 2008 Ελα ρε Ολγα, τι γινεται; Πρεπει να ερθω καποια στιγμη ξανα στις συναντησεις, μου λειψατε! Μακαρι να βγεις αληθινη. Προς το παρων εκει πανω μονο η Ulen (κοκκινη) ειναι ανοικτη... Και γω στο snow forecast βλεπω οτι θα ριξει, αλλα απο την αλλη Παρασκευη... Τελικα μονο οι Αλπεις αξιζουν τετοιες δυσκολες περιοδους (αρχη και τελος σεζον που ειναι και οι πιο ζεστες)... Βεβαια τα χρηματα για Αλπεις ειναι 2 και 3 φορες παραπανω απο το Bansko, αλλα.... Ας ειμαστε αισιοδοξοι και pray for snow και για τα δικας Χ/Κ! Πετρος Quote a=(velocity^2)/radius Share this post Link to post Share on other sites
sotsts 0 Report post Posted December 5, 2008 Γεια σας παιδιά, Ζητώ συμβουλές...Έχω βρει μια προσφορά για BANSKO 3-6/01/09 300EURO με μεταφορικά από Αθήνα και διαμονή στο Royal towers με ημιδιατροφή. Ξέρετε τίποτα για το ξενοδοχείο? Είναι καλή η τιμή? Για άτομα που δεν ενδιαφέρονται να κάνουν ski ή για αρχάριους αξίζει? Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted December 5, 2008 η τιμή ειναι λογική Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Weasel 0 Report post Posted December 6, 2008 (edited) Το ξενοδοχείο φαίνεται ωραίο η τιμή ακούγετε καλή όποτε είστε μια χαρά (5αστερο 100 μετρά από την γόνδολα !!ποτέ να φύτρωσε??!) καλή παρέα είναι το σημαντικό Τώρα τη σχέση μπορεί να έχει ο αρχαρειος/άσχετος με το σκι ... με το αν είναι συμφέρουσα η προσφορά .. Edited December 6, 2008 by Weasel Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted December 6, 2008 Βεβαια τα χρηματα για Αλπεις ειναι 2 και 3 φορες παραπανω απο το Bansko, αλλα.... Πετρος Θα αστειεύεσαι προφανως! Ρίξε μια ματια στο ποστ του Μάκη λίγο παραπάνω για αρχη και μετά ξεκίνα το ψαξιμο. Quote Share this post Link to post Share on other sites