kairos 0 Report post Posted November 3, 2004 Σας ευχαριστώ πολυ παιδιά, να είστε καλά και όλοι μαζί παρέα να περάσουμε έναν πολύ όμόρφο χειμώνα με πολλές συγκινήσεις! Σάκης Αρναούτογλου Quote Share this post Link to post Share on other sites
Aris 0 Report post Posted November 3, 2004 Καλες προβλεψεις Σακη και φυσικα ελπιζουμε να εισαι παρων στο παρτυ της Θεσσαλονικης το Σαββατο ωστε να τα πουμε κι απο κοντα. :wink: Quote http://thermi.meteothes.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,397 Report post Posted November 3, 2004 (Πολύ ωραίο παρωνύμιο, Σάκη!) Ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,214 Report post Posted November 3, 2004 Κύριε Αρναούτογλου εμένα να ακούτε, Χαιρόμαστε που είστε κοντά μας επιτέλους, και θα απαλλαγούμε από ΕΝΑΝ ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟ, αλλά μήν πάτε το Σάββατο στο πάρτυ του συλλόγου για δύο λόγους : 1ον. Διότι δεν θα είμαι παρών. Θα είμαι λίγο πιο πέρα. 2ον. Στο τέλος θα σας ζητήσουν να πληρώσετε. Όλοι μπατίρηδες είναι.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted November 3, 2004 Καλώς ήρθατε στην οικογένεια. Και ακούστε τον Αλέξη, μη πάτε στο πάρτυ. Άμα πάτε, θα σας την πέσει (με το συμπάθειο ) η φραγκοφονιάς του snowclub, madskier... Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted November 3, 2004 Καλως ηρθες Σάκη…fun-club στη TV, fun-club κ στο ιντερνετ! Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
zeto 2 Report post Posted November 3, 2004 Ενα θερμο Καλωσορισμα σε ενα μεγαλο και ταλαντουχο μετεωρολογο,παρακαλουθω πολλα χρονια την δουλεια σας και χαιρομαι που θα μας τιμησετε με την παρουσια σας σε αυτον τον βρεφικο> ακομα Συλλογο. Ελπιζουμε με το καλο να ειδωθουμε ολοι στο Παρτι ! Quote ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ "ΣΤΟΥΧ" Share this post Link to post Share on other sites
Spy 0 Report post Posted November 3, 2004 Καλως ηρθες ! Ειμαι ενας πιστος θεατης του νυχτερινου δελτιου της ΕΤ3 λογω του καιρου και ετσι ελπιζω να μην χρειαζεται να ξενυχταω καθε φορα περιμενοντας το ! Καλο χειμωνα, Σπυρος Quote temporary info: Σπύρος Καββαδίας Share this post Link to post Share on other sites
xrisa 5 Report post Posted November 3, 2004 ΕΝΑ ΘΕΡΜΟ ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ κ. ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ. ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. Quote ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό πληροφορίες μόνο με pm Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,603 Report post Posted November 3, 2004 Δηλαδή εμένα δεν θα με ακούει κανένας πια :?: Σαααααααααααααακηηηηηηηηηηςςςςς Καλωσήρθες Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Aris 0 Report post Posted November 3, 2004 Καλως ηρθες ! Ειμαι ενας πιστος θεατης του νυχτερινου δελτιου της ΕΤ3 λογω του καιρου και ετσι ελπιζω να μην χρειαζεται να ξενυχταω καθε φορα περιμενοντας το ! Καλο χειμωνα, Σπυρος Σπυρο αλλο ειναι να βλεπεις κατι στο γυαλι κι αλλο να το διαβαζεις.. :wink: Εγω για να μην ξενυχταω ,εχω βαλει το βιντεο να γραφει την συγκεκριμενη ωρα οποτε το βλεπω οποτε θελω.. Quote http://thermi.meteothes.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
Spy 0 Report post Posted November 3, 2004 Αρης, Θα μου στειλεις μερικες κασσετες και εμενα ? (αυτο θα πει φανατικος) Καλα να περασετε στο παρτυ εκει ! Σπυρος Quote temporary info: Σπύρος Καββαδίας Share this post Link to post Share on other sites
PanosDrivas 1,798 Report post Posted November 5, 2004 ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ κ. Σάκη. Οι εύστοχες προβλέψεις σας, μας είναι κάτι παραπάνω από πολύτιμες. Ελπίζω να είναι κι ευχάριστες. με εκτίμηση Πάνος Δρίβας Διευθυντής ΧΚΠηλίου Quote Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted November 5, 2004 Ενα καλωσορισμα και απο μενα κ.Σακη,καλο χειμωνα.Οτι εχετε δημιουργησει fan club ειναι γεγονος. Επρεπε να δειτε τις εκφρασεις των γονιων μου μια μερα που φωναζα "βαλε το 3,βαλε το 3,εχει τον Σακη"και νομιζαν θελω να δω τον Ρουβα!! Απο τοτε αρχισαν να βλεπουν και αυτοι(Σακη-μετεωρολογο εννοειται). Quote Share this post Link to post Share on other sites
MAC 1,032 Report post Posted November 5, 2004 Ένα θερμό καλωσόρισμα κι από εμένα στον παρουσιαστή του πληρέστερου και εγκυρότερου δελτίου καιρού της ελληνικής τηλεόρασης. Κύριε Σάκη ελπίζουμε να σας δούμε και στο βουνό! Quote Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία. Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.- Share this post Link to post Share on other sites