vitara87 3 Report post Posted December 30, 2012 Ειμαι 1.80 85 κιλα 45 νουμερο παπουτσι. θα ηθελα να με βοηθησετε για αγορα σανιδιου μποτες και δεστρες Quote Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted December 30, 2012 Καλό θα ήταν να αναφέρεις και το επίπεδό σου! Ωστόσο, μέχρι να σου δώσουν τα φώτα τους οι snbάδες μας, ρίξε και μια ματιά σε παλαιότερες αναρτήσεις μήπως έχει γίνει ξανά ερώτηση από κάποιον με ίδια χαρακτηριστικά με τα δικά σου....! Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
vitara87 3 Report post Posted December 30, 2012 Αρχαριος κοιταξα και προηγουμενα θεματα αλλα δεν ειδα τιποτα στα μετρα μου 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
detox 605 Report post Posted December 30, 2012 Μid-wide ή Wide σανιδι κοιτας λογο 45 νουμερο μποτας. flex 3-6 Mεγεθος σανιδιου παιζει αναλογα με την εταιρια και το σανιδι (156 και πανω λογικα) , κοιτας στα χαρακτηριστικα του σανιδιου το ευρως των κιλων καλα ειναι να εισαι κοντα στα max κιλα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
vitara87 3 Report post Posted December 30, 2012 Αρχαριος κοιταξα και προηγουμενα θεματα αλλα δεν ειδα τιποτα στα μετρα μου Quote Share this post Link to post Share on other sites
vitara87 3 Report post Posted January 1, 2013 Λεω για την burton blunt 1.58 κανει για μενα; για μποτεσ και δεστρεσ δεν εχω δει κατι Quote Share this post Link to post Share on other sites
vitara87 3 Report post Posted January 1, 2013 Μπηκα στο site της burton και μου βασει το υψος και το βαρος μου βγαζει οτι πρεπει να παρω την blunt 1.62w αλλα μου φαινεται πολυ μεγαλη Quote Share this post Link to post Share on other sites
detox 605 Report post Posted January 3, 2013 Ε μπορεις να παρεις και το 158, εισαι στο max οριο αλλα αφου εισαι αρχαριος καλυτερα να παρεις λιγο μικροτερη σανιδα παρα μεγαλυτερη. Quote Share this post Link to post Share on other sites
vitara87 3 Report post Posted January 15, 2013 θελω να παραγγειλω απο το ιντερνετ την blunt. Ας βοηθησει καποιος 158 η ποιο μεγαλη και wide; Quote Share this post Link to post Share on other sites
Igor 286 Report post Posted January 16, 2013 Εγω παλι θα σου ελεγα αφου εισαι αρχαριος , πηγαινε μια βολτα απο τα Ελληνικα μαγαζια , ψαξε , ρωτα , μαθε και αν συνεχισεις να εχεις αποριες εδω ειμαστε.... Ασε που στα περισσοτερα μαγαζια που εχουν σχεση με το αθλημα (οχι τυπου Intersport) υπαρχουν παιδια που σιγουρα θα σου δωσουν αρκετες πληροφοριες και θα σου λυσουν και πολλες αποριες, ασε που παιζει να παρεις καλυτερες τιμες και απο το νετ. 1 Quote ΑΚΑ as JEEP!!! Ο Εξορκισμος ΠΕΤΥΧΕ , το avatar αλλαξε, παμε για αλλα ΤΩΡΑ!!!!!!!!! Φιλικά όπως πάντα Βασίλης.... Share this post Link to post Share on other sites
kappavitta 0 Report post Posted February 11, 2013 (edited) καλησπέρα παιδιά είμαι καινούργιος στο χώρο και τη ήθελα τη βοήθεια σας...έχω ύψος 1,70 είμαι 75 kg και φοράω 42νούμερο παπούτσι... βρήκα να αγοράσω μια σανίδα 155 m δέστρες large k θέλω η m πείτε αν κάνει για μένα (υπενθυμίζω ότι είμαι αρχάριος)..... και να μου πείτε και για μπότες νούμερο και αν ξέρετε κάπου η τσεκάρω για αγορά... ευχαριστώ!! Edited February 11, 2013 by Χρήστος Λάππας greeklish ------> Ελληνικά Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,406 Report post Posted February 11, 2013 Ελπίζω τα παιδιά που κάνουν sb να βοηθήσουν. Θερμή παράκληση να γράφεις στα Ελληνικά! Καλωςήλθες Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted February 11, 2013 (edited) Γενικά είναι καλό πρώτα να μάθεις πώς λειτουργούν τα γεωμετρικά και άλλα στοιχεία μιας σανίδας. Μια απευθείας συμβουλή για μεγέθη/τύπους κτλ ίσως να μη βγει σε καλό. Υπάρχουν διάφορα sites με οργανωμένες πληροφορίες, που διαθέτουν και κάποιες συστάσεις για μεγέθη κτλ. Δες π.χ. εδώ, που τα λέει απλά: http://www.modernska...asp?dept_id=702 Edited February 11, 2013 by PhaethonF1 1 Quote Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites