Jump to content
Sign in to follow this  
Guest afrodite

Σπασμένο Strap Δέστρας Burton

Recommended Posts

Guest afrodite

Δυστυχως μετα απο 6 ή 7 χρόνια χρήσης το στραπ της δέστρα που πιανει το κουντεπιέ έσπασε. Μα γιατι δεν ειδοποιούν ότι θέλουν άλλαγμα ρε γμτο αντι να σου χαλάνε την πουδρομέρα;

Η μάρκα ειναι Burton κι επειδή δεν ειναι καιρός για να αγοράζουμε καινουρια δέστρα θέλω να μάθω απο που μπορώ να βρω το ανταλακτικό. Ποιοι φέρνουν Burton στην Αθηνα;

Σε καταλαβαίνω ...θυμάμαι τον εαυτό μου όταν μου έσπασε το συρματόσχοινο από μπότα με σύστημα BOA μια υπέροχη μέρα στα Καλάβρυτα, πίκρα! Επιστρέφοντας παρήγγειλα από το internet 5 spare συρματόσχοινα τα οποία κουβαλάω πάντα μαζί μου.

Για το πρόβλημα σου τώρα, προσωπικά έχω απευθυνθεί στην Burton στο παρελθόν μέσω email ή τηλεφώνου, τους έχω περιγράψει το πρόβλημα και έχω στείλει φωτογραφία του προβλήματος και σε λίγες μέρες είχα στο σπίτι μου το ανταλλακτικό δωρεάν φυσικά, οι ξένες σοβαρές εταιρίες δεν παίζουν με την υστεροφημία τους. Δες για παράδειγμα εδώ

Τώρα αν βιάζεσαι επειδή ο ΜΙΚ υπόσχεται πούδρες :evil: ή δεν είσαι πολύ άνετη με το αγγλικό, από Ελληνικά μαγαζιά με Burton, ξέρω αυτό και αυτό. Ελπίζω να βοήθησα λίγο ..

• Like 1

Παρακαλώ σε σταυραητέ, για χαμηλώσου ολίγο, Και δώσ’ μου τες φτερούγες σου και πάρε με μαζί σου,

Πάρε με απάνου στα βουνά, τι θα με φάει ο κάμπος ... - Κ. Κρυστάλλης