zox 746 Report post Posted January 1, 2004 Χρόνια και χιόνια πολλά σε όλους μας. Βλέπω ότι αύριο ο καιρός μάλλον θα κάνει μια ανάπαυλα και μετά πάλι από Σάββατο χαλάει.Λέω να πάω κάπου κοντά στην Αθήνα αυτή τη φορά. Στον Παρνασσό το χιονάκι καλά κρατεί ή πλέον οι πέτρες φαίνονται παντού?Υπόψην είχα πάει πριν μια βδομάδα(είχε και ομίχλη)και οι πέτρες καραδοκούσαν.Τις πίστες του Οδυσσέα και την αριστερά του Ηρακλή τις λειτουργούν?Έχουν πέτρες?Η δεξιά του Βάκχου εντάξει? Κάτι φίλοι μου είχαν πάει Καλάβρυτα πριν 2 μέρες και μου είπαν ότι και χιόνι χωρίς πέτρες είχε και λειτουργούσαν κι όλα.Ισχύει??Αν όντως στο Χελμό έχουν τόσο χιόνι,που να μην δημιουργείται κίνδυνος από πέτρες καλά θα είναι.Το επιβεβαιώνει κανείς? Quote 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,397 Report post Posted January 1, 2004 Και εγώ το ίδιο δίλημμα έχω γιατί κατά 99% θα ανέβω σε ένα από αυτά τα δύο αύριο Παρασκευή. πάντως από ότι φαίνεται από τα τρέχοντα κύματα κακοκαιρίας μάλλον έχουν ευνοηθεί περισσότερο τα Καλάβρυτα. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
gmak 26 Report post Posted January 1, 2004 ήμουν Καλάβρυτα πριν από μια βδομάδα, αλλά όχι για σκι. Στη βάση είχε 40 εκ και καθόλου πέτρες. Φίλοι που βρήκα εκεί είπαν πως είχε κάπου 20εκ επιπλέον στη κορυφή, με πολύ καλή χιονόστρωση, καθόλου πέτρες. ανησηχητικό αυτό για τον Παρνασσό, σκόπευα να ανέβω κι εγώ αύριο και να πάρω και... ετήσια, αλλά θα προτιμήσω τότε Χελμό. Ετήσια μάλλον όχι αφού είναι τόσο οριακά τα πράγματα φέτος. κρίμα, τόσο λίγο χιονάκι :roll: Quote vae victis Share this post Link to post Share on other sites
antonis 0 Report post Posted January 1, 2004 ` Quote Share this post Link to post Share on other sites
gmak 26 Report post Posted January 1, 2004 επιβεβαίωσα με φίλο από Πάτρα πως έχει 60 εκ στη βάση, αύριο Καλάβρυτα εγώ λοιπόν... Quote vae victis Share this post Link to post Share on other sites
george A. 89 Report post Posted January 1, 2004 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΗΜΟΥΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΩΝ ΧΡ/ΝΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΕΤΡΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΧΙ ΠΑΝΤΟΥ !!ΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΖΗΜΙΟΥΛΑ ΣΤΑ ΠΕΔΙΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΣΤΥΓΑ !! ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΠΑΩ ΠΑΡΝΑΣΣΟ Σ/Κ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
metero 730 Report post Posted January 1, 2004 PANTOS MALON THA EIMAI EPANO TO S/K TO PROTO SKI GIA THN SEZON ELPIZO NA TA KATAFERO OPOIOS PSAXNEI NA MHNEI KAPOY AS MOY PEI XRHSTO AMA EINAI PARE THLEFONO NA BRETHOUME EPANO AMA EIMASTE POLES EPANO ISOS BRETHOYME EGO EIMAI PSILOS XANTHOS KAI THA FORAO MINI Quote Don t SKI in GreeceΟ κομπλεξικός ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ Share this post Link to post Share on other sites
metero 730 Report post Posted January 1, 2004 H E L M O S THN ARTEMIS GIATI THN EXOYN KLHSTEI :?: :?: :?: :?: Quote Don t SKI in GreeceΟ κομπλεξικός ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted January 2, 2004 Καλημερα κ καλή χρονιά κ παλι. Δευτερα-Τριτη στο Χελμό για ski test-drive κ οσοι πιστοί προσέλθετε. Ολοι για puja (νεπαλεσικη προσευχή) μήπως και ο καιρος είναι αίθριος και λειτουργήσουν ολο το βουνο—ουσιαστικά η Στυγα είναι ολο το βουνό! Κωστής Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,603 Report post Posted January 2, 2004 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΠΑΡΝΑΣΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ ΑΡΚΕΤΟ ΧΙΟΝΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΕΚΤΟΣ ΠΙΣΤΕΣ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕ ΜΕ ΤΕΛΕΙΟ ΧΙΟΝΙ!!!!!! Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
metero 730 Report post Posted January 2, 2004 DEN MAS XE ZEIS RE DALARA MIK PARE TON DIEYTHINTI KAI PES TOY NA FTIAXEI THN ARTEMHS THA ERTHEIS ?!?!?!?!? Quote Don t SKI in GreeceΟ κομπλεξικός ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted January 2, 2004 Χιονιζει με δυνατο βοριά και ορατότητα στα 100 μέτρα στα Κελλαρια και εχει βάλει αλλα 15ποντάκια από εχθές το απόγευμα. Οι πιστες όμως είναι εντελ’ως άστρωτες και ο κοσμος υποφέρει. Πριν λιγο (11:00!!) ξεκίνησαν τα ρατρακ για πανω! Αντε να βαλει κι αλλο χιόνι στα βουνά πριν πλακώσουν οι Αλκυονίδες. Εσένα επρεπε να είχαν ρε ΜΕΤΕΡΟ για τεχνικό διευθυντή στο Χελμό και όχι τον σοβινιστή Γάλλο! :wink: Θα εισαι πανω τις επομενες ημέρες? Κωστής Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
metero 730 Report post Posted January 2, 2004 ΚΩΣΤΗ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΑΝΕΒΩ Σ/Κ ΔΕΥΤΕΡΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙΤΕ :?: Quote Don t SKI in GreeceΟ κομπλεξικός ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ Share this post Link to post Share on other sites