ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 28, 2013 (edited) Ναι θα το κάνω, δεν κάνουμε και τίποτα άλλο φέτος... Πέρνα από τα νέα μέλη και συστήσου αν δεν βαριέσαι(σόρυ το κανα edit) Edited February 28, 2013 by ΜΙΚ Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 28, 2013 (edited) Για Φαλακρό καταρχάς μοιάζει αύριο η υπερμέρα. Έλα μου ντε που είναι κλειστό Παρασκευές. Χωρίς να έχω τρόπο να το επιβεβαιώσω πρέπει να έχει βάλει ωραίο χιονάκι Σάββατο πρωί είσαι bluebird με υπέροχες συνθήκες για σκι και μόλις κουραστείς ανοίγεις και κάνα αλεξίπτωτο να πετάξεις να αποφύγεις το πιο επικίνδυνο κομμάτι των "extreme sports" το κατέβασμα από βουνό με αμάξι. Προσοχή μπαίνει μέτωπο το οποίο αμφιβάλλω αν στο Φαλακρό βάλει κάνα σοβαρό χιόνι το νου σου κοπελιά μη σε ρουφήξει κάνα σύννεφο. Δεν έχω τη παραμικρή ιδέα αν θα έχει θερμικά ή όχι, σίγουρα θα σκιάσει ο ουρανός γενικά μου φαίνεται flyable η μέρα. Η Κυριακή είναι powder day αλλά πρώτον μπορεί το φρέσκο χιόνι να είναι λίγο και μάλλον θα έχει ισχυρούς Βοριάδες. Δεν έχω ιδέα αν ανοίγει το χκ με τέτοιους καιρούς τα εναέρια καλό είναι να ρωτήσεις κάνα ντόπιο, λογικά τα ανοίγει. Καλοκαίρι έχω δει το 7αράκι στο Αιγαίο να μην βγαίνει και να πετάμε πάνω από τη Δράμα, αλλά η αίσθησή μου είναι ότι θα είσαι για πολύ ξύλο αν πετάξεις, μιλάμε για 9αράκι. Και πάλι ρώτα κάνα ντόπιο αλλά δεν θα το έπαιρνα καν. Ομίχλη χλωμό να έχει αλλά δεν το υπογράφω. Για τη συνέχεια έχουμε δυο διακριτά σενάρια, ένα με πολύ κρύο και ψυχρή εισβολή και ένα με μια ωραία άνοιξη και άνοδο της θερμοκρασίας. Και πάλι δεν το βλέπω πολύ ζεστό η αίσθησή μου είναι ότι έχουμε άλλες 3-4 πουδρομέρες εκτός από αύριο και τη Δευτέρα, συνολικά 5-6 οπότε φάτε τα πριν σας τα φάνε... Οι πληροφορίες λένε ότι σήμερα ήταν Η υπερμέρα powder dream στον Χελμό. Μας τα φάγανε. Θερμά συγχαρητήρια στο ΧΚΚ που το απέκρυψε. Edited February 28, 2013 by ΜΙΚ 1 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
JiKL 36 Report post Posted February 28, 2013 Για Παρνασσο Παρασκευη το youweather μας λεει κατι για ψιλο ομιχλες ισχυει η θα το παρει πισω???? Τελικα ειμαστε οκ?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted February 28, 2013 ναι έχω κι εγώ αυτή την απορία για αύριο ... καθώς δεν μπορώ να μπω στο you weather ή σε άλλο site καιρού το SC forum είναι το μόνο που μου απέμεινε!!! help me Obi-Wan ΜΙΚenobi you're my only hope!!!!!!! αύριο είχες πει είναι ΑΝΕΒΑ ΧΚΠ ε; 1 Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 28, 2013 (edited) Θα σε μαλώσω...πάνω αύριο...μαζί μου έλα (ελπίζω) Για αύριο μοιάζει ΑΝΕΒΑ όλη η Ελλάδα εκτός από το Πήλιο Δεν έχει αλλάξει τίποτα με τα απογευματινά, αν βρω χρόνο αύριο να δούμε τι ώρα θα μπει το χαμηλό και τι θα βάλει, καθώς και αν έχει ελπίδα να σωθεί η Κυριακή. Με αυτά που βλέπω όλη η Ελλάδα έχει καλό σκι Σάββατο πρωί και μάλιστα ο Παρνασσός έχει και sunset. Κυριακή Νότια δείτε παρακάτω...Βόρεια μάλλον έχει φύγει το χαμηλό και φτιάχνει ο καιρός, τι ώρα θα φτιάξει ντε ξέρει. Εμείς λέμε για Κ-Δ-Τ-Τ-Π-Π-Σ... μαστροΜικάλ... καλά δε θα μας τα πει ο καιρός??? Καπτά Γιώργη τη Κυριακή αν δεν αλλάξει η πρόγνωση του αέρα η Άγκυρα θα ανοίξει μόνο με μέθοδο Παρνασσού "είμαι Σαββατοκυριακο και με 150 χλμ αέρα δουλεύω". Πολύ θα ήθελα να μπορούσα να είμαι στον βουνό Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη λιακάδες κρυο και κοτλέ, μάλλον θα τα πούμε μόνο τη Δευτέρα. Η αλήθεια είναι ότι από Πέμπτη μπορεί να κάνεις παρέα με τον Abdul από τη Σαχάρα αλλά μιας και ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ Η ΑΝΟΙΞΗ μακροπρόθεσμα προσωπικά δεν τολμάω. Μπορεί να αλλάξει και αυτό και να έχεις υπέροχες μέρες για σκι, μπορεί και ο Adbul να σε πιάσει και... Έλα παιδιά τώρα που γυρίζει για αγρότες και για ψαράδες, ποιος θέλει για παραγάδι Σαββατόβραδο να τον πνίξω Edited February 28, 2013 by ΜΙΚ 3 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
snowgirl 69 Report post Posted March 4, 2013 Θελω να σε ευχαριστησω ΜΙΚ αλλα και να σε συγχαρω για τις προβλεψεις σου...!!! Οπως ακριβως προβλεψες για το Φαλακρο..ετσι ακριβως ηταν...!!! Υπεροχες πουδρες το πρωι και δυο υπεροχες πτησουλες το Σαββατο..!!! Και για την Κυριακη με τους ισχυρους βοριαδες, καναμε και μια ωραια πτησουλα στην Δραμα στην Παναγια.το απογευμα... Λες και το ηξερες... 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites