vamvax 115 Report post Posted February 22, 2013 MIK youweather snow-forecast 3 διαφορετικές προβλέψεις..... Τελικά αυτό το σ/κ θα τσουλήσουμε ή πάλι άδικα θα μείνουμε στην Αθήνα! Quote My Mind Is Drifting... Live to Ride Share this post Link to post Share on other sites
Kabman 1,004 Report post Posted February 22, 2013 Καλησπέρα σε όλους, Πρόγνωση για το Σαββατοκύριακο 23/24-02-2013 Νεφώσεις με τοπικές βροχές στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια καθώς και την ανατολική νησιωτική χώρα. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της βορειοδυτικής και κεντρικής Ελλάδας. Καλύτερες καιρικά συνθήκες στην ανατολική και βορειοανατολική ηπειρωτική χώρα. Άστατος ο καιρός την Κυριακή στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια με τοπικές βροχές ή παροδικές μπόρες. Άνεμοι γενικά από Ν/ΝΝΑ διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και θερμοκρασία σε άνοδο. Πιο αναλυτικά: Σάββατο 23-02-2013: Νεφώσεις με τοπικές βροχές στο Ιόνιο, την Ήπειρο, την δυτική Στερεά, την κεντρική Μακεδονία, το βόρειο Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα. Στις υπόλοιπες περιοχές θα υπάρχει ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις πυκνότερες μετά το μεσημέρι στην δυτική Μακεδονία και την δυτική Πελοπόννησο όπου ενδέχεται να σημειωθούν παροδικές βροχές ή τοπικές ψεκάδες. Βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός αργά το απόγευμα στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα. Άνεμοι στο Αιγαίο από Β/ΒΒΔ διευθύνσεις μέτριοι, στα υπόλοιπα πελάγη από Δ/ΔΝΔ διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά στο δυτικό Κρητικό έως ισχυροί και θερμοκρασία σε σημαντική άνοδο και σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. Αττική: Ηλιοφάνεια με κατά περιόδους πυκνότερες νεφώσεις κυρίως το μεσημέρι. Άνεμοι αρχικά από Δ/ΔΒΔ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, σταδιακά θα στραδούν σε Ν/ΝΝΔ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου (Αθήνα κέντρο). Θεσσαλονίκη: Νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες με ασθενείς τοπικές βροχές ή ψεκάδες. Άνεμοι από ΝΝΑ διευθύνσεις ασθενείς και θερμοκρασία από 07 έως 14 βαθμούς Κελσίου (Θεσσαλονίκη κέντρο). Κυριακή 24-02-2013: Νεφώσεις με βροχές και τοπικές μπόρες στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, την Μακεδονίας και την βορειοδυτική Θεσσαλία. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχει ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις πυκνότερες στην Πελοπόννησο όπου ενδέχεται να σημειωθούν τοπικές βροχές. Άνεμοι από ΝΝΑ διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στο νότιο Ιόνιο και θερμοκρασία σε περαιτέρω άνοδο στα νότια και σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. Αττική: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις υψηλής διαστρωμάτωσης, πυκνότερες νωρίς το πρωί καθώς και αργά το απόγευμα. Άνεμοι από Ν/ΝΝΑ διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά στο νότιο Σαρωνικό και το νότιο Ευβοϊκό έως ισχυροί και θερμοκρασία από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου (Αθήνα κέντρο). Θεσσαλονίκη: Νεφώσεις με ασθενείς βροχές ή τοπικές ψεκάδες. Άνεμοι από Α διευθύνσεις μέτριοι και θερμοκρασία από 12 έως 15 βαθμούς Κελσίου (Θεσσαλονίκη κέντρο). Προγνωστικός χάρτης Αττικής Προγνωστικός χάρτης Θεσσαλονίκης Προγνωστικός χάρτης ελληνικών θαλασσών Επόμενη βδομάδα: Η επόμενη βδομάδα (25 Φεβρουαρίου έως 3 Μαρτίου) σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία ξεκινάει με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες. Αλλαγή του καιρού αναμένεται από την Τετάρτη με σημαντική πτώση της θερμοκρασίας η οποία θα κορυφωθεί την Παρασκευή 1η Μαρτίου με χαμηλές θερμοκρασίες και χιονοπτώσεις ακόμα και σε ημιορεινές περιοχές της κεντρικής και ανατολικής ηπειρωτικής χώρας. Πηγή: YouWeather.com Quote www.YouWeather.com Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted February 22, 2013 ΜΙΚ!!!!!!! Δώσε μας τα φώτα σου! Σε περιμένουμε όλοι με αγωνία για να κανονίσουμε το ΣΚ μας!!! Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
ChristosFRC4 59 Report post Posted February 22, 2013 MIK παντου βλεπω αερα εως 4-5 bf και λιακαδες...Τι σε φοβιζει ειδικα για Κυριακη και την θεωρεις καμμενη μερα ;;;; Quote Share this post Link to post Share on other sites
ChristosFRC4 59 Report post Posted February 22, 2013 Εννοω Παρνασσο... Quote Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted February 22, 2013 Εννοω Παρνασσο... Νομιζω οι υψηλες Τ και οι ανεμοι.......... Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 22, 2013 (edited) Τα είχα γράψει το πρωί, να τα ξαναγράψω με άλλη διατύπωση. Αύριο θα ανέβαινα για σκι Παρνασσό αν μπορούσα, μιας και με 12ωρο σκι πιστεύω πολλές από αυτές τις ώρες θα είναι με ορατότητα ακόμα και λιακάδα και ο αέρας δεν με φοβίζει, μιας και με τέτοιον αέρα δούλευαν τα πάντα. Βουνό είναι ότι θέλει θα κάνει μπορεί και να έχει ομίχλη αλλά δεν το βλέπω. Καλάβρυτα για Στύγα Άρτεμη με φοβίζει ο αέρας. Για την Κυριακή με φοβίζει ο αέρας. Μπορεί να πέσω πανυγηρικά έξω άλλά αυτή είναι η άποψή μου με αυτά που βλέπω τώρα. Πιθανότατα επίσης το χιόνι θα είναι μάπα. Ίσως είμαι ο μόνος αλλά σήμερα βλέπω και πιθανή ομίχλη. Σαφώς μπορεί να αλλάξει η πρόγνωση και θα γράψω αύριο. Μαίναλο έχει δείξει ότι δε μασάει από καιρό αλλά το χιόνι δεν νομίζω να σας αρέσει ειδικά την Κυριακή. Αύριο Μαίναλο άνετα, Κυριακή υπάρχει ο κίνδυνος να κάνεις λίγο σμπλουρφ στο χιόνι. Edited February 22, 2013 by ΜΙΚ Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Kangchenjunga 185 Report post Posted February 22, 2013 Χθες στο χκπ έριξε βροχή και μια πολυ μικρή στρωση χιονιου..το ίδιο εκανε κ σήμερα απο τις 4 το μέσημερι κ μετα..το είδαμε.. Αυτο σε συνδιασμο με τισ σχετικα ψηλες θερμοκρασιες κ τους νοτιαδες κανει τις πιστες να σουπιαζουν ευκολα..λιγο την προσοχη μας ..αποψη μου παντα!! σημερα το βουνο ηταν σαν εκμεκ γλυκο..κοκκινο παντου..ειδικα απο τις 1 μιση και μετα...Αν καποιος φοραγε εκρου φορμα δεν θα τον ξεχωριζες στην πιστα.. :shok: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted February 22, 2013 Not like. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
MrPinkEyes 131 Report post Posted February 22, 2013 not like at all... Quote But where are the clowns? Quick! Send in the clowns! Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted February 23, 2013 Λοιπον ειμαστε 5 ατομα Παρνασσο και κανουμε σαλε-καρβινγκ... Παλι κουβα πηγαμε στο στοιχημα... 2 Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted February 23, 2013 ναι , αλλά μην ξεχνάς οι τολμηροί τρώνε τις πούδρες 1 Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 23, 2013 (edited) Ο kapps είναι ο γκαντέμης, απλά μια μέρα του έκατσε. Μη φύγετε μπορεί να ανοίξει. Δοκιμάστε να διώξετε τον kapps. Για αύριο η ταπεινή μου αίσθηση είναι ότι είναι χαμένη μέρα λόγω αέρα σε ΠαρνασσοΚαλάβρυτα, ισχυροί Νοτιάδες, με τους οποίους ποτέ δεν έχω κάνει καλό σκι. Το ίδιο και Δευτέρα Τρίη Τετάρτη, ενώ κατά τη Πέμπτη έχει φιάξει το γόνατό μου και έχουμε υπέροχες μέρες για σκι με φρέσκα χιόνια. Η Δευτέρα μπορεί να έχει ένα άνοιγμα, αλλά το χιόνι θα είναι χάλια. Στη Βόρεια Ελλάδα από Tετάρτη αρχίζουν τα powder party, μέχρι τότε τρώνε βροχή, Edited February 23, 2013 by ΜΙΚ 2 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted February 23, 2013 Το προγραμμα μου άλλαξε και παλι. Την Πέμπτη ψήσου. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Dimi23 182 Report post Posted February 23, 2013 Karpenisland, αύριο θα ζήσουμε στιγμές Παρνασσού Τετάρτης μου φαίνεται.... ΜΠρρρρρρρρρρρρρρ!! Τσουτσούριασα!!! 1 Quote “You are not your job, you're not how much money you have in the bank. You are not the car you drive. You're not the contents of your wallet. You are not your fucking khakis. You are all singing, all dancing crap of the world.” Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted February 23, 2013 Χρηστο, Γιωτα παλι καλα που δεν ανεβηκαμε αυτο το ΣΚ... 2 Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted February 23, 2013 Η Γιώτα φοβάμαι ότι ανέβηκε. 1 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Dimi23 182 Report post Posted February 23, 2013 Karpenisland, αύριο θα ζήσουμε στιγμές Παρνασσού Τετάρτης μου φαίνεται... Μια επιβεβαίωση από τους ειδικούς θα μου έλυνε τα πόδια.... Quote “You are not your job, you're not how much money you have in the bank. You are not the car you drive. You're not the contents of your wallet. You are not your fucking khakis. You are all singing, all dancing crap of the world.” Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted February 23, 2013 να σου πω ρει Μικ αντε να γινεις καλα να κανουμε κανα σκι φετος .. 1 Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 23, 2013 Έλα δε θέλω τέτοια μια χαρά βλέπουν τώρα Παρνασσό. Μάλλον ο kapps έπιασε κουβέντα με κάνα κοριτσάκι στο σαλέ. Αν ρωτάς για Καρπενήσι αύριο ειλικρινά δεν έχω ιδέα αν το πιάνει ο Νοτιά. Επίσης δεν ξέρω τι χιόνι έχει μάλλον σπλουρφ.Κάνας ντόπιος αν ξέρει? Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted February 23, 2013 Δηλώνω ευτυχής που δεν ανέβηκα σήμερα για σκι. Αύριο θα πετάει; Να πω στον Διονύση να μου φέρει την ζώνη με το καινούργιο rescue? Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
powda 1,338 Report post Posted February 23, 2013 Έλα δε θέλω τέτοια μια χαρά βλέπουν τώρα Παρνασσό. Μάλλον ο kapps έπιασε κουβέντα με κάνα κοριτσάκι στο σαλέ. Ε δεν είχε και καμια σημαδούρα σήμερα να ακολουθήσει ... τί περίμενες να κάνει; Quote Παρακαλώ σε σταυραητέ, για χαμηλώσου ολίγο, Και δώσ’ μου τες φτερούγες σου και πάρε με μαζί σου, Πάρε με απάνου στα βουνά, τι θα με φάει ο κάμπος ... - Κ. Κρυστάλλης Share this post Link to post Share on other sites
NikosKan 226 Report post Posted February 23, 2013 Έλα δε θέλω τέτοια μια χαρά βλέπουν τώρα Παρνασσό. Μάλλον ο kapps έπιασε κουβέντα με κάνα κοριτσάκι στο σαλέ. Αν ρωτάς για Καρπενήσι αύριο ειλικρινά δεν έχω ιδέα αν το πιάνει ο Νοτιά. Επίσης δεν ξέρω τι χιόνι έχει μάλλον σπλουρφ.Κάνας ντόπιος αν ξέρει? Το χιόνι στην Καρπενησάρα είναι αλά Παρνασσός επίσης... Quote Kantzos | Ski & Snow Bus Καρπενησίου & Παρνασσού Facebook: https://www.facebook.com/KantzosTravel Twitter: https://twitter.com/KantzosTravel You Tube: Kantzos AGN Travel Web Site: www.kantzos.gr Web Site Ski Bus Καρπενησίου:http://www.kantzos.gr/skibuskarpenisi.aspx Web Site Ski Bus Παρνασσού: http://www.kantzos.gr/skibusparnassos.aspx Live Update for Karpenisi Ski Resort: http://www.kantzos.g...iskiresort.aspx Share this post Link to post Share on other sites
GPILOT 305 Report post Posted February 23, 2013 Στη Βόρεια Ελλάδα από Tετάρτη αρχίζουν τα powder party, μέχρι τότε τρώνε βροχή, Καλά..κατάλαβα..πάμε Σέλι το ΠΣΚ. Γιώργος Υ.Γ. Πολύ χιόνι στο Μιλάνο με τσουχτερό κρύο. Για αυτό πνίγηκε στη λάσπη εδώ ο τόπος. Μάλλον έχει δίκιο ο ΜΙΚ με εκείνο το ανθωρολογιακό γύρισμα του χαμηλού στην κεντρική Ευρώπη Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 23, 2013 ¨Αστα αυτά Χρήστο μια χαρά περνάνε, ακόμα σκι κάνουν. Για αύριο πιθανό να κάνει το Καντήλι αλλά μπορεί και να φυσάει πολύ Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites