kaps 2,736 Report post Posted February 18, 2013 (edited) Ζητουνται πεδιλα για εκτος. Κατα προτιμηση Rossi S3 ή κατι αναλογο. Γιατι...... που πας ρε Καραμητρο με Carvoπεδιλα σε 1 μετρο πουδρα!!! Ευχαριστω!! Edited February 18, 2013 by kaps Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted February 19, 2013 up....... Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
Wipika 676 Report post Posted February 19, 2013 τι υψος εχεις ; Quote www.exploremessinia.com Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted February 19, 2013 165 ...ορθιος :yes Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted February 19, 2013 165 ...ορθιος :yes Συκοφαντιες!! 1.68 ειμαι και χωρις να τεντωνομαι!!!! Θελω ταχυτητα ομως...... Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
Wipika 676 Report post Posted February 20, 2013 (edited) Ski: Rossignol S3 - 2013 Sidecut: 128-98-118mm Radius: 19.8m Height: 1,68m: Binding: Marker Griffon Τιμή Ski και Δέστρες: 400€ Ολοκαίνουργα, φορεμένα μόνο τρεις φορές, PM αν ενδιαφέρεστε. Edited February 20, 2013 by Wipika 1 Quote www.exploremessinia.com Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted February 20, 2013 Συκοφαντιες!! 1.68 ειμαι και χωρις να τεντωνομαι!!!! Θελω ταχυτητα ομως...... 165 ειμαι εγω φιλε μου για μενα εδωσα το υψος !! :evil: Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted February 20, 2013 Εσεις κοντοι να μας αδειάσετε την γωνιά. 1 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted February 20, 2013 Ski: Rossignol S3 - 2013 Sidecut: 128-98-118mm Radius: 19.8m Height: 1,68m: Binding: Marker Griffon Τιμή Ski και Δέστρες: 400€ Ολοκαίνουργα, φορεμένα μόνο τρεις φορές, PM αν ενδιαφέρεστε. Kανε clear στα pm σου. Μαλλον ειναι full. Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted February 20, 2013 Εσεις κοντοι να μας αδειάσετε την γωνιά. καλα ρε χριστο !! δεν ειπαμε και τιποτα !!! στην εποιμενη βουτια στο απατιτο θα αδειασω την γωνια σιγουρα ,,γιατι μεχρι να με βρουν με τοσο υψος που εχω ,, θα ερθη ανοιξη :shysterical: 7 Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted February 22, 2013 Ακομα περιμενω απαντηση απο 2 μεγαλα Γερμανικα e-shop......... δεν φανταζομαι να μην ξερουν Αγγλικα και να επρεπε να e-mailσω στα Γερμανικος ε? 1 Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted February 22, 2013 Ποια πεδιλάκια ζαχαρώνεις;! :-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted February 22, 2013 Ποια πεδιλάκια ζαχαρώνεις;! :-) Τα σου 3 Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted February 22, 2013 Super! Παζαρεύεις τιμές με τους Γερμανούς; Τα δίνουν με μεγάλη διαφορά από τον Δημητριάδη; Λογικά θα σου απαντήσουν σύντομα...!!! Καλοφόρετα να είναι πάντως όταν τα πάρεις!!! Ετοιμάσου next week για κανα καρπούλι!!! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ilias-zak 1,749 Report post Posted February 22, 2013 Τα σου 3 Μίλα και με Δημητριαδη να δεις τι τιμη θα σου κανει.Και με τι δεστρα βεβαια. Όσο για το υψος λαβε υποψην σου οτι πρεπει να ειναι τουλαχιστον 5-10 ποντους παραπανω απο το υψος σου. Τέλειο πεδιλο και θα αργησει να βγει ανταγωνιστής του.Τα κανει ολα και παντου!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted February 22, 2013 παιδια ΜΗΝ αγοραζετε απ εξω προτου παρετε προσφορες απ εδω...αγορασα προχθες γυαλια ηλιου που σ ολο το νετ τα ειχαν 120-130 και απο μαγαζι δικο μας τα πηρα 80... 3 Quote οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted February 22, 2013 Όσο για το υψος λαβε υποψην σου οτι πρεπει να ειναι τουλαχιστον 5-10 ποντους παραπανω απο το υψος σου. Τουλάχιστον; Μας έχει πιάσει μανία με τα μακριά, αλλά νομίζω ότι το παρακάνουμε λίγο. 1 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ilias-zak 1,749 Report post Posted February 22, 2013 Χρήστο δίκιο εχεις. Εννοούσα τουλάχιστον 5cm και maximum 10cm. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted February 22, 2013 (edited) Super! Παζαρεύεις τιμές με τους Γερμανούς; Τα δίνουν με μεγάλη διαφορά από τον Δημητριάδη; Λογικά θα σου απαντήσουν σύντομα...!!! Καλοφόρετα να είναι πάντως όταν τα πάρεις!!! Ετοιμάσου next week για κανα καρπούλι!!! Τα εχω βρει σε 2 e-shop. Τους εστειλα καποιες ερωτησεις και να μου επιβεβαιωσουν οτι υπαρχουν (γιατι ειναι περυσινο μοντελο) και περιμενω απαντηση....... Μίλα και με Δημητριαδη να δεις τι τιμη θα σου κανει.Και με τι δεστρα βεβαια. Όσο για το υψος λαβε υποψην σου οτι πρεπει να ειναι τουλαχιστον 5-10 ποντους παραπανω απο το υψος σου. Τέλειο πεδιλο και θα αργησει να βγει ανταγωνιστής του.Τα κανει ολα και παντου!!! Ο δημητριαδης μου ειπε 80 ευρω συν σε τιμη (το τρεχων μοντελο βεβαια) κ τελικα μου απαντησε οτι ΔΕΝ υπαρχουν ουτε με παραγγελια........ Μονο αν ειμαι τυχερος κ προλαβω καποιο απο αυτα που εχουν σαν Test........ Το πεδιλο απο οσες κριτικες διαβασα κ ακουσα οντως πρεπει να ειναι super..... Το θεμα ειναι ΝΑ ΤΟ ΒΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ!!!! παιδια ΜΗΝ αγοραζετε απ εξω προτου παρετε προσφορες απ εδω...αγορασα προχθες γυαλια ηλιου που σ ολο το νετ τα ειχαν 120-130 και απο μαγαζι δικο μας τα πηρα 80... Το κανω παντα φιλε μου αλλα Δυστυχως 9/10 φορες συμφερει απο εξωτερικο και παααααρα πολες φορες καποια πραγματα απλα ΔΕΝ υπαρχουν στην Ελλαδα......... Αγοραζω απο οπου με συμφερει εκτος κ αν η διαφορα δεν ειναι αξια λογου τοτε προτιμαω Ελλαδα...... Τουλάχιστον; Μας έχει πιάσει μανία με τα μακριά, αλλά νομίζω ότι το παρακάνουμε λίγο. Οσο αφορα το υψος ειναι σχετικο με το Υψος/Βαρος/Επιπεδο του χιονοδρομου και υποκειμενικο για το ΤΙ θελει αυτος απο το πεδιλο του. Η Rossi παντως με προτεινει στο 168....... Προσωπικα επειδη θελω ταχυτητα και μου αρεσουν οι κλειστες στροφες θα παρω το 168αρι (μικροτερο Radius) και ας χασω (οσο μπορει να χασει κανεις για 10cm) απο Floating....... Ειναι 2-3 εκατοστα πιο ψηλα απο εμενα νομιζω οτι ειναι ΟΚ. Τη γνωμη σας.......... Φυσικα ελπιζω να βρω να τα παρω ΦΕΤΟΣ για να ξεπερασω το ξενερωμα που εφαγα πριν 2 Σαββατα με το 1 μετρο πουδρα......!!! Η αναζητηση για τον καλυτερο Masterchef..............εεεεεεεεε για τα S3 συνεχιζεται!!!!!!! Edited February 22, 2013 by kaps Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted February 22, 2013 (edited) Μανώλη δες λίγο και αυτά τα μαγαζιά: http://www.snowleade...ck-s3-2013.html http://www.sportaixt...10-xl-2013.html Edited February 22, 2013 by wraith 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ilias-zak 1,749 Report post Posted February 22, 2013 1.68 ειναι το υψος σου οπως μας εγραψες παραπανω. Αν θες να τα χρησιμποιησεις για τη δουλεια που θα τα παρεις πρεπει να πας στο 1.78 ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ. Σαυτο το υψος θα καταλαβεις τι καπνο φουμαρουν τα πεδιλα σου. Εφοσον θες και ταχυτητα το 1.78 νομιζω ειναι μονοδρομος. Μην ξεχνας οτι τα πεδιλα ειναι φουλ ρόκερ οποτε αλλαζει η γεωμετρια τους εντος πιστας. Το συγκεκριμενο πεδιλο για να δουλεψει σωστα πρεπει να ειναι 5-10 ποντους ΠΑΡΑΠΑΝΩ, Ολα αυτα εφοσο εισαι 1.68. Αν ησουν 1.65 φυσικα θα επαιρνες 1.68. Φιλικά Ηλιας. Quote Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted February 23, 2013 τα σ3 δεν ειναι φουλ ροκερ....μονο μπροστα εχουν...εγω ειμαι 1.81 και ειχα τα σ3 στο 1.86.....αν ηταν λιιιιγο ποιο ψηλα θα ημουν ποιο ευχαριστημενος.... Quote οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted February 23, 2013 κοιτα και στον γραματικοπουλο στην θεσ ,κη εχει την αντιπροσωπεία τις ροσινιολ , ,και σημερα και αυριο μαλιστα εχει σκι τεστ στο σελι με ολοι την σειρα τις εταιριας Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
ilias-zak 1,749 Report post Posted February 23, 2013 http://www.rossignol...1:d6574b5ebl3oi Σορυ αλλα εχουν και πισω ροκερ μεσιέ. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted February 23, 2013 κοιτα και στον γραματικοπουλο στην θεσ ,κη εχει την αντιπροσωπεία τις ροσινιολ , ,και σημερα και αυριο μαλιστα εχει σκι τεστ στο σελι με ολοι την σειρα τις εταιριας εκει θα παω να τεσταρω..... Quote o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites