Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
kaps

Ζητουνται Πεδιλα Για Εκτος....

Recommended Posts

Ζητουνται πεδιλα για εκτος. Κατα προτιμηση Rossi S3 ή κατι αναλογο.

Γιατι...... που πας ρε Καραμητρο με Carvoπεδιλα σε 1 μετρο πουδρα!!! :shuriken:

Ευχαριστω!!

Edited by kaps

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

up.......

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

165 ...ορθιος :yes :yes :yes:shuriken:

Συκοφαντιες!! :D 1.68 ειμαι και χωρις να τεντωνομαι!!!! :thumbup: Θελω ταχυτητα ομως......

Ski: Rossignol S3 - 2013

Sidecut: 128-98-118mm

Radius: 19.8m

Height: 1,68m:

Binding: Marker Griffon

Τιμή Ski και Δέστρες: 400€

Ολοκαίνουργα, φορεμένα μόνο τρεις φορές, PM αν ενδιαφέρεστε.

rossignol_s3_2013.jpg

marker_griffon.jpg

Edited by Wipika
  • Like 1

Συκοφαντιες!! :D 1.68 ειμαι και χωρις να τεντωνομαι!!!! :thumbup: Θελω ταχυτητα ομως......

165 ειμαι εγω :yes φιλε μου

για μενα εδωσα το υψος !! :evil: :evil: :shuriken:

ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ

:evil:

Ski: Rossignol S3 - 2013

Sidecut: 128-98-118mm

Radius: 19.8m

Height: 1,68m:

Binding: Marker Griffon

Τιμή Ski και Δέστρες: 400€

Ολοκαίνουργα, φορεμένα μόνο τρεις φορές, PM αν ενδιαφέρεστε.

rossignol_s3_2013.jpg

marker_griffon.jpg

Kανε clear στα pm σου. Μαλλον ειναι full.

Εσεις κοντοι να μας αδειάσετε την γωνιά. :rtfm:

καλα ρε χριστο !! δεν ειπαμε και τιποτα !!! :dizzy:

στην εποιμενη βουτια στο απατιτο θα αδειασω την γωνια σιγουρα :hi: ,,γιατι μεχρι να με βρουν με τοσο υψος που εχω ,, θα ερθη ανοιξη :shysterical: :shysterical: :shysterical:

• Like 7

Ακομα περιμενω απαντηση απο 2 μεγαλα Γερμανικα e-shop......... δεν φανταζομαι να μην ξερουν Αγγλικα και να επρεπε να e-mailσω στα Γερμανικος ε? :hope:

• Like 1

Ποια πεδιλάκια ζαχαρώνεις;! :-)

Τα σου 3 :animier:

Super! Παζαρεύεις τιμές με τους Γερμανούς; Τα δίνουν με μεγάλη διαφορά από τον Δημητριάδη;

Λογικά θα σου απαντήσουν σύντομα...!!!

Καλοφόρετα να είναι πάντως όταν τα πάρεις!!!

Ετοιμάσου next week για κανα καρπούλι!!! :D

• Like 1

sinox-0.jpeg

Τα σου 3 :animier:

Μίλα και με Δημητριαδη να δεις τι τιμη θα σου κανει.Και με τι δεστρα βεβαια.

Όσο για το υψος λαβε υποψην σου οτι πρεπει να ειναι τουλαχιστον 5-10 ποντους παραπανω απο το υψος σου.

Τέλειο πεδιλο και θα αργησει να βγει ανταγωνιστής του.Τα κανει ολα και παντου!!!

101277.jpg

παιδια ΜΗΝ αγοραζετε απ εξω προτου παρετε προσφορες απ εδω...αγορασα προχθες γυαλια ηλιου που σ ολο το νετ τα ειχαν 120-130 και απο μαγαζι δικο μας τα πηρα 80...

• Like 3

οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα!

Όσο για το υψος λαβε υποψην σου οτι πρεπει να ειναι τουλαχιστον 5-10 ποντους παραπανω απο το υψος σου.

Τουλάχιστον; Μας έχει πιάσει μανία με τα μακριά, αλλά νομίζω ότι το παρακάνουμε λίγο.

• Like 1

Make Parnassos Great Again!

Χρήστο δίκιο εχεις.

Εννοούσα τουλάχιστον 5cm και maximum 10cm.

• Like 1

101277.jpg

Super! Παζαρεύεις τιμές με τους Γερμανούς; Τα δίνουν με μεγάλη διαφορά από τον Δημητριάδη;

Λογικά θα σου απαντήσουν σύντομα...!!!

Καλοφόρετα να είναι πάντως όταν τα πάρεις!!!

Ετοιμάσου next week για κανα καρπούλι!!! :D

Τα εχω βρει σε 2 e-shop. Τους εστειλα καποιες ερωτησεις και να μου επιβεβαιωσουν οτι υπαρχουν (γιατι ειναι περυσινο μοντελο) και περιμενω απαντηση.......

Μίλα και με Δημητριαδη να δεις τι τιμη θα σου κανει.Και με τι δεστρα βεβαια.

Τέλειο πεδιλο και θα αργησει να βγει ανταγωνιστής του.Τα κανει ολα και παντου!!!

Ο δημητριαδης μου ειπε 80 ευρω συν σε τιμη (το τρεχων μοντελο βεβαια) κ τελικα μου απαντησε οτι ΔΕΝ υπαρχουν ουτε με παραγγελια........ Μονο αν ειμαι τυχερος κ προλαβω καποιο απο αυτα που εχουν σαν Test........ Το πεδιλο απο οσες κριτικες διαβασα κ ακουσα οντως πρεπει να ειναι super..... Το θεμα ειναι ΝΑ ΤΟ ΒΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ!!!!

παιδια ΜΗΝ αγοραζετε απ εξω προτου παρετε προσφορες απ εδω...αγορασα προχθες γυαλια ηλιου που σ ολο το νετ τα ειχαν 120-130 και απο μαγαζι δικο μας τα πηρα 80...

Το κανω παντα φιλε μου αλλα Δυστυχως 9/10 φορες συμφερει απο εξωτερικο και παααααρα πολες φορες καποια πραγματα απλα ΔΕΝ υπαρχουν στην Ελλαδα......... Αγοραζω απο οπου με συμφερει εκτος κ αν η διαφορα δεν ειναι αξια λογου τοτε προτιμαω Ελλαδα...... ;)

Τουλάχιστον; Μας έχει πιάσει μανία με τα μακριά, αλλά νομίζω ότι το παρακάνουμε λίγο.

Οσο αφορα το υψος ειναι σχετικο με το Υψος/Βαρος/Επιπεδο του χιονοδρομου και υποκειμενικο για το ΤΙ θελει αυτος απο το πεδιλο του. ;) Η Rossi παντως με προτεινει στο 168.......

Προσωπικα επειδη θελω ταχυτητα και μου αρεσουν οι κλειστες στροφες θα παρω το 168αρι (μικροτερο Radius) και ας χασω (οσο μπορει να χασει κανεις για 10cm) απο Floating....... Ειναι 2-3 εκατοστα πιο ψηλα απο εμενα νομιζω οτι ειναι ΟΚ. Τη γνωμη σας..........

Φυσικα ελπιζω να βρω να τα παρω ΦΕΤΟΣ για να ξεπερασω το ξενερωμα που εφαγα πριν 2 Σαββατα με το 1 μετρο πουδρα......!!! :crybaby:

Η αναζητηση για τον καλυτερο Masterchef..............εεεεεεεεε για τα S3 συνεχιζεται!!!!!!! :thumbup:

Edited by kaps

1.68 ειναι το υψος σου οπως μας εγραψες παραπανω.

Αν θες να τα χρησιμποιησεις για τη δουλεια που θα τα παρεις πρεπει να πας στο 1.78 ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ.

Σαυτο το υψος θα καταλαβεις τι καπνο φουμαρουν τα πεδιλα σου.

Εφοσον θες και ταχυτητα το 1.78 νομιζω ειναι μονοδρομος.

Μην ξεχνας οτι τα πεδιλα ειναι φουλ ρόκερ οποτε αλλαζει η γεωμετρια τους εντος πιστας.

Το συγκεκριμενο πεδιλο για να δουλεψει σωστα πρεπει να ειναι 5-10 ποντους ΠΑΡΑΠΑΝΩ,

Ολα αυτα εφοσο εισαι 1.68.

Αν ησουν 1.65 φυσικα θα επαιρνες 1.68.

Φιλικά Ηλιας.

101277.jpg

τα σ3 δεν ειναι φουλ ροκερ....μονο μπροστα εχουν...εγω ειμαι 1.81 και ειχα τα σ3 στο 1.86.....αν ηταν λιιιιγο ποιο ψηλα θα ημουν ποιο ευχαριστημενος....

οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα!

κοιτα και στον γραματικοπουλο στην θεσ ,κη εχει την αντιπροσωπεία τις ροσινιολ , ,και σημερα και αυριο μαλιστα εχει σκι τεστ στο σελι με ολοι την σειρα τις εταιριας

κοιτα και στον γραματικοπουλο στην θεσ ,κη εχει την αντιπροσωπεία τις ροσινιολ , ,και σημερα και αυριο μαλιστα εχει σκι τεστ στο σελι με ολοι την σειρα τις εταιριας

εκει θα παω να τεσταρω.....

o τρελος του χωριου......