ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 27, 2013 (edited) Aχium πάρε. Τσάμπα τα λεφτά κάντα μάθημα σκι ή έξοδα για μια μέρα σκι ακόμα για τις marker....Γενικά προτιμάω τις "ντουβάρια" δέστρες Ολες οι τιμες ειναι τοποθετημενες κ στην πορτα μου....... Πω πω μια καλή μέρα με βαθύ χιόνι θα είναι τέλεια να κατεβαίνεις με την πόρτα σου gs την Σαχάρα Edited February 27, 2013 by ΜΙΚ 1 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted February 27, 2013 (edited) Κυνήγαγα αρκετό καιρό τις Griffon Schizzo. Τελικά κατάφερα να τις καρφώσω. Αν θα σε ενδιέφεραν τα πλεονεκτήματα που σου δίνουν είναι ιδανικές. Αν, όμως... αν! Ενημερωτικά κ μόνο, πόσο θα σου έβγαινε με μια ορειβατική Baron ή ακόμα και την Τour. Ελαφρύς είσαι... δεν υπάρχει λόγος να ανέβεις σε μεγάλα DIN. Edited February 27, 2013 by ALCATRAZ 1 Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
ilias-zak 1,749 Report post Posted February 27, 2013 Ski: Rossignol S3 - 2013 Sidecut: 128-98-118mm Radius: 19.8m Height: 1,68m: Binding: Marker Griffon Τιμή Ski και Δέστρες: 400€ Ολοκαίνουργα, φορεμένα μόνο τρεις φορές, PM αν ενδιαφέρεστε. Εγω θα χα παρει του Wipika ζητωντας μια μικρη εκπτωσουλα και αυριο μεθαυριο θα ημουν βουρ υπογειως αποσβενοντας τα. Νομιζω ακομα προλαβαινεις. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted February 27, 2013 Κυνήγαγα αρκετό καιρό τις Griffon Schizzo. Τελικά κατάφερα να τις καρφώσω. Αν θα σε ενδιέφεραν τα πλεονεκτήματα που σου δίνουν είναι ιδανικές. Αν, όμως... αν! Ενημερωτικά κ μόνο, πόσο θα σου έβγαινε με μια ορειβατική Baron ή ακόμα και την Τour. Ελαφρύς είσαι... δεν υπάρχει λόγος να ανέβεις σε μεγάλα DIN. Τα πλεονεκτηματα τα ξερω....... τα μειονεκτηματα να μου πεις γιατι διαβαζω στα reviews οτι χανεις γενικα σε groomed ??? Για Baron απο 460 κ πανω........ που δεν με ενδιαφερει αλλωστε........ Υπ'οψη οτι οι τιμες ειναι για SETAKI!!! Μονες τους οι δεστρες ειναι πολυ ακριβοτερες...... Εγω θα χα παρει του Wipika ζητωντας μια μικρη εκπτωσουλα και αυριο μεθαυριο θα ημουν βουρ υπογειως αποσβενοντας τα. Νομιζω ακομα προλαβαινεις. Το εχω σκεφτει αλλα ποσο να ριξει την τιμη ο ανθρωπος 360??........ Δεν νομιζω οτι τον συμφερει. Εγω θα το κρατουσα. Ε Και αφου το βρισκω καινουργιο στην ιδια πανω κατω τιμη θα το προτιμησω. Ειχα ξεκινησει μηπως βρω παλαιοτερο μοντελο με δεστρα με κανενα 200αρι-250αρι. Αφου δεν βρηκα κατι αποφασισα να παω σε καινουργιο. Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted February 27, 2013 (edited) Λοιπον οι επιλογες για πεδιλο+δεστρα ειναι οι: 1. Με Rossignol Axium 110XL στα 360 ευρω 2 Με Marker Griffon 13 στα 360 + 30 Μεταφορικα = 390 ευρω 3. Με Marker Griffon Schizzo στα 388 + 30 μεταφορικα = 418 ευρω Αν κ ξερω την απαντηση θα ηθελα τη γνωμη σας κυριως αναμεσα στις 2 πρωτες........... και την γνωμη σας σαν δεστρα για την 3η....... για το αν Θα δυσκολεψει την χρηση και σε πιστα? Ευχαριστω. Ολες οι τιμες ειναι τοποθετημενες κ στην πορτα μου....... εχω την ιδια επιλογη σκι-δεστρας μμε τον wipika και μπορω να πω οτι συμφωνω απολυτα με τα λεγομενα του. απο οτι εχω καταλαβει και ο Μιχαλης την ιδια επιλογη εχει. Τι καθεσαι και ψαχνεις? Η καλυτερη και οικονομικοτερη λυση ειναι. Στα της Ολγας θα τονιζα οτι εαν ειχα την ευχερεια περισσοτερων ημερων στο βουνο θα δοκιμαζα ευχαριστα και ενα φατ πεδιλο(εως 100mm μεση) χωρις μεγαλη ουρα οπως τα S3. και να δω την διαφορα. Φυσικα εαν πετιχω καποιον γνωστο στο βουνο(Αποστολη,Δημητρη) θα αλλαξω για να δοκιμασω,γιατι σκι-τεστ στα βορεια συναντω καθε 5 χρονια.... Edited February 27, 2013 by Gavis Quote o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted February 27, 2013 ... γιατί σκι-τεστ στα βόρεια συναντώ κάθε 5 χρόνια... ... Άσχετο με τη κουβέντα μας, να σε ενημερώσω ότι θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις ski test πέδιλα της Elan Σάββατο 9 Μαρτίου στο χ.κ. Σελίου και Κυριακή 10 Μαρτίου στο χ.κ. 3-5 Πηγάδια. Sorry για το Off Topic Kaps, δεν έχω διαπιστώσει, προς το παρόν, κάποιο πρόβλημα με τις Schizo μου. Βέβαια μέχρι να τις καρφώσω είχα πάνω στα πέδιλα ορειβατικές και έτσι η αίσθηση είναι καλύτερη. Πάντως, αν και δε σε ενδιαφέρει, αν σκεφτόμουν να δώσω ~420€ θα προτιμούσα να έδινα κάτι παραπάνω, ~460€, για set με ορειβατική. Θα είχε και καλύτερη αξία μεταπώλησης το set... That's me... Μη το ζαλίζεις όμως... πάρε αυτό που αντέχει η τσέπη σου, χωρίς πολλές θυσίες. Όταν θα οργιάζεις στο εκτός, λίγο θα σε νοιάζει τι set έχεις κάτω στα πόδια σου. Αλλά, κατά τα τέλη Μάρτη / αρχές Απρίλη, όταν βλέπεις θέμα που θα λέει ορειβατικό εδώ, ορειβατικό εκεί & ορειβατικό παραπέρα... καλύτερα να μην το ανοίξεις... Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted February 27, 2013 Λοιπον η παραγγελια εγινε. Rossignol S3 2012/13 @168 με MARKER GRIFFON 13 2012/13 :animier: :animier: :animier: :animier: :animier: Αντε να ερθουν απο εβδομαδα μπας κ προλαβουμε τπτ.......... αλλιως Ζητω τα ανοιξιατικα. Ευχαριστω κ παλι ολους για τα σχολια κ τη βοηθεια!!! 6 Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted February 27, 2013 καλοτσουλιτα και να αποσβεσουν συντομα 1 Quote o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
Prokopas 282 Report post Posted February 28, 2013 Καλές κατεβασιές kaps Sent from my iPad using Tapatalk HD 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted February 28, 2013 Λοιπον η παραγγελια εγινε. Rossignol S3 2012/13 @168 με MARKER GRIFFON 13 2012/13 Αντε να ερθουν απο εβδομαδα μπας κ προλαβουμε τπτ.......... αλλιως Ζητω τα ανοιξιατικα. Ευχαριστω κ παλι ολους για τα σχολια κ τη βοηθεια!!! Λοιπον η παραγγελια εγινε. Rossignol S3 2012/13 @168 με MARKER GRIFFON 13 2012/13 Αντε να ερθουν απο εβδομαδα μπας κ προλαβουμε τπτ.......... αλλιως Ζητω τα ανοιξιατικα. Ευχαριστω κ παλι ολους για τα σχολια κ τη βοηθεια!!! καλορίζικα φιλε μου και σε ποια τιμη αγοράστηκαν τα πεδιλα , μιας και ειμαι και εγω στην αναζήτησή ,ΧΙΟΝΟΠΕΔΙΛΟΥ μονο που πρεπει, να πέσουν!! ,για να πέσω !! Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted February 28, 2013 (edited) καλορίζικα φιλε μου και σε ποια τιμη αγοράστηκαν τα πεδιλα , μιας και ειμαι και εγω στην αναζήτησή ,ΧΙΟΝΟΠΕΔΙΛΟΥ μονο που πρεπει, να πέσουν!! ,για να πέσω !! Νικο εσυ στο βουνο εισαι ποιο πολλες ημερες απο εμενα και εχω να σου προτεινω κατι. Ακου λοιπον Θα σου αφησω τα δικα μου S3 μιας και εχω και αλλα πεδιλα τα φορας οποτε θες,δοκιμαζεις αν τα/σε πανε και μετα αποφασιζεις αν και τι θες να αγορασεις. Τα S3 και γενικα τα πεδιλα της rossignol με ουρες twin tip δεν αντιστοιχουν στο υψος που τα δινουν. δηλαδη τα s3 του 177 που εχω ειναι 1.73 και με φθανουν εως τα ματια. Αρα εαν εσυ εισαι 165 εισαι στο οριο που δινουν τα πουδροπεδιλα για εκτος και με την τεχνικη που εχεις θα πηγαινεις σφαιρα. Την Κυριακη θα τα δοκιμασεις !!!!! υ.γ πιστευω οτι ειναι ψηλα για σενα μονο στην περιπτωση να πας σε στενο πεδιο (αναμεσα στα δενδρα) γιατι θα σε δυσκολεψουν αρκετα ασε μην τραυματισεις και την "οικογενεια" σε κανενα δενδρο..... Edited February 28, 2013 by Gavis Quote o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted February 28, 2013 καλορίζικα φιλε μου και σε ποια τιμη αγοράστηκαν τα πεδιλα , μιας και ειμαι και εγω στην αναζήτησή ,ΧΙΟΝΟΠΕΔΙΛΟΥ μονο που πρεπει, να πέσουν!! ,για να πέσω !! 390 Προεδρε. Τα πηρα απο εδω μιας κ μονο εκει τα βρηκα...... για οσους ενδιαφερονται: http://www.sport-bittl.de/ Μεχρι στιγμης ευχαριστημενος απο την εξυπηρετηση. Χθες εκανα την Παραγγελια, Σημερα τα εστειλαν κ ολας με courier!!!! Να δουμε τι θα ερθει....... Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted March 2, 2013 390 Προεδρε. Τα πηρα απο εδω μιας κ μονο εκει τα βρηκα...... για οσους ενδιαφερονται: http://www.sport-bittl.de/ Μεχρι στιγμης ευχαριστημενος απο την εξυπηρετηση. Χθες εκανα την Παραγγελια, Σημερα τα εστειλαν κ ολας με courier!!!! Να δουμε τι θα ερθει....... εξελαν !! 390 του κουτιου !! αρα ,λιγο υπομονη και θα πέσω ,αφου πέσουν !! Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
ilias-zak 1,749 Report post Posted March 2, 2013 Προεδρε ευκαιρια να ξανακατεβεις στο χκΠ ενοψη του σκι τεστ. Ετσι θα εχεις και ξεκαθαρη εικονα για το τι σου ταιριαζει και το σκι σου θα κανεις. Quote Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted March 2, 2013 Προεδρε ευκαιρια να ξανακατεβεις στο χκΠ ενοψη του σκι τεστ. Ετσι θα εχεις και ξεκαθαρη εικονα για το τι σου ταιριαζει και το σκι σου θα κανεις. θα εξαρτηθεί και απο την υπόλοιπη παρεα , αν θα κατεβούμε , αν και δεν υπαρχή λογος έρευνάς, με βλέπω για S3, ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΨΗ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΚΟΥΜΠΏΝΩ ΚΑΙ ΦΕΥΓΩ Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted March 6, 2013 ............ and THEY ARE HERE!!!!! :animier: Και για οποιον θελει να αγορασει απο εδω http://www.sport-bittl.de/ αν βαλει οταν κανει την παραγγελια (αφου δημιουργησει Account) σαν κουπονι το WINTER12/13 εχει ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικα!!!!! Αυτο μπορει να γινει για 1 φορα/account αρα κ e-mail, αλλα..... εννοειται οτι μπορεις να κανεις οσους λογ/μους θελεις......... Επίσης σαν πελατης πλεον εχεις -15% σε ολα τα ειδη πανω απο 10 Ευρω, αρκει να μην ειναι on Sale!!!!! Υ.Γ.: Αψογη δουλεια στο Mounting της Δεστρας...... 6 Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
Prokopas 282 Report post Posted March 6, 2013 Καλές κατεβασιές (και πάλι). Ανέβασε καμία φωτογραφία να ζηλέψουμε! Μην αγοράσεις ξεχωριστή τσάντα μεταφοράς.... Ας μπερδευτούμε στο επόμενο ski bus... Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted March 6, 2013 Καλές κατεβασιές (και πάλι). Ανέβασε καμία φωτογραφία να ζηλέψουμε! Μην αγοράσεις ξεχωριστή τσάντα μεταφοράς.... Ας μπερδευτούμε στο επόμενο ski bus... Sent from my iPhone using Tapatalk xaxaxaxaxxa Ευχαριστω να εισαι καλα!!!! Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted March 6, 2013 καλοφορετα! ευχομαι να πατησουν μονο πουδρες 1 Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted March 6, 2013 Καλοφορετα Μανωλη. Αντε σε περιμενω στην επομενη πουδρομερα (για την αλλη βδομαδα δεν ειμαι σιγουρος) 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
powda 1,338 Report post Posted March 6, 2013 Πάντα πουδροφόρετα και πάντα με υγεία αγαπητέ! 1 Quote Παρακαλώ σε σταυραητέ, για χαμηλώσου ολίγο, Και δώσ’ μου τες φτερούγες σου και πάρε με μαζί σου, Πάρε με απάνου στα βουνά, τι θα με φάει ο κάμπος ... - Κ. Κρυστάλλης Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted March 7, 2013 καλές κατεβασιές και ελπίζω να γίνεις αλλος ένας ορκισμένος φίλος των S3-δεν είμαι ακόμη αλλά ξερογλύφομαι... 1 Quote "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted June 21, 2013 Αν καποιος ενδιαφερεται τα S3 υπαρχουν τωρα στα 199 ευρω χωρις δεστρα!!!!! Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
powda 1,338 Report post Posted June 21, 2013 θα τα ξαναπάρεις και ψάχνεις; ... ή δίνεις τα δικά σου 199 ευρώ για να πάρεις snowboard επιτέλους φιλαράκο; (έχω ορεξούλες, μου το αναγνωρίζω) 3 Quote Παρακαλώ σε σταυραητέ, για χαμηλώσου ολίγο, Και δώσ’ μου τες φτερούγες σου και πάρε με μαζί σου, Πάρε με απάνου στα βουνά, τι θα με φάει ο κάμπος ... - Κ. Κρυστάλλης Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted June 22, 2013 (edited) θα τα ξαναπάρεις και ψάχνεις; ... ή δίνεις τα δικά σου 199 ευρώ για να πάρεις snowboard επιτέλους φιλαράκο; (έχω ορεξούλες, μου το αναγνωρίζω) xaxaxaxxa Εσενα νομιζω οτι το πολυ εξωτερικο σε εχει πειραξει! Πωλουνται ρε οι ερωτες????? 199 Καινουργια χωρις δεστρα!!! Οποιος ενδιαφερεται να σπευσει!!! PM για να του στειλω το λινκ!!!! Θωμα μηπως κρυφα κ ενδομυχα ενδιαφερεσαι???????? Επισης S7 με 279 ευρω!!!! Edited June 22, 2013 by kaps 1 Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites