madskier 2,767 Report post Posted February 20, 2013 Αν όταν ακούς φώκιες δεν έρχεται στο μυαλό σου εκείνο το παχύδερμο θηλαστικό... τότε ίσως βρεις κάποιο ενδιαφέρον σ' αυτές τις σελίδες. Είναι η νέα σελίδα των παιδιών που ασχολούνται με το ορειβατικό σκι και απ'οπου στο παρελθόν έχουμε όλοι μας αντλήσει ενδιαφέροντα άρθρα.Αξίζει μια ματιά. 4 Quote "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,407 Report post Posted February 20, 2013 Εμένα μου ερχεται στο μυαλό η καθηγήτρια των θρησκευτικών. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
pierre7 691 Report post Posted February 20, 2013 εμενα παλι η μαριαννα ντουβλη και ο Λαζοπουλος που εδειχνε μία αυτην,μία τις φωκιες του αρκτικου!!! Quote "Δεν μου ταιριαζει εμε η κατεβασμενη σημαια,δεν μου ταιριαζει η υστατη προσπαθεια " Sir Ernest Shackleton Share this post Link to post Share on other sites