Koumparos 5,439 Report post Posted September 8, 2013 Λοιπόν μόλις μίλησα με τα καταφύγια, και με Κάκκαλο και με Αποστολίδη. Για αυτό το Σουκου είναι γεμάτοι. Μόνο αν έχουμε δικό μας αντίσκηνο και υπνόσακο για να κοιμηθούμε έξω. Το μεν πρώτο έχει διαθέσιμα κρεβάτια στις 19 Οκτωβρίου, το μεν δεύτερο στις 5 Οκτωβρίου. Μιλάω πάντα για Σάββατο. Για καθημερινές δεν πιστεύουν ότι υπάρχει πρόβλημα. Άρα πάμε για 5 Οκτωβρίου στον Αποστολίδη??? Ακούω..... 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted September 8, 2013 Κλεισμενα ολα μεχρι Οκτωβριο???? Μαλιστα...... Δεν εχει στο Κακκαλο ουτε καν στην τραπεζαρια??? Νομιζω ηρθε η ωρα για αγορα σκηνης...... ωστε να μην εξαρτωμαι απο καταφυγια......... Δεν εχω προβλημα με τις ημερομηνιες εκτος απροοπτου. Θα προτιμουσα Κακκαλο αλλα και Αποστολιδη δεν με χαλαει...... Οποτε ειναι ελπιζω να βρω παρεα απο Αθηνα. Η οδηγηση πηγαινε/ελα χωρις παρεα ειναι σκοτωμα........ Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted September 8, 2013 παμε για 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ!! Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted September 8, 2013 Πάρτε από mία σκηνή ένα δυο και ανεβητε στο βουνό. Συνταξιουχοι που διαγωνίζονται στο ροχαλιτο πανε στα καταφύγια τέτοια εποχή 1 Quote o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
Dolomites 1,145 Report post Posted September 8, 2013 όπως τους βλέπω με τις ημερομηνίες σιγά-σιγά θα τους προλάβουν τα χιόνια και θα θέλουν επιπλέον εξοπλισμό 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted September 9, 2013 ....αργουνε πολυ! Μαλλον καποιος πρεπει να τους οργανωσει Quote o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted September 9, 2013 (edited) προσοχη, τελος βδομαδας θα φτασει στους -3C τη νυχτα, θελέι καλη σκηνή & υπνόσακο εαν θελετε να κοιμηθειτε εξω αλλα ειναι μοναδικη εμπειρια Edited September 9, 2013 by Olga Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted September 10, 2013 και εγω το εψαχνα για σκηνη...αλλα το θεμα δεν ειναι τοσο απλο. Θελει οπως λεει η Ολγα μια ΚΑΛΗ σκηνη και υπνοσακο. Η σκηνη που παιρνουμε στην Χαλκιδικη δεν κανει Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted September 10, 2013 και εγω το εψαχνα για σκηνη...αλλα το θεμα δεν ειναι τοσο απλο. Θελει οπως λεει η Ολγα μια ΚΑΛΗ σκηνη και υπνοσακο. Η σκηνη που παιρνουμε στην Χαλκιδικη δεν κανει E καλα αυτο εννοειται. Για σκηνη 2 ατομων οχι μαρκας βρισκω με 100+ ευρω. Υπνοσακο κανενα 60+...... Θελει πολυ ψαξιμο κ διαβασμα το θεμα........ Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted September 10, 2013 καλυτερο, απο το καταφυγιο .. δεν εχει .!! 1 Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted September 10, 2013 καλυτερο, απο το καταφυγιο .. δεν εχει .!! Αντε βρε συνταξιουχε που θες και Όλυμπο. έλα να σε Παω στο παικο .μισό ποδήλατο,μισό περπάτημα. Έως την κορυφή C Quote o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
koukos 362 Report post Posted September 11, 2013 (edited) . Edited March 27, 2019 by koukos 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted September 11, 2013 το ποδηλατο θα φθασει οσο αντεχουν τα ποδια μας,τα κλειδωνουμε σε ενα δενδρο και συνεχιζουμε εως την κορυφη "γκολα τσουκα" στην συνεχεια περνουμε τα ποδηλατα και παμε στα αυτοκινητα μας. Μπορει να γινει και με διανυχτερευση στο καταφυγειο Βαλεορβο "σε σκινακια" εννοειται. Και απο εκει εχουμε να κανουμε πολλα πραγματα το 2ημερο ,βεβαια ποιο ηρεμα και χωρις την "χλιδη' του Ολυμπου. Quote o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted September 11, 2013 Εγώ πάντως σήμερα κράτησα 5 κρεβάτια στο καταφύγιο Αποστολίδης για τις 5 Οκτωβρίου. Κάνει 12 ευρώ και θα με πάρουν από τον Ορειβατικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης (στον οποίο ανήκει το καταφύγιο) για να τους βάλω προκαταβολή!! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted September 11, 2013 Εγώ πάντως σήμερα κράτησα 5 κρεβάτια στο καταφύγιο Αποστολίδης για τις 5 Οκτωβρίου. Κάνει 12 ευρώ και θα με πάρουν από τον Ορειβατικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης (στον οποίο ανήκει το καταφύγιο) για να τους βάλω προκαταβολή!! ΟΚ ΓΙΩΡΓΟ στην επομενη συνάντησή παίρνεις το χρήμα !! Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted September 16, 2013 (edited) προσοχη, τελος βδομαδας θα φτασει στους -3C τη νυχτα, θελέι καλη σκηνή & υπνόσακο εαν θελετε να κοιμηθειτε εξω αλλα ειναι μοναδικη εμπειρια εχθες 15/9 πηγα στο παικο για mtb και στα 1100 υψομετρο στις 8.30 ειχε +5 βαθμους κελσιου( με ηλιοφανεια) Προσοχη στον ρουχισμο παιδες. Edited September 16, 2013 by Gavis Quote o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted September 17, 2013 εχθες 15/9 πηγα στο παικο για mtb και στα 1100 υψομετρο στις 8.30 ειχε +5 βαθμους κελσιου( με ηλιοφανεια) Προσοχη στον ρουχισμο παιδες. προβλεπω οταν ανεβούμε .. ..να μην μπορεσουμε να ανεβουμε κορυφη λογω καιρου !! αν και ειναι αμφιβολο αν καταφερω να φτασω και μεχρι τον κακκαλο !! Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted September 18, 2013 Κανενας αλλος απο Αθηνα ή στο δρομο προς τα εκει??? Ψαχνω παρεα γιατι πηγαινε 3,5 ωρες κ αλλες τοσες γυρνα θα βαρεσω ενεσεις........ Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
Blackman 2,613 Report post Posted September 18, 2013 Δεν θα μου φανεί απίθανο το ΣΚ να ρίξει και καμια νιφάδα στο βουνό των θεών... Quote <p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p> <p class='bbc_center'> </p> Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted September 18, 2013 Δεν θα μου φανεί απίθανο το ΣΚ να ρίξει και καμια νιφάδα στο βουνό των θεών... Αστα αυτα κ ελα!!!! 1 Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
Blackman 2,613 Report post Posted September 18, 2013 Αστα αυτα κ ελα!!!! Δεν φανταζεσαι ποσο θελω να ερθω, αλλα ουτε εξοπλισμό έχω, και έχω και τα λαιμά μου τις τελευταίες μερες Quote <p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p> <p class='bbc_center'> </p> Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted September 18, 2013 Δεν φανταζεσαι ποσο θελω να ερθω, αλλα ουτε εξοπλισμό έχω, και έχω και τα λαιμά μου τις τελευταίες μερες μεχρι να ανεβούμε επανω και τα λαιμά σου θα περασουν και εξοπλισμό αγοράζεις δες εμενα μια βδομαδα πριν ανέβω αστρα αγορασα ενα ζευγος μποτακια ,μαρκας [σκαρπα] ειναι πολλοι καλη μποτα μου ειπε τοτε η πωλητρια .. αγορασα και ενα σακιδιο μεσα απο το φορουμ δυο παλια μπατον και βουρ για επανω περιττό να σου πω οτι μου βγήκε η γλώσσα μεχρι να φτασω επανω , αλλα άξιζε ο κοπος ητανε πανεμορφα !! Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Blackman 2,613 Report post Posted September 18, 2013 μεχρι να ανεβούμε επανω και τα λαιμά σου θα περασουν και εξοπλισμό αγοράζεις δες εμενα μια βδομαδα πριν ανέβω αστρα αγορασα ενα ζευγος μποτακια ,μαρκας [σκαρπα] ειναι πολλοι καλη μποτα μου ειπε τοτε η πωλητρια .. αγορασα και ενα σακιδιο μεσα απο το φορουμ δυο παλια μπατον και βουρ για επανω περιττό να σου πω οτι μου βγήκε η γλώσσα μεχρι να φτασω επανω , αλλα άξιζε ο κοπος ητανε πανεμορφα !! Μποτάκια δεν έχω και δεν εχω σκοπό να πάω να σπάσω τα πόδαρια μου με τα σπορτεξ όπως κάνω στο τρέξιμο. Τωρα εδώ πέρα διαβάζω κατι ερευνες για υπνόσακους κ σκηνες... Γατάκια πριν κανα μηνα την έπεσα στο Ζαγόρι με ενα sleeping bag πανω σε ενα στρωματακι.... Μπορω να σας πω, πως ολοκληρο το βραδυ δεν κουνήθηκα χιλιοστό από την αρχική μου στάση γιατί από την υγρασία ήταν όλα μούσκεμα! Αφου το πρωί νόμιζα πως κοιμόμουν σε στρώμα νερου που είχε σπάσει 1 Quote <p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p> <p class='bbc_center'> </p> Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted September 18, 2013 Δεν φανταζεσαι ποσο θελω να ερθω, αλλα ουτε εξοπλισμό έχω, και έχω και τα λαιμά μου τις τελευταίες μερες Αστα αυτα Εξοπλισμο δεν θελεις τιποτα extreme!!! Φανταζομαι οτι εστω trail παπουτσια εχεις, σακιδιο, αδιαβροχο, ισοθερμικο....... Σε περιμενουμε!!!!!!!! Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted September 19, 2013 Αααααααααλλος με τη βαρκα μααααααααααας ????? Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites