Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found

Recommended Posts

Ante na doume twra ti 8a pshfisoume...xe xe xe

Poio xionodromiko agapate sthn Ellada kai gia poio logo perissotero apo kapoia alla.

Apanthseis tekmhriwmenes parakalw. :lol:

Επειδή θέλω να απαντήσω και εγώ και άλλοι,μήπως θα μπορούσαμε να μεταφέρουμε το θέμα στην κατηγορία "χιονοδρομικά",που νομίζω ότι είναι πιο σχετικό.Επίσης θα μπορούσαμε να βάλουμε και gallop.Το λέω τώρα πριν αρχίσουν να απαντάνε όλοι εδώ....

p1sst.jpg

16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!!

Τέλεια ιδέα η "ψηφοφορία" 8)8)

Καϊμάκ από εμένα.

Ο συνδυασμός του με Αγ.Αθανάσιο (παλαιό) ...ασύγκριτος!!! :D:D

O EΞΥΠΝΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ...

Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ...

Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ.

PARNASSOS!!

dioti ekei ksekinisa sthn fterolaka to ski sta 4-5

ekei paw kathe xrono elew spitiou sthn agorianh.

oi kathimerines tou parnassou aksizoun san 5 S/K.

simpathia kai sto x.k tou mainalou pou exw kanei 3-4 fores

logo katagoghs apo arkadia

Ωραίο θέμα για να ενημερωθούμε αν και έχει ξανασυζητηθεί, ίσως για κάποιο χιονοδρομικό που πιθανά δεν έχουμε επισκεφτεί ακόμα... (όντως θα έπρεπε να ήταν σε άλλη ενότητα αλλά τώρα μάλλον θα την μεταφέρουν αυτούσια εκεί που ταιριάζει οι moderators)

Μπορώ να πω ότι το Χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας είναι αρκετά ενδιαφέρον όχι μόνο για το εύρος των πιστών αλλά για το φυσικό περιβάλλον που σε περιβάλλει όταν κατεβαίνεις τις πίστες. Έχει πολύ έξυπνα τοποθετημένες τις πίστες με τέτοια μορφή που δεν έχει συχνά κίνηση και είναι όλα τα λιφτς σε μια λογική συνέχεια!

Τα αγαπημένα μας χιονοσπορ γίνονται μια περιπέτεια διότι υπάρχουν και αρκετές πίστες για να ανακαλύψεις αλλά καλύπτονται κι όλα τα levels..! Η αγαπημένη μου πίστα είναι το πάνω καρεκλάκι (νομίζω διθέσιο :? ) που σε φτάνει σε μια κορυφογραμμή και πας ή αριστερά ή δεξιά αγκαλιάζοντας όλο το βουνό.

καλύτερο σημείο: Η δυτική θέα προς Γκαμήλα-κοιλάδα Αώου και Σμόλικα στα βορειοδυτικά .

Φιλικά, :mrgreen:

Χριστίνα

Please fasten your helmets. AVALANCHE IS COMING!!!!!

user posted image

Η αγαπημένη μου πίστα είναι το πάνω καρεκλάκι (νομίζω διθέσιο  ) που σε φτάνει σε μια κορυφογραμμή και πας ή αριστερά ή δεξιά αγκαλιάζοντας όλο το βουνό.  

καλύτερο σημείο: Η δυτική θέα προς Γκαμήλα-κοιλάδα Αώου και Σμόλικα στα βορειοδυτικά .  

Συμφωνώ απόλυτα.....Ναι όντως διθέσιο είναι Κ2, και αν πετύχεις και λιακάδα η θέα είναι υπέροχη......(ασε που βγαίνοντας απο το καρεκλάκι αριστερά αν κοιτάξεις κάτω εχει μια γκρεμούρα απάτητο :D:):) :!: :!: :!: :!: που σε προκαλεί να την κατέβεις,αλλα πουουουουου τα κότσια :?: :?: :?: )

With great mountains, comes great skiing!

απο κεντρικη και νοτια ελλαδα νομιζω το καλυτερο με διαφορα, τουλαχιστον για τις πιστες αλλα και για το συνδετικο με φτερολακα ειναι του παρνασσου, λογω της αποστασης απο αθηνα, γιατι λιωνει αργοτερα το χιονι απ' οτι τα καλαβρυτα, αν και μου αρεσει η στυγγα που μπορω να θαυμαζω τον κορινθιακο.

καρπενησι, αν δεν ηταν οντως "διαβολοτοπος" που απο τις 15 φορες που εχω προσπαθησει να κανω σκι, εχω κανει τις 5 (φοβερο ποσοστο), ειναι αρκετα καλο, αλλα μονο για 3ημερο, οπως και το πηλιο, που εχει εκπληκτικη ομορφια αλλα ειναι χαμηλο υψομετρο, και προτιμω να φαω κανενα μπριζολακι και να πιω κανενα κρασακι...

δυστηχως, απο β. ελλαδα στο μονο που εχω παει αλλα εχω ΠΑΘΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ μου, ειναι το φαλακρο. τεραστιες πιστες, πολυ καλες κλισεις και πολυ ωραια διαδρομη μεχρι να φτασεις. αν και οταν πηγα ειχε ομιχλη και χιονιζε. παρ' ολα αυτα, καναμε σαν δαιμονισμενοι, σαν να μην υπηρχε επομενη μερα για μας...το μονο που με χαλασε λιγακι, γιατι δεν το εχουμε εμεις εδω κατω, ειναι οι δεκαδες ΚΑΝΤΙΝΕΣ με τις διαφορες μυρωδιες απο λουκανικα, σουβλακια και αλλα πολλα μυρωδατα εδεσματα, οπου απο οποιο σημειο του χκ και να εισαι, δεν μπορεις να μην πεινασεις και το μυαλο σου συνεχεια μαλλον καταληγει να ειναι ΕΚΕΙ. ΤΙ ΘΑ ΦΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ????

ευχομαι να μπορεσω να παω και σε αλλα χκ της β. ελλαδας φετος και ιδιαιτερα με τον συλλογο. (σαν εκθεση δημοτικου φανηκε αυτο τωρα ε?)

...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω...

ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΟΛΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ (ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΛΟ)

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ Κ2....ΠΟΛΛΑ ΑΠΑΤΗΤΑ...ΦΟΒΕΡΟ ΤΟΠΙΟ....ΚΙ ΦΟΒΕΡΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΛΙΓΟΣΤΩΝ ΛΙΦΤ :D:D

ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ....ΚΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ......!!!

Συμφωνώ κι εγώ με την Κ2 και επαυξάνω. :D Για μένα η Βασιλίτσα είναι το ομορφότερο βουνό. Και φυσικά μετά έρχονται τα 3-5 πηγάδια που είναι επίσης όμορφο βουνό και έχει την καλύτερη για μένα πίστα στην Ελλάδα, τον Αριστοτέλη. Βέβαια μιλάω για καθημερινές γιατί σ/κ είναι όλο bumbs.

Θωμάς

i'm mad about ski!!!

Vipersx Το email που έχεις στο λογαριασμό σου δεν υπάρχει, άλλαξέ το.

Ο Διαχειριστής

θωμα εσυ δεν μας ελεγες οτι το Φαλακρο ειναι το καλυτερο?

(βρε σε λαδωσαν απο την Βασιλιτσα και ταλες αυτα!!! :D:D

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ "ΣΤΟΥΧ"

Χμμ.. δύσκολη η απάντηση! Κατ' αρχήν θα μιλήσω για τα χιονοδρομικά που έχω πάει οπότε αυτό ίσως αδικήσει αυτά που δεν έχω πάει.

Έχω πάει μέχρι τώρα σε:

Σέλι, 3-5 Πηγάδια, Καϊμάκταλαν, Πισοδέρι, Βασιλίτσα, Φαλακρό, Πήλιο.

ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩΩΩΩ;;;;;;;

Κατ' αρχήν αποκλείω από την επιλογή του καλύτερου:

Σέλι (χωρίς σχόλιο)

Καϊμάκ (πολύ εύκολες πίστες)

Πήλιο (πολύ περιορισμένο)

Πισοδέρι (καλό αλλά όχι το καλύτερο)

Είμαι ανάμεσα σε Πηγάδια, Βασιλίτσα και Φαλακρό!!!

Τα αγαπάω και τα 3 εξίσου!!! Έχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα και τα 3 γι' αυτό και δυστυχώς δεν μπορώ να αποφασίσω...

Γνωμη μου:

Απο οργανωμενα ελληνικα χιονοδρομικα, ο ελεγχομενος ογκος του Παρνασσού, με ‘χορταινει’ περισσοτερο. Χορταινει, διοτι κ τα μηκη κ τα πλατη κ η αλπικοτητα μου φτανουν –για τα ελληνικα παντα δεδομενα- για να απολαυσω ενα ημερησιο (μονο για καθημερινες αναφερομαι :!: ) τουριστικο σκι, κανοντας χρηση ξεκουραστων κ πολλων αναβατηρων (παραειναι βεβαια ξεκουραστοι :P ).

Κατι αναλογο βεβαια βρισκει κανεις στο Φαλακρό, Καϊμακ, αλλα χανει σε σημεια (αποσταση-λειτουργια καθημερινες)

Καποιος που τρομαζει (δεν είναι ντροπη, υπαρχουν πολλοι/ες που νιωθουν ετσι :? ) με την αλπικοτητα ενος βουνου (ορθοπλαγιες, ξεραίλα, μυτερες κορφες κτλ) θα ευχαριστηθει ιδιαιτερα τα χκ των Πηγαδιών, Ελατοχωρίου, Πηλιου, ρισκαροντας ομως λογω υψομετρου. :P

Η μαγεια με την Βασιλιτσα βεβαια ειναι, οτι εχει λιγο απ’ όλα!!!(οπως κ τα Καλαβρυτα)

ΜΗ ΠΑΜΕ ΟΜΩΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΟΥΝΑ, ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΕINAI TOP (ειτε του βορρα, ειτε του νοτου)

Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική!

Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!!

Εγώ πάω ανάποδα και θα κάνω countdown .

#3:Βασιλιτσα-the hidden gem.

Λόγω αυτής της περίεργης ομορφιάς και πληρότητας τοπίου.Όπως λέει και ο makalu έχει λίγο από όλα.Έχει και δέντρα,έχει και αγριάδα,έχει και πίστες για cruising ,έχει επιλογές και για ξέσκισμα,έχει ένα σωρό απάτητα.Έχει θέα απίστευτη και άγρια.Έχει τύχει να διανυκτερεύσω στο ορειβατικό καταφύγιο και το απόγευμα,όταν έδυε ο ήλιος,το τοπίο ,τα χρώματα και η ατμόσφαιρα είναι απίστευτα.Επικρατεί ζεστό και φιλικό περιβάλλον και εμένα μου φαίνεται ότι η Βασιλίτσα ακόμα κρατάει πολλά κρυμμένα πράγματα.Επειδή απέχει αρκετά από τα μεγαλύτερα αστικά κέντρα έχει μείνει σαν ένας κρυμμέμος θυσαυρός.Επιπλέον,για μένα η Βασιλίτσα έχει συνδιαστεί με υπέροχες εκδρομές με καλή παρέα.

#2: Φτερόλακα-the fatherland

Εδώ ξεκίνησα σκι ,οπότε έχω συναισθηματικούς δεσμούς με τη Φτερόλακα.Μου αρέσει γιατί είναι πιο ήσυχη από τα Κελλάρια,λιγότερο glamour,κατά ένα περίεργο λόγο συναντάς πολύ καλούς χιονοδρόμους,οπότε έχει θέαμα η φάση,έχει λιγότερο κόσμο,είναι πιο φθηνά.Έχει στα χαμηλά και κάποια δέντρα,που δεν συναντάς ας πόυμε στα Κελλάρια.Επικρατεί ένα πιο χιονοδρομικό κλίμα και όχι κλίμα clubουριάς.

Η θέα από τη Σαχάρα είναι αυτό που λέμε breathtaking.Κυρίως όμως η Φτερόλακα είναι η χαρά του απάτητου....και του λουκιού!!!!!Έχει πραγματικά ένα σωρό πράγματα να κάνεις και χίλιες δυο διαδρομές.Δεν είναι τόσο παρθένα όσο η Βασιλίτσα,αλλά είναι πιο άγριο μέρος και νομίζω πιο hardcore:twisted: :twisted:

Σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις σκι στη Σαχάρα και να νιώθεις ότι έισαι μόνος με το βουνό,δεν ακούς ούτε τους μηχανικούς ήχους των λιφτ,ούτε μουσικές,ούτε ρατράκ,ούτε κόσμο,δεν βλέπεις τίποτα το ανθρώπινο ,καμία κατασκευή που να θυμίζει πολιτισμό.....λες και δεν είσαι σε χ/κ,αλλά έχεις πάει για ορειβατικό σκι.

Η Φτερόλακα έχει δύσκολες καταβάσεις,καμία σχέση με τα flat Κελλάρια.

#1:Στύγα-Καλάβρυτα: HARDCORE alpine ski

Το ξέρω δεν αποτελεί χιονοδρομικό.Εντάσσεται στο χ/κ Καλαβρύτων,αλλά μπορείς να περάσεις όλη τη μέρα σου κάνοντας μόνο στη Στύγα.Οπότε θα μπορούσε να αποτελεί και ξεχωριστό χ/κ.

Τι σχόλια να κάνεις?????Αν μου έλεγες ότι μπορείς να διακτινιστείς αυτή τη στιγμή σε μία πλαγιά ,αυτή θα ήταν η Στύγα.Είναι η πίστα που παλιότερα φοβόμουν να κατέβω και πάντα σεβόμουν,σέβομαι και θα σέβομαι.Είναι μια πλαγιά που ακόμα θυμάμαι την πρώτη μου άπόπειρα να την κατέβω και αναγκάστικα να αποσυρθώ με μία ατελείωτη και κοπιαστική τραβέρσα :cry::cry::cry::cry::cry::cry: και την πρώτη φορά που τελικά την κατάφερα και την κατέβηκα και ένοιωθα ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου :D:D:D:P:P:P8)8)8)8)8) .

Είναι μια πλαγιά που απαιτεί σεβασμό και πλήρη εγρήγορση και προσοχή.Δεν είναι για cruising ή για χαχαχουχα.Αν την υποτιμήσεις,θα βρεθείς να σέρνεσαι δίχως σταμάτημα για καμία 200-300 μέτρα με σχισμένα τα ρούχα σου και αίματα.Σε απορροφά το ίδιο το βουνό μεταφορικά (και κυριολεκτικά ,όταν έχει πούδρα.)

Η πλαγιά της Στύγας1 κρατάει απίστευτο χιόνι.Μου έχει τύχει παντού στα Καλάβρυτα να έχει σουπάχιονο από τις 11 και η Στυγα να κρατάει τέλειο χιόνι μέχρι τις 4.

ΑΠΟΤΟΜΗ,ΑΓΡΙΑ,ΤΕΡΑΣΤΙΑ KAΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΙΑ :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Το κακό... ότι δεν απομονώνεσαι οπτικά,αναγκαστικά πάντα βλέπεις τα λιφτ :P:P:P ,αλλά δεν τη συγκρινω με τίποτα άλλο.Αν την πετύχεις και με πούδρα είναι μαγεία.

Για μένα αποτελεί το απόλυτο τεστ για τις δυνατότητές μου,την πρόκληση για τις ικανοτητές μου ως σκιέρ.

p1sst.jpg

16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!!

Φαλακρο και Πηγαδια (ή Πηγαδια και Φαλακρο)

χωρις να σημαινει οτι δεν συμπαθω και αλλα βουνα

η Βασιλιτσα μονο με ξενερωνει πολυ

Λοιπον να μαι και εγω!

:) Για να πω την αληθεια οσο και αν ακουγεται παραξενο το αγαπημενο μου χιονοδρομικο ειναι τα Καλαβρυτα!και αυτο γιατι εχει 2 πλαγιες που δεν συγκρινονται με αλλα χιονοδρομικα....οπως Στυγα1,2+Αρτεμις 1,3!

ΠΑρολαυτα ομως λογω του οτι τα λιφτ ειναι πολυ αργα και δεν τα λειτουργουν καθημερινες.....επιλεγω Παρνασσο ισως το μοναδικο χιονοδρομικο που μπορεις να εχεις τις μεγαλυτερες δυνατοτητες σε σκι εντος πιστας αλλα και αρκετες δυνατοτητες για off piste σε περιφεριακη,λουκια,καμιναδα απο Φτερολακκα μερια :lol::lol::lol:

Απο την υπολοιπη Ελλαδα αν και δεν τα εχω γυρισει ολα ,εχω μεινει με πολυ καλες εντυπωσεις απο Καρπενησι(οποτε εχω παει εχει ηλιο σε αντιθεση με τους περισοτερους που δεν εχουν την ιδια γνωμη!)αλλα τελευταια ειναι εγκαταλελειμενο

Πηλιο καλο αλλα μικρο,

Πισοδερι ολα τα λεφτα απο ομορφια αλλα επισης αργα λιφτ και λιγες δυνατοτητες off piste :X

Βασιλιτσα ισως το καλυτερο που ψηφιζω απο Β.Ελλαδα(δεν εχω παει ακομα Φαλακρο για να αλλαξω γνωμη..) :roll:

γιατι εχει 2 βουνα τα οποια με 5 λιφτ σου δινεται η δυνατοτητα να τα οργωσεις(το μονο ασχημο ειναι οτι δεν λειτουργουν Μιγδανη και Τυμφαια συνηθως και ετσι περιοριζονται οι δυνατοτητες.....)

Σαν καλυτερο χιονοδρομικο λοιπον καταληγω στον Παρνασσο τις καθημερινες και Βασιλιτσα τα weekends εφοσον λειτουργουν ολα με δευτερο τα ΚΑλαβρυτα !

Για να πω την αληθεια οσο και αν ακουγεται παραξενο το αγαπημενο μου χιονοδρομικο ειναι τα Καλαβρυτα...

Επιλεγω Παρνασσο.....

Βασιλιτσα ισως το καλυτερο....

Σαν καλυτερο χιονοδρομικο καταληγω Παρνασσο τις καθημερινες και Βασιλιτσα τα weekends εφοσον λειτουργουν ολα με δευτερο τα ΚΑλαβρυτα !

Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε (βαράτε Τούρκοι (σ)τ'άρματα)

Φιλικά

Το "Μαύρο Πρόβατο" του Φόρουμ

Παναγιώτης

Υ.Γ. Εσάς μπορεί να σας ενοχλούν τα greeklish άλλων ατόμων, εμένα με εκνευρίζει η έλλειψη σημείων στίξης του Γιώργου και η εννίοτε (λανθασμένη) χρήση τους.

Γιώργο μου ακόμα σ'αγαπάω πάντως (αλλά από σύνταξη κουκουρούκου φουντούκι)

Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας

IPB Image

...από σύνταξη κουκουρούκου φουντούκι

:):X

Παρόλο που εχεις δικιο Πάνο, ας μην το παμε ΚΑΙ στο συντακτικογραμματικο το ζητημα, διοτι θα απορριφθουμε ολοι στο τελος :? ---με αρχηγό εμενα :oops: :roll: (ειδικα στο θεμα τονισμου! :lol: )! -πλην ελαχιστων εξαιρεσεων. :wink:

Καλό point παντως…Εσυ όμως Πάνο, πιο χ/κ τελικα προτιμάς?

Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική!

Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!!

Καλό point παντως…Εσυ όμως Πάνο, πιο χ/κ τελικα προτιμάς?

Σωστή επαναφορά Κωστή. Πάντως δεν είναι ότι ξέχασα να εκφράσω γνώμη... Έχοντας "φτωχή" εμπειρία από διαφορετικά χιονοδρομικά δεν πιστεύω ότι έχω πλήρως διαμορφωμένη άποψη.

Από 3-5 Πηγάδια έκανα μόνο την περιφερειακή ανάμεσα στα δέντρα γιατί είχε ομίχλη την ημέρα που πήγαμε με τον Alcatraz και δεν το έχω δει ολόκληρο.

Στη Βασιλίτσα βρήκαμε κακό χιόνι, μόνο 2 ανοιχτά lift, βροχή, ομίχλη και μόνο η παρέα του snowclub έσωσε το περσινό 4ήμερο της 25ης Μαρτίου.

Στο Καρπενήσι έκανα τα πρώτα μου βήματα (δηλαδή έφαγα τις πρώτες μου τούμπες) μόνο 2 φορές και δεν το θυμάμαι καλά (θυμάμαι μόνο το γεγονός ότι είχε φρέσκο χιόνι όταν έκανα) :)

Τελικά ψηφίζω Παρνασσό καθημερινές, γιατί δεν έχει κόσμο, έχει ¨άπλα¨και σχετικά γρήγορα lift. Άν είχε και δέντρα θα ήταν μια χαρά (άκυρο λόγω υψομέτρου :roll: ).

Φιλικά

Το "Μαύρο Πρόβατο" του Φόρουμ

Παναγιώτης

Υ.Γ. Επιφυλάσσομαι να επισκεφτώ και τα υπόλοιπα χιονοδρομικά μας και μετά να ¨ψηφίσω οριστικά¨ :wink:

IPB Image

θωμα εσυ δεν μας ελεγες οτι το Φαλακρο ειναι το καλυτερο?

(βρε σε λαδωσαν απο την Βασιλιτσα και ταλες αυτα!!! :P:P

Πότε είπα βρε zeto ότι προτιμώ το Φαλακρό όταν δεν έχω πάει παρά μόνο μια φορά Απρίλιο με πολύ χάλια χιόνι και κλειστά τα περισσότερα lift; :shock: Εμμένω στην άποψη μου λοιπόν και λέω Βασιλίτσα και πάλι Βασιλίτσα :P (βέβαια δεν έχω πάει Καλάβρυτα και Παρνασσό και κάτι μου λέει ότι θα μου αρέσουν πολύ και τα δύο... :? )

Θωμάς

i'm mad about ski!!!

Vipersx Το email που έχεις στο λογαριασμό σου δεν υπάρχει, άλλαξέ το.

Ο Διαχειριστής

ΜΑυρο προβατο αν διαβασεις το μηνυμα μου και δεν κανεις <δημοσιογραφικα τεχνασματα>τοτε θα βγαλεις νοημα!

Τι να κανουμε δεν εχουμε ολοι το χρονο να κανουμε ποστ κατεβατα

Οσοι καταλαβαινουν και μας αγαπανε τα διαβαζουν χωρις μουρμουρες :arrow:

ΒρΕ ΓιωΡγΟ, μοΥ... τΙ νΑ σοΥ ΠΩ??/ΨΕΜΜΑΤΑ? δεν μπορώ.... ποιά είναι ττα (δημοΣιοφγραφικά ΤεχνΑσματα"? ΝοΗΜα βγαζω απλΆ με κουΡαζει ενΩ θέλΩ να το ΔΙαβαψω...?!?

ΞΠοιότητα δεν εχεΙ σχεΣη με τη ΠοσότητΑ. Για την, ποιότητα μιλάω.

ΔηλαΔη ΑΝ εγώ τα διαβάζψ και μουρμουράω δεν Σαγαπαω, οι άλλοι που... δεν' μιλάνε σε ΑγΑπανε και ο ΑΕΡΑΣ που δεν Τα Διαβ΄Αζει σε Μισεί?

Ακιλιφ

"οΤ ορυαΜ ουτ ορουμφ Προταβο"

σηπανωτιΠαγ

Υ.Γ. Το ξέρω ότι είμαι ακραίος αλλά το θεωρώ καλό παράδειγμα :wink:

IPB Image

Πρόβατε, αφού είσαι ΑΚΡΑΙΟΣ δεν κάνεις ένα μόνο βήμα παραπέρα... μπας και ησυχάσουμε

Το να περιοριστεί κανείς μόνο σε μία απάντηση είναι πολύ δύσκολο μιας και τρέφω συμπάθειες σε πάνω από ένα χιονοδρομικά και το καθένα για διαφορετικούς λόγους.

Ωστόσο θα ψήφιζα 3-5 Πηγάδια και Βασιλίτσα γιατι νομίζω ότι τα μεν πηγάδια έχουν κάνει πολύ σοβαρές προσπαθειες γαι να αναβαθμιστούν και συγχρόνως διαθέτουν όμορφο τοπίο και ίσως τις πιο καλέσ πίστες κατα μέσο όρο στην ελλάδα. Η βασιλίτσα είναι πανέμορφο βουνό με αρκετα δυνατα σημεία αλλά και με αυτήν την αίσθηση ότι μπορείσ να αλλάξεις 2 χιονοδρομικά την ίδια ημέρα. Αν ήταν να διαλέξω θα διάλεγα τα Πηγάδια αλλά με σκληρή καρδια.Ακόμα περιμένω την ημέρα που θα μου δοθεί η Βασιλίτσα σε καλές συνθήκες χιονιού και καιρού.