Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found

Recommended Posts

ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΣΕΖΟΝ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΤΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΧΚ: ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ, ΠΑΡΝΑΣΣΟ, ΒΕΛΟΥΧΙ, ΠΗΛΙΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΒΟΡΕΙΑ :oops: :oops: ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΚΦΕΡΩ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ. :lol:

ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΧΚ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ ΕΒΡΕΧΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΟΙΧΤΟ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΕΛΟΥΧΙ ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΜΙΧΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΡΑΤΟ ΟΛΟ ΤΟ ΧΚ. ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑ "ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ" ΠΟΛΥ ΤΑ ΕΝ ΛΟΓΟ ΚΕΝΤΡΑ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ.

ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ , ΤΕΛΙΚΑ, ΨΗΦΙΖΩ ΠΑΡΝΑΣΣΟ. ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΚΑΛΕΣ ΠΙΣΤΕΣ, ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΦΤΕΡΟΛΑΚΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΤΟ ΤΟΠΙΟ.

ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό

πληροφορίες μόνο με pm

ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΕΛΟΥΧΙ ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΜΙΧΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΡΑΤΟ ΟΛΟ ΤΟ ΧΚ.

Ψεματα Κύριοι...η μαντάμ κατέβαινε καρβάροντας τις πίστες στο Βελούχι με ντάλα ήλιο και μου χρωστάει ακόμα λεφτά για το μάθημα σκι :lol: Χρύσα έχω και βίντεο να το αποδείξω

Η δική μου προτιμήση:

Παρνασσός

Μεγάλο με Ηρακλή να ανεβάζει σφαίρα και ατελείωτες δυνατότητες ν "χαθείς" σε ξεχωριστή πίστα απάτητη ή πατημένη κάθε φορά

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Βλέπω ότι οι περισσότεροι ψήφισαν Παρνασσό. Ε, κι εγώ Παρνασσό ψηφίζω αλλά μόνο καθημερινές. Για τα Σ/Κ, Καλαύρυτα. Βασιλίτσα και 3/5 Πηγάδια δυστυχώς δεν έχω πάει. Στο τσακ ήταν να πάμε στα 3/5 την χρονιά που η εθνική έκλεισε από τον πάγο και το ατύχημα που έγινε με νταλίκα, η οποία επιδώθηκε στις "πόρτες" :D:(

JAPOW!!!

Εχω παει Σελι, Καιμακ, Βασιλιτσα, Παρνασσο, Καλαβρυτα και Βιτσι ( :oops: ...ενταξει ειναι μικρο αλλα χιονοδρομικο ειναι κι αυτο και μαλιστα συμπαθητικο!)

Ψηφιζω Παρνασσο για τους ιδιους λογους που και οι αλλοι το ψηφισανε: ειναι μεγαλο, εχει πιστες οπως η Σαχαρα, η 6 και η αριστερα του Ηρακλη, α και η δεξια του Βακχου, με δελεαστικη κλιση, αρκετες δυνατοτητες για εκτος πιστας και ομορφο αλπικο τοπιο (πιο ωραια ειναι η Φτερολακκα που συνδυαζει αγριαδα ψηλα με δεντρα χαμηλα) :!:

Απο φυσικη ομορφια μου αρεσει περισσοτερο η Βασιλιτσα, ενω μου αρεσει επισης που δεν εχει πολλη βαβουρα. Επισης εχει αρκετες πιστες, τα λιφτ σε ομορφη διαταξη, καποια σημεια που μπορεις να την κανεις εκτος πιστας (οπως αυτο που ανεφερε η Κ2 - φοβερο μερος!) αλλα οχι στο βαθμο που τα εχει ο Παρνασσος και γι αυτο θα την εβαζα μισο σκαλι παρακατω στις προτιμησεις μου. ΔΕΝ τη βαζω ομως γιατι τον Παρνασσο τον εχω διπλα μου και παω οποτε θελω ενω Βασιλιτσα λογω αποστασης παω αντε 2-3 φορες το χρονο (αν παω) και γι αυτο το χαιρομαι περισσοτερο να ειμαι εκει!

Απο την αλλη για Καλαυρυτα δεν εχω πληρη γνωμη γιατι τις 3 φορες που εχω παει η Στυγα ηταν κλειστη κι ετσι εχασα το καλυτερο... 8)

Και βεβαια, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ θελω να παω 3-5 Πηγαδια (τι διαολο... ειμαι και Βεροιωτης) καθως και Φαλακρο!!

"Men are born ignorant, not stupid; they are made stupid by education."

B.R.