Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
ChrisFTW

Βοήθεια Για Σετακι Snowboard!

Recommended Posts

Guys βρήκα μποτουλες thirty two lashed US 10/43 νουμερακι σε πολύ καλη τιμη..κοντα στα 90 Ε απο εξωτερικό..Πως θα μπορεσω να δοκιμασω πωσ μου καθονται στο ποδι?αν τις παρω random λετε να πέσω τοσο εξω?

Επισης thirty two lashed ή Ride FUL να προτιμήσω? (Κατι DC 43 που δοκιμασα μου ηταν οριακα..αλλα μου ειπε οτι εχουν στενή γραμμη )

βρες ενα μαγαζι να τις δοκιμασεις

ναι ειναι τόσο εύκολο να πέσεις εξω

όλοι σχεδόν την εχουμε πατήσει με τις πρώτες μπότες και δεν θα σε βοηθήσουν να μάθεις αν ειναι λάθος νούμερο

Μια μικρή επισήμανση. Αν η διαφορά σε τιμή είναι μικρή, αξίζει να δώσει κανείς λίγο παραπάνω για να στηρίξει τα Ελληνικά καταστήματα. Αν κλείσουν, δεν θα μπορούμε να δοκιμάζουμε πουθενά στην Ελλάδα. :)

• Like 2

Make Parnassos Great Again!

Μια μικρή επισήμανση. Αν η διαφορά σε τιμή είναι μικρή, αξίζει να δώσει κανείς λίγο παραπάνω για να στηρίξει τα Ελληνικά καταστήματα. Αν κλείσουν, δεν θα μπορούμε να δοκιμάζουμε πουθενά στην Ελλάδα. :)

εννοειται ;)

• Like 1

Μια καλη λύση είναι να βρεις το νούμερο σου σε mondo size. Γιατι τα ευρωπαικα νούμερα πάντα θα διαφέρουν απο μάρκα σε μάρκα. Για ψώνια απο ιντερνετικά μαγαζιά είναι πιστεύω η καλύτερη επιλογή

Guys βρήκα μποτουλες thirty two lashed US 10/43 νουμερακι σε πολύ καλη τιμη..κοντα στα 90 Ε απο εξωτερικό..Πως θα μπορεσω να δοκιμασω πωσ μου καθονται στο ποδι?αν τις παρω random λετε να πέσω τοσο εξω?

Επισης thirty two lashed ή Ride FUL να προτιμήσω? (Κατι DC 43 που δοκιμασα μου ηταν οριακα..αλλα μου ειπε οτι εχουν στενή γραμμη )

Τhirty two lashed αναμεσα απο αυτες τις δυο. Νουμερο πας και το δοκιμαζεις αναγκαστικα. Οι 32 γενικα εχουν ποιο φαρδια γραμμη.

Και ναι το σανιδάκι ήρθεε..Guys πρέπει να του βάλω κεριά και να του φτιάξω τις ακμές η να το αφήσω όπως είναι?

Μεγειες! Καλες βολτες! Θεωρητικά το σανίδι είναι κερωμενο απο το εργοστασιο.. Λιγο κερακι βεβαια δεν κανει ποτε κακο!!! Το νου σου μονο με το κερωμα γτ εαν υπερθερμανεις τη βαση κλεινουν οι ποροι και δεν απορροφουν κερι. Δες και κανα βιντεακι. Ακμες μπορεις να κανεις ενα detuning http://www.youtube.com/watch?v=EL5xxzcWU3U . Αν και το σανιδι σου ειναι rocker και οσο να ναι ποιο δυσκολα ποιανουν τα μαχαιρια απο τα ακρα στ χιονι. Τωρα να αλλαξεις μοιρες και τετοια πραγματα ασ τα για το μελλον που θα ξερεις τι θελεις να κανεις και θα σαι ποιο συνειδητοποιημενος.

Edited by detox

αστο οπως ειναι. ειναι ηδη κερωμενο. αλλα αν θες τοσο πολυ κερωσε το αν και δεν υπαρχει λογος.

με τις μποτες τι εκανες? πηρες τις thirty two τελικα?

Michael τίποτα ακόμα..ακόμα το ψάχνω...θέλω να δω και κάτι Northwave και να αποφασίσω.Αν δεν βρω thirty two θα παω για Northwave αλλιως Ride Ful..ψαχνω και δεστρες τις mission απο ιταλια με 90Ε..ελπίζω μεχρι Νοέμβρη να έχω κλείσει το σετ

detuned μην κανεις αν δεν κανεις ground tricks

μπορει να σου αρεσει η ταχύτητα και να πρέπει να τις αφήσεις sharp

detuned κατα την αποψη μου κανεις μονο αν εχεις 2ο σανιδι μονο για παρκο (οπου εχει) και ground tricks

αλλιως δεν λεει

Snow is on my D.N.A.

Αλλο το detune και αλλο να αλλαξεις μοιρες σε ολο το μηκος των μαχαιρων ή ακομα και να στομωσεις τα μαχαιρια. Tα σημεια που κανεις detune δεν ανηκουν στο effective edge του σανιδιου ή αποτελουν ενα πολυ μικρο μερος και δεν επηρεαζουν στο "κρατημα". Check the video!

O κυριοτερος λογος για να μην κανεις detune τα μαχαιρια σου ειναι οτι το σανιδι σου ειναι rocker και ουσιαστικα τα σημεια που θα κανεις detune σχεδον δεν ακουμπανε στο χιονι σε αντιθεση με ενα camber σανιδι.

Edited by detox

Καλησπέρα παιδια και παλι..Το μαζεψα το σετακι και περιμενω πως κ πως τα χιονια..Μια ερωτηση αν μπορει καποιος να βοηθησει..Εβαλα τις δεστρες πανω στο σανιδι τις βιδωσα καλα και οταν τις δοκιμασα εκαναν εναν περιεργο θορυβο(σαν τριξιμο- κατι σαν *κρακ κρακ* οταν πιεζα το φλεχ στο σανιδι..) . παιζει να ειναι φυσιολογικο?

προφανως επειδη το σανιδι εινια αχρησιμοποιητο??? παρακολουθα το ομως...

Snow is on my D.N.A.

Καλησπέρα παιδια και παλι..Το μαζεψα το σετακι και περιμενω πως κ πως τα χιονια..Μια ερωτηση αν μπορει καποιος να βοηθησει..Εβαλα τις δεστρες πανω στο σανιδι τις βιδωσα καλα και οταν τις δοκιμασα εκαναν εναν περιεργο θορυβο(σαν τριξιμο- κατι σαν *κρακ κρακ* οταν πιεζα το φλεχ στο σανιδι..) . παιζει να ειναι φυσιολογικο?

φυσιολογικο ειναι.

απλα στο βουνο δεν τους ακους αυτους τους ηχους.

για καλο και για κακο τσεκαρε αν τις εχεις σφιξει οσο χρειαζεται, τσεκαρε αν εχουν καποιο σπασιμο αλλα και παλι σου λεω αυτοιοι ηχοι ειναι απο τις ανοχες . dont worry

Εβαλα τις δεστρες πανω στο σανιδι τις βιδωσα καλα και οταν τις δοκιμασα εκαναν εναν περιεργο θορυβο(σαν τριξιμο- κατι σαν *κρακ κρακ* οταν πιεζα το φλεχ στο σανιδι..) . παιζει να ειναι φυσιολογικο?

Και εγώ όταν είχα πάρει τις καινούργιες δέστρες στο σπίτι έκαναν το θόρυβο που λες. Αλλά όπως είπε και ο φίλος StavRos στο βουνό δεν ακούς κανέναν απο αυτούς τους ηχους.

Το νέο Hot Spot του χειμώνα.............

www.SnowResorts.gr