Dim 4,703 Report post Posted October 15, 2013 Μήπως "ξέρεις"; carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,407 Report post Posted October 15, 2013 Υπάρχει δηλαδή και περιθώριο επέκτασης του χιονοδρομικού, όχι απλά εκσυγχρονισμού. Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted October 15, 2013 Αφού το όργωσες τότε. Τι ρωτάς ρε Χρήστο; carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,407 Report post Posted October 15, 2013 Όχι όσο θα ήθελα! Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted October 15, 2013 Οι πόρτες είναι ανοικτές πάντοτε!!! carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted October 15, 2013 ΕΙΜΑΣΤΕ ανοιχτη προς ολους τους φιλους μας ,απο κατω για να ερθουν στο πισοδερι εμεις θα προσπαθήσουμε για οτι καλυτερο θα μπορουσε να γινη στο θεμα φιλοξενιας 4 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted October 15, 2013 ΕΙΜΑΣΤΕ ανοιχτη προς ολους τους φιλους μας ,απο κατω για να ερθουν στο πισοδερι εμεις θα προσπαθήσουμε για οτι καλυτερο θα μπορουσε να γινη στο θεμα φιλοξενιας Ωραία... Πότε θα λείπεις είπαμε ; 1 Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted October 15, 2013 Ωραία... Πότε θα λείπεις είπαμε ; οποτε ερθεις !! !!! 2 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
sotogiannop1 2,158 Report post Posted October 16, 2013 xexexex!! και ομως φιλε μου ειναι τετραθεσια αποσυμπλεκομενη.... πως το καταφεραν η αφοι τοττη ....!!!!!??? ουτε που με νοιάζει !! και κατα πασα πιθανοτητα ..λεω !! τον Δεκέμβριο ισως να εχουμε και τα πρωτα φορτια του εξοπλισμου απο την ΤΟΠΕΡ ΜΑΓΕΡ ΚΑΠΩς ΕΤΣΙ ΛΈΓΕΤΕ !! στο επανω παρκινκ ! Νίκο έχω μια απορία: Σύμφωνα με αυτό http://www.ihodimopr...945;σ.html πρόκειται να γίνει μειοδοτικός διαγωνισμός από τη Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας για το νέο αναβατήρα με το ποσόν των 1.800.000,00 € Σύμφωνα όμως με όσα λες παραπάνω φαίνεται ότι η καρέκλα ήδη υπάρχει και την έχει αγοράσει ο Τόττης. Το συμπέρασμα που βγαίνει λοιπόν από τα γραφόμενά σου είναι ότι ο διαγωνισμός είναι σικέ αφού γνωρίζουμε εκ των προτέρων το αποτέλεσμα! Θα έλεγα λοιπόν να είσαι προσεκτικότερος και να μην γράφεις ανοιχτά στο φόρουμ τέτοια πράγματα διότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν από όσους έχουν έννομο συμφέρον! Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted October 16, 2013 (edited) Νίκο έχω μια απορία: Σύμφωνα με αυτό http://www.ihodimopr...945;σ.html πρόκειται να γίνει μειοδοτικός διαγωνισμός από τη Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας για το νέο αναβατήρα με το ποσόν των 1.800.000,00 € Σύμφωνα όμως με όσα λες παραπάνω φαίνεται ότι η καρέκλα ήδη υπάρχει και την έχει αγοράσει ο Τόττης. Το συμπέρασμα που βγαίνει λοιπόν από τα γραφόμενά σου είναι ότι ο διαγωνισμός είναι σικέ αφού γνωρίζουμε εκ των προτέρων το αποτέλεσμα! Θα έλεγα λοιπόν να είσαι προσεκτικότερος και να μην γράφεις ανοιχτά στο φόρουμ τέτοια πράγματα διότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν από όσους έχουν έννομο συμφέρον! ισως εχεις και δικιο ΣΩΤΗΡΗ αλλα ! εχω το γράφω!! και ειμαι ιδιώτης ,ΧΙΟΝΟΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ που μπορώ να γραφω και καμια φορα και , οτι νά ναι Edited October 16, 2013 by PRESIDENT 1 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted October 16, 2013 oτι να ναι..... o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted October 16, 2013 oτι να ναι..... εσενα ακομα σε περιμενω την κυριακη !! ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted October 17, 2013 (edited) εσενα ακομα σε περιμενω την κυριακη !! Δεν εκατσε η φαση Edited October 17, 2013 by Gavis o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted October 17, 2013 πισοδερι ..ελαφρα χιονοπτωση !! που θα παει θα φωναξω το ηρωικο. ΟΡΜΑΤΕ ΓΕΝΝΑΙΟΙ 1 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted October 17, 2013 Το ΣΚ είμαι επάνω. Όπως σου έγραψα και παραπάνω, τα σίδερα ήταν 3 κάθετα, με γαντζάκι και ένα οριζόντιο,. Σωστά; Θα είσαι επάνω; Αν χρειαστώ υγραέριο; Στείλε μου pm! Θα ανέβω Σάββατο απόγευμα και θα φύγω Κυριακή βραδάκι! carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted October 17, 2013 Το ΣΚ είμαι επάνω. Όπως σου έγραψα και παραπάνω, τα σίδερα ήταν 3 κάθετα, με γαντζάκι και ένα οριζόντιο,. Σωστά; Θα είσαι επάνω; Αν χρειαστώ υγραέριο; Στείλε μου pm! Θα ανέβω Σάββατο απόγευμα και θα φύγω Κυριακή βραδάκι! αυτο το σκ δεν θα ειμαι επανω αρα μητσο αυτη την φορά το φωτο ρεπορταζ θα ειναι απο εσένα !! αν προλαβεις !!! :evil: ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted October 17, 2013 Κυριακή πρωί ηννουμε τσίπουρα με τον κουκο αντε ελατε o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted October 18, 2013 Που; carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted October 18, 2013 Pella o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted October 19, 2013 Πισοδέρι. Τέλος. carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted October 19, 2013 Πισοδέρι. Τέλος. δηλαδη !! τι τελος ρε μητσο !! ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted October 22, 2013 τα χρονια πολλα στον φιλο του πισοδεριου ΛΑΖΑΡΟ ΟΙΛ πολυχρονος λαζαρε ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
THANOSJ3 72 Report post Posted October 23, 2013 Καλησπέρα ..γνωρίζουμε για Πισοδέρι πότε θα έχουμε τιμές για κάρτες σεζόν και αν θα ισχύει έκπτωση φοιτητική η μόνο με την SRC? Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted October 23, 2013 Γεια σου και εσένα! Ακόμα δεν έχουμε κάποια ενημέρωση από το χιονοδρομικό, ούτε έχουν αναρτήσει κάτι στην σελίδα τους, οπότε περιμένουμε όλοι μαζί κάποιο νεότερο. Σχετικά με την κάρτα του SR καλύτερα να απευθυνθείς στο Snowreport! 1 moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
THANOSJ3 72 Report post Posted October 23, 2013 (edited) Απλά ρώτησα γιατί πέρσι σε όσα νυχτερινά ανέβηκα ήταν ένα μπαχάλο με τις τιμές και τις εκπτώσεις.. we'll see Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση Θάνος Edited October 23, 2013 by THANOSJ3 1 Share this post Link to post Share on other sites