madskier 2,767 Report post Posted July 31, 2013 Ενίσχυση υποδομών χκ Πισοδερίου με όχι μικρό ποσό,και ημερομηνία 29/07. τι εννοεί ο ποιητής???? "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted July 31, 2013 Αυτό που διαβάζεις Λιάνα μου! Θα γίνουν ενισχυτικές επεμβάσεις, συντηρήσεις και μάλλον χωματουργικά!, μέσω ΕΣΠΑ και συμμετοχή ιδιώτη. Άντε να δούμε 2 carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted September 1, 2013 (edited) αναχωριση σημερα το πρωι απο το σπιτι στις 8 πμ με θερμοκρασια μπροστα μου τα 3.5 πηγαδια η εργασιες διάνοιξης του δρομου απο αγρα μετα ,προχωρούν σχετικα γρηγορα !! και προχωρούν !! αρχισε να φαινεται το πισοδερι !! και επιτελους εφτασα !! η απόλυτη ηρεμια !! τα παντα ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ !! καμια κίνησή ! αχχχ!! η παλιες αναμνήσεις τις δραχμουλας !! συνεχίζετε !! Edited September 1, 2013 by PRESIDENT 3 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted September 1, 2013 (edited) και η συνεχεια αναμνήσεις απο μια ασχημη εποχη τις χωρας μας !! ΕΔΩ ΠΙΑ δεν θα ξαναμπουν τροχοσπιτα στηθικέ μόνιμα η τεντα για τις καλοκαιρινες δεξιώσεις !! το μονο που ακουγετε ειναι η ήχος , τις φύσεις που ξεκουραζετε μαζι με ολο τον εξοπλισμό !! του χκ αλλα και το τροχοσπιτο που προεδρου μονο και αγέρωχο στις πρωτες επάλξεις του χκ πισοδεριου περιμενει την νεα σεζον με τις πολλες ευχαριστες καταστασεις εδω !! πιστός φυλακας τις ΒΟΥΝΑΡΑΣ ΜΑΣ !! και πλεον μας εμεινε μονο η τσακυ !! μιας και η διασιμη σε ολους μας αλασκα δεν υπαρχει πια ! ,δεν θα την εχουμε μαζι μας τον νεο χειμωνα !! Edited September 1, 2013 by PRESIDENT 5 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted September 1, 2013 (edited) ραδιο αρβυλα!! ισως!! ????? και, να μην ειναι??? λες ψυθιριζετε τετραθεσιος αποσυμπλεκωμενος για την επομενη χρονια.. οπως και τεχνιτη χιονωση τις δυναμης 6 κανονιων ..οποτε αν ειναι !!,,λιγο εμεινε παιδες :evil: Edited September 1, 2013 by PRESIDENT 2 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted September 1, 2013 Ελπίζω εκεί τουλάχιστον να πάει καλά το χρονοδιάγραμμα, γιατί και στο ΧΚ Παρνασσού με τέτοιες ελπίδες ξεκινήσαμε το Μάρτιο και να που είμαστε τώρα. 2 "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
annie 222 Report post Posted September 2, 2013 Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ με τα νέα για την Αλάσκα :crybaby: .. Ήταν απίστευτο σκυλί... Αλλά φαινόταν ότι δεν κάτι δεν πάει καλά τον χειμώνα... :crybaby: Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted September 2, 2013 (edited) Νίκο εύχομαι να γίνει το όνειρο του γρήγορου λιφτ για το Πισοδέρι γιατί το βουνό είναι πράγματι βουνάρα απλά με αυτά τα λίφτ μόνο εγώ το χαρακτηρίζω το καλύτερο χιονοδρομικό της Ελλάδας που θέλω τσιγαράκι και φραπέ στο καρεκλάκι και κουράζομαι εύκολα. άντε και η Λιάνα που... Μέχρι τότε εύχομαι να χαρείς για την έναρξη των εργασιών του Παρνασσού και να έρθεις μια καλή μέρα να δεις το βουνό μιας και φέτος ούτε που το είδες Για οργάνωσε μας εκδρομή για φέτος ανυπομονώ να χαθώ στο υπερδάσος σας. Edited September 2, 2013 by ΜΙΚ 1 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,406 Report post Posted September 3, 2013 14 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted September 3, 2013 Καλημέρα Νίκο μου. Μακάρι αυτό που φοβόμαστε να πούμε, για να μην το γρουσουζέψουμε να γίνει πραγματικότητα!!!! Μήπως πρόλαβες να ρίξεις καμία ματία σε εμένα; Έχουμε κανένα άλλο νέο; carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted September 3, 2013 Καλημέρα Νίκο μου. Μακάρι αυτό που φοβόμαστε να πούμε, για να μην το γρουσουζέψουμε να γίνει πραγματικότητα!!!! Μήπως πρόλαβες να ρίξεις καμία ματία σε εμένα; Έχουμε κανένα άλλο νέο; ναι μητσο εριξα ,και εγραψα ,,,αλλα χαθηκε το ποστ με την αλλαγη που εγινε ...λοιπον θελεις 3 καθετα με γαντσο , και ενα οριζόντιο που εχεις για κοντρα στο κεντρο ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted September 3, 2013 ....αλλα χαθηκε το ποστ με την αλλαγη που εγινε.... Δεν έχει χαθεί κανένα ποστ.Το ότι ανοίξαμε καινούρια τόπικ δεν σημαίνει ότι χάνονται τα προηγούμενα. Το τόπικ "Πισοδέρι - Βίγλα 2012-2013" είναι εδώ. Απλώς κλειδώθηκε και δεν μπορεί πλέον κάποιος να ποστάρει εκεί. Όλα τα ποστ όμως μπορεί να τα διαβάσει κανείς όποτε θέλει! Ο.Ε.Ιστοσελίδας 2 moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted September 13, 2013 αυριο εχουμε ανοδο προς τα επανω !! ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted September 15, 2013 μολις πριν λιγο επιστρεψαμε απο επανω .. τελειώσαμε το 90% απο εργασίες συντιρισεις και καθαριότητός του τροχόσπιτου . οποτε ειμεστε σχεδόν ετοιμη για τον χειμώνα περισσότερα ,με φωτο αργοτερα !! 1 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Blackman 2,613 Report post Posted September 15, 2013 Μου έχει κάτσει το Πισοδέρι να ανεβω και εγώ μια φορά πάνω φέτος! Αν είμαι Άρτα τη χειμερινή περίοδο θα προσπαθήσω να ανέβω! <p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p> <p class='bbc_center'> </p> Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,406 Report post Posted September 15, 2013 Δεν έχεις πάει ποτέ; Μιλάμε ίσως για το πιο όμορφο χιονοδρομικό της χώρας. 2 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Blackman 2,613 Report post Posted September 15, 2013 Δεν έχεις πάει ποτέ; Μιλάμε ίσως για το πιο όμορφο χιονοδρομικό της χώρας. Με τα γραφόμενα που διαβαζω 3 χρόνια τώρα, πραγματικά εχω αρχίσει να πιστεύω πως ειναι το μόνο χιονοδρομικό στην Ελλάδα που σέβεται το χιονοδρόμο του και είναι σε έναν ευλογημένο τόπο! Αχ αυτοί οι Βόρειοι τυχερή που είναι με τα βουνά τους (όχι μόνο για χιονοδρομία)!!!! 2 <p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p> <p class='bbc_center'> </p> Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted September 15, 2013 Μου έχει κάτσει το Πισοδέρι να ανεβω και εγώ μια φορά πάνω φέτος! Αν είμαι Άρτα τη χειμερινή περίοδο θα προσπαθήσω να ανέβω! αν ειμαστε γεροί !! εδω θα ειμαστε οπότε .καλώς να μας ερθεις ! ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted September 15, 2013 Δεν έχεις πάει ποτέ; Μιλάμε ίσως για το πιο όμορφο χιονοδρομικό της χώρας. ωχ! παει το ενα διαρκειας.......... o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted September 15, 2013 ωχ! παει το ενα διαρκειας.......... γιατι γιαννη !!! εγινε ο χριστος κατοικος εδω ,προς στα βόρεια ! και θα εχει διαρκείας !! ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,406 Report post Posted September 15, 2013 Που τέτοια τύχη... Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted September 16, 2013 εγινε ο χριστος κατοικος εδω ,προς στα βόρεια ! και θα εχει διαρκείας !!Μόνος του ή με τους μαθητές του ; Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted September 16, 2013 Που τέτοια τύχη... εχω εναν πολυ καλο φιλο βιομηχανο -με μοναχοκορη μαλαμα-....εχεις την τυχη στα χερια σου 1 o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
koukos 362 Report post Posted September 16, 2013 Χάρτης 1 Χάρτης 2 Χάρτης 3 Του Τόττη είναι αυτό το ''λουλούδι'': Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted September 16, 2013 Και τωρα μπορουμε να ανεβασουμε και τις φωτο !! αναχώρησή πρωι σαββατου . μετα τις συζύγου Παντου χαρα θεου .ολες κορυφές ηλιόλουστες // εκτος απο μια ....τον συνήθη ύποπτο ΚΑΙΜΑΚ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ και φτανοντας στο πισοδερι, αμεσως εργασιες μμμ!! εχουμε αρκετα χορτα για καθαρισμα μας περικικλωσαν αρκετο πραμα αχχχ!! αυτη η θεα που εχω μεσα απο το παραθυρο μου !! και μετα απο την εργασια . χαλάρωση μεσα στο τροχοσπιτο χαζεύοντας τον ηλιο που σβήνει πισω απο την κορυφη ολα τα λεφτα [σκετος μπικ μπραδερ]χαχα και επειδη ξεχασα να βγαλω φωτο οσο ειχε φως . παρτε μια τις νυχτας ,την ωρα που κατεβεναμε Φλωρινα για καμια εξοδο στο ΚΑΦΕ -ΜΠΑΡ -ΤΑΡΑΤΣΑ συμαζευτηκαμε αρκετα για την ωρα !! 3 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites