Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found

Recommended Posts

παιδια καλησπερα!μετα απο πολυ πολυ ψαξιμο καταληξαμε στο βουνο που θα σκιαρουμε φετος!!θα ηθελα tips απο οποιον φιλο/λη εχει βρεθει στην περιοχη!ευχαριστω!!

ειχα κανει μονο μια μερα...μεναμε Αlta Badia και ειπα μια μερα να παω και εκει (ειναι στην ιδια καρτα αν παρεις για ολους τους Δολομιτες αν και το συγκεκριμενο δεν ειναι στους Δολομιτες)

Γενικα εχει ενα θετικο ... κανουν ΣΟΥΠΕΡ στρωσιμο στις πιστες...εκπληκτικο στρωσιμο...ειδικα αν πας απο τους πρωτους το πρωι

το αρνητικο για μενα οτι ειναι κατα 99% γονδολες....αν δεν κανω λαθος απο τα 25 λιφτ ζητημα τα 2 να εινια καρεκλακια...Τα αλλα ειναι γονδολες...

Παιζει δηλαδη πολυ βγαλε βαλε....

Εχει μια πολυ ωραια μαυρη πιστα (Piculin η καπως ετσι) αλλα γενικα παιζει πολυ μπλε...

Παντως αν με ρωτησει καποιος, θα ξαναπηγαινα....

• Like 1

Snow is on my D.N.A.

ναι το βαλε βγαλε το εχω υποψιν μου αν και δε με χαλαει ιδιαιτερα.θυμασαι αν εχει συνδεση με alta badia γιατι κατι τετοιο λεει στο χαρτη του χιονοδρομικου.ευχαριστω για την απαντηση και καλο χειμωνα!!

• Like 1

Κάποια Νικι από τη Σλοβενία έγραψε στο www.snow-forecast.com για τη διαμονή της

"I would like to warn all the skiers not to book their holidays at an Apartment Unterberger in Kronplatz. The owner is a fraud. He robbed us for 350 EUR. We made a small damage on the door made from cardboard. I ckecked later and I found out that a new door of that kind should not cost more than 100 EUR. He told us that he will send us a bill when he fixes the door and return us any leftover money, but he never did so. When I called him about that problem he just shouted something at me and then hung up. Nevertheless, his wife is also very unfrendly. We were told, that check out time is at 10 a.m. but she told us, that it was at 9 a.m. and kicked us out even before 9.00 a.m. It is a horrible place to stay."

Edited by Nifadas

How you stand is how you ski

ρε φιλε τι γκαντεμια!και εγω εκει εχω κλεισει.δεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεν!!

αν δεν εχεις στειλει προκαταβολη ακυρωσε το.

Οχι δεν εχει συνδεση με alta badia μεσω λιφτ.

Εμεις πηγαμε με το αμαξι απο το ενα στο αλλο...

Παντως εχει λεωφορειο που σε παει και μου φαινεται δωρεαν (ski bus)

YΓ πρωτη φορα βλεπω τετοια συμπεριφορα απο ιδιοκτητη καταλυμματος στις Αλπεις (γερμανοφωνες χωρες)

Παντου υπαρχουν εξαιρεσεις

Snow is on my D.N.A.

ειπα δεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεν!πλακα εκανα αλλου εχω κλεισει!απο πιστα δεν συνδεεται?ποσα χρονια πριν ειχες παει?

δεν το πιασα ρε φιλε....σορρυ...

Το 2011 ειχα παει...δεν νομιζω οτι συνδεετεαι με πιστα...θα το ειχε στον χαρτη.

• Like 1

Snow is on my D.N.A.

λοιπον guys!!εφτασε η ωρα που ολοι περιμεναμε!!καλα ενταξει οχι και ολοι!!εγω τρελα και το ετερον ημισυ πολυ!περασανε πολλες μα πολλες μερες απο το αυγουστιατικο βραδυ που αποφασισαμε να επισκεφθουμε το kronplatz για να σκιαρουμε φετος!οι θυσιες αρκετων μηνων επιασαν τοπο και ειμαστε ενθουσιασμενοι που μπαινουμε στο αεροπλανο για το παραδεισο(ελπιζω οχι κυριολεκτικα)!ευχαριστιες σε ολους οσους μας βοηθησαν γενικα!ελπιζω να περασουμε ομορφα να κανουμε το χομπι που τοσο αγαπαμε και οταν με το καλο γυρισουμε να μοιραστουμε μαζι εμπειριες και φυσικα ομορφες εικονες!! :thumbup::heart:

• Like 6

Αντε με το καλό! Καλό ταξίδι και να περάσετε σουπερ! Φωτο βγαλε μπας και παρει καμια ιδεα και ο εδω καιρος και δουμε καμια ασπρη μερα!

• Like 1

Δυο μερες καταπληκτικου σκι σε ενα βουνο πολυ ομορφο με ωραιες μπλε και κοκκινες πιστες!καιρος σημερα συμμαχος με συννεφια και ελαφρα χιονοπτωση σε αντιθεση με χθες που εριχνε φουλ χιονακι και σε συνδυασμο με την ομιχλη δεν εβλεπες τον διπλανο σου!αυριο το μενου εχει sella ronda οποτε νανι και ξεκουραση!φωτογραφιες και εντυπωσεις με το καλο οταν επιστρεψουμε.καλο βραδυ στη πατριδα!!

• Like 5

Κάνε και τις μαύρες ,sylvester.την 4και piculin san vigilio ...είναι super!!!

Edited by piopi

Δεν ειμαι πολυ σιγουρος οτι τις εχω φιλαρακι!!παντως ολες οι κοκκινες εχουν βγει ανετα...

Αξίζει να προσπαθήσεις!Θα σου δώσουν άλλη προοπτική.Αφού κάνεις άνετα τις κόκκινες νομίζω είναι πιο πολύ ψυχολογικό....άσε που μπορεί να το μετανοιώσεις.Κατέβα και μετά γράψε....απλά είναι πιστάρες...

• Like 1

4 φυγανε αλλες δυο μενουν!εχουμε μεχρι στιγμης τις καλυτερες των εντυπωσεων!!το βουνο ειναι ακριβως οπως το θελαμε.πιστες αεροδρομια πολυ καλα στρωμενες οι περισσοτερες ταξιδιαρικες μεσα απο ελατα!!χθες ομως που καναμε τη sella ronda ηταν κατι το ανεπαναληπτο!!σκι μεχρι τελικης πτωσης περνοντας ακομα και μεσα(κυριολεκτικα)απο χωρια.μοναδικη εμπειρια παιδια χωρις υπερβολες!επιασα πολλες φορες τον εαυτο μου να ουρλιαζει καιγομαι καιγομαιιιιιιιι!!σημερα ο καιρος ηταν μαγικος με τρελο ηλιο και ωραιο χιονι χωρις καθολου κρυο.αυτα για την ωρα φωτογραφικο υλικο αφθονο λεμε με την επιστροφη!!καλο βραδυ στην ελλαδαρα μας!!

• Like 10

Καλημερα σε ολους τους φιλους snowclubites!!ξημερωσε μια καταλευκη μερα στο kronplatz αφου απο χθες τη νυχτα επεφτε χιονακι!τελευταια μερα σκι για μας σημερα εδω και καθολου δε μας χαλαει αφου εχουμε καει εντελως και το αριστερο γονατο αν ειχε στομα θα με εβριζε ευκολα!αν και σημερα με πουδριτσες που θα εχει θα κανει υπομονη λιγες ωρες ακομα!!επιστροφη αυριο αργα για μας μεσω μοναχου που θα κανουμε μια βολτιτσα να δουμε τι λεει.αν καποιος φιλος εχει να προτεινει κατι για μοναχο με χαρα τον ακουμε...ciao raggazzi!!!!

• Like 1

Ψώνια στον πεζόδρομο

τα φαγαμε αλεξη χα χα!εκτος αν θες να βρεθουμε το πρωι στο αεροδρομιο να βγαλω δισκο στο γκρουπ σας!!
  • Like 2

Πάρε μία κιθάρα, βρες μία γωνία και έλα αύριο με τα έσοδα να μας βρεις και να έρθεις μαζί μας για άλλη μία εβδομάδα σκι.

• Like 2

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

Χα χα καλα που θα ητανε!!ομως αχαριστοι να μην ειμαστε καναμε φανταστικο σκι και τωρα ειναι η σειρα σας!!να περασετε τελεια και να βγαλετε πολλα βιντεο και φωτογραφιες!

Βάλε τπτ να δουμε κ μας κρατάς στην αναμονή...

Μονο απο τους αλλους ζητάς να βγάλουν;

Χαχαχαχαχα χαχαχαχα.....

• Like 1

2013_Elan_Amphibio_Waveflex_14_Fusion.jpg

Ααααααα το καλο πραμα αργει φιλαρακι!!με το καλο να γυρισουμε αυριο και ξεκιναμε ανεβασματα!!

Πίστα Ried 7,5km!

post-5474-0-76843100-1390937743.jpg

post-5474-0-95373400-1390937855.jpg

Μια από τις πολλές μπλέ πίστες του Kronplatz!

post-5474-0-80568700-1390938072.jpg

post-5474-0-91407800-1390938270.jpg

• Like 10