kyr 1,833 Report post Posted September 27, 2013 παιδια καλησπερα!μετα απο πολυ πολυ ψαξιμο καταληξαμε στο βουνο που θα σκιαρουμε φετος!!θα ηθελα tips απο οποιον φιλο/λη εχει βρεθει στην περιοχη!ευχαριστω!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted September 27, 2013 ειχα κανει μονο μια μερα...μεναμε Αlta Badia και ειπα μια μερα να παω και εκει (ειναι στην ιδια καρτα αν παρεις για ολους τους Δολομιτες αν και το συγκεκριμενο δεν ειναι στους Δολομιτες) Γενικα εχει ενα θετικο ... κανουν ΣΟΥΠΕΡ στρωσιμο στις πιστες...εκπληκτικο στρωσιμο...ειδικα αν πας απο τους πρωτους το πρωι το αρνητικο για μενα οτι ειναι κατα 99% γονδολες....αν δεν κανω λαθος απο τα 25 λιφτ ζητημα τα 2 να εινια καρεκλακια...Τα αλλα ειναι γονδολες... Παιζει δηλαδη πολυ βγαλε βαλε.... Εχει μια πολυ ωραια μαυρη πιστα (Piculin η καπως ετσι) αλλα γενικα παιζει πολυ μπλε... Παντως αν με ρωτησει καποιος, θα ξαναπηγαινα.... 1 Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
kyr 1,833 Report post Posted September 28, 2013 ναι το βαλε βγαλε το εχω υποψιν μου αν και δε με χαλαει ιδιαιτερα.θυμασαι αν εχει συνδεση με alta badia γιατι κατι τετοιο λεει στο χαρτη του χιονοδρομικου.ευχαριστω για την απαντηση και καλο χειμωνα!! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nifadas 707 Report post Posted September 28, 2013 (edited) Κάποια Νικι από τη Σλοβενία έγραψε στο www.snow-forecast.com για τη διαμονή της "I would like to warn all the skiers not to book their holidays at an Apartment Unterberger in Kronplatz. The owner is a fraud. He robbed us for 350 EUR. We made a small damage on the door made from cardboard. I ckecked later and I found out that a new door of that kind should not cost more than 100 EUR. He told us that he will send us a bill when he fixes the door and return us any leftover money, but he never did so. When I called him about that problem he just shouted something at me and then hung up. Nevertheless, his wife is also very unfrendly. We were told, that check out time is at 10 a.m. but she told us, that it was at 9 a.m. and kicked us out even before 9.00 a.m. It is a horrible place to stay." Edited September 28, 2013 by Nifadas Quote How you stand is how you ski Share this post Link to post Share on other sites
kyr 1,833 Report post Posted September 28, 2013 ρε φιλε τι γκαντεμια!και εγω εκει εχω κλεισει.δεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεν!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted September 29, 2013 αν δεν εχεις στειλει προκαταβολη ακυρωσε το. Οχι δεν εχει συνδεση με alta badia μεσω λιφτ. Εμεις πηγαμε με το αμαξι απο το ενα στο αλλο... Παντως εχει λεωφορειο που σε παει και μου φαινεται δωρεαν (ski bus) YΓ πρωτη φορα βλεπω τετοια συμπεριφορα απο ιδιοκτητη καταλυμματος στις Αλπεις (γερμανοφωνες χωρες) Παντου υπαρχουν εξαιρεσεις Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
kyr 1,833 Report post Posted September 29, 2013 ειπα δεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεν!πλακα εκανα αλλου εχω κλεισει!απο πιστα δεν συνδεεται?ποσα χρονια πριν ειχες παει? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted September 29, 2013 δεν το πιασα ρε φιλε....σορρυ... Το 2011 ειχα παει...δεν νομιζω οτι συνδεετεαι με πιστα...θα το ειχε στον χαρτη. 1 Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
kyr 1,833 Report post Posted January 17, 2014 λοιπον guys!!εφτασε η ωρα που ολοι περιμεναμε!!καλα ενταξει οχι και ολοι!!εγω τρελα και το ετερον ημισυ πολυ!περασανε πολλες μα πολλες μερες απο το αυγουστιατικο βραδυ που αποφασισαμε να επισκεφθουμε το kronplatz για να σκιαρουμε φετος!οι θυσιες αρκετων μηνων επιασαν τοπο και ειμαστε ενθουσιασμενοι που μπαινουμε στο αεροπλανο για το παραδεισο(ελπιζω οχι κυριολεκτικα)!ευχαριστιες σε ολους οσους μας βοηθησαν γενικα!ελπιζω να περασουμε ομορφα να κανουμε το χομπι που τοσο αγαπαμε και οταν με το καλο γυρισουμε να μοιραστουμε μαζι εμπειριες και φυσικα ομορφες εικονες!! 6 Quote Share this post Link to post Share on other sites
GeORgE_TEX 40 Report post Posted January 17, 2014 Αντε με το καλό! Καλό ταξίδι και να περάσετε σουπερ! Φωτο βγαλε μπας και παρει καμια ιδεα και ο εδω καιρος και δουμε καμια ασπρη μερα! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
kyr 1,833 Report post Posted January 20, 2014 Δυο μερες καταπληκτικου σκι σε ενα βουνο πολυ ομορφο με ωραιες μπλε και κοκκινες πιστες!καιρος σημερα συμμαχος με συννεφια και ελαφρα χιονοπτωση σε αντιθεση με χθες που εριχνε φουλ χιονακι και σε συνδυασμο με την ομιχλη δεν εβλεπες τον διπλανο σου!αυριο το μενου εχει sella ronda οποτε νανι και ξεκουραση!φωτογραφιες και εντυπωσεις με το καλο οταν επιστρεψουμε.καλο βραδυ στη πατριδα!! 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
piopi 1,045 Report post Posted January 20, 2014 (edited) Κάνε και τις μαύρες ,sylvester.την 4και piculin san vigilio ...είναι super!!! Edited January 20, 2014 by piopi Quote Share this post Link to post Share on other sites
kyr 1,833 Report post Posted January 20, 2014 Δεν ειμαι πολυ σιγουρος οτι τις εχω φιλαρακι!!παντως ολες οι κοκκινες εχουν βγει ανετα... Quote Share this post Link to post Share on other sites
piopi 1,045 Report post Posted January 20, 2014 picullin sylvester 4 HERNEGG 8 Quote Share this post Link to post Share on other sites
piopi 1,045 Report post Posted January 20, 2014 Αξίζει να προσπαθήσεις!Θα σου δώσουν άλλη προοπτική.Αφού κάνεις άνετα τις κόκκινες νομίζω είναι πιο πολύ ψυχολογικό....άσε που μπορεί να το μετανοιώσεις.Κατέβα και μετά γράψε....απλά είναι πιστάρες... 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
kyr 1,833 Report post Posted January 22, 2014 4 φυγανε αλλες δυο μενουν!εχουμε μεχρι στιγμης τις καλυτερες των εντυπωσεων!!το βουνο ειναι ακριβως οπως το θελαμε.πιστες αεροδρομια πολυ καλα στρωμενες οι περισσοτερες ταξιδιαρικες μεσα απο ελατα!!χθες ομως που καναμε τη sella ronda ηταν κατι το ανεπαναληπτο!!σκι μεχρι τελικης πτωσης περνοντας ακομα και μεσα(κυριολεκτικα)απο χωρια.μοναδικη εμπειρια παιδια χωρις υπερβολες!επιασα πολλες φορες τον εαυτο μου να ουρλιαζει καιγομαι καιγομαιιιιιιιι!!σημερα ο καιρος ηταν μαγικος με τρελο ηλιο και ωραιο χιονι χωρις καθολου κρυο.αυτα για την ωρα φωτογραφικο υλικο αφθονο λεμε με την επιστροφη!!καλο βραδυ στην ελλαδαρα μας!! 10 Quote Share this post Link to post Share on other sites
kyr 1,833 Report post Posted January 24, 2014 Καλημερα σε ολους τους φιλους snowclubites!!ξημερωσε μια καταλευκη μερα στο kronplatz αφου απο χθες τη νυχτα επεφτε χιονακι!τελευταια μερα σκι για μας σημερα εδω και καθολου δε μας χαλαει αφου εχουμε καει εντελως και το αριστερο γονατο αν ειχε στομα θα με εβριζε ευκολα!αν και σημερα με πουδριτσες που θα εχει θα κανει υπομονη λιγες ωρες ακομα!!επιστροφη αυριο αργα για μας μεσω μοναχου που θα κανουμε μια βολτιτσα να δουμε τι λεει.αν καποιος φιλος εχει να προτεινει κατι για μοναχο με χαρα τον ακουμε...ciao raggazzi!!!! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,773 Report post Posted January 24, 2014 Ψώνια στον πεζόδρομο Quote Share this post Link to post Share on other sites
kyr 1,833 Report post Posted January 24, 2014 Ψώνια στον πεζόδρομο τα φαγαμε αλεξη χα χα!εκτος αν θες να βρεθουμε το πρωι στο αεροδρομιο να βγαλω δισκο στο γκρουπ σας!! 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,773 Report post Posted January 24, 2014 Πάρε μία κιθάρα, βρες μία γωνία και έλα αύριο με τα έσοδα να μας βρεις και να έρθεις μαζί μας για άλλη μία εβδομάδα σκι. 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
kyr 1,833 Report post Posted January 24, 2014 Χα χα καλα που θα ητανε!!ομως αχαριστοι να μην ειμαστε καναμε φανταστικο σκι και τωρα ειναι η σειρα σας!!να περασετε τελεια και να βγαλετε πολλα βιντεο και φωτογραφιες! Quote Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted January 24, 2014 Βάλε τπτ να δουμε κ μας κρατάς στην αναμονή... Μονο απο τους αλλους ζητάς να βγάλουν; Χαχαχαχαχα χαχαχαχα..... 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
kyr 1,833 Report post Posted January 24, 2014 Ααααααα το καλο πραμα αργει φιλαρακι!!με το καλο να γυρισουμε αυριο και ξεκιναμε ανεβασματα!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
kyr 1,833 Report post Posted January 28, 2014 Κοιλάδα Brunico! Πίστα Furcia 8 Quote Share this post Link to post Share on other sites
kyr 1,833 Report post Posted January 28, 2014 Πίστα Ried 7,5km! Μια από τις πολλές μπλέ πίστες του Kronplatz! 10 Quote Share this post Link to post Share on other sites