kyr 1,833 Report post Posted December 6, 2013 παιδια για γυναικα 1.60 με βαρος 45 κιλα και επιπεδο σκι 4 τι υψος κοιταμε?για πιστα παντα... Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΗΛΙΑΣ ΑΔΑΜ 486 Report post Posted December 7, 2013 Χωρίς να είμαι ειδικός πιστεύω πως μέχρι 1,52 - 1,53 μέγιστο. Όταν ξεφύγαμε από τα "ίσια" σκι και πήγαμε στα παραβολικά κοιτάγαμε πράγματα όπως σκληρότητα, radius, ύψος κτλ. Τώρα έχουν εισαχθεί ένα σωρό νέες τεχνολογίες(πχ rocker, camber και ίσως και άλλα που δεν γνωρίζω) που αλλάζουν τα δεδομένα. Πιστεύω δηλαδή πως δεν πρέπει να ψάξει η ενδιαφερόμενη με πρωταρχικό κριτήτιο το ύψος. Quote Snow to the people! Share this post Link to post Share on other sites
kyr 1,833 Report post Posted December 7, 2013 ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου.με καθησυχασες γιατι πηρε πεδιλο 1.46 και νομιζα οτι ηταν ψηλο και θα την δυσκολευε.καλη σεζον να εχεις!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,407 Report post Posted December 7, 2013 Κάτσε ρε συ, πόσο πιο χαμηλό θα το έπαιρνες δηλαδή; Μια χαρά είναι το 1,46. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
kyr 1,833 Report post Posted December 7, 2013 χρηστο δεν θυμομουν αυτα που νοικιαζε τι υψος ειχαν.στο ματι μου φαινοντουσαν λιγο κοντυτερα ισως.αφου ομως μου λες και συ οτι ειναι μια χαρα τοτε Quote Share this post Link to post Share on other sites