Χρήστος Λάππας 25,406 Report post Posted December 29, 2013 Καλωσήλθες Παναγιώτη. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted December 29, 2013 Καλώς ήρθες Πάνο και Καλή Χρονιά να έχεις! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nagia 20 Report post Posted December 29, 2013 Καλημέρα σας και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!! Ψάχνω παρέα για να πηγαίνουμε μαζί στα χιονοδρομικά κέντρα, εγώ συνήθως πάω με skibus στα Καλάβρυτα δυστυχώς μόνος γιατί οι φίλοι μου δεν κάνουν. Παναγιώτη, κι εγώ καμιά καθημερινή θα ανέβω με το ΣΚΙ-bus. Απ'ότι έχω καταλάβει από τους ανθρώπους εδώ, όλοι είμαστε μια μεγάλη παρέα...Οπότε δεν θα νιώσεις μόνος.. 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted December 31, 2013 Καλημέρα σας και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!! Ψάχνω παρέα για να πηγαίνουμε μαζί στα χιονοδρομικά κέντρα, εγώ συνήθως πάω με skibus στα Καλάβρυτα δυστυχώς μόνος γιατί οι φίλοι μου δεν κάνουν. Αφού ήρθες στην παρέα μας, πλέον στο βουνό δεν θα είσαι μόνος σου! Καλώς μας ήρθες! Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites