Turms 2,694 Report post Posted January 9, 2014 Αν σε παιρνει το κανεις... αλλα 400 για δεστρες το βρισκω too much... Κατα τα αλλα ναι...οσο μουφα και να βγει το σανιδι την δουλεια του θα την κανει Καλυτερα μουφα σανιδι αλλα ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΕ ΜΠΟΤΕΣ και καλη επιλογη δεν εννοουμε χρωματα κλπ αλλα μεγεθος Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Igor 286 Report post Posted January 9, 2014 Ελα ρε παιδια ψαξτε λιγο, στο 2014 ειμαστε εγω περσι πηρα με 250 καινουργιο κομπλε.... Quote ΑΚΑ as JEEP!!! Ο Εξορκισμος ΠΕΤΥΧΕ , το avatar αλλαξε, παμε για αλλα ΤΩΡΑ!!!!!!!!! Φιλικά όπως πάντα Βασίλης.... Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted January 9, 2014 2014??? ωχ.... Περαν πλακας, δωσε καμια λεπτομερεια...βασικα ΠΟΥ και ΠΩΣ Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
tpal12 231 Report post Posted January 9, 2014 Παιδια καινουργιο σανιδι συν δεστρες μου βγαινει 300-350 πολλα είναι. Αν θελετε λεω και μαγαζι. Βεβαια αυτο που λετε ολοι πρωτα απο ολα και.ιυργιες μποτες. Εκει θα τα σκάσω Sent from my LG-D802 using Tapatalk 1 Quote Θοδωρής.......με αγάπη! Share this post Link to post Share on other sites
fANis 393 Report post Posted January 9, 2014 http://shop.microxtreme.gr/el/product/NITRO-RECOIL-%CE%9C%CF%80%CF%8C%CF%84%CE%B5%CF%82/?prdId=653111006 http://shop.microxtreme.gr/el/product/NITRO-ANTHEM-TLS-%CE%9C%CF%80%CF%8C%CF%84%CE%B5%CF%82/?prdId=653111010 Παίδες λίγο Off topic αλλά έχουμε ιδέα γι'αυτές τις μπότες? Quote Share this post Link to post Share on other sites
detox 605 Report post Posted January 9, 2014 (edited) http://shop.microxtr...prdId=653111006 http://shop.microxtr...prdId=653111010 Παίδες λίγο Off topic αλλά έχουμε ιδέα γι'αυτές τις μπότες? Τις εχει ενας φιλος μου (nitro anthem) και ειναι ευχαριστημενος! Μετριο προς μαλακο τo flex. Εχουν το συστημα tls αντι για κορδονια το οποιο δεν το λες και πολυ γρηγορο (ειδικα στην αρχη) εχει το καλο οτι μπορεις να σφιξεις ξεχωριστα το κατω μερος της μποτας απο το πανω και οτι αφου τις σφιξεις ειναι ετσι για ολη την ημερα. Kαι εγω nitro εχω αλλα αλλο μοντελο και ποιο παλιο. Αυτο που μου ειχε κανει εντυπωσει στις nitro σε συγκριση με αλλες ηταν οτι μου καρατουσε πολυ καλα τη φτερνα. Οι αλλες πρεπει να ναι του 2011 απο flex νομιζω λιγο ποιο σκληρες απο τις anthem και μια κατηγορια ποιο πανω ποιοτικα (αεροσολα, καλυτερο liner) . Eαν πας στο μαγαζι (Θεσσαλονικη ,στης Αθηνας δν εχω παει) θα σου κανουν σιγουρα καλυτερη τιμη και γενικοτερα στο μαγαζι κανουν καλυτερς τιμες! Οταν δοκιμασεις την μποτα.. Οδηγιες! Φορας την μποτα χτυπας τη φτερνα στο πατωμα για να παει οσο ποιο πισω γινεται η φτερνα σφιγγεις καλα οχι τοσο ωστε να σε ενοχλει σηκωνεσαι ορθιος τα δαχτυλα του ποδιου σου πρεπει να ακουμπανε ελαχιστα μπροστα και οταν λυγιζεις τα ποδια (σαν τη σταση που εχεις στ snwd) να μην ακουμπανε! να μην σηκωνεται η φτερνα σου! και να δεις να μην υπαρχουν σημεια που νοιωθεις καποια εντονη πιεση. Edited January 9, 2014 by detox 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
fANis 393 Report post Posted January 9, 2014 Τις εχει ενας φιλος μου (nitro anthem) και ειναι ευχαριστημενος! Μετριο προς μαλακο τo flex. Kαι εγω nitro εχω αλλα αλλο μοντελο και ποιο παλιο. Αυτο που μου ειχε κανει εντυπωσει στις nitro σε συγκριση με αλλες ηταν οτι μου καρατουσε πολυ καλα τη φτερνα. Οι αλλες πρεπει να ναι του 2011 ,οποτε εαν πας στο μαγαζι (Θεσσαλονικι ,στης Αθηνας δν εχω παει) θα σου κανουν σιγουρα καλυτερη τιμη και γενικοτερα στο μαγαζι κανουν καλυτερς τιμες! Εχουν το συστημα tls αντι για κορδονια το οποιο δεν το λες και πολυ γρηγορο (ειδικα στην αρχη) εχει το καλο οτι μπορεις να σφιξεις ξεχωριστα το κατω μερος της μποτας απο το πανω και οτι αφου τις σφιξεις ειναι ετσι για ολη την ημερα. Οταν δοκιμασεις την μποτα.. Οδηγιες! Φορας την μποτα χτυπας τη φτερνα στο πατωμα για να παει οσο ποιο πισω γινεται η φτερνα σφιγγεις καλα οχι τοσο ωστε να σε ενοχλει σηκωνεσαι ορθιος τα δαχτυλα του ποδιου σου πρεπει να ακουμπανε ελαχιστα μπροστα και οταν λυγιζεις τα ποδια (σαν τη σταση που εχεις στ snwd) να μην ακουμπανε! να μην σηκωνεται η φτερνα σου! και να δεις να μην υπαρχουν σημεια που νοιωθεις καποια εντονη πιεση. Κατατοπιστικότατος Ευχαριστώ πολύ! Sent from my SM-T310 using Tapatalk 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
detox 605 Report post Posted January 10, 2014 (edited) Επαιξαν κατι μικροαλλαγες fANis! Ενω διορθωνα καποια πραγματα εκανες παραθεση. βρες τις διαφορες! Edited January 10, 2014 by detox Quote Share this post Link to post Share on other sites
fANis 393 Report post Posted January 10, 2014 Επαιξαν κατι μικροαλλαγες fANis! Ενω διορθωνα καποια πραγματα εκανες παραθεση. βρες τις διαφορες! Τις βρήκα τις διαφορές. Είναι πολύ σκληρές; Επειδή μάλλον μέτριες θέλω εγώ. Quote Share this post Link to post Share on other sites
tpal12 231 Report post Posted January 10, 2014 Παιδια καινουργιο σανιδι συν δεστρες μου βγαινει 300-350 πολλα είναι. Αν θελετε λεω και μαγαζι. Βεβαια αυτο που λετε ολοι πρωτα απο ολα και.ιυργιες μποτες. Εκει θα τα σκάσω Sent from my LG-D802 using Tapatalk Πειτε και σε εμενα τον ασχετο ρε παιδια. Να ξεκινησω απο καπιυ και εγω. Ευχαριστώ Sent from my LG-D802 using Tapatalk Quote Θοδωρής.......με αγάπη! Share this post Link to post Share on other sites
detox 605 Report post Posted January 10, 2014 (edited) tpal12 ποσα κιλα εισαι και τι νουμερο μποτα φορας? Γενικα αφου περασε ο καιρος και απο τις καλοκαιρινες εκπτωσεις τωρα εχουν μεινει λιγα πραγματα και θελει πολυ ψαξιμο για να βρεις σανιδι δεστρα κατω απο 300. Σε λιγο καιρο θα ξεκινησουν οι νεες εκπτωσεις με περισσοτερες επιλογες, γνωμη μου υπομονη αλλιως πολυ ψαξιμο. Καλες λυσεις παιζουν και στα μεταχειρισμενα. Edited January 10, 2014 by detox 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
detox 605 Report post Posted January 10, 2014 (edited) fANis εαν θυμαμαι καλα ειναι ποιο σκληρες αλλα οχι πολυ, εχουν ομως την τεχνολογια cuff link design και το πανω μερος της μποτας με το κατω εαν δεις ειναι "αυτονομα" ετσι λυγιζει ποιο ευκολα η μποτα παρ'ολο που ειναι ποιο σκληρη. Τωρα εαν δεν τις δοκιμασεις τι να σου πω, μπορει να τις βαλεις και να μην καθεται στο ποδι σου καλα. Λυγισε γονατα να δεις και το flex ρωτα και τα παιδια εκει περα και οτι αλλο θες εδω ειμαστε! Γενικα μην παρεις σκληρη μποτα και να θυμασαι οτι εκτος απο τη μποτα μετα μπαινει και η δεστρα απο πανω και συνηθως σκληραινει κι αλλο το πραγμα. cuff link design Edited January 10, 2014 by detox 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
fANis 393 Report post Posted January 10, 2014 fANis εαν θυμαμαι καλα ειναι ποιο σκληρες αλλα οχι πολυ, εχουν ομως την τεχνολογια cuff link design και το πανω μερος της μποτας με το κατω εαν δεις ειναι "αυτονομα" ετσι λυγιζει ποιο ευκολα η μποτα παρ'ολο που ειναι ποιο σκληρη. Τωρα εαν δεν τις δοκιμασεις τι να σου πω, μπορει να τις βαλεις και να μην καθεται στο ποδι σου καλα. Λυγισε γονατα να δεις και το flex ρωτα και τα παιδια εκει περα και οτι αλλο θες εδω ειμαστε! Γενικα μην παρεις σκληρη μποτα και να θυμασαι οτι εκτος απο τη μποτα μετα μπαινει και η δεστρα απο πανω και συνηθως σκληραινει κι αλλο το πραγμα. cuff link design Ευχαριστώ πολύ, με βοηθάς πολύ επειδή δεν το έχω με τις μπότες καθόλου. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
tpal12 231 Report post Posted January 10, 2014 tpal12 ποσα κιλα εισαι και τι νουμερο μποτα φορας? Γενικα αφου περασε ο καιρος και απο τις καλοκαιρινες εκπτωσεις τωρα εχουν μεινει λιγα πραγματα και θελει πολυ ψαξιμο για να βρεις σανιδι δεστρα κατω απο 300. Σε λιγο καιρο θα ξεκινησουν οι νεες εκπτωσεις με περισσοτερες επιλογες, γνωμη μου υπομονη αλλιως πολυ ψαξιμο. Καλες λυσεις παιζουν και στα μεταχειρισμενα. 86 κιλα 1.82 υψος ειμαι. Το παλικαρι εδω Πάτρα που βρισκομαι μου ειπε να τα παω ολα σιγα σιγα. Αυτο που μου ειπες και εσυ. Ωστε να παρω κατι καλο. Sent from my LG-D802 using Tapatalk Quote Θοδωρής.......με αγάπη! Share this post Link to post Share on other sites
fANis 393 Report post Posted January 14, 2014 (edited) σε τι τιμες τα βρηκες αν επιτρεπεις; το spoon φαινεται πιο παιχνιδιαρικο και ισως σε βολεψει περισσοτερο απο το rampage! η σελιδα τους παντως δεν δινει και πολλες πληροφοριες! Τελικά χθες έκανα την αγορά του σετ. Firefly spoon + firefly 5.5 Για να πω την αλήθεια μια χαρά μου φάνηκε το σανίδι όχι ότι έχω και μεγάλη ιδέα. Flat camber και flex 4. Μένει να το τσουλήσω την Κυριακή Σήμερα πάω για μπότες Νίτρο λέω να δω, τώρα τι ακριβώς θα δείξει στο μαγαζί. Edited January 14, 2014 by fANis Quote Share this post Link to post Share on other sites
tpal12 231 Report post Posted January 14, 2014 Τελικά χθες έκανα την αγορά του σετ. Firefly spoon + firefly 5.5 Για να πω την αλήθεια μια χαρά μου φάνηκε το σανίδι όχι ότι έχω και μεγάλη ιδέα. Flat camber και flex 4. Μένει να το τσουλήσω την Κυριακή Σήμερα πάω για μπότες Νίτρο λέω να δω, τώρα τι ακριβώς θα δείξει στο μαγαζί. Αντε μεγια Φανη. Καλες διαδρομές 2 Quote Θοδωρής.......με αγάπη! Share this post Link to post Share on other sites
GeorgePS 293 Report post Posted January 14, 2014 επειδη νομιζω ειναι σε καλες τιμες...(για αρχη) πες μας γιατι ενδιαφερομαστε και αλλοι Quote ski vs sb? (for now)i will be in BANSKO between 23 & 27th of december, portofolio : https://500px.com/georgeps qrz: https://www.qrz.com/lookup/SY1BMK Share this post Link to post Share on other sites
tpal12 231 Report post Posted January 14, 2014 Και για τις thirtytwo άκουσα καλα λόγια Quote Θοδωρής.......με αγάπη! Share this post Link to post Share on other sites
fANis 393 Report post Posted January 14, 2014 Μόλις γύρισα από την αγορά μποτας. Nitro recoil με διαφορά η καλύτερη που έβαλα στο ποδι μου. Απλο 245, 145 η τιμή. Νομίζω αρκετά καλά. Μία ερώτηση μόνο. Το νούμερο είναι 42 2/3 απλά προεξέχει λίγο από το σανίδι. Να φέρω τις δέστρες πιο πίσω; Quote Share this post Link to post Share on other sites
fANis 393 Report post Posted January 14, 2014 Για δείτε εδώ Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
detox 605 Report post Posted January 15, 2014 (edited) Μεγειες! Eκ πρωτης οψεως οι δεστρες δειχνουν λιγο μικρες, δες εαν καπως προεκτεινετε καποιο κομματι της δεστρας. Εαν οχι ρωτα εαν υπαρχουν μεγαλυτερες. Εαν οχι βαλε τις δεστρες ετσι ωστε να ειναι κεντραρισμενες οι μποτες σου, δλδ να προεξεχει το ιδιο η φτερνα με την μυτη της μποτας απο το σανιδι. Μοιρες πως και εχεις θετικες στο πισω ποδι? Μοιρες που ειναι θεωρητικα ποιο βολικες για ξεκινημα για καποιους παντα +15 μπροστα ποδι -5 πισω. Νταξει αλλοι λενε 0 στο πισω για να βγαζεις ποιο ευκολα τα φρενα δοκιμαζεις και βλεπεις. Οι + μοιρες στο πισω ποδι για αρχη ε δν ειναι και οτι ποιο βολικο. ΥΓ. Εαν μπορεις βγαλε και μια φωτογραφια απο ποιο χαμηλα να δουμε ποσο παταει η μποτα πανω στη δεστρα. Edited January 15, 2014 by detox 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
fANis 393 Report post Posted January 15, 2014 Μεγειες! Eκ πρωτης οψεως οι δεστρες δειχνουν λιγο μικρες, δες εαν καπως προεκτεινετε καποιο κομματι της δεστρας. Εαν οχι ρωτα εαν υπαρχουν μεγαλυτερες. Εαν οχι βαλε τις δεστρες ετσι ωστε να ειναι κεντραρισμενες οι μποτες σου, δλδ να προεξεχει το ιδιο η φτερνα με την μυτη της μποτας απο το σανιδι. Μοιρες πως και εχεις θετικες στο πισω ποδι? Μοιρες που ειναι θεωρητικα ποιο βολικες για ξεκινημα για καποιους παντα +15 μπροστα ποδι -5 πισω. Νταξει αλλοι λενε 0 στο πισω για να βγαζεις ποιο ευκολα τα φρενα δοκιμαζεις και βλεπεις. Οι + μοιρες στο πισω ποδι για αρχη ε δν ειναι και οτι ποιο βολικο. ΥΓ. Εαν μπορεις βγαλε και μια φωτογραφια απο ποιο χαμηλα να δουμε ποσο παταει η μποτα πανω στη δεστρα. Δεν πρέπει να μεγαλώνουν...οι δέστρες είναι medium μέχρι και 43 νούμερο μπότας. Δεν είναι περίεργο να είναι μικρές; αυτό με τις μοίρες δεν ξέρω γιατί αλλά με βόλεψαν οι θετικές πίσω. Την Κυριακή θ'ανέβω με κατσαβίδι και θ' αρχίσουν οι δοκιμές. Αύριο φώτο από το πως πατάει η μπότα επειδή δεν είμαι σπίτι τώρα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
fANis 393 Report post Posted January 15, 2014 Τώρα είδα στο site ότι η medium είναι μέχρι 28 άρα πάνε για αλλαγή. 28.5 είναι εμένα. Ελπίζω μόνο να έχουν.. Sent from my SM-T310 using Tapatalk 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
detox 605 Report post Posted January 15, 2014 (edited) Ρωτα αλλα μην κανεις βιαστικες κινησεις. Βγαλε και τη φωτογραφια. Γιατι μπορει με την large δεστρα εαν ειναι πολυ μεγαλυτερη, να εχεις κενα στα πλαγια ή να προεξεχει η δεστρα απο το σανιδι. Οποτε μπορει να ειναι καλυτερα να ναι λιγο μικροτερη απο το να εχεις ενα απο τα δυο αλλα προβληματα. Ποιο μεγεθος σανιδι πηρες? 152? Edited January 15, 2014 by detox Quote Share this post Link to post Share on other sites
fANis 393 Report post Posted January 15, 2014 Ρωτα αλλα μην κανεις βιαστικες κινησεις. Βγαλε και τη φωτογραφια. Γιατι μπορει με την large δεστρα εαν ειναι πολυ μεγαλυτερη, να εχεις κενα στα πλαγια ή να προεξεχει η δεστρα απο το σανιδι. Οποτε μπορει να ειναι καλυτερα να ναι λιγο μικροτερη απο το να εχεις ενα απο τα δυο αλλα προβληματα.Ποιο μεγεθος σανιδι πηρες? 152? 152 ναι, μετά ήταν στο 157. Πολύ μεγάλο για μένα. Quote Share this post Link to post Share on other sites