Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
eleni

ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ

Recommended Posts

Καλώς ήρθατε και απο εμένα και καλή τύχη στο δύσκολο έργο σας .

Το γεγονός ότι γράψατε στο φόρουμ του συλλόγου δείχνει ότι είστε άνθρωπος ανοικτός και με μεράκι!

Καλή συνέχεια και θα χαρούμε πολύ να σας βλέπουμε συχνά να γράφεται στο φόρουμ.

Δημήτρης, Θεσσαλονίκη.

Καλή χρονιά και καλή επιτυχία στο έργο σας κ. Πετρόπουλε.

Ελπίζουμε να επιτύχουν οι προσπάθειες όλως σας εκεί για την αναγέννηση του όμορφου Μαίναλου. Η παρουσία σας εδώ μας γεμίζει χαρά και δείχνει άνθρωπο με ανοικτό μυαλό. Καλως ήρθατε και καλώς σας βρήκαμε :(

Κ. Κωνσταντίνου

I'd rather be skiing my... IPB Image

Χαιρετιζω τα νεα μελη και καλωσοριζω τον κ.Πετροπουλο.

Να υποθεσω οτι δουλευατε στα καλαβρυτα τοσα χρονια η προκειται για συνονυμια?

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ "ΣΤΟΥΧ"

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΣΟΡΙΣΜΑ.ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΟΝΥΜΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΩΡΟ ΣΤΟ ΜΑΙΝΑΛΟ.

9-2-05020.jpg

Καλώς ήρθατε κύριε Πετρόπουλε και θα τα πούμε το Σάββατο το πρωί.Ελπίζω το χιονοδρομικό σας να έχει καλό καφέ.Ευχή μου να είστε κοντά μας(στο forum δηλαδή) για καιρό και να μοιράζεστε προβλήματα και εμπειρίες μαζί μας.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.

9-2-05020.jpg

Φίλοι καλώς σας βρίσκω.Χρόνια και χιόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους! Εγγεγραμμένος από πέρυσι αλλά τώρα αποφάσισα να γράψω. Αλήθεια ποιός θα μου πεί είναι αργά να ξεκινά κάποιος το σκί στα 35 του?

Αρκούσε μια επίσκεψη στο χιονοδρομικό των Καλαβρύτων το 2001 για να με κάνει να αγαπήσω το άθλημα και να καταλάβω γιατί είναι όλοι τόσο τρελλαμένοι με αυτό. Επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις δεν μου επιτρέπουν την πολύ συχνή επαφή με το βουνό, αλλά όπως οι περισσότεροι σημερινοί γονείς δεν θέλω τα παιδιά μας να στερηθούν αυτά που στερηθήκαμε εμείς.Φουλ για Μαίναλο λοιπόν αύριο για το πρώτο μάθημα των μικρών! Κύριε Πετρόπουλε ελπίζω να λειτουργεί η χελώνα!

Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά?

Καλως ηλθατε στο φορουμ του συλλογου μας κ.Πετροπουλε ,καλη επιτυχια στο δυσκολο εργο σας και μακαρι να ειναι ο καιρος συμμαχος σ αυτη σας την προσπαθεια

Καλώς ήρθατε κ.διευθυντά... Και η τύχη μαζί σας...

Να ξέρετε πως οι άνθρωποι που αγαπάνε το σπορ και χαίρονται το βουνο γι`αυτό τον λόγο, δε θα την έχουν μαζί σας σε περίπτωση... έλειψης χιονιού! Εξάλου ο καιρός είναι αυτός που κάνει κουμάντο! :D:D

JAPOW!!!

Καλωσοριζουμε λοιπον την Ελενη,την Νινα,τον Παναγιωτη,τον ΣΑκη,και ολους τους καινουργιους επισκεπτες της σελιδας μας και ελπιζουμε να γινετα ολοι μελη της πιο Fun Χιονοπαρεας!

Καλο ξεκινημα και στο Μαιναλο , κ.Πετροπουλε να ξερετε οτι ο Συλλογος θα ειναι διπλα σας και θα επικροτει καθε καλη κινηση,δεν ειμαστε αστυφυλακες για να κακολογουμε αλλα θελουμε και η γνωμη μας και τα αιτηματα μας να πιανουν τοπο.

Παντα Φιλικα

Γιωργος Λευκαρος

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ "ΣΤΟΥΧ"

ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΩ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΝ κο ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ. ΕΙΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ.

ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό

πληροφορίες μόνο με pm