Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found

Recommended Posts

Ζήλειααααααααααααααααααααααααααα!!! Να μας στέλνεις ρεπορτάζ!!! Όποτε ανέβουμε από Ελλάδα ( σίγουρα) θα στείλουμε σήμα!!

• Like 1

carpe diem

(αν και με μια μικρή καθυστέρηση η απάντηση αλλα οτι θυμάμαι χαίρομαι χαχα) ισχύει, αν και εχουν ωραία φαγητά οι άτιμοι :innocent: πάντως τέλος μα'ι'ου μετακομίζω στο bolzano , στην καρδιά των Άλπεων ενα λεωφορειάκι πέρνεις και τσουπ εισαι στις καλύτερες πίστες :animier:

Δουλειά; Σπουδές; Πιο μόνιμα, ή προσωρινά;

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

Το βρήκα!!!! Καραμέλες!!!! χαχα!

• Like 1

carpe diem

Ζήλειααααααααααααααααααααααααααα!!! Να μας στέλνεις ρεπορτάζ!!! Όποτε ανέβουμε από Ελλάδα ( σίγουρα) θα στείλουμε σήμα!!

εννοείται!! ευχαρίστως μπορώ να φιλοξενήσω αν κάποιος το χρειαστεί!! ελπίζω μόνο να βρω κανένα αξιοπρεπές σπίτι γιατι ειναι τσουχτερά τα ενοίκια εκει πέρα :hope: ας μην ενθουσιάζομαι απο τώρα ομως :innocent:

Επειδή είμαστε στον καύσωνα, σε παρακαλώ να μη βάζεις ιδέες στα μέλη και τους φίλους του συλλόγου. Τους ξεσηκώνεις και μετά, άντε να μαζευτούν!

• Like 1

carpe diem

Δουλειά; Σπουδές; Πιο μόνιμα, ή προσωρινά;

πάω να κάνω την πρακτική μου σε φαρμακείο επιτέλους, 7 χρόνια τώρα βασανίζομαι!! έλεγα να κάτσω κάνα χρόνο πάντως μπας και προχωρήσω και τα έξαλλα γερμανικά μου χαχα πάντως για μόνιμα δύσκολα γιατι όσο όμορφα και αν ειναι , ειναι λίγο κρυόκωλη η κατάσταση εκει πέρα!

Επειδή είμαστε στον καύσωνα, σε παρακαλώ να μη βάζεις ιδέες στα μέλη και τους φίλους του συλλόγου. Τους ξεσηκώνεις και μετά, άντε να μαζευτούν!

χαχα εντάξει εντάξει δε ξαναλέω τίποτις! εμένα μου λες για καύσωνααα ειμαι στους 150000 βαθμούς με 1000% υγρασία μ' ενα μίζερο ανεμιστηράκι πάνω απ τα βιβλία! οπότε μην ακούω παράπονα απο εργαζόμενους σε άνετα και κλιματιζόμενα γραφεία!!

Σε καταλαβαίνω, αν και έγω είμαι στο εργοτάξιο, με ντάλα ήλιο σχεδόν 8ωρο, αλλά άμα αγαπάς τη δουλειά σου όλα τα υπόλοιπα, δε σε νοιάζουν. Καλή δύναμη, Πάντως σίγουρα μια selva πρέπει να γίνει!

carpe diem

Σε καταλαβαίνω, αν και έγω είμαι στο εργοτάξιο, με ντάλα ήλιο σχεδόν 8ωρο, αλλά άμα αγαπάς τη δουλειά σου όλα τα υπόλοιπα, δε σε νοιάζουν. Καλή δύναμη, Πάντως σίγουρα μια selva πρέπει να γίνει!

αντε καλό μας κουράγιο λοιπόν , που θα πάει , δε θα ρθει αυτος ο αύγουστος?? ναι ναι εννοείται :thumbup:

πάω να κάνω την πρακτική μου σε φαρμακείο επιτέλους, 7 χρόνια τώρα βασανίζομαι!! έλεγα να κάτσω κάνα χρόνο πάντως μπας και προχωρήσω και τα έξαλλα γερμανικά μου χαχα πάντως για μόνιμα δύσκολα γιατι όσο όμορφα και αν ειναι , ειναι λίγο κρυόκωλη η κατάσταση εκει πέρα!

Δεν ξέρω τι γερμανικά μιλάνε στο Μπολζάνο, αλλά δεν φαντάζομαι να είναι και τα πιο "κορέκτ".

Πάντως καμια ώρα μακρυά υπάρχει σκι όλο τον χρόνο!!! Προσβάσιμο και αυθημερόν. Και κανένα 2ωρο οδικώς μακρυά είναι και ο μεγαλύτερος χιονοδρομικός παγετώνας στην Ευρώπη.

• Like 1

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

Δεν ξέρω τι γερμανικά μιλάνε στο Μπολζάνο, αλλά δεν φαντάζομαι να είναι και τα πιο "κορέκτ".

Πάντως καμια ώρα μακρυά υπάρχει σκι όλο τον χρόνο!!! Προσβάσιμο και αυθημερόν. Και κανένα 2ωρο οδικώς μακρυά είναι και ο μεγαλύτερος χιονοδρομικός παγετώνας στην Ευρώπη.

ναι ειναι κάπως περιέργα τα γερμανικά τους αλλα δε πειράζει, έτσι και αλλιώς δεν ειμαι σε λέβελ να τα βγάλω πέρα κάπου που μιλάνε μόνο γερμανικά :crybaby: εχουν και μια περιέργη δικιά τους γλώσσα πέραν απ τα ιταλικά και απ τα γερμανικά κιόλας! πάντως ναι ειναι κοντά σε ωραία μέρη και ευτυχώς εχουν και καλές συγκοινωνίες για μας που δεν έχουμε αυτοκίνητο..πάντα στην ώρα τους τα ΄κτελ' τους εκει πάνω!

süd-tirolerisch ...άστα να πάνε !

κι εγώ κουράζομαι μέχρι να βγάλω νόημα από την διάλεκτο τους

Εγώ δεν τους καταλαβαίνω ούτως ή άλλως, αλλά κάτι zwo (τζβό) για το 2, ολίγον βλαχογερμανικό μου φαίνεται.

Μίλησε τώρα ο ..........Βερολινέζος!

μπα..το zwo το εχουνε παντου απο οτι καταλαβα...ειδικα οταν μιλανε στο τηλεφωνο....και καλα ξεχωριζει πιο ευκολα το δυο απο το τρια

Snow is on my D.N.A.

Εγώ δεν τους καταλαβαίνω ούτως ή άλλως, αλλά κάτι zwo (τζβό) για το 2, ολίγον βλαχογερμανικό μου φαίνεται.

Μίλησε τώρα ο ..........Βερολινέζος!

πιο βλαχογερμανικά απ αυτα που μιλάνε στην ελβετία πάντως δεν ειναι!!
  • Like 1