wraith 6,406 Report post Posted June 5, 2014 Sent from my LG-P880 using Tapatalk 18 Quote Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted June 5, 2014 Αυτά είναι!!! πολύ wow!!! και skier και gentlemen!!! αι γυναίκαι του Συλλόγου είμαστε περήφανες! 1 Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,217 Report post Posted June 5, 2014 (edited) Γενικώς, ο σύλλογός μας πάντα ήταν υπερήφανος για τον Ανδρέα... Edited June 5, 2014 by ΑΛΕΞΗΣ 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
MAC 1,032 Report post Posted June 5, 2014 Αλέξη σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Δεν ήμαστε τα μόνα μόνα μέλη του Snowclub στην έκθεση Ποσειδώνια. Ήταν παρούσα και η καλή μας φίλη Nanad, στο δικό της περίπτερο. Δυστυχώς δεν συνέπεσε και με το Άρη. 3 Quote Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία. Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.- Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,217 Report post Posted June 6, 2014 Ανδρέα, το παλικάρι στη φωτογραφία ; Τουρίστας ; 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted June 6, 2014 Σας παρακαλώ, η κουμπαρούλα μου είχε και θερμή χειραψία με τον επικεφαλής της κυβέρνησής μας (όχι τον Βενιζελό βρε, το Σαμαρά εννοώ)!!!! Quote carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted June 6, 2014 Ανδρέα, το παλικάρι στη φωτογραφία ; Τουρίστας ; Χομπίστας... 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
MAC 1,032 Report post Posted June 6, 2014 Σας παρακαλώ, η κουμπαρούλα μου είχε και θερμή χειραψία με τον επικεφαλής της κυβέρνησής μας (όχι τον Βενιζελό βρε, το Σαμαρά εννοώ)!!!! Αν και δεν ήμουν παρών το επιβεβαιώνω. Έχω δει τα σχετικά τεκμήρια. 1 Quote Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία. Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.- Share this post Link to post Share on other sites
MAC 1,032 Report post Posted June 7, 2018 Το snowlub ξανά στα Ποσειδώνια το 2018, σε πιο μαζική συμμετοχή-επίσκεψη. Η Νανά παρούσα και πάλι στο περίπτερο της εταιρείας που εργάζεται, αλλά έχασε για λίγο και πάλι τη φωτογραφία. 15 Quote Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία. Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.- Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted June 7, 2018 Φιγουρίνια είμεθα σύντροφοι! [emoji23] Sent from my SM-G903F using Tapatalk 10 Quote Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites