dinosz1000 0 Report post Posted June 17, 2014 Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα! Έχω κάνει μια φορά snowboard και με κέρδισε και θέλω να πάρω σανίδα, μπότες και δέστρες για να αρχίσω να πηγαίνω πιο συχνά μόλις χειμωνιάσει. Είμαι 1,83 και κοντά 90 κιλά. Έχω μεγάλο πόδι, η μπότα που νοίκιασα όταν πήγα Καλάβρυτα ήταν 11 με 12 νούμερο. Σε παπούτσι φοράω 45 (allstar) με 47 (nike). Σε snowboard size calculators μου βγάζει να πάρω σανίδα από 157 έως 161. Ένας γνωστός μου πουλάει μια Bataleon Enemy 159 στα 120 ευρώ. Νομίζω 2010 την αγόρασε και είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Κάνει για μένα αυτή; Μετά πόσο περίπου θα κοστίσουν οικονομικές μπότες και δέστρες. Quote Share this post Link to post Share on other sites
detox 605 Report post Posted June 18, 2014 (edited) Παρε μποτες πρωτα να δεις τι νουμερο μποτα φορας.. Εαν φορας μποτα αναλογη με τα παπουτσια σου θες wide σανιδι. Ειναι ποιο φαρδυ στη μεση για να μην βρισκουν οι μυτες/φτερνες στο χιονι οταν κανεις slalom, και πεφτεις. Καποιες εταιρειες εχουν και καποιες τεχνολογιες ωστε εξωτερικα η μποτα να ειναι ενα νουμερο μικροτερο απο αυτο που φορας. Edited June 18, 2014 by detox Quote Share this post Link to post Share on other sites
dinosz1000 0 Report post Posted June 18, 2014 Ααα οκ! Οπότε πάω πρώτα για μπότες. Στις δέστρες πρέπει να κοιτάξω κάτι συγκεκριμένο; Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted June 18, 2014 σωστα...νο1 1 ειναι η μποτα Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
detox 605 Report post Posted June 19, 2014 Ααα οκ! Οπότε πάω πρώτα για μπότες. Στις δέστρες πρέπει να κοιτάξω κάτι συγκεκριμένο; Αναλογως τo μεγεθος της μποτα σου και την μαρκα της δεστρας πας σε large ή xlarge. Flex 3-6 . Quote Share this post Link to post Share on other sites
dinosz1000 0 Report post Posted June 19, 2014 Οκ έγινε!! Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!! Quote Share this post Link to post Share on other sites