PRESIDENT 13,189 Report post Posted January 27, 2015 για ενημερωση!! αν και η εξόρμηση για πισοδερι αναβλήθηκε .... .εμουα!!!! θα ειμαι επανω απο την παρασκευη το βραδυ οποτε ...θα σκιαρουμε ..με οποιον ειναι επανω ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted January 27, 2015 Μακάρι να βοηθήσει ο καιρός, γιατί δίνει πολύ αέρα και χιονόπτωση. Αν είμαι καλά, θα είμαι και εγώ επάνω!!! Πάντως, μας βλέπω να τσουλάμε μέχρι τέλη Μαρτίου! carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
dimis_viper 56 Report post Posted January 28, 2015 Ευελπιστω κ εγω να ειμαι επανω...αλλιως παμε για το επομενο Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Dimitris Gatzes FacebookΛογιστική Εξέλιξη ( Οικονομική και ασφαλιστική ενημέρωση) Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted January 30, 2015 καλημερα γενναιοι μου πισοδεριτες .. σημερα το βραδυ καλως έχοντος τον πραγματων ανεβαινουμε ..επιτελους στο ηρωικο μας πισοδερι για να τσουλισουμε πρωτη μας φορα για φετος ...με λιγα λογια παρθενικη καταβαση στην κεντρικη μας πιστα ...θα ακολουθήσουν νυχτερινέ ς καταβάσεις και κυριακάτικες .. .ολα αυτα κατοπιν θελισεως του καιρου ........ οποτε.. απαντες στο πισοδερι ..........μιας και απο κατι πληροφορίες ....μαθαμε οτι απο τον νεο χειμωνα ....μαζι με το νεο λιφτ θα εχουμε και ενα μικρο-μικρη πισοδεριτες ...οπως και σνοου-κλαπιτες 6 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted February 1, 2015 και να !! που τελικα η παρουσια μας επανω γέμισε το βουνο με 80 ποντους χιονι τινκαρε ολο το βουνο ξεκίνησε απο παρασκευη βραδυ με το που ανεβηκαμε χιονιζε ολο το βραδυ ,,και το πρωι σταμάτησε . οποτε προεδρε βουρ να δοκιμασουμε τα καινουργια -περσινα αγορασμενα ΝΟΡΤΙΚΑ προλαβα να κανω 3 κατεβασιες ..μια πισοδεριου και δυο περιφερειακοι ..το λιφτ μας δεν αντεχει αλλη χρονια διοτι πια σέρνετε τελειως χιονι τελειο!! ..πετρες πουθενα ..τελείωμα πισοδεριου ......εχει δυστυχώς κλαδακια που εξέχουν .[αυτο δεν μου αρεσε ] χωρις να εμποδιζουν την δυελευση . μετα την 3 αναβαση το χιονι εγινε στα γρηγορα τοσο πυκνο που αποφασισα να σταματήσω εριχνε χιονι μεχρι το βραδυ στι 12 και κατοπιν εγινε βροχη μεχρι το πρωι ...αυτο με χαλασε ..και νωρις -νωρις εφυγα απο επανω ....φευγωντας το γυρισε και παλι σε χιονι .. δεν ειδα τον γκαβη αν και μιλισαμε στο τηλ ...την επομενη φορα 2 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted February 1, 2015 6 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted February 1, 2015 6 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted February 1, 2015 4 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted February 1, 2015 ειπαμε οτι εριχνε ....χιονι 6 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted February 1, 2015 (edited) φτανωντας στην κορυφη ο λιφτιερης βγαινη και με φωναζη επιτελους ηρθε ο προεδρος στο πισοδερι .. Edited February 1, 2015 by PRESIDENT 4 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted February 1, 2015 4 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted February 1, 2015 8 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted February 1, 2015 δικες μου φωτο θα εχουμε αυριο !! το βραδυνο σκι του σαββατου ακυρωθικε λογο κακοκαιριας 7 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted February 2, 2015 πολύ χιονι το 3ημερο στο πισοδερι......... 1η φορα εβαλα αλυσιδες στα χιονολαστιχα για να ανεβω από το Ανταρτικο στο πισοδερι (5χλμ) ,ενώ περασε πριν 20 λεπτα το εκχιονιστικο το χιονι εβρισκε στην μασκα του αυτοκινιτου και βρισκομουν στον ...αερα! o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
dimis_viper 56 Report post Posted February 2, 2015 Κουφαλα ηρθες πανω κ ενα τηλεφωνο δεν πηρες... ρεπορταζ... Παρασκευη βραδυ πολυ χιονι.... Σαββατο προλαβα να κανω ισα 3 κατεβασιες...πολυ πουδρα με λιγα προβληματα στο τελος της ποσοδεριου.... αππ τις 12 μεχρι τις 2 το βραδυ χιονιζε ασταματητα... το βραδυ το γυρισε σε βροχη αλλα ευτυχως δεν εκανε ζημια αποτι φανηκε.... Κυριακη ξυπνξσαμε με βροχη και κατα της 11 το γυρισε σε χιονι.... αλλα σκι δεν καταφεραμε να κανουμε.... Δουλιτσες !!!!!το θαμενο αμαξι παραπανω ειναι το δικο μ8υ που το αφησα παρασκευη βραδυ.... το καθαριζαμε και σε 5 λεπτα παλι το ψαχναμε.... λογο βροχης και χιονιου καπακι ψηλα στο χιονοδρομικο ειχε γινει ενα στρωμα παγου στο δρομο οποτε και κατεβηκα παλι με χιονοκουβερτες μεχρι ενα σημειο... Καλως εχοντων των πραγματων θα ειμαι κ το επομενο επανω οποτε θα απολαυσουμε οτι εριξε.... ;-) Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Dimitris Gatzes FacebookΛογιστική Εξέλιξη ( Οικονομική και ασφαλιστική ενημέρωση) Share this post Link to post Share on other sites
dimis_viper 56 Report post Posted February 2, 2015 Και 2 φωτο απο μενα... Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 7 Dimitris Gatzes FacebookΛογιστική Εξέλιξη ( Οικονομική και ασφαλιστική ενημέρωση) Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted February 2, 2015 Δημητρη στον τοττη σταματισα μονο για έναν καφε φευγοντας την Κυριακη το μεσιμερι. βρισκομουν μεταξυ Ανταρτικου-πισοδερι μονίμως λογω παρεας. Θα τα πουμε το επομενο. o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted February 2, 2015 και σημερα η φωτο ειπαμε για χιονι η γνωστη αφίσα ..και φετος παρασκευη βραδυ σαββατο πρωι 4 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted February 2, 2015 η νεα θεση του πινακα μας τα νεα μας νορτικα τελος πισοδεριου τα χορτα !! καλασικα ..ουρα στο λιφτ ωραιο θεαμα ..μεσα στο ασπρο η γαλανόλευκες κεντρικη 9 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted February 2, 2015 PARTE κοσμε !! 7 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted February 2, 2015 στο βαθος το ρολοι μας στουπα το χιονι τροχοσπιτο γουλη και μπεικερ χαλαρωση στο καταφυγιο πολλη χαλαρωση μας εθαψε 6 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted February 2, 2015 (edited) ωρα να φευγουμε η καμιναδα επανω στο τροχοσπιτο ..ειναι 65 ποντοι Edited February 2, 2015 by PRESIDENT 9 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted February 2, 2015 Κοιτά να δεις που απο εκει που δεν ειχε χιόνι το έθαψε! 1 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted February 2, 2015 5 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted February 2, 2015 5 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites