vro 10,270 Report post Posted February 9, 2015 θολώνει λιγο το τοπίο στην βίγλα.... παρ ολα αυτα μακάρι να μπει... 18 μηνες απο την υπογραφη ειναι η προθεσμία, αρα μαλλον μιλάμε για τη σεζον 2016-17. Καθαρα ΔΗΜΟΣΙΟ εργο (απο την περιφέρεια), εκ πρωτης οψεως. Από την αλλη η χρηματοδοτηση ειναι απο...υπόλοιπα προηγούμενων ετων... αν το παρεις κατα λεξη, σημαίνει οτι η περιφερεια ειχε ....πλεόνασμα τα περασμενα χρόνια... στο ελλαδισταν η μεταφραση ειναι οτι θα διεκδικήσει μη αποροφημένα κονδύλια απο το κράτος, πραγμα που θα σας πουνε και οι γνωριζωντες εργολάβοι, οτι ειναι σύνηθες, απλά ο μειοδότης πρεπει να εχει υπομονη και αισιοδοξία, μαζι με χρηματικη άνεση. Για τον μειοδότη που ειναι ειδικη και καλή περίπτωση στον χωρο του, που δεν ειναι κυριως τα δημοσια εργα, εχει ακουστει οτι η κρίση του δημιουργησε προβλημα ρευστοτητας (και σε ποιον αλλωστε δεν εχει...). Πιστευω οτι πεφτει αρκετος βολονταρισμός και <πατριωτισμος>, μαζι με λιγο προεκλογική σαλτσα. να δούμε αν θα δεσει το γλυκό. Πρόεδρε απο ιταλία ερχεται? 1 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted February 9, 2015 δεν σε λεω !! 1 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted February 9, 2015 Τί έγινε ρε παιδιά ; Χάθηκαν οι ρουφιάνοι ; Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted February 9, 2015 θολώνει λιγο το τοπίο στην βίγλα.... παρ ολα αυτα μακάρι να μπει... 18 μηνες απο την υπογραφη ειναι η προθεσμία, αρα μαλλον μιλάμε για τη σεζον 2016-17. Καθαρα ΔΗΜΟΣΙΟ εργο (απο την περιφέρεια), εκ πρωτης οψεως. Από την αλλη η χρηματοδοτηση ειναι απο...υπόλοιπα προηγούμενων ετων... αν το παρεις κατα λεξη, σημαίνει οτι η περιφερεια ειχε ....πλεόνασμα τα περασμενα χρόνια... στο ελλαδισταν η μεταφραση ειναι οτι θα διεκδικήσει μη αποροφημένα κονδύλια απο το κράτος, πραγμα που θα σας πουνε και οι γνωριζωντες εργολάβοι, οτι ειναι σύνηθες, απλά ο μειοδότης πρεπει να εχει υπομονη και αισιοδοξία, μαζι με χρηματικη άνεση. Για τον μειοδότη που ειναι ειδικη και καλή περίπτωση στον χωρο του, που δεν ειναι κυριως τα δημοσια εργα, εχει ακουστει οτι η κρίση του δημιουργησε προβλημα ρευστοτητας (και σε ποιον αλλωστε δεν εχει...). Πιστευω οτι πεφτει αρκετος βολονταρισμός και <πατριωτισμος>, μαζι με λιγο προεκλογική σαλτσα. να δούμε αν θα δεσει το γλυκό. Πρόεδρε απο ιταλία ερχεται? Βασιλη στο τελος απο εσενα θα μαθαινουμε τι γινετε.....μεσα στο σπιτι μας! Για Φαλακρο τι ξερεις; Θα το νοικιασουν τελικα του χρονου σε ιδιωτη; η τωρα με τον τσιπρα θα μεινει να υπολειτουγει, υπο την εποπτεια του ελλβνικου δημοσιου; Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,270 Report post Posted February 9, 2015 χαχα εγινα και αυθεντία.... τίποτα δεν ξερω ειναι τοσο ευκολο καθε βδομαδα μπαινω διαυγεια και χτυπάω <χιονοδρομικα> μετα ηταν ευκολο απο πορταλ δημοπρασιων να βρω τις προδιαγραφες, μετα να δω το site του μειοδότη, συν μερικες ειδησεις απο ψαχτήρι για αυτον, απο την διαυγεια ειχα βρει το ασφαλιστηριο του φαλακρου, μετα συνδιασα τιμες, απο την περιφερεια βρηκα την προβλεψη, καταλαβα το ...ειδος του διαγωνισμου, η μύτη μου μου λεει οτι οι τοττηδες ειναι χωμένοι, ξερω οτι κανουν την συντηρηση με τους ιταλους, πήγα να ψαρεψω τον προεδρο, παλια καραβανα με κατάλαβε..... 5 λεπτα δουλειά.... που να ξερω για φαλακρο, προς το παρον η περιφερεια πριν τις εκλογες πληρωνε...που να ξερω τι θα κανει μετα.... και τζαμπα να το δωσουν το παίρνει κανεις??? αν ειναι υποχρεωμενος να το δουλεψει για χιονοδρομια δεν ξερω αν βγαίνει, για μπουζουκια και καζινο στο σαλε ειναι οκ. 2 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Alex_StreetKa 134 Report post Posted February 10, 2015 Κούκλα! http:// Θέα από καταφύγιο! tapatalk.imageshack.com/v2/15/02/10/d617769a49456752426deced6500a15d.jpg tapatalked 2 Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,407 Report post Posted February 10, 2015 Που θέλεις να τα μεταφέρουμε; Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted February 10, 2015 TO XASAME TO MHXANAKI 12 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted February 10, 2015 στο χκ βιγλας λογικα... 1 οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
Alex_StreetKa 134 Report post Posted February 10, 2015 Βίγλα παρακαλώ... tapatalked Share this post Link to post Share on other sites
Alex_StreetKa 134 Report post Posted February 10, 2015 Σήμερα μας έπαιξαν χοντρή π@@στια. Μέχρι τη μια τα καρεκλάκια κλειστά λόγω αέρα. Σιγά τον αέρα... Βάζω στοίχημα πως αν ήταν Σάββατο θα δούλευαν όλα ρολόι... tapatalked Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted February 11, 2015 Σήμερα μας έπαιξαν χοντρή π@@στια. Μέχρι τη μια τα καρεκλάκια κλειστά λόγω αέρα. Σιγά τον αέρα... Βάζω στοίχημα πως αν ήταν Σάββατο θα δούλευαν όλα ρολόι... tapatalked δεν θα συμφωνήσω καθολου μαζι σου ... αν δεν ανοιξαν το καρεκλακι απο αερα ....ήτανε πραγματικα .. απο αερα.. ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
alpineman 225 Report post Posted February 11, 2015 Τι ειχες Γιαννη, τι ειχα παντα... Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted February 11, 2015 Σήμερα μας έπαιξαν χοντρή π@@στια. Μέχρι τη μια τα καρεκλάκια κλειστά λόγω αέρα. Σιγά τον αέρα... Βάζω στοίχημα πως αν ήταν Σάββατο θα δούλευαν όλα ρολόι... tapatalked Επειδή το λιφτ είναι μέσα στα δέντρα, καμιά φορά μπορεί στην κορυφή να φυσάει και όταν ανεβαίνεις να μην το καταλαβαίνεις. Μου έτυχε φέτος να γυρνάνε το λιφτ ανάποδα για να κατεβάσουν κόσμο και εμείς κάτω λέγαμε μα καλά γιατί το κλείνουν??? Μπορεί όμως να έχεις και δίκιο Αλέξη. Ήταν κλειστό και το καρεκλάκι της πισοδερίου? Αυτό σταματάει λίγο πιο χαμηλά. Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted February 11, 2015 τλσπ,....Σαββάτο πρωι καιρου επιτρέποντος ..ραντεβου στο λιφτ στις 9 πμ για να χαλάσουμε οπως παντα , πρώτοι τα κοτλέ ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Alex_StreetKa 134 Report post Posted February 11, 2015 Παιδιά την προηγούμενη Τετάρτη που γινόταν πανικός από αέρα, δούλευε μια χαρά! Καθόμουν από το ύψος των τροχόσπιτων και χάζευα την κορυφή. Ούτε κουνιόταν τα καρεκλάκια. Είχε κατά περιόδους ριπές ΒΔ, αλλά σιγά τα αυγά... Έμεινα με την εντύπωση πως οι 15 τρελοί που τρέξαμε να γουστάρουμε, δεν ήμασταν αρκετοί... tapatalked Share this post Link to post Share on other sites
Alex_StreetKa 134 Report post Posted February 11, 2015 (edited) Βέβαια δεν ξέρω εάν τα άνοιξαν μετά τη μία. Φύγαμε Βασιλίτσα. Έχω σπάστει πολύ από την φάση. Περίμενα ένα σούπερ διήμερο, ανάλογο της προηγούμενης εβδομάδας. Πούδρες, λίγο κόσμο, καταφύγιο, παϊδάκια, κρασάκι, παρεούλα. tapatalked Edited February 11, 2015 by Alex_StreetKa Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted February 12, 2015 Βέβαια δεν ξέρω εάν τα άνοιξαν μετά τη μία. Φύγαμε Βασιλίτσα. Έχω σπάστει πολύ από την φάση. Περίμενα ένα σούπερ διήμερο, ανάλογο της προηγούμενης εβδομάδας. Πούδρες, λίγο κόσμο, καταφύγιο, παϊδάκια, κρασάκι, παρεούλα. tapatalked το χκ πισοδεριου ..δεν ειναι σαν τα αλλα χκ κεντρα που δεν ξερεις ποιον να βρεις και ποιον να ρωτήσεις .. για οτι παράπονό -απορια εχεις ..ειμαι εκει στο μπάγκο του ταμειου .αν οχι και η δυο .ο ενας σιγουρα να ρωτήσεις και να κουβεντιασεις για οτι θελεις . ειμαι σιγουρος οτι θα σε εβαζαν μεσα στο ρατρακ και θα σε πήγαιναν επανω να δεις και μονος σου αν εχει αερα -η οχι .. αυτο το σκ θα ειμαι επανω ελα να παμε μαζι να ρωτήσουμε ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted February 12, 2015 Πάρτε και μια πρωινή 5 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted February 12, 2015 και ακομα μια 6 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted February 12, 2015 Είπε κάποιος για κοτλέ !! φωτο γουλης 9 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Alex_StreetKa 134 Report post Posted February 13, 2015 το χκ πισοδεριου ..δεν ειναι σαν τα αλλα χκ κεντρα που δεν ξερεις ποιον να βρεις και ποιον να ρωτήσεις .. για οτι παράπονό -απορια εχεις ..ειμαι εκει στο μπάγκο του ταμειου .αν οχι και η δυο .ο ενας σιγουρα να ρωτήσεις και να κουβεντιασεις για οτι θελεις . ειμαι σιγουρος οτι θα σε εβαζαν μεσα στο ρατρακ και θα σε πήγαιναν επανω να δεις και μονος σου αν εχει αερα -η οχι .. αυτο το σκ θα ειμαι επανω ελα να παμε μαζι να ρωτήσουμε Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα αδέρφια και μου αρέσει στην Βίγλα. Απλά η Τρίτη ήταν υπερμέρα, την έχασα και δυσανασχέτησα. Σαν θηρίο στο κλουβί μπαινόβγαινα για 3 ώρες και ο Κώστας έμοιαζε να μην έχει "κέφια", εάν κρίνω από τις 2 φορές που του ζάλισα τον έρωτα, ρωτώντας επίμονα για την κατάσταση. Άσχετο, αλλά το λιφτ του Ηρακλή σέρνεται... Ώρες είναι να μας μείνει στο χέρι! Πρόεδρε τα ΣΚ τα αποφεύγω, αλλά μετά την πατάτα της Τρίτης μπορεί να θελήσω να επανακάμψω! Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted February 13, 2015 επανω Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα αδέρφια και μου αρέσει στην Βίγλα. Απλά η Τρίτη ήταν υπερμέρα, την έχασα και δυσανασχέτησα. Σαν θηρίο στο κλουβί μπαινόβγαινα για 3 ώρες και ο Κώστας έμοιαζε να μην έχει "κέφια", εάν κρίνω από τις 2 φορές που του ζάλισα τον έρωτα, ρωτώντας επίμονα για την κατάσταση. Άσχετο, αλλά το λιφτ του Ηρακλή σέρνεται... Ώρες είναι να μας μείνει στο χέρι! Πρόεδρε τα ΣΚ τα αποφεύγω, αλλά μετά την πατάτα της Τρίτης μπορεί να θελήσω να επανακάμψω! επανω θα ειμαι ..οποιος θελει ..πολλη ευχαριστως να τον γνωρισουμε και απο κοντα τωρα το λιφτ ..φετος κατα πασα πιθανοτητα ειναι η τελευταια του χρονια .. μιας και εχει δρομολογηθεί νεο -λιφτ..που θα μας ανεβαζει κορυφη σε 4 περιπου λεπτα /.. το πιθανοτατα ..το λεω για την περιπτωση που δεν θα προλαβουν να το εχουν ετοιμο προς χρηση το καινουργιο δια τουτον τον λογο δεν θα αποσυναρμολογιθει ακομα φετος το κοκκινο και εμενα στην δουλεια μου ..οταν θελω να δουλεψω και δεν μπορω ....και με ρωτανε συνεχως γιατι δεν δουλευω ....εε!! τοτε ειμαι και εγω καπως ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted February 13, 2015 (edited) για δειτε τους πασαλους και επισεις στο βαθος η σημαια που κυματιζει ..ειναι του συλλογου ..και φυσικα το τροχοσπιτο μου Edited February 13, 2015 by PRESIDENT 3 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,270 Report post Posted February 13, 2015 βρε προεδρε ειναι δυνατον να δουλεψουν χωρις να ξυλώσουν? αφου ειναι στην ιδια διαδρομη, νταξει το καταλαβαινω να μην το γκρεμισουν πριν ελθουν τα...συμπραγκαλα, αλλά αμα αρχίσουν, δεν εχει επιστροφη, ή θα τελειωσουν πριν τον χειμωναή σκι δεν θα γινει. 1 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites