Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Χρήστος Λάππας

Χ.κ. 3-5 Πηγάδια 2014 - 2015

Recommended Posts

Το βίντεο το βρήκα τυχαία και είναι από πηγάδια 07/03/2015.

Δεν ξέρω ποιο παλικάρι είναι αυτό αλλά τα σπάει και φαίνεται καθαρά το φρέσκο χιόνι που έπεσε:

https://www.youtube.com/watch?v=cdpqFtXR2GQ

Και τέλεια μουσική

Edited by Kyriakoschar
  • Like 2

1162895.jpg

Το βίντεο το βρήκα τυχαία και είναι από πηγάδια 07/03/2015.

Δεν ξέρω ποιο παλικάρι είναι αυτό αλλά τα σπάει και φαίνεται καθαρά το φρέσκο χιόνι που έπεσε:

https://www.youtube.com/watch?v=cdpqFtXR2GQ

Και τέλεια μουσική

Το σκουπόξυλο ειδικά τα σπάει :P

Είμαι έτοιμος να κάνω την 1η κατεβασιά εκείνη τη μέρα (5ο, 6ο καρεκλάκι ήμουν) με 80 πόντους φρέσκο χιόνι, βγάζω κάμερα και τι συνειδητοποιώ? Ξέχασα το κοντάρι :wallbash::wallbash::wallbash:

Edited by fANis
  • Like 3

Με τα γρασσα εγινε τπτ η ακομα σταζουν;

Δεν ξέρω περισσότερα Βασίλη, έχω να πατήσω πηγάδια από εκείνη τη μέρα :P

1162895.jpg

Όσο έχει αρνητικές θερμοκρασίες, δεν στάζουν.

carpe diem

Δεν ειναι λυση αυτη βεβαια.παντως θεωρω πρεπει να κανουμε νια επαφη με το χκ μια και ηδη μας εχουν ανοιξει την πορτα επικοινωνιας.

Ελπίζω να είμαι την Παρασκευή επάνω.

carpe diem

Ελπίζω να είμαι την Παρασκευή επάνω.

Εχουμε προταση εαν θυμασαι απο τα μειλ.

Edit:καλα ρε καρντασια δεν μιλατε οτι ειμαστε στο ανοιχτο;μπερδευτικα και γραφω λες και κανονιζουμε συναντησεις στις ομαδες. :)

Edited by dust
  • Like 1

Μίλησα για Παρασκευή. Την Κυριακή είπαμε: Φαλακρό και Άγιος ο Θεός!!!!! - καιρού θέλοντος πάντα!

carpe diem

Καλησπέρα,

Ανέβηκε κανείς σήμερα πάνω? Σκεφτόμασταν να ανεβούμε αυριο για μια καταδρομική, και ήθελα να ρωτήσω, αν ξέρει κανείς από πρώτο χέρι τι παίχτηκε πάνω, κυρίως σε θέμα καιρού.

Το πρωί οι κάμερες έδειχναν καλό χιονακι, αλλά το μεσημέρι το youweather έδινε χιονόνερο και οι κάμερες ήταν κλειστές...(ελπίζω τυχαία :P )

Rossignol%20S7.jpg

Rossignol%20S7.jpg

Καλησπέρα,

Ανέβηκε κανείς σήμερα πάνω? Σκεφτόμασταν να ανεβούμε αυριο για μια καταδρομική, και ήθελα να ρωτήσω, αν ξέρει κανείς από πρώτο χέρι τι παίχτηκε πάνω, κυρίως σε θέμα καιρού.

Το πρωί οι κάμερες έδειχναν καλό χιονακι, αλλά το μεσημέρι το youweather έδινε χιονόνερο και οι κάμερες ήταν κλειστές...(ελπίζω τυχαία [emoji14] )

Εγώ μίλησα πριν μισή ώρα, είχε βάλει 30 πόντους και περιμένουν άλλους 20+ για το βράδυ.
  • Like 1

Σήμερα ξεκινήσαμε έτσι:

28b6c5883e4aff732ddd81b773bc8472.jpg

Κάποια στιγμή έκλεισε ελαφρώς ο καιρός

308a8d8a1a35fdb60ec6a8b9036b3a35.jpg

7a7710c0c53127640f57cee7aa2c56c6.jpg

Στο κλείσιμο άρχισε να χιονίζει ελαφριά, έτσι για να κλείσει ιδανικά!

Οι πίστες στρωμένες κάτι παραπάνω από τέλεια και το χιόνι εξαιρετικό. Πιστοντόινγκ!

Οι αποδείξεις...

85c4e635c5ea65f4a3814638a64844a9.jpg

tapatalked

• Like 6

5dcd14a9-a154-4860-a4c3-11dfc614523d_zpsf410110f.jpg

αυτες τις φατσες !! δεν τις συνάντησες ??

996114_10203616674273556_837383616270023

• Like 6

ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ

:evil:

Μόνο με τον dim συναντήθηκε ο άλεξ, δεν προλάβαμε. Τα παιδιά χωρίστηκαν και εγώ με τον dim χαθήκαμε σε κάποια φάση. Στο ίδιο βουνό....

Το χιόνι καλό σφιχτό καλές θερμοκρασίες. Λίγο ομίχλη ανά διαστήματα αλλά έβλεπες οκ. Γενικά πολύ καλά!

• Like 5

1162895.jpg

Τον Dim τον κατάλαβα από το μπουφάν. Τον Κυριάκο μάλλον τον είδα στο διάλλειμα από μακριά (άσπρα από την κορυφή ως τις μπότες!) και τους υπόλοιπους δεν τους είδα ή δεν τους αναγνώρισα! :-)

tapatalked

Edited by Alex_StreetKa
  • Like 2

Απλά μαγεία!!!!!!!!!! Το καλύτερο χιόνι και το καλύτερο στρώσιμο της περίοδου. Και χωρίς γράσο!!!!

• Like 2

carpe diem

Οποιος πετυχει τον αλεξ στο βουνο, καλο ειναι να τον παρει απο πισω μιας και το στυλ του πλησιαζει το ντεμο!!!

οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα!

Εξαιρετική μέρα σήμερα. Ήλιο με σύννεφα. Παρόλο που ήταν Σάββατο, είχε λίγο κόσμο. Πολλές φορές ήμουν μόνος στην κεντρική.

Από τις 09:10 ως τις 15:52, με ένα χοτντογκ να το τρώω στο λιφτ για να μην χαθεί χρόνος.

Να είναι καλά ο Περικλής, (σε ευχαριστώ πολύ) για το πέδιλο που μου έδωσε και κάναμε καταπληκτικό σκι και σήμερα.

• Like 4

Τα Πηγάδια ζητάνε ένα καθαρό πέδιλο πίστας! Με τέτοιο χιόνι, κλίση και στρώσιμο, ξεχνάς πούδρες και πατάβρες! :-P

tapatalked

• Like 1

Αληθινή συζήτηση στα πηγάδια την Παρασκευή:

Δυο "yo-man" άτομα, με μπλούζες φαρδιές μέχρι τα γόνατα και πέδιλα μέση 100, ανεβαίνανε το διθέσιο. Ξαφνικά βλέπουν να κατεβαίνουν με το διθέσιο από απέναντι περίπου 6-7 καρέκλες γεμάτες με ανθρώπους που φορούσαν πέδιλα στα πόδια τους (ήταν από εκδρομή λυκείου που μάλλον δεν τα κατάφεραν να κάνουν κατάβαση). Ακολούθησε η πραγματική συζήτηση:

-Ρε Jake αυτοί γιατί κατεβαίνουν ρε δικέ μου με τα πέδιλα από το καρεκλάκι και δεν τη δίνουν μια στην πούδρα να τσουλήσουν μέχρι το άλμα?

-Καλά ρε συ bro τόσο φλου είσαι? Δεν καταλαβαίνεις?

-Τι ρε συ μαν? Τι να καταλάβω?

-Οι τύποι κάνουν ορειβατικό!

Κλάμα :respect:

• Like 12

1162895.jpg

Ναι ρε φίλε..έτσι ειναι...τα άτομα είναι ρε συ πολύ μπροστά ρε συ....

• Like 2

carpe diem

Σκεφτόμαστε αυτό το ΠΣΚ να κάνουμε μια άνοδο προς την Β.Ελλάδα για να γνωρίσουμε τα 3-5 Πηγάδια,το Σέλι και το Πισοδέρι ή την Βασιλίτσα (ποιό απο τα δυο τελευταία προτείνεται,δεν μας αποσχολούν τα χιλιόμετρα, ζητάμε στρωμένες πίστες).Οποιαδήποτε πρόταση δεκτή,σκεφτόμαστε διαμονή Νάουσα.Ακούω προτάσεις, Dim, Kyriakoschar, Koumparos, President, θα αναχωρήσουμε απο Αθήνα 02:00 Παρασκευή ξημερώματα.

Edited by kosaitis

Σκεφτόμαστε αυτό το ΠΣΚ να κάνουμε μια άνοδο προς την Β.Ελλάδα για να γνωρίσουμε τα 3-5 Πηγάδια,το Σέλι και το Πισοδέρι ή την Βασιλίτσα (ποιό απο τα δυο τελευταία προτείνεται,δεν μας αποσχολούν τα χιλιόμετρα, ζητάμε στρωμένες πίστες).Οποιαδήηποτε πρόταση δεκτή,σκεφτόμαστε διαμονή Νάουσα.Ακούω προτάσεις, Dim, Kyriakoschar, Koumparos, President, θα αναχωρήσουμε απο Αθήνα 02:00 Παρασκευή ξημερώματα.

Για στρωμένες πίστες θα σας αποζημιώσει το πισοδέρι. Επίσης αυτό το σκ θα είναι πάνω άτομα του συλλόγου. Αν έχει δυνατούς ανέμους που δεν το βλέπω για αυτό το σκ, θα σας έλεγα σίγουρα Πισοδέρι λόγω δέντρων. Το μειονέκτημα είναι η αργή καρέκλα της κεντρικής πίστας. Αλλά αν παίρνετε την άλλη διθέσια της μεγάλης πίστας Πισοδερίου, τότε θα κάνετε πιο γρήγορη ανάβαση αλλά και πάλι σχετικά αργή (νομίζω 14 λεπτά η πρώτη και 13 η δεύτερη αλλά με μεγαλύτερη απόσταση). Η Βασιλίτσα έχει καλό πεδίο για εκτός πίστας ίσως το καλύτερο αλλά και πιο γρήγορα λιφτ (τριθέσιο - διθέσιο). Πολύ καλή κλίση η κεντρική του Πισοδερίου και νυχτερινό το Σάββατο βράδυ στο πισοδέρι. Για διαμονή θα πρότεινα Σάββατο με το που τελειώσετε το σκι από Σέλι ή Πηγάδια, να ανηφορίσετε προς Πισοδέρι για να κάνετε νυχτερινό, να μείνετε εκεί το βράδυ και το πρωί να κάνετε σκι μέχρι τις 3-4 και μετά επιστροφή. Από συμφόρηση κόσμου επίσης, στην Βασιλίτσα έχει περισσότερο κόσμο. Για διαμονή δεν γνωρίζω για Νάουσα. Στο Πισοδέρι υπάρχει ανακαινισμένο καταφύγιο αλλά και καταλύματα τίμια στα γύρω χωριά.

• Like 2

1162895.jpg

Για στρωμένες πίστες θα σας αποζημιώσει το πισοδέρι. Επίσης αυτό το σκ θα είναι πάνω άτομα του συλλόγου. Αν έχει δυνατούς ανέμους που δεν το βλέπω για αυτό το σκ, θα σας έλεγα σίγουρα Πισοδέρι λόγω δέντρων. Το μειονέκτημα είναι η αργή καρέκλα της κεντρικής πίστας. Αλλά αν παίρνετε την άλλη διθέσια της μεγάλης πίστας Πισοδερίου, τότε θα κάνετε πιο γρήγορη ανάβαση αλλά και πάλι σχετικά αργή (νομίζω 14 λεπτά η πρώτη και 13 η δεύτερη αλλά με μεγαλύτερη απόσταση). Η Βασιλίτσα έχει καλό πεδίο για εκτός πίστας ίσως το καλύτερο αλλά και πιο γρήγορα λιφτ (τριθέσιο - διθέσιο). Πολύ καλή κλίση η κεντρική του Πισοδερίου και νυχτερινό το Σάββατο βράδυ στο πισοδέρι. Για διαμονή θα πρότεινα Σάββατο με το που τελειώσετε το σκι από Σέλι ή Πηγάδια, να ανηφορίσετε προς Πισοδέρι για να κάνετε νυχτερινό, να μείνετε εκεί το βράδυ και το πρωί να κάνετε σκι μέχρι τις 3-4 και μετά επιστροφή. Από συμφόρηση κόσμου επίσης, στην Βασιλίτσα έχει περισσότερο κόσμο. Για διαμονή δεν γνωρίζω για Νάουσα. Στο Πισοδέρι υπάρχει ανακαινισμένο καταφύγιο αλλά και καταλύματα τίμια στα γύρω χωριά.

Λέμε Παρασκευή πρωί 3-5 Πηγάδια,Σάββατο Πισοδέρι και να καθήσουμε μιας και έχει νυχτερινό (τι ώρα αρχίζει),Τα 3-5 πηγάδια έχουν νυχτερινό, Κυριακή λέμε Σέλι και αναχώρηση για Αθήνα στις 15:30.Για διαμονή λέμε Νάουσα.Ευχαριστώ εκ των προτέρον.

Edited by kosaitis

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...