Kyriakoschar 6,029 Report post Posted March 9, 2015 (edited) Το βίντεο το βρήκα τυχαία και είναι από πηγάδια 07/03/2015. Δεν ξέρω ποιο παλικάρι είναι αυτό αλλά τα σπάει και φαίνεται καθαρά το φρέσκο χιόνι που έπεσε: https://www.youtube.com/watch?v=cdpqFtXR2GQ Και τέλεια μουσική Edited March 9, 2015 by Kyriakoschar 2 Share this post Link to post Share on other sites
fANis 393 Report post Posted March 9, 2015 (edited) Το βίντεο το βρήκα τυχαία και είναι από πηγάδια 07/03/2015. Δεν ξέρω ποιο παλικάρι είναι αυτό αλλά τα σπάει και φαίνεται καθαρά το φρέσκο χιόνι που έπεσε: https://www.youtube.com/watch?v=cdpqFtXR2GQ Και τέλεια μουσική Το σκουπόξυλο ειδικά τα σπάει Είμαι έτοιμος να κάνω την 1η κατεβασιά εκείνη τη μέρα (5ο, 6ο καρεκλάκι ήμουν) με 80 πόντους φρέσκο χιόνι, βγάζω κάμερα και τι συνειδητοποιώ? Ξέχασα το κοντάρι Edited March 9, 2015 by fANis 3 Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted March 10, 2015 Με τα γρασσα εγινε τπτ η ακομα σταζουν; Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted March 10, 2015 Δεν ξέρω περισσότερα Βασίλη, έχω να πατήσω πηγάδια από εκείνη τη μέρα Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted March 10, 2015 Όσο έχει αρνητικές θερμοκρασίες, δεν στάζουν. carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted March 10, 2015 Δεν ειναι λυση αυτη βεβαια.παντως θεωρω πρεπει να κανουμε νια επαφη με το χκ μια και ηδη μας εχουν ανοιξει την πορτα επικοινωνιας. Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted March 10, 2015 Ελπίζω να είμαι την Παρασκευή επάνω. carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted March 10, 2015 Όσο έχει αρνητικές θερμοκρασίες, δεν στάζουν. Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted March 10, 2015 (edited) Ελπίζω να είμαι την Παρασκευή επάνω.Εχουμε προταση εαν θυμασαι απο τα μειλ. Edit:καλα ρε καρντασια δεν μιλατε οτι ειμαστε στο ανοιχτο;μπερδευτικα και γραφω λες και κανονιζουμε συναντησεις στις ομαδες. Edited March 10, 2015 by dust 1 Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted March 11, 2015 Μίλησα για Παρασκευή. Την Κυριακή είπαμε: Φαλακρό και Άγιος ο Θεός!!!!! - καιρού θέλοντος πάντα! carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
altri 25 Report post Posted March 11, 2015 Καλησπέρα, Ανέβηκε κανείς σήμερα πάνω? Σκεφτόμασταν να ανεβούμε αυριο για μια καταδρομική, και ήθελα να ρωτήσω, αν ξέρει κανείς από πρώτο χέρι τι παίχτηκε πάνω, κυρίως σε θέμα καιρού. Το πρωί οι κάμερες έδειχναν καλό χιονακι, αλλά το μεσημέρι το youweather έδινε χιονόνερο και οι κάμερες ήταν κλειστές...(ελπίζω τυχαία ) Share this post Link to post Share on other sites
fANis 393 Report post Posted March 11, 2015 Καλησπέρα, Ανέβηκε κανείς σήμερα πάνω? Σκεφτόμασταν να ανεβούμε αυριο για μια καταδρομική, και ήθελα να ρωτήσω, αν ξέρει κανείς από πρώτο χέρι τι παίχτηκε πάνω, κυρίως σε θέμα καιρού. Το πρωί οι κάμερες έδειχναν καλό χιονακι, αλλά το μεσημέρι το youweather έδινε χιονόνερο και οι κάμερες ήταν κλειστές...(ελπίζω τυχαία [emoji14] ) Εγώ μίλησα πριν μισή ώρα, είχε βάλει 30 πόντους και περιμένουν άλλους 20+ για το βράδυ. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Alex_StreetKa 134 Report post Posted March 13, 2015 Σήμερα ξεκινήσαμε έτσι: Κάποια στιγμή έκλεισε ελαφρώς ο καιρός Στο κλείσιμο άρχισε να χιονίζει ελαφριά, έτσι για να κλείσει ιδανικά! Οι πίστες στρωμένες κάτι παραπάνω από τέλεια και το χιόνι εξαιρετικό. Πιστοντόινγκ! Οι αποδείξεις... tapatalked 6 Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted March 13, 2015 αυτες τις φατσες !! δεν τις συνάντησες ?? 6 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted March 13, 2015 Μόνο με τον dim συναντήθηκε ο άλεξ, δεν προλάβαμε. Τα παιδιά χωρίστηκαν και εγώ με τον dim χαθήκαμε σε κάποια φάση. Στο ίδιο βουνό.... Το χιόνι καλό σφιχτό καλές θερμοκρασίες. Λίγο ομίχλη ανά διαστήματα αλλά έβλεπες οκ. Γενικά πολύ καλά! 5 Share this post Link to post Share on other sites
Alex_StreetKa 134 Report post Posted March 13, 2015 (edited) Τον Dim τον κατάλαβα από το μπουφάν. Τον Κυριάκο μάλλον τον είδα στο διάλλειμα από μακριά (άσπρα από την κορυφή ως τις μπότες!) και τους υπόλοιπους δεν τους είδα ή δεν τους αναγνώρισα! :-) tapatalked Edited March 13, 2015 by Alex_StreetKa 2 Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted March 13, 2015 Απλά μαγεία!!!!!!!!!! Το καλύτερο χιόνι και το καλύτερο στρώσιμο της περίοδου. Και χωρίς γράσο!!!! 2 carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted March 14, 2015 Οποιος πετυχει τον αλεξ στο βουνο, καλο ειναι να τον παρει απο πισω μιας και το στυλ του πλησιαζει το ντεμο!!! οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted March 14, 2015 Εξαιρετική μέρα σήμερα. Ήλιο με σύννεφα. Παρόλο που ήταν Σάββατο, είχε λίγο κόσμο. Πολλές φορές ήμουν μόνος στην κεντρική. Από τις 09:10 ως τις 15:52, με ένα χοτντογκ να το τρώω στο λιφτ για να μην χαθεί χρόνος. Να είναι καλά ο Περικλής, (σε ευχαριστώ πολύ) για το πέδιλο που μου έδωσε και κάναμε καταπληκτικό σκι και σήμερα. 4 Share this post Link to post Share on other sites
Alex_StreetKa 134 Report post Posted March 15, 2015 Τα Πηγάδια ζητάνε ένα καθαρό πέδιλο πίστας! Με τέτοιο χιόνι, κλίση και στρώσιμο, ξεχνάς πούδρες και πατάβρες! :-P tapatalked 1 Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted March 17, 2015 Αληθινή συζήτηση στα πηγάδια την Παρασκευή: Δυο "yo-man" άτομα, με μπλούζες φαρδιές μέχρι τα γόνατα και πέδιλα μέση 100, ανεβαίνανε το διθέσιο. Ξαφνικά βλέπουν να κατεβαίνουν με το διθέσιο από απέναντι περίπου 6-7 καρέκλες γεμάτες με ανθρώπους που φορούσαν πέδιλα στα πόδια τους (ήταν από εκδρομή λυκείου που μάλλον δεν τα κατάφεραν να κάνουν κατάβαση). Ακολούθησε η πραγματική συζήτηση: -Ρε Jake αυτοί γιατί κατεβαίνουν ρε δικέ μου με τα πέδιλα από το καρεκλάκι και δεν τη δίνουν μια στην πούδρα να τσουλήσουν μέχρι το άλμα? -Καλά ρε συ bro τόσο φλου είσαι? Δεν καταλαβαίνεις? -Τι ρε συ μαν? Τι να καταλάβω? -Οι τύποι κάνουν ορειβατικό! Κλάμα 12 Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted March 17, 2015 Ναι ρε φίλε..έτσι ειναι...τα άτομα είναι ρε συ πολύ μπροστά ρε συ.... 2 carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
kosaitis 689 Report post Posted March 18, 2015 (edited) Σκεφτόμαστε αυτό το ΠΣΚ να κάνουμε μια άνοδο προς την Β.Ελλάδα για να γνωρίσουμε τα 3-5 Πηγάδια,το Σέλι και το Πισοδέρι ή την Βασιλίτσα (ποιό απο τα δυο τελευταία προτείνεται,δεν μας αποσχολούν τα χιλιόμετρα, ζητάμε στρωμένες πίστες).Οποιαδήποτε πρόταση δεκτή,σκεφτόμαστε διαμονή Νάουσα.Ακούω προτάσεις, Dim, Kyriakoschar, Koumparos, President, θα αναχωρήσουμε απο Αθήνα 02:00 Παρασκευή ξημερώματα. Edited March 18, 2015 by kosaitis Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted March 18, 2015 Σκεφτόμαστε αυτό το ΠΣΚ να κάνουμε μια άνοδο προς την Β.Ελλάδα για να γνωρίσουμε τα 3-5 Πηγάδια,το Σέλι και το Πισοδέρι ή την Βασιλίτσα (ποιό απο τα δυο τελευταία προτείνεται,δεν μας αποσχολούν τα χιλιόμετρα, ζητάμε στρωμένες πίστες).Οποιαδήηποτε πρόταση δεκτή,σκεφτόμαστε διαμονή Νάουσα.Ακούω προτάσεις, Dim, Kyriakoschar, Koumparos, President, θα αναχωρήσουμε απο Αθήνα 02:00 Παρασκευή ξημερώματα. Για στρωμένες πίστες θα σας αποζημιώσει το πισοδέρι. Επίσης αυτό το σκ θα είναι πάνω άτομα του συλλόγου. Αν έχει δυνατούς ανέμους που δεν το βλέπω για αυτό το σκ, θα σας έλεγα σίγουρα Πισοδέρι λόγω δέντρων. Το μειονέκτημα είναι η αργή καρέκλα της κεντρικής πίστας. Αλλά αν παίρνετε την άλλη διθέσια της μεγάλης πίστας Πισοδερίου, τότε θα κάνετε πιο γρήγορη ανάβαση αλλά και πάλι σχετικά αργή (νομίζω 14 λεπτά η πρώτη και 13 η δεύτερη αλλά με μεγαλύτερη απόσταση). Η Βασιλίτσα έχει καλό πεδίο για εκτός πίστας ίσως το καλύτερο αλλά και πιο γρήγορα λιφτ (τριθέσιο - διθέσιο). Πολύ καλή κλίση η κεντρική του Πισοδερίου και νυχτερινό το Σάββατο βράδυ στο πισοδέρι. Για διαμονή θα πρότεινα Σάββατο με το που τελειώσετε το σκι από Σέλι ή Πηγάδια, να ανηφορίσετε προς Πισοδέρι για να κάνετε νυχτερινό, να μείνετε εκεί το βράδυ και το πρωί να κάνετε σκι μέχρι τις 3-4 και μετά επιστροφή. Από συμφόρηση κόσμου επίσης, στην Βασιλίτσα έχει περισσότερο κόσμο. Για διαμονή δεν γνωρίζω για Νάουσα. Στο Πισοδέρι υπάρχει ανακαινισμένο καταφύγιο αλλά και καταλύματα τίμια στα γύρω χωριά. 2 Share this post Link to post Share on other sites
kosaitis 689 Report post Posted March 18, 2015 (edited) Για στρωμένες πίστες θα σας αποζημιώσει το πισοδέρι. Επίσης αυτό το σκ θα είναι πάνω άτομα του συλλόγου. Αν έχει δυνατούς ανέμους που δεν το βλέπω για αυτό το σκ, θα σας έλεγα σίγουρα Πισοδέρι λόγω δέντρων. Το μειονέκτημα είναι η αργή καρέκλα της κεντρικής πίστας. Αλλά αν παίρνετε την άλλη διθέσια της μεγάλης πίστας Πισοδερίου, τότε θα κάνετε πιο γρήγορη ανάβαση αλλά και πάλι σχετικά αργή (νομίζω 14 λεπτά η πρώτη και 13 η δεύτερη αλλά με μεγαλύτερη απόσταση). Η Βασιλίτσα έχει καλό πεδίο για εκτός πίστας ίσως το καλύτερο αλλά και πιο γρήγορα λιφτ (τριθέσιο - διθέσιο). Πολύ καλή κλίση η κεντρική του Πισοδερίου και νυχτερινό το Σάββατο βράδυ στο πισοδέρι. Για διαμονή θα πρότεινα Σάββατο με το που τελειώσετε το σκι από Σέλι ή Πηγάδια, να ανηφορίσετε προς Πισοδέρι για να κάνετε νυχτερινό, να μείνετε εκεί το βράδυ και το πρωί να κάνετε σκι μέχρι τις 3-4 και μετά επιστροφή. Από συμφόρηση κόσμου επίσης, στην Βασιλίτσα έχει περισσότερο κόσμο. Για διαμονή δεν γνωρίζω για Νάουσα. Στο Πισοδέρι υπάρχει ανακαινισμένο καταφύγιο αλλά και καταλύματα τίμια στα γύρω χωριά. Λέμε Παρασκευή πρωί 3-5 Πηγάδια,Σάββατο Πισοδέρι και να καθήσουμε μιας και έχει νυχτερινό (τι ώρα αρχίζει),Τα 3-5 πηγάδια έχουν νυχτερινό, Κυριακή λέμε Σέλι και αναχώρηση για Αθήνα στις 15:30.Για διαμονή λέμε Νάουσα.Ευχαριστώ εκ των προτέρον. Edited March 18, 2015 by kosaitis Share this post Link to post Share on other sites