Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
over-poulover

Χ.κ Μαινάλου 2014 - 2015

Recommended Posts

Το σ/κ θα επισκεφτουμε το μαιναλο οικογενειακως. Ο γιος μου ειναι 4 1/2 ετων, γνωριζει κανεις καποιον δασκαλο/α για να του κανει μαθημα?

Θα ζητήσεις την Υβόνη που είναι και υπεύθυνη της σχολής σκι . Μια και μοναδική σχολή υπάρχει στο χιονοδρομικό.

• Like 1

9-2-05020.jpg

Αύριο θα είμαστε επάνω :)

Φιλε που ακριβως ειναι η ταβερνα σου?

c-fit-w-2032-q-auto-eco8A811000001_RUSTLER-9.thumb.png.9255e2d942715bd236de9137259dd7e2.png

You can't buy happiness - but you can buy a lift pass!

Τι μέρα και η σημερινή χάλια πολύ χάλια. Είχε συνέχεια ήλιο δεν φύσαγε καθόλου στα λιφτ καθόλου ουρές.......και είναι ακόμα πιο λυπηρό οι Αθηναίοι να περιμένουν να ανοίξουν τα σούπερ χιονοδρομικά της νότιας Ελλάδας και το Μαιναλάκι μόλις 1,5 ώρα από Αθήνα να είναι πάντός καιρού με όλα ανοιχτά. Δεν πειράζει παιδιά οι λόκαλς το ευχαριστιόμαστε να το έχουμε για παρτυ μας και ας έχει μικρές πιστούλες ...

Στο δια ταύτα μέχρι τις 1 ή ώρα το χιόνι μέσα στις πίστες ήταν πολύ καλό σκληρό από εκεί και μετά αρχισε να σουπιάζει λίγο. Ο Αρκτούρος και η περιφερειακή πολύ καλά πατημένες η Αλεξία ήθελε στο επάνω μέρος της λίγο περισσότερη δουλίτσα και καλό θα ήταν να είχαν πατήσει τη βορεινή (Αετός).

Εδώ στην κορυφή του Αετού

IMG_0878_zps9lwff33u.jpg

Περιφερειακή με φόντο το κάτω μέρος του χιονοδρομικού

IMG_0882_zpshbbcr8mf.jpg

• Like 16

9-2-05020.jpg

Τι μέρα και η σημερινή χάλια πολύ χάλια. Είχε συνέχεια ήλιο δεν φύσαγε καθόλου στα λιφτ καθόλου ουρές.......και είναι ακόμα πιο λυπηρό οι Αθηναίοι να περιμένουν να ανοίξουν τα σούπερ χιονοδρομικά της νότιας Ελλάδας και το Μαιναλάκι μόλις 1,5 ώρα από Αθήνα να είναι πάντός καιρού με όλα ανοιχτά. Δεν πειράζει παιδιά οι λόκαλς το ευχαριστιόμαστε να το έχουμε για παρτυ μας και ας έχει μικρές πιστούλες ...

Στο δια ταύτα μέχρι τις 1 ή ώρα το χιόνι μέσα στις πίστες ήταν πολύ καλό σκληρό από εκεί και μετά αρχισε να σουπιάζει λίγο. Ο Αρκτούρος και η περιφερειακή πολύ καλά πατημένες η Αλεξία ήθελε στο επάνω μέρος της λίγο περισσότερη δουλίτσα και καλό θα ήταν να είχαν πατήσει τη βορεινή (Αετός).

Εδώ στην κορυφή του Αετού

IMG_0878_zps9lwff33u.jpg

Περιφερειακή με φόντο το κάτω μέρος του χιονοδρομικού

IMG_0882_zpshbbcr8mf.jpg

Ζεταρααααααααααααα δειξε στο πατερα σου πως κανουνε σκι κοπελαρα μου!!! Ρε φυγε απο την φωτο χαλας ολο το image αιντε ντε γατακι!!! Μαλλιά πως με ειδες, δικιο δεν εχω??

• Like 2

Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι....

The Daltons...jack

www.skimag.gr

Στάθη, εγώ γιατί βλέπω μόνο τη Ζέτα στις φωτογραφίες ;

• Like 4

Koυκλα ειναι :yes

Η δικια μου δυστυχως το παρατησε το σκι ):

προπερσι 2 περυσι 1 φετος καμια ...

φταιω και γω που την παραταγα για να φαω τις πουδρες :innocent:

Edited by Hellbent
  • Like 7

Koυκλα ειναι :yes

Η δικια μου δυστυχως το παρατησε το σκι ):

προπερσι 2 περυσι 1 φετος καμια ...

φταιω και γω που την παραταγα για να φαω τις πουδρες :innocent:

Πόσο χρονών είναι;

9-2-05020.jpg

Φιλε που ακριβως ειναι η ταβερνα?

Θα σου πούμε πού ακριβώς είναι, μόνο και μόνο για να πάς στην απέναντι... Για να μή μπερδευτείς βρε αδερφέ...

• Like 6

Θα σου πούμε πού ακριβώς είναι, μόνο και μόνο για να πάς στην απέναντι... Για να μή μπερδευτείς βρε αδερφέ...

Ουστ ρε μαυρόγατε θα δεις τι θα πάθεις την επόμενη....

• Like 2

9-2-05020.jpg

χμ... κατι παιζει με σας τους δυο..

12 χρονων εφτασε η Αλεξανδρα , παρεα της ηλικιας της θελει , τι να κανει με μενα τον μαντραχαλο :P

• Like 3

Συμφωνω μαζι σου και επαυξανω. Στις 2.30 εκανα την τελευταια και η βορεινη λιγο πιο πανω απο τη μεση οπως κατεβαινουμε απο δεξια ειχε γινει σουπερ απο τις 1.30 και κραταγε ακομη καλυτερα και απο πατημενη. ( αφου αφηνα το lift σε εκεινο το σημειο για να μην χανω χρονο και τσαμπα κουραση με την υπολοιπη πιστα η οποια θυμιζε χωραφι. Το μονο αρνητικο ηταν που δεν ειχε πατηθει...και μαλον απο προχθες που την αλωνισαν οι κυριοι στο video. Αυτη την πιστα οσες φορες την εχω πετυχει καλα πατημενη οταν γυρναω σπιτι δεν μπορω να κουνηθω...οχι οτι μπορω να κουνηθω και τωρα!!!

Αλλα υπηρχε και η Αλεξια η οποια ηταν παρα πολυ καλη σε σχεση με τον Αετο και η οποια δεν εχει καμια σχεση με εκεινο το στεναδι στο τελος που αμα δεν ηξερες σημαδι και δεν προλαβαινες να φρεναρεις φλερταρες με καποιο δενδρο. Τωρα μαλιστα εχει γινει ωραια πιστουλα πολυ καλυτερη απο το μικρο των καλαβρυτων ...αν πετυχουν και το ιδιο στρωσιμο...καλα!!!

Και η περιφερειακη με τη διαπλατυνση πραγματικα αν δεν εχει κοσμο οπως σημερα η αν την κανεις πρωι-πρωι και την κατεβεις με γρηγορο κοφτο σλαλομ στη στροφη στη διχαλα τα εχεις παρει τα ποδια στο χερι.

Μπραβο στους ανθρωπους του χιονοδρομικου για την προσπαθεια τους και τους ευχομαι τα καλυτερα. Αν καταφερουν και ανανεωσουν τα lift με πιο γρηγορα γιατι πραγματικα κουραζουν ( ιδιως του Αετου ), και βαλουν και λιγο φαντασια για επεκταση,

π.χ ευκολη προσβαση στο παλιο μπαρακι που ειναι μετα τη διχαλα στην περιφερειακη και γινει συνδεση και με την πολωνεζα...

Αρκει να βοηθησουμε και εμεις με την παρουσια μας αφου το χιονοδρομικο αν και μικρο εχει πιστες για ολα τα γουστα και μπορεις να λιωσεις ποδια. Και το πιο βασικο απεχει μολις 1.30 ωρα απο την Αθηνα. Δηλαδη μπορει να ξεκινησει καποιος πιο αργα απο οτι φευγει για τη δουλεια του και να ειναι πισω και πιο γρηγορα απο οτι γυρναει απο την δουλεια του.

Ειναι επισης ιδανικο για να μαθουν μικρα παιδια. Τις κορες μου αφου τις πηγα μερικες φορες στη ζηρεια (7 & 5 ετων...τοτε), μετα για 2-3 σεζον κανανε μονο Μαιναλο και το κατω μερος των καλαβρυτων και τωρα αλωνιζουν ολες τις πιστες...οταν ερχονται... ( αυτη η εφηβεια...μη χασουμε την παρεα...).

Φιλε mainalo...στο μαιναλο ερχομαι απο τοτε που δουλευε η ...τρατα...αριστερα 1989-90. Θα ελθω να σε γνωρισω και μπορει να εχουμε και κοινους γνωστους γιατι εχω συγγενεις στη Βυτινα. Σε ειδα καποια στιγμη με την κορουλα σου αλλα μετα σε εχασα.

Ασε τους υπολοιπους να περιμενουν να ανοιξουν οι γκλαμουριες...

• Like 2

ειπαμε θα γραφεται τα ονοματα σας στα μπουφαν

• Like 1

Εχω το ιδιο ονομα με εσενα και την ιδια μαρκα αυτοκινητο. Εχω την εντυπωση οτι σε ειδα στο παρκινγκ την ωρα που εφευγες

εαν εισαι αυτος που φοραγε το μουφαν της Hellas.

Απο οτι καταλαβα απο τις φωτο και το βιντεακι πιο πανω Hellbent και ο...νεαρος με το μπλε-μαυρο καρο μπουφαν ειστε παρα πολυ καλοι σκιερ. Μια φιλικη παρακληση. Αφου οργωνετε τα εκτος μην οργωνετε και τις πιστες για εμας που μεγαλωσαμε και δεν παμε πλεον εκτος...

Ετσι για να θυμηθω λιγο τα παλια καναμε εκτος ( με καποιο παλαβο νεο ...τωρα...κυριο Νικο Βαρωτση...καλη του ωρα οπου και αν βρισκεται τον εχω χασει ) με 2μετρα πεδιλα πιστας αγωνιστικα...που η καινουργια τεχνολογια!!!

Φυσικα μονο με αλματακια εστριβες .

Α'' ρε νοιατα ... να ειστε καλα ρε παιδια και να συνεχιζετε να οργωνετε τα απατητα.

• Like 6

Μη μου τον πειραζετε και μας αφησει χωρις σκι την ερχομενη πουδρο-εβδομαδα..! Ελικοπτερο δεν εχω να ανεβω..

• Like 1

c-fit-w-2032-q-auto-eco8A811000001_RUSTLER-9.thumb.png.9255e2d942715bd236de9137259dd7e2.png

You can't buy happiness - but you can buy a lift pass!

Party Grill στις 07/02/15 με Ελληνική μουσική, DJ και κρασί Boutari!

Σας καλούμε στο χιονοδρομικό κέντρο στο νέο μας μικρό σαλέ

Μαίναλο Grill το Σάββατο 7/2/15, σε ένα πάρτι με ελληνική μουσική και DJ

που θα σας ξεσηκώσει. Εντός του Μαίναλο Grill σαλέ, θα βρείτε το wine corner με κρασιά Mπουταρη!

Οι καιρικές συνθήκες προβλέπονται ιδανικές με φρέσκο χιόνι στις πίστες

για τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες μας.

mainaloski.gr

• Like 1

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

www.MessenTools.com-Frutas-skate.gifΛίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?!www.MessenTools.com-Frutas-skate.gif

Εχω το ιδιο ονομα με εσενα και την ιδια μαρκα αυτοκινητο. Εχω την εντυπωση οτι σε ειδα στο παρκινγκ την ωρα που εφευγες

εαν εισαι αυτος που φοραγε το μουφαν της Hellas.

οχι αν δεις Κ2 σκι η σανιδι Κ2 αυτος ειμαι....θα βρεθουμε την επομενη

Έχουμε καμιά εικόνα για την χιονοκάλυψη στο Χ.Κ. Μαινάλου (δώστε μια εικόνα βρε παιδιά σε όλους εμάς που το σκεφτόμαστε για αύριο).

Snow to the people!

Σύμφωνα με ενημέρωση του kostakiskal σημερα ήταν μια χαρα. Το βουνό έχει χιόνι.

• Like 3

9-2-05020.jpg

γιατι ωχ ρε μαλλια? αμφιβαλεις?? :P
οποτε ανεβαινει ο νεαρος το μαιναλο βαζει..... :P

• Like 2

DALTONS POW ROBBERY.....

Πολύ λεωφορείο χθες και σήμερα. Χιονίζει πλέον σε όλη την ορεινή Αρκαδία. Με το που περνάς όμως τη σήραγγα του Αρτεμησίου άλλος καιρός, αν και πιστεύω οτι σε πολύ λίγο θα κλείσει ο καιρός και σ´ εμάς.

• Like 2

καλυτερα να κλεισει και η σηραγγα να μεινεις σπιτι σου

γιατι να ταλαιπωρεισαι...

• Like 2

To Μαιναλάκι είναι ένα μικρό χιονοδρομικό κέντρο που δεν σταματάει ποτέ... να ικανοποίει όλους όσους είναι εθισμένοι μαζί του!

Σε αυτό να κάνουν προπόνηση οι εκκολαπτόμενοι πρωταθλητές τεχνικής κατάβασης

DSC_100.jpg

Κατακλύζεται από πολύ όμορφες έμπειρες χιονοδρόμους

DSC_00101.jpg

Και από όμορφες αρχάριες

DSC_0101.jpg

Το προτιμούν οι νοσταλγοί του old school

DSC_102.jpg

Αρέσει και στην new school γενιά

DSC_103.jpg

Έως πολύ new school

DSC_104.jpg

Το προτιμούν οι ορειβάτες χιονοδρόμοι

DSC_105.jpg

Αλλά και οι πιο ρομαντικοί

DSC_107.jpg

Take me to heaven Aetos Lift

DSC_109.jpg

• Like 17

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Today's Birthdays

1. Diianira
      Diianira
      (48 years old)
    2. Nikos
      Nikos
      (44 years old)
    3. vro
      vro
      (62 years old)

• Forum Statistics

• Total Topics