Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
over-poulover

Χ.κ Μαινάλου 2014 - 2015

Recommended Posts

Για πρώτη φορα άκουσα διαφημιση στο ραδιόφωνο για το Μαιναλο. Καλα το πάτε πατριώτες, το ποδαρικό αλλάξετε μονο μπας κ πέσει λιγο χιονι

οτι και να λετε οπου παει ο κομπρας χιονιζει

περιμενω ενημερωση για το που θα παει για 3 4 μερο καθαρας Δευτερας για να τον ακολουθησω

• Like 3

Ναι ναι για κανονίστε που θα πάτε. Ελπίζω εκτός Βαλκανίων .......

• Like 1

9-2-05020.jpg

Και παραπέρα καλά είναι... για πιο σίγουρα δηλαδή.

• Like 3

θα τον ανεβασω καλαβρυτο το σκ για να κανουμε τεστ :P χαχαχαχαχαχα

• Like 2

DALTONS POW ROBBERY.....

ετσι μπραβο

• Like 1

και καλα παρνασσος, καλάβρυτα και λοιπα εθνικα ή δημοτικά γυμναστηρια...

αυτος ο ιδιώτης στο μαιναλο...

το βαραει τωρα το κεφάλι του?

δεν το κανει χασαποταβερνα το σαλέ και σκυλάδικο το βραδυ, μπας και δουλεψει.

σίγουρα πραγματα.

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Οι επιχειρήσεις πάντα έχουν το ρίσκο τους. Δεν ειναι δημόσιος κορβανάς .

• Like 3

9-2-05020.jpg

24.500 ευρω θα δωσει ο δημος τριπολης το 2015 για εκχιονισμο και αλάτια στον δρόμο καρδαρα-χιονοδρομικο.

μεγάλη η βοηθεια σε ιδιωτικο χιονοδρομικο απο εναν δημο που βασανίζεται απο οικονομικα προβλήματα και κακες υποδομές.

Πριν σου απαντήσω να ξέρεις ότι το χιονοδρομικό το ξεχιονίζω εγώ, πάμε παρακάτω τώρα:

Eγώ είμαι της άποψης ότι πρέπει να μπει λουκέτο στο παλιοχιονοδρομικό. Τι το θέλουμε; Βρέθηκε ένας μαλάκας που τα τελευταία δυο χρόνια έχει βάλει από την τσέπη του τουλάχιστον ένα πεντακοσάρι τι τον θέλουμε ;

Το λιγότερο που μπορεί να κάνει η πολιτεία είναι να τον βοηθήσει στο κομμάτι αυτό.

Για πες μου vro τα 30 τόσα μύρια στον Παρνασσό ας τα πάρει το ποτάμι έτσι; Σαν χώρα έχουμε λύσει όλα μας τα προβλήματα οπότε με τα διαστημικά λιφτ είμαστε οκ.

Με όλα τα άλλα δημόσια χιονοδρομικά τι γίνεται; έχουν κερδοφορία;

Edited by mainalo

9-2-05020.jpg

το ηξερα, για σενα τογραψα να χαρεις.

εγραψα και για τους απέναντι, 150.000,00 τα 2 συνεργεια, αρα 75.000,00 το ενα.

το πρωτο σκι της χρονιας σε σας το εκανα φετος, αγορασα και την κοροιδο-ογδονταρα απέναντι, παραλιγο το καλοκαιρι να βγαλω και στο καλάβρυτο...

τοσα δινω, να μην γκρινιάζω???????????

• Like 1

Τωρα ειλικρινα,θες να πιστεψουμε οτι κανεις σκι;οτι σ αρεσει εστω και λιγο αυτο το αθλημα;οτι εχεις ανεβει σε βουνο φετος;εχεις ενα 4 μηνο τουλαχιστον που μονο γκρινιαζεις και εχεις καταντησει κουραστικος.εχουμε φτασει σε σημειο να μην διαβαζουμε πλεον οπου εχει ποστ δικο σου.μια καλη κουβεντα ετσι για τα ματια του κοσμου,για αλλαγη δεν εχεις γραψει.δλδ ελεος ρε vro.απλα ελεος.φτανει πια...

με μεγάλη μου χαρα βλέπω οτι δεν ειμαι πρόβλημα για κανέναν

απλά συνεχησε να μην διαβαζεις τα ποστ μου (αν τα διάβαζες δεν θα ελεγες οτι δεν εχω πει καλο λογο...)

ολους μας χωραει

je suis ellhnikh toyristikh xionodromia.

όμως αν εμπαινες στον κοπο να διαβασεις θα διαβαζες οτι ο δημος τριπολης παρ ολα τα προβληματα του εδωσε (θα δωσει) απο το υστερημα των δημοτων του 25 χιλιαρικα για να λειτουργησει το χιονοδρομικο. Να μην το αναφερουμε? ολο για τον κακο δημο που δεν βοηθάει να λέμε?

Edited by vro

Θα αφησω λιγο χρονο να σου απαντησουν τα μελη και μετα θα σου κοπιαρω διαφορα ποστ κατα καιρους.βλεπε θεμα παρνασου,καλαβριτων,μαιναλου.εαν δεν τα καταλαβαινεις η δεν σε αγγιζουν επειδη θες μονο και μονο το κλαμα οκ

αλλα μας κουρασες.και πολυ μαλιστα.και το λεω σαν βασιλης αλεξακης(dust),οχι σαν μελος ΔΣ ουτε γραμματεας.

οκο αν εχεις χρονο να χασεις...

ασχολησου με το να κοπιάρεις

νομιζω με λιγο σκι θα μπορουμε να αλληλοαγνοούμαστε επωφελέστατα.

υπομονη να χιονίσει.

ποιος εχει ορεξη να ειναι σε μια οθόνη οταν εχει καλύτερα πραγματα να κανει.

και μενα με κουραζουν πολλά, φροντίζω να τα αγνοώ, καλοπροαίρετα πάντα, δεν μιλάω για καταστασεις που προσβάλλουν, αδικουν κλπ.

απο μενα σταματαει εδω.

• Like 5

Οταν όλοι καταλάβουμε ποιο ειναι το όφελος απο τη λειτουργια ενός χιονοδρομικού στη γύρω περιοχή τότε να καθίσουμε να μιλήσουμε. Το χιονοδρομικό πλέον το εχει ιδιώτης ο οποίος βάζει ένα σωρό χρήματα ώστε να εχει όλες τις άδειες και να λειτουργεί σωστα. Απο όλο αυτο επιχείρημα το μεγαλύτερο όφελος το έχουν όλες οι επιχειρήσεις της ορεινής Αρκαδίας άλλες περισσοτερο και άλλες λιγότερο. Απο αυτές τις επιχειρήσεις ο Δήμος εισπράτει φόρους ή όχι; Πιστεύω οτι το λιγότερο που μπορούν να κάνουν ο Δήμος Τρίπολης και Βυτινας απο την άλλη πλευρά είναι ο καθαρισμός του δρόμου που κατα τι δική μου γνώμη θα έπρεπε να προσφέρουν ακομα περισσότερα.

vro αν θα ψάξεις ακομα περισσοτερο ο Δήμος Τρίπολης καθαρίζει το δρόμο του χιονοδρομικού απο το 2011.

9-2-05020.jpg

Εκτός θέματος... Ο καθένας μπορεί να γραφει ότι θέλει, αρκεί να μή θίγει προσωπικότητες και να μή συκοφαντεί. Στο forum μας, υπάρχει κανονισμός. Δέν γράφει πουθενά οτι απαγορεύεται η γκρίνια, η μουρμούρα ή το μοιρολόϊ.

Μιζέρια είσαι εντός πλαισίου... σε διαβάζω εγώ. Άλλωστε τί χειρότερο θα μάς τύχει, όταν γράφει ο mainalos...................

• Like 11

να και ο συμβουλος....και λοιποι χωριανοι

η πολυφωνια ειναι και το το προσον του φορουμ

• Like 2

εγω προσωπικα μαθαινω απ τον vro...την ψαχνει σε αλλο επιπεδο ο ανθρωπος...καμια φορα μιζεριαζει αλλα ειναι κ απολαυστικος!!!

• Like 1

οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα!

και απολαυστικος,και διαφορετικος,και ενημερωμενος οσο δεν παει.αλλα πολυ κλαμα και μιρλα ρε αδερφε.δλδ στην περιπτωση vro ή πεθερα διαλεγεις πεθερα δαγκωτο.

• Like 2

νταξ το μαμησες χαχαχχ ειπαμε οχι κετς

Edited by miscelano
  • Like 4

οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα!

Μαίναλο ανοιχτό όλες οι πίστες πατημένες εκτός ανατολικής. Αυτή την ώρα εχει έντονη χιονόπτωση ο δρόμος ειναι ανοιχτός με αλυσιδες

• Like 4

9-2-05020.jpg

Καλή σεζόν φίλε. Αν σε λίγο που θα μπει το μέτωπο μπει με χιόνι και δεν χάσετε καθόλου σαν βροχή, αύριο θα ψηφίσω και βολίδα Μαίναλο.

Δικαίωμα στο forum έχουμε ακόμα και όσοι έχουμε σαλτάρει τελείως, αρκεί να γράφουμε 10 post ανά μέρα σκι και ένα στα δύο post μας να είναι θετικής σκέψης ή ξερολίασης.

Το να έχει κουραστεί κάποιος από τα μυνήματά του τάδε δεν νομίζω να λόγος να επιπληχθεί κάποιος, άντε μέχρι μπουνιά να θες να δώσεις μόλις τον πετύχεις.

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...