snowfire 1,292 Report post Posted December 31, 2018 Από Πάτρα έχω πάει σερί 12 ώρες....Δύο οδηγοί βεβαίως και εξαρτάται και την παρέα αν είστε ενήλικες δηλαδή η αν έχετε παιδιά.Εμεις 4 μεγάλοι βγήκε μια χαρα 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowfire 1,292 Report post Posted January 7, 2019 εχουμε καινουριο λιφτ...Στο τελειωμα του 4θεσιου krst απο πισω στο νοτιοδυτικο μερος ετοιμαζουν πιστα και αγκυρα.Αναφερεται κανονικα και στον χαρτη και στις πιστες.Το βιντεο το βρηκα υστερα απο ψαξιμο για να πειστω..ξερει κανεις κατι? 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
hakem 682 Report post Posted January 9, 2019 ένα νέο λιφτ είναι αυτό που λες και αντικαταστούν και το παλιό λιφτ της marine vode με δύο νέα https://www.skiresort.info/ski-resort/kopaonik/ski-lifts/ 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowfire 1,292 Report post Posted January 9, 2019 (edited) Μια χαρά τους βρίσκω μπράβο μπράβο Edited January 9, 2019 by snowfire 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
SKRiB 59 Report post Posted January 10, 2019 υπάρχει κάποια πρόταση για κατάλυμα στο Καπαονικ; αν έχει δοκιμάσει κάποιος κ εχει μείνει ικανοποιημενος, κατά προτίμηση για ski in ski out (4 άτομα) Quote Share this post Link to post Share on other sites
nikos1890 141 Report post Posted January 11, 2019 Εχεθ βγαλει ο Πατακης ,εκδρομη με πουλμαν για Κοπαονικ. https://patakistravel.gr/%CE%B5%CE%BA%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B7/ski-trip-kopaonic/ 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowfire 1,292 Report post Posted August 18, 2019 Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowfire 1,292 Report post Posted August 18, 2019 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
georgetziker 54 Report post Posted October 20, 2019 (edited) Που πρέπει να κοιτάξω για ξενοδοχείο Κοπαονικ για να βολευει χωρίς αυτοκίνητο για καμιά βδομάδα σκι και από τιμές λιφτ τι παίζει σε σχέση με Βουλγαρία? Edited December 16, 2019 by georgetziker Quote Share this post Link to post Share on other sites
gvaf72 113 Report post Posted October 20, 2019 Εμείς μείναμε 4 μαντραχαλάδες εδώ : http://www.vilacosic.rs/en/index.html Αξιοπρεπέστατα ! Δεν είναι σκι Ιν σκι αουτ . Με το αμάξι 5 λεπτά από το πρώτο λιφτ και το αφήναμε στα πλαγιά του δρόμου . Μπροστά από το vilacosic περνάει λεωφορείο για τις πίστες . 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
hakem 682 Report post Posted October 21, 2019 Γενικά το kopaonik είναι πανέμορφο και ποιο στιλάτο από τα βουλγάρικα αλλά είναι γενικά οικογενειακό με εύκολες τις περισσότερες πίστες. Έχει και ωραίες πίστες με καλές κλίσεις αλλά τα Χριστούγεννα είναι λίγο ρίσκο για το εάν θα έχει καλό χιόνι για να ανοίξουν ... το καλό είναι ότι οι σέρβοι είναι παλιοημερολογίτες και συνήθως δεν υπάρχουν προβλήματα πληρότητας τα Χριστούγεννα, ενώ πρωτοχρονιά δεν βρίσκεις και οι τιμές τσούζουν ... οπότε η άποψή μου είναι ότι για Χριστούγεννα αξίζει κανείς να ρισκάρει και να κλείσει τελευταία στιγμή αναλόγως συνθηκών χιονιού, καιρού και προβλέψεων 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
georgetziker 54 Report post Posted December 16, 2019 (edited) Καλησπέρα έχει κανείς εικόνα για το χιονοδρομικο από ποσότητα χιονιού μιας και η Βουλγαρία ναυάγησε για Χριστούγεννα και ψάχνω κάτι άλλο Επίσης δεν μπορώ να βρώ το site τους Edited December 16, 2019 by georgetziker Quote Share this post Link to post Share on other sites
than 342 Report post Posted December 16, 2019 Καλησπερα,το σαιτ είναι αυτό https://www.eng.infokop.net/ Αλλα και εκει αν και ήδη λειτουργει με 4-5 πιστες,τα πράγματα δεν ειναι καλα, λογω καιρου φυσικά,δηλ. λιγο χιονι και αδυναμια λειτουργιας τεχν χιονωσης. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
kosaitis 689 Report post Posted December 16, 2019 (edited) Καλησπέρα έχει κανείς εικόνα για το χιονοδρομικο από ποσότητα χιονιού μιας και η Βουλγαρία ναυάγησε για Χριστούγεννα και ψάχνω κάτι άλλο Επίσης δεν μπορώ να βρώ το site τους Λυπάμαι αλλά έτσι όπως πάει ο καιρός δεν βλέπω σκι στα Βαλκάνια τα Χριστούγεννα. Ας ελπίσουμε μέσα στις γιορτές. Δεν βάζουμε κανένα ρεφενέ για οδικώς Ιταλία ή Αυστρία. Edited December 16, 2019 by kosaitis 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
georgetziker 54 Report post Posted December 16, 2019 Λυπάμαι αλλά έτσι όπως πάει ο καιρός δεν βλέπω σκι στα Βαλκάνια τα Χριστούγεννα. Ας ελπίσουμε μέσα στις γιορτές. Δεν βάζουμε κανένα ρεφενέ για οδικώς Ιταλία ή Αυστρία. Οτι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε Quote Share this post Link to post Share on other sites
Giannis90 2,282 Report post Posted January 16, 2020 Βουνάρα το Kopaonik. Και δεν του το΄χα. Μια μέρα βέβαια στο βουνό και λίγες ώρες νυχτερινό δεν φτάνουν για να΄χεις μια εμπεριστατωμένη άποψη αλλά από αυτά τα λίγα μου άφησε θετικές εντυπώσεις. Πίστες για όλα τα επίπεδα, γρήγορα lift, πεδίο για εκτός, νυχτερινό σκι τούμπανο, apre ski εξίσου καλό κλπ κλπ! 16 Quote BASI Level 3 Alpine Ski Instructor (partly qualified). Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted January 17, 2020 Εκπληκτικό και πανέμορφο βουνό όντως. Μακάρι να μπορέσω να το επισκεφτώ και φέτος. Το εκτός που το βρήκες ρε συ Γιάννη;;;;; όχι ότι δεν θα το έβρισκες εσύ δηλαδή, αλλά νομίζω ότι χρειάζεσαι κάποιον ντόπιο. Quote Share this post Link to post Share on other sites
jorge_ver 261 Report post Posted January 17, 2020 (edited) μέχρι στιγμης κι εκεί παίζει μόνο τεχνητό αν είδα καλά στο site θα κάνουμε εκδρομή Kopaonik φέτος ; το explosivo έχει για Κ Δευτέρα αλλά βγαίνουν μόλις 2,5 μέρες σκι [emoji57] Sent from my iPhone using Tapatalk Edited January 17, 2020 by jorge_ver Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted January 17, 2020 Εμένα βλέποντας χάρτες, γιατί μου φαίνεται λίγο σε δύσκολε πιστες; Γιάννη για εξάσκηση καλό το βρήκες ή ευχαριστήθηκε σκι όντως; ΠΧ εγώ που δεν πήγα Μπάνσκο ακόμη γιατί έχουν κλειστές βαλκανιαδα , τοντορκα, τομπα, αν μπω στον κόπο για τα έξτρα χμ, θα ευχαριστηθω ή θα βρίζω την ώρα που ξεκίνησα; :-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
jorge_ver 261 Report post Posted January 17, 2020 Εμένα βλέποντας χάρτες, γιατί μου φαίνεται λίγο σε δύσκολε πιστες; Γιάννη για εξάσκηση καλό το βρήκες ή ευχαριστήθηκε σκι όντως; ΠΧ εγώ που δεν πήγα Μπάνσκο ακόμη γιατί έχουν κλειστές βαλκανιαδα , τοντορκα, τομπα, αν μπω στον κόπο για τα έξτρα χμ, θα ευχαριστηθω ή θα βρίζω την ώρα που ξεκίνησα; :-) το αντίθετο Γρήγορη ίσα ίσα που (ίσως) σου φανούν εύκολες πχ δυσκολίας τομπα δεν υπάρχει αλλά σε γενικές γραμμές καλύπτει και έχει και ποικιλία για να μη βαρεθείς Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
itiotis 779 Report post Posted January 18, 2020 Εκπληκτικό και πανέμορφο βουνό όντως. Μακάρι να μπορέσω να το επισκεφτώ και φέτος. Από τα βουνά που θέλω να επισκευτώ (μεταξύ άλλων) και γω Γιώργο, μετά τα όσα έχω διαβάσει εδώ μέσα. 2 Quote Ο μόνος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις... Αν και όταν κάνεις σχέδια μπορεί Κάποιος να χαμογελά, εσύ κάνε τα... Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted January 18, 2020 το αντίθετο Γρήγορη ίσα ίσα που (ίσως) σου φανούν εύκολες πχ δυσκολίας τομπα δεν υπάρχει αλλά σε γενικές γραμμές καλύπτει και έχει και ποικιλία για να μη βαρεθείς Sent from my iPhone using Tapatalk Δεν το έγραψα καλά,εννοώ δεν θα με καλύψει καθόλου για σκι, επειδή δεν έχει καθόλου δύσκολες πίστες......να καρβαρω σε εύκολες κόκκινες , θα βαρεθω στο μισάωρο, απάτητα μέσα σε δένδρα δεν γουστάρω, δύσκολες κόκκινο μαύρες ή μαύρες δεν βλέπω για δείγμα.... 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
jorge_ver 261 Report post Posted January 18, 2020 Δεν το έγραψα καλά,εννοώ δεν θα με καλύψει καθόλου για σκι, επειδή δεν έχει καθόλου δύσκολες πίστες......να καρβαρω σε εύκολες κόκκινες , θα βαρεθω στο μισάωρο, απάτητα μέσα σε δένδρα δεν γουστάρω, δύσκολες κόκκινο μαύρες ή μαύρες δεν βλέπω για δείγμα.... συμφωνώ - δύσκολο βουνό δεν το λες σκιερικα μιλωντας (ταχυτητες - χιλιόμετρα) ίσως βαρεθείς το όλο πακέτο όμως (ομορφιά βουνού, ωραίοι άνθρωποι, καλό απρε - όχι bansko κιτς καταστάσεις κλπ κλπ) είναι μια χαρά 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted January 19, 2020 Δεν το έγραψα καλά,εννοώ δεν θα με καλύψει καθόλου για σκι, επειδή δεν έχει καθόλου δύσκολες πίστες......να καρβαρω σε εύκολες κόκκινες , θα βαρεθω στο μισάωρο, απάτητα μέσα σε δένδρα δεν γουστάρω, δύσκολες κόκκινο μαύρες ή μαύρες δεν βλέπω για δείγμα.... Γρηγόρη, προσπαθώ να σου στείλω pm για να σου πω για το Κοπαόνικ, αλλά δεν μπορώ. Quote Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,070 Report post Posted January 19, 2020 (edited) Δεν το έγραψα καλά,εννοώ δεν θα με καλύψει καθόλου για σκι, επειδή δεν έχει καθόλου δύσκολες πίστες......να καρβαρω σε εύκολες κόκκινες , θα βαρεθω στο μισάωρο, απάτητα μέσα σε δένδρα δεν γουστάρω, δύσκολες κόκκινο μαύρες ή μαύρες δεν βλέπω για δείγμα.... Νομίζω ότι οποίος δεν το έχει επισκεφθεί απλά χάνει, απολαμβάνεις συνθήκες οργάνωσης , και σεβασμού και μοναδικής αγάπης στον χιονοδρομο , καμία σχέση με την εδώ βαρβαρότητα Το βουνό σου δίνει την εντύπωση του αθώου αλά .... ! Για εκτός θα πρέπει να συντονιστής με έναν οδηγό , όλα τα βουνά έχουν εκπλήξεις Αλλά αυτή η α- χιόνια εδώ αλλά και σε όλα τα Βαλκάνια όπου φύγει φύγει Edited January 20, 2020 by vaggelis Quote Share this post Link to post Share on other sites