Vamp 1 Report post Posted October 24, 2014 Καλησπέρα σας .θα ήθελα να κανω κάποια ερώτηση σχετικά με τον εξοπλισμό ...ειμαι άσχετη και θα ήθελα μια συμβουλή απο γνωστές του σκι σχετικά με το εξοπλισμό... Τι μποτες και πέδιλα μπορω να αγοράσω και αν εχετε καποιες εταιρίες να μου προτείνετε ... Ευχαριστω 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
stjarna 1,255 Report post Posted October 24, 2014 καταρχην καλως ορισες !!! δεν ειμαι ειδικη αλλα θα σου πω τα εξης να πας σε πολλα μαγαζια να δοκιμασεις μποτες ,ειναι πολυ βασικο να σου κατσουν καλα!!και να πας με σκοπο να διαθεσεις αρκετο χρονο ωστε να παρεις τα καταληλα για σενα!! εγω την πατησα για αυτο στα λεω αυτα!!! τα υπολοιπα θα στα πουν τα παιδια που ξερουν! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted October 24, 2014 Καλός ήρθες στην πάρε μας. Όλες οι εταιρείες έχουν εξοπλισμό για αρχάριους. Κατά την γνώμη μου η σειρά με την οποία πρέπει να κτήσεις τον εξοπλισμό σου είναι: 1) Ρούχα (σαλοπετα, μπουφάν, γάντια, ισοθερμικο, φλις και λεπτές κάλτσες του σκι). Θα φας τούμπες και θα έρθεις σε επαφή αρκετά με το χιόνι. Τα ρουχα πρέπει να είναι σωστά. 2) Μπότες. Διάβασε στο forum και δες βίντεο για το boot fitting. Έχε χρόνο και δοκίμασε γιατί η άνεση είναι ζητούμενο. 3) Σκι. Ένα μαλακό πέδιλο είναι ότι πρέπει. 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted October 24, 2014 Καλησπέρα και καλώς ήρθες. Αν θέλεις μπορείς να περάσεις και από εδώ για να μας συστηθείς Ρίξε μια ματιά εδώ: Η γωνιά του Αρχάριου Δεκάλογος Της Επιλογής Μποτας Του Σκι Πρώτα θα επιλέξεις μπότα είναι το πιο σημαντικό κομμάτι. Τα κιλά σου, το ύψος σου και το επίπεδο σκι που κάνεις θα μας δώσουν κάποιες πληροφορίες για να προτείνουμε κάποια μπότα. 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vamp 1 Report post Posted October 24, 2014 Καλός ήρθες στην πάρε μας. Όλες οι εταιρείες έχουν εξοπλισμό για αρχάριους. Κατά την γνώμη μου η σειρά με την οποία πρέπει να κτήσεις τον εξοπλισμό σου είναι: 1) Ρούχα (σαλοπετα, μπουφάν, γάντια, ισοθερμικο, φλις και λεπτές κάλτσες του σκι). Θα φας τούμπες και θα έρθεις σε επαφή αρκετά με το χιόνι. Τα ρουχα πρέπει να είναι σωστά. 2) Μπότες. Διάβασε στο forum και δες βίντεο για το boot fitting. Έχε χρόνο και δοκίμασε γιατί η άνεση είναι ζητούμενο. 3) Σκι. Ένα μαλακό πέδιλο είναι ότι πρέπει. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vamp 1 Report post Posted October 24, 2014 Καλώς σας βρήκα και σας ευχαριστω όλους ... Σχετικά με τις αναλογίες ΥΨΟΣ :1,65 και ΚΙΛΑ 57 επίπεδο αρχαρια ...έκανα μια έρευνα σχετικά με τις μποτες και τα νούμερα αλλα μέχρι εκεί . Quote Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted October 24, 2014 Τα ρούχα ειναι το πρώτο σου μέλημα,οτι και να γίνει.ο konkan το έθεσε άριστα πιο πανω.απο εκεί και πέρα εμένα με βρίσκει αντίθετο η ιδέα του εξοπλισμού αρχάριου.φιλος πήρε μπορει 50 flex και στη σεζόν μέσα την ξεπέρασε.την ίδια ωρα εμένα μου πρότειναν 80 flex και δεν με δυσκόλεψε στο ελάχιστο.βεβαια εγω ειμαι και λίγο φευγάτος και δεν πιάνεται η γνώμη μου.αλλα εχε υπομονή,χρονο και χρήμα και ολα θα τα βρεις. Quote Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted October 24, 2014 By the way ρίξε μαι μάτια στους χορηγούς μας δίπλα στα μπάνερ,έχουν αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα για ολα τα πορτοφόλια και ολα τα επίπεδα. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted October 24, 2014 Και δες εδώ γενικά για καταστήματα χιονοδρομικού εξοπλισμού: http://www.snowclub.gr/forums/index.php?showforum=118 Quote Share this post Link to post Share on other sites