Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
Vamp

Επιλογή Εξοπλισμού

Recommended Posts

Καλησπέρα σας .θα ήθελα να κανω κάποια ερώτηση σχετικά με τον εξοπλισμό ...ειμαι άσχετη και θα ήθελα μια συμβουλή απο γνωστές του σκι σχετικά με το εξοπλισμό... Τι μποτες και πέδιλα μπορω να αγοράσω και αν εχετε καποιες εταιρίες να μου προτείνετε ... Ευχαριστω

• Like 1

καταρχην καλως ορισες !!! δεν ειμαι ειδικη αλλα θα σου πω τα εξης να πας σε πολλα μαγαζια να δοκιμασεις μποτες ,ειναι πολυ βασικο να σου κατσουν καλα!!και να πας με σκοπο να διαθεσεις αρκετο χρονο ωστε να παρεις τα καταληλα για σενα!! εγω την πατησα για αυτο στα λεω αυτα!!! τα υπολοιπα θα στα πουν τα παιδια που ξερουν!

• Like 1

Καλός ήρθες στην πάρε μας. Όλες οι εταιρείες έχουν εξοπλισμό για αρχάριους. Κατά την γνώμη μου η σειρά με την οποία πρέπει να κτήσεις τον εξοπλισμό σου είναι:

1) Ρούχα (σαλοπετα, μπουφάν, γάντια, ισοθερμικο, φλις και λεπτές κάλτσες του σκι). Θα φας τούμπες και θα έρθεις σε επαφή αρκετά με το χιόνι. Τα ρουχα πρέπει να είναι σωστά.

2) Μπότες. Διάβασε στο forum και δες βίντεο για το boot fitting. Έχε χρόνο και δοκίμασε γιατί η άνεση είναι ζητούμενο.

3) Σκι. Ένα μαλακό πέδιλο είναι ότι πρέπει.

• Like 2

ski_rossignol-experience-94-ti-2018_n11682-8878-1_l4.jpg

Καλησπέρα και καλώς ήρθες. Αν θέλεις μπορείς να περάσεις και από εδώ για να μας συστηθείς :)

Ρίξε μια ματιά εδώ:

Η γωνιά του Αρχάριου

Δεκάλογος Της Επιλογής Μποτας Του Σκι

Πρώτα θα επιλέξεις μπότα είναι το πιο σημαντικό κομμάτι.

Τα κιλά σου, το ύψος σου και το επίπεδο σκι που κάνεις θα μας δώσουν κάποιες πληροφορίες για να προτείνουμε κάποια μπότα.

• Like 2

1162895.jpg

Καλός ήρθες στην πάρε μας. Όλες οι εταιρείες έχουν εξοπλισμό για αρχάριους. Κατά την γνώμη μου η σειρά με την οποία πρέπει να κτήσεις τον εξοπλισμό σου είναι:

1) Ρούχα (σαλοπετα, μπουφάν, γάντια, ισοθερμικο, φλις και λεπτές κάλτσες του σκι). Θα φας τούμπες και θα έρθεις σε επαφή αρκετά με το χιόνι. Τα ρουχα πρέπει να είναι σωστά.

2) Μπότες. Διάβασε στο forum και δες βίντεο για το boot fitting. Έχε χρόνο και δοκίμασε γιατί η άνεση είναι ζητούμενο.

3) Σκι. Ένα μαλακό πέδιλο είναι ότι πρέπει.

Καλώς σας βρήκα και σας ευχαριστω όλους ... Σχετικά με τις αναλογίες ΥΨΟΣ :1,65 και ΚΙΛΑ 57 επίπεδο αρχαρια ...έκανα μια έρευνα σχετικά με τις μποτες και τα νούμερα αλλα μέχρι εκεί .

Τα ρούχα ειναι το πρώτο σου μέλημα,οτι και να γίνει.ο konkan το έθεσε άριστα πιο πανω.απο εκεί και πέρα εμένα με βρίσκει αντίθετο η ιδέα του εξοπλισμού αρχάριου.φιλος πήρε μπορει 50 flex και στη σεζόν μέσα την ξεπέρασε.την ίδια ωρα εμένα μου πρότειναν 80 flex και δεν με δυσκόλεψε στο ελάχιστο.βεβαια εγω ειμαι και λίγο φευγάτος και δεν πιάνεται η γνώμη μου.αλλα εχε υπομονή,χρονο και χρήμα και ολα θα τα βρεις.

By the way ρίξε μαι μάτια στους χορηγούς μας δίπλα στα μπάνερ,έχουν αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα για ολα τα πορτοφόλια και ολα τα επίπεδα.

• Like 1