Jump to content

KonKan

Μέλος Δ.Σ.
 • Content Count

  2,905
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  70

KonKan last won the day on December 19 2020

KonKan had the most liked content!

Community Reputation

5,373 Excellent

1 Follower

About KonKan

 • Birthday 09/08/1978

Profile Information

 • Φύλο
  Male
 • Περιοχή
  Γλυφάδα

Recent Profile Visitors

2,637 profile views
 1. Πάμε να διαδηλώσουμε με τα ορειβατικά μας; Δεν θα πάμε για σκι αλλά για διαδήλωση στα 1950!!!! 😈😈👹👹😀😀
 2. Ναι το πραγματικό 5.1 είναι ότι καλύτερο αλλά (καλώδια, κόστος και 6 μεγάλα ηχεία). Με ένα sound bar έχεις και καλά surround. Το καταλαβαίνεις το τεχνικό της φάσης. Από την άλλη έχεις 2 πράγματα (μπάρα, γουφερ). Εγώ αυτό έχω στο σαλόνι.
 3. Για κάνε νεότερη ενημέρωση!!!
 4. Τελικό έμεινε 300 ή 500 να ξέρω ποσά να έχω μαζί μου!!!! 😂😂🎿🎿⛷⛷
 5. Ποτέ ήμασταν σε σκληρό lock down?? Πλάκα κανείς τώρα και εσυ; Αν είναι έτσι το σκληρό lock down με όλο το κόσμο έξω!!! 😂😂 Το εννοείς όταν λες που είναι οι άλλοι σε κρούσματα τι εννοείς; Καθαρό νούμερο; Σε αναλογία ανά 1.000.000; Σε ποσά τεστ; Σε στοχευμένα τεστ ή πάμε πλατεία; Τα νούμερα δυστυχώς μαγειρεύονται για να μπορούν και οι δυο απόψεις να έχουν επιχειρήματα και να συνεχίζεται ο ψεύτο διχασμός. Τώρα αρχίζει το άλλο γέλιο. Μαζεύω σήμερα υπογραφές για συναίνεση για το εμβόλιο από τροφίμους και υπαλλήλους.
 6. Ο ιός ήρθε για να μείνει και το λένε όλοι οι επιστήμονες ακόμα και ο κύριος Ιωαννιδης με τις πιο «ριζοσπαστικές» απόψεις. Και εμβόλιο και ότι θες πρέπει να προσέχουμε για αρκετό καιρό ακόμα. Όποτε και έχει πολύ νόημα το παρόν νήμα και κυρίως αν διεξάγεται ώριμος εποικοδομητικός διάλογος όπως τελευταία. Για να βοηθήσω λίγο περισσότερο την κουβέντα και αν έχει κάποιος χρόνο (ο δημιουργός του νήματος πχ😉🤪) να μαζέψει σε ένα word μόνο με μπουλετ προτάσεις και προβληματισμός που έχουν γραφτεί και θα γραφτούν όχι γιατί πιστεύω ότι αύριο θα ανοίξουν ή ότι πρέπει να ανοίξουν αλλά γιατί κάποια στιγμή πρέπει να ανοίξουν. Και ωραίο είναι αν μπορούμε και εμείς ως όργανο να βοηθήσουμε ίσως με ιδέες. Και μόνο η κουλτούρα που είδη καλλιεργείται εδώ με ενημέρωση όπως το Μπάφ και η σωστή χρήση μάσκας όταν ανοίξουμε είναι κέρδος. Ευχαριστώ όλους και περιμένω και άλλες τοποθετήσεις. Gatz δεν είναι απαραίτητο!! 😂😂
 7. Είναι στις προδιαγραφές μάλλον που ψάχνεις!!! S PRO 100 Built for skiers looking for all-day comfort and uncompromised performance, this boot combines easy step-in, a seamless liner and full customization possibilities, so you can experience unmatched fit while chasing that perfect turn. It’s Gripwalk premounted to offer you more safety grip and increased walking comfort.
 8. Σημερινό εξώφυλλο της εφημερίδας της κόρης μου: Δεν τις έχω πει τίποτα!!! Ότι παίρνει το αυτή της!! Αυτό που με συγκινεί είναι ότι προβάλει πρώτα τις δουλειές που θα χαθούν (Το 7 χρόνο!!!!) και μετά η ατάκα "οι σκιέρ τσουλάνε στη θλίψη"!!! Αλλά και στα ψιλά "Οι σκιέρ είναι καταδικασμένοι"!!!!
 9. Λύσεις υπάρχουν αρκεί να θέλουμε όντως να συζητήσουμε φίλε μου. 1. Σε τόσο σοβαρές καταστάσεις με τόσο παροξυσμό γύρο μας κατά τη δίκη μου προσωπική άποψη ήταν άστοχος και ο σαρκασμός. 2. Το τίτλο τον αλλάζω αν έχω την άδεια σου, γιατί δεν είναι υβριστικός ή κάτι άλλο όποτε να επέμβουν οι mods. 3. Γιατί επειδή διαφώνησα με τον τίτλο πρέπει να κόψουμε τη κουβέντα. 4. Ποιοι είναι οι πόλοι που απαξιώνουν τη κουβέντα. Είναι πολύ. Είναι οι περισσότεροι; Μπορούμε μα τους πείσουμε; Έχουμε δίκιο; 5.Θέσεις; Τι θες να γράψουμε προτωκολα; Προτάσεις σε σχέδια που ακούγονται υπάρχουν αλλά αυτά δεν έχουν κατατεθεί όποτε και να ανοίξει ο διάλογος. Στο τελευταίο γίνετε μια προσπαθεί το τελευταίο διάστημα ώστε να ανοιχτεί η κουβέντα για τον χειμερινό τουρισμό. Ελπιζω πραγματικά να μην είμαι από αυτούς που πιστεύεις ότι απαξιώνουν την κουβέντα γιατί τότε έχω αποτύχει!!!!
 10. Εγώ σαν μέλος του ΔΣ είμαι θεσμικά περισσότερο υπεύθυνος παρά ο Συντονιστής. Το ξέρω ότι έκανες προτάσεις και σε πολλά συμφωνώ κυρίως στο ότι πρέπει να συζητήσουμε και εμείς, και οι υπεύθυνοι με τους επαγγελματίες του χώρου. Ο τίτλος όμως του νήματος δεν μου αρέσει και το γιατί αυτός και όχι εγώ. Στην ερώτηση δεν έχω επίσημη απάντηση παρά μόνο τις προσωπικές μου απόψεις.
 11. Helbent, Helbert τέλος πάντων αυτός με τα μαδέρια που οργώνει συνεννοηθήκαμε; 😂😂😂
 12. Η απάντηση κανονικά είναι οποία σου πάει καλύτερα στο πόδι. Αυτό το ξεχνάμε σε αυτή τη φάση όπως ψωνίζεις όπως εγώ ότι σου αρέσει στο μάτι 😂😂. Στα σοβαρά τώρα δεν έχω εμπειρία από Salomon αλλά δες και head. Έχει πολύ άνετα μοντέλα όπως τις adaptive edge που είχα. Λες ότι είσαι καλός έως πολύ καλώς. Πάρε μεγαλύτερο flex σε μαλακότερη μπότα.
 13. Ο Herbert αγνοείται!! Πρέπει να έχει πέσει στα πιο βαριά!!!!
×
×
 • Create New...