PhaethonF1 7,386 Report post Posted December 14, 2014 Η περιοχή απαιτεί εμπειρία που αποκτάται είτε μέσω εντοπιότητας είτε μέσω φοιτητικών περιπετειών... 2 Quote Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted December 14, 2014 Οι δικές μου φοιτητικές περιπέτειες περιελάμβαναν μπόλικο αλκοόλ και όχι να ψάχνω να παρκάρω... 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
idas 563 Report post Posted December 14, 2014 Tσ, τσ, τσ, τι ερασιτέχνες!! Να μην υπάρχει παρκαδόρος για τον κο Αντιπρόεδρο! Απαράδεκτο, Άρη να τους μαζέψεις τα λουριά, τους έχεις αφήσει χαλαρούς! Εμείς τελικά δεν κατορθώσαμε να είμαστε αλλά νοερά είμασταν εκεί 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted December 14, 2014 ακομα κυκλοφορειτε με αυτοκινητο στην αθηνα??? 7 Quote οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted December 15, 2014 Ενώ εμείς στη Θεσσαλονίκη, ήδη κυκλοφορούμε με το πιο σύγχρονο μετρό της Ευρώπης!!! 7 Quote carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
ΗΛΙΑΣ ΑΔΑΜ 486 Report post Posted December 15, 2014 Η περιοχή απαιτεί εμπειρία που αποκτάται είτε μέσω εντοπιότητας είτε μέσω φοιτητικών περιπετειών... Εγώ πάντως ούτε φοιτητικές περιπέτειες είχα (με έφαγε το διάβασμα), σίγουρα δεν είμαι από την περιοχή και παρόλα αυτά βρήκα στο τρίλεπτο, μάλλον τελικά ήταν απλά θέμα ικανότητας (aka κ...ρδίας) :-) Πέρα από την πλάκα καλά περάσαμε και του χρόνου. Άντε να χιονίσει τώρα. 1 Quote Snow to the people! Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted December 16, 2014 μπραβο παιδες για την συνάντηση .. πιστευω την επομενη φορα να εχουμε και κανενα πανο του συλλόγου ...για να φαίνεται και απο ποιο συλλογο ειναι παρεα 1 Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites