Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
ΣΤΧ

Κοπή Πίτας Στχ Στο Καρπενήσι 21-23/02/2015 - Συζήτηση

Recommended Posts

γιωργο ..και φυσικα θα παρουν κομματι πιτας ...

οπως και τις αλλες φορες που μοιρασαμε και σε κοσμο

αλλα!! δεν θα εχουν δικαίωμά συμμετοχής στο δωρο ..αυτο εννοεί ο βασιλης

• Like 3

ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ

:evil:

γιωργο ..και φυσικα θα παρουν κομματι πιτας ...

οπως και τις αλλες φορες που μοιρασαμε και σε κοσμο

αλλα!! δεν θα εχουν δικαίωμά συμμετοχής στο δωρο ..αυτο εννοεί ο βασιλης

Αυτό είναι πολύ λογικό. Και δεν νομίζω ότι ούτε και οι ίδιοι θα επιδίωκαν και θα ήθελαν κάτι τέτοιο, ούτως ή άλλως για την παρέα θα έρθουν. Απλά, από εμένα τουλάχιστον, δεν έγινε αντιληπτό αυτό.

Mods ακούτε? Το κάναμε μπάχαλο το θέμα.

• Like 1

Ανεξάρτητα απ' όλα αυτά όμως μήπως υπάρχει μια κενή θέση

προς και από Καρπενήσι (Παρασκευή και Δευτέρα απόγευμα)

για εμένα και τη μικρή βαλιστούλα μου; (δεν θα έχω πέδιλα μαζί μου)

:animier:

Έχεις email (στο yahoo). Το forum βγάζει μήνυμα ότι δε μπορείς να δεχθείς μηνύματα από εδώ.

Γιώργος

• Like 1

δηλαδη αν τυχει σε μη τακτοποιημενο μελος θα δωσει το φλουρι να το ξαναβαλουν σε αλλο κομματι ??? :thumbup:

εγω θα φερω λαγανες και φετα γιατι ηδη εχουμε μπει αποκριες δεν θα εχουν φλουρι ομως αλλα δεν πειραζει...

Η κοπη πιττας μαλλον επρεπε να εχει ηδη γινει προς αποφυγην μπερδεματος με τα κουλουμα αλλα τι πειραζει αρκει να κοπει...

• Like 1

και κανά αποκριάτικο να φοράμε... όπως παλιά!

όχι σαν πέρυσι στη Βασιλίτσα που ήμουν η μόνη :animier:

και μη μου αρχίσετε όλοι οι "σοβαροφανείς" τα "μα" και τα "μου" :pirate:

Α! και το carpoolι μου για Καρπενήσι κανονίστηκε ;)

και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και πάλι πολύ!

post-2366-0-07985000-1424173899_thumb.jpg

post-2366-0-18213100-1424173945_thumb.jpg

• Like 7

Social Media Professional - Creative Social Media Sitter

δηλαδη αν τυχει σε μη τακτοποιημενο μελος θα δωσει το φλουρι να το ξαναβαλουν σε αλλο κομματι ??? :thumbup:

εγω θα φερω λαγανες και φετα γιατι ηδη εχουμε μπει αποκριες δεν θα εχουν φλουρι ομως αλλα δεν πειραζει...

Η κοπη πιττας μαλλον επρεπε να εχει ηδη γινει προς αποφυγην μπερδεματος με τα κουλουμα αλλα τι πειραζει αρκει να κοπει...

Δεν πεφτει φλουρι σε κανεναν.γινεται κληρωση εκεινη την ωρα.στα κομματια που θα παρετε δεν υπαρχει φλουρι.το φλουρι ειναι εθυμοτυπικο ειπαμε.

καθε χρονο σχεδον κοβουμε την πιτα στο τριημερο αυτο ωστε να εχουμε περισσοτερΗ συμμετοχη.

• Like 2

συμφωνω οτι το 3μερο ειναι ιδανικο αλλα αν επεφτε τελη μαρτιου τι θα εκανες???πιττα θα εκοβες η κατι αλλο ???

καπου υπαρχει και ενα χρονικο οριο κοπης εκτος αν βλεπεις πολλους να κοβουν πιττες τελη φεβρουαριου

• Like 1

Μακάρι, ώστε να έχουμε πολλές αφορμές για εκδρομή!!!!

carpe diem

συμφωνω οτι το 3μερο ειναι ιδανικο αλλα αν επεφτε τελη μαρτιου τι θα εκανες???πιττα θα εκοβες η κατι αλλο ???

καπου υπαρχει και ενα χρονικο οριο κοπης εκτος αν βλεπεις πολλους να κοβουν πιττες τελη φεβρουαριου

καθε χρονο {σχεδον} κοβουμε την πιτα στο τριημερο αυ

Για αυτο εγραψα σχεδον...

Το αρνητικό για το τριήμερο της Καθαροδευτέρας είναι ότι είναι το δεύτερο ακριβότερο της σεζόν ....!!

www.zermatt.ch

ισως τελικα νεο δσ να πρεπει να προσαρμοστεί ...για την κοπη τις πιτας ..να γινετε ενα απλο σκ και οχι καθαρα δευτερα .....

διοτι εκ τον πραγματων -και δυσκολα κλεινουμε δωματια - και μας πιανουν και τον κ...ο στις τιμες ..που τις ανεβαζουν στο θεό.. χωρις να τους νοιαζη για την επομενη μερα ...αν θα ξαναερθει πελατης

• Like 2

ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ

:evil:

Με 60 ευρω το δικλινο σε sold out εποχη θεωρειται ακριβο;γτ τοση ειναι η προσφορα που πηραμε για τα μελη.

-Δυσκολα δεν κλεινουμε δωματια οταν γνωριζεις 3 μηνες πριν ημερομηνια.

-Με διημερο απλο δεν ειναι event αλλα κατοσταρι στον στιβο.οποτε βολευε η ημερομηνια κλειναμε τριημερο για να εχει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ.

• Like 1

Το τριήμερο της Κ. Δευτέρας, προσφέρεται ώστε να είναι εφικτή η πρόσβαση με άνεση από όλους, από όλη την Ελλάδα σε όποιο ΧΚ είναι να γίνει η πίτα. Πάντοτε υπάρχουν οι "βλαμμένοι" βέβαια που θα φύγουν καταδρομικά για ένα ΣΚ, αλλά αυτό δεν είναι κριτήριο.

Άλλωστε, για το λόγο αυτό, ζητήσαμε προσφορές από γραφεία , τόσο νωρίς.

• Like 1

carpe diem

Επειδή είμαι ένας απο αυτούς τους "βλαμμένους", δεν είναι για οικογένεια, αλλά ασυνόδευτος!!!!!!!

• Like 1

carpe diem

Με 60 ευρω το δικλινο σε sold out εποχη θεωρειται ακριβο;γτ τοση ειναι η προσφορα που πηραμε για τα μελη.

-Δυσκολα δεν κλεινουμε δωματια οταν γνωριζεις 3 μηνες πριν ημερομηνια.

-Με διημερο απλο δεν ειναι event αλλα κατοσταρι στον στιβο.οποτε βολευε η ημερομηνια κλειναμε τριημερο για να εχει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ.

Το τριήμερο της Κ. Δευτέρας, προσφέρεται ώστε να είναι εφικτή η πρόσβαση με άνεση από όλους, από όλη την Ελλάδα σε όποιο ΧΚ είναι να γίνει η πίτα. Πάντοτε υπάρχουν οι "βλαμμένοι" βέβαια που θα φύγουν καταδρομικά για ένα ΣΚ, αλλά αυτό δεν είναι κριτήριο.

Άλλωστε, για το λόγο αυτό, ζητήσαμε προσφορές από γραφεία , τόσο νωρίς.

Ας πούμε ότι δεν διαφωνώ......... αλλά το 60άρι ειναι 40άρι (μην πω 30άρι) ένα απλό Σ/Κ...... επίσης λόγω τριημέρου εαν προσπαθήσεις να κλείσεις 2 νύχτες πιθανότατα θα φας πόρτα....... όσο νωρίς και να προσπαθήσεις να το κλείσεις !!!!!!!

• Like 2

www.zermatt.ch

Ας πούμε ότι δεν διαφωνώ......... αλλά το 60άρι ειναι 40άρι (μην πω 30άρι) ένα απλό Σ/Κ...... επίσης λόγω τριημέρου εαν προσπαθήσεις να κλείσεις 2 νύχτες πιθανότατα θα φας πόρτα....... όσο νωρίς και να προσπαθήσεις να το κλείσεις !!!!!!!

Με μια προχειρη ματια για το ΙΔΙΟ ξενοδοχειο που κοιταξα με το ΙΔΙΟ δωματιο και πρωινο σε πσκ μαρτιου το δινει 100 ευρω.αρα 50/ημερα.

οποτε εαν υπολογισεις οτι θελαμε να προκρατησουμε ολο το ξενοδοχειο ωστε να ειμαστε ολοι μαζι σ ενα τριημερο με μεγαλη ζητηση το 60/ημερα δεν ειναι εξωπραγματικο.

Αρα θεωρω οτι πλεον τζαμπα συζηταμε.

Edit:Για αυτο το δωσαμε σε γραφεια ωστε να μπορουμε να κλεισουμε και διημερο χωρις να φαμε πορτα.

Edited by dust
  • Like 1

Το λ'εγαμε και αλλού ( στο τόπικ του Κοπαόνικ). Δυστυχώς, οι περισσότεροι - για πολλούς λόγους - είναι της τελευταίας στιγμής. Μακάρι να μπορούσαμε να έχουμε εμπιστοσύνη σε όλους μας. Θα μπορούσαμε να βγάζουμε καλά γούστα!11

carpe diem

Για Σαββάτο βράδυ η Κυριακή βράδυ θα κανονίσουμε κάτι ?

Ο Αρης ξέρει καλά την περιοχή αλλά δεν θα έλθει, ας μας προτείνει .........

Καλησπέρα !!

Εμεις θα φτάσουμε αυριο και θα φυγουμε σαββατο μετα το σκι ,πρεπει να ειμαστε Ζάκυνθος σαββατο βράδυ!!!!

Πος θα γινει να σας βρουμε,οι περισσότεροι έρχεστε παρασκευη μαλον!!!!

Πέπε καλημερα! Νομιζω πως οι περισσότεροι θα έρθουν Παρασκευή βραδυ. Εγω σιγουρα παντως. Εχεις pmr για το βουνο;

βλεπω οτι μιλατε για καποια ποσα λες και ειναι χαρτοπετσετες 60 80 100 συν μεταφορικα καιαλλα εξοδα λες και περισευουν απο τους περισσοτερους απο μας

και αυτες τις δυσκολες μερες μιλατε για κρατησεις 2μηνου 3μηνου 6μηνου λες και ξερει ο αλλος τι του ξημερωνει στη δουλεια κυριως για να μην παω παραπερα

• Like 6

βλεπω οτι μιλατε για καποια ποσα λες και ειναι χαρτοπετσετες 60 80 100 συν μεταφορικα καιαλλα εξοδα λες και περισευουν απο τους περισσοτερους απο μας

και αυτες τις δυσκολες μερες μιλατε για κρατησεις 2μηνου 3μηνου 6μηνου λες και ξερει ο αλλος τι του ξημερωνει στη δουλεια κυριως για να μην παω παραπερα

Κωστα δεν απαιτησαμε απο κανεναν σας να κανει κρατηση πουθενα,ποσο μαλλον να παρευρεθει στην εκδηλωση.

το target group που απευθυνεται ο συλλογος ΣΥΝΗΘΙΖΕΙ να κανει πανω απο 7 μερες τον χρονο σκι στις αλπεις και αμετρητες στα ελληνικα χιονοδρομικα.πανω απο το 45%των μελων του φορουμ κανουν ημερησιο εξοδο τελη απριλη για να κανουν σκι σε μια λωριδα χιονι απο τις 9 εως τις 10.

η εκδρομη στην οποια τα μελη του συλλογου λαμβανουν μερος περισι κλειστηκε απο τον μαρτιο,δεκα μηνες πριν οποτε το τριμηνο ειναι ικανοποιητικο.κανεις δεν λεει οτι το σκι ειναι φθηνο χομπι και οσο και αν προσπαθουν πολλοι να το περασουν δεν προκειται.παραμενει ακριβο χομπι.επισης δεν βρικσω ουσια στα λεγομενα σου περαν του να συνεχιζουμε μια κουβεντα απλα για να γινεται.

• Like 1

Κωστα δεν απαιτησαμε απο κανεναν σας να κανει κρατηση πουθενα,ποσο μαλλον να παρευρεθει στην εκδηλωση.

το target group που απευθυνεται ο συλλογος ΣΥΝΗΘΙΖΕΙ να κανει πανω απο 7 μερες τον χρονο σκι στις αλπεις και αμετρητες στα ελληνικα χιονοδρομικα.πανω απο το 45%των μελων του φορουμ κανουν ημερησιο εξοδο τελη απριλη για να κανουν σκι σε μια λωριδα χιονι απο τις 9 εως τις 10.

η εκδρομη στην οποια τα μελη του συλλογου λαμβανουν μερος περισι κλειστηκε απο τον μαρτιο,δεκα μηνες πριν οποτε το τριμηνο ειναι ικανοποιητικο.κανεις δεν λεει οτι το σκι ειναι φθηνο χομπι και οσο και αν προσπαθουν πολλοι να το περασουν δεν προκειται.παραμενει ακριβο χομπι.επισης δεν βρικσω ουσια στα λεγομενα σου περαν του να συνεχιζουμε μια κουβεντα απλα για να γινεται.

Ελπίζω τα παραπάνω να μην είναι και θέση του συλλόγου, αν και γράφονται από μέλος του Δ.Σ, γιατί αλλιώς ντρέπομαι που είμαι μέλος αυτού του συλλόγου !!!!!!!!!!!!!!!

• Like 10

www.zermatt.ch