makalu 10 Report post Posted December 1, 2004 Διαφορα κουλά που εχουμε ακουσει κατά καιρους σε χιονοδρομικα. Καλαβρυτα (νομιζω): ‘Ρε’συ, εχει χιονακι σημερα’ :roll: Αig Rouge-Mont Blanc απο Αγγλο: ‘Packed Powder’ Παρνασσό πριν δυο χρονια σχολιαζοντας με τον ιδιοκτητη σχολης σκι ΔΠ τα ιχνη των ρατρακ σε απομακρισμενη διαδρομη ορειβατικου σκι, κατω απ’ τη Λιακουρα: - ‘Tι είναι αυτά τα σημαδια εκει απεναντι στην πλαγια?’ :? - ‘ααα, δεν ειναι τιποτα, τα ρατρακ που βγαινουν το βραδυ για κυνηγι λαγου’ Παρνασσό στην κορφή του Βακχου-εκκλησακι: ‘εμμμ…δεν μου αρεσει η πιστα, μπορω να ξανακατεβω με το καρεκλακι’ …και αλλα πολλά του στυλ: είναι πολύ παγωμενο είναι πολύ κρυο είναι πολύ δυνατος ο αερας είναι πολύ χιονισμενη η πιστα είναι πολύ σουπιασμενο είναι πολύ………….(συμπληρωστε το κενο ) Κατι Θεϊκό που να εχει κανει κ σε εσας εντυπωση…? :?: Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted December 1, 2004 Βασιλίτσα οι αχτύπητοι Λαρισαίοι με τα σανίδια που φώναζαν στο πέρασμά τους Ζ Μπαντα Περνάν οι σανιδιαρδες μα καλέ μου τα στλιάρια (μπατόν) που με πήρες δεν είναι στο χρώμα της φόρμας μου δάσκαλος του σκι προς τους μαθητές του θα ανέβουμε και ύστερα θα κατέβουμε και αυτό είναι όλο θα τα γράφω σε συνέχειες Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
Γιωργος Πατσιος 1 Report post Posted December 1, 2004 φτανοντας στο παρκιν.....ΑΛΚΗΣ....γμτ@#!$ δεν ειμαστε οι πρωτοι εχει αλλα 4 αυτοκινητα!!!! - κι το κορυφαιο..στο πρωτο σκι τις χρονιας περσυ πηλιο...σε ολη την διαδρομη ο Αλκης ηταν ανησυχος οτι κατι ειχε ξεχασει...μετα απο 200 χλμ αφου σταματισαμε για βενιζινη καταλαβε οτι ειχε ξεχασει το μπουφαν του!!!! Quote ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ....ΚΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ......!!! Share this post Link to post Share on other sites
kiamosg 1 Report post Posted December 1, 2004 Νεαρός που μαθαίνει snowboard: Ρε συ το skateboard μου είναι για πέταμα. Δεν τσουλάει καθόλου... Quote Share this post Link to post Share on other sites
PanosD 0 Report post Posted December 1, 2004 Ανεβαίνοντας την καρέκλα του Σελίου κάπου στο τέλος της διαδρομής ακούω τον δάσκαλο να λέει στις δυο μαθήτριες: Καιιι πάααμε... καιιιιιι..... κλείνουμε, και σηκωνόμαστε, και λυγίζουμε, και πέφτουμε, και κλείνουμε, και σηκωνόμαστε, και λυγίζουμε, και πέφτουμε, και πάμε από την αρχή... και ένα και δύο και τρία......... Λέτε να ήταν η Πετρουλάκη?? :roll: Quote Share this post Link to post Share on other sites
MAC 1,032 Report post Posted December 1, 2004 "Βλαχοδάσκαλος" του σκι στον Παρνασσό, απευθυνόμενος σε μαθητή του: ΣΣΣΙΤ ΡΕ, ΣΣΣΙΤ ΕΙΠΑ! Διαβάστε το με χωριάτικη προφορά και εννοήστε ότι θέλετε Quote Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία. Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.- Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted December 1, 2004 Γυρνωντας στο Ελ.Βενιζελος απο τις Αλπεις 10 μερες μετα την εναρξη των Ολυμπιακών κ κρατωντας τον x-large σακο με 3 ζευγαρια σκι μεσα, γυρναει ‘γάτος’ του τμηματος ασφαλειας του αεροδρομιου κ μου σκαει, ολο σιγουριά: «Kayak φιλε μου??!!» :wink: Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
K2 0 Report post Posted December 1, 2004 ...σκηνικό: Άλλη μια ημέρα σκι έχει τελειώσει….και βρισκόμαστε πάλι στη Αθήνα, όπου έχουμε μόλις έχουμε ξεφορτώσει τα σκι απ’το αυτοκίνητο (μέσα στη θήκη τους). Περνάει λοιπόν από δίπλα μου μια περαστική γιαγιά κοντοστέκεται και μετά από λίγο γεμάτη απορία με ρωτά: ‘’τί είν’ τούτο παιδάκι μ????’’ Απάντηση: ‘Κουρτινόξυλα!!’ (τι να της εξηγείς τώρα..) Γιαγιά: ‘’ααααα......’’ (ανακουφισμένη) Φιλικά, :mrgreen: Χριστίνα Quote Please fasten your helmets. AVALANCHE IS COMING!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted December 1, 2004 ενα-ένα μου ‘ρχονται… Στο δρομο-τραβερσα ακριβως πανω απο την Αραχωβα, λιγο πριν στριψεις στο Λιβαδι, υπαρχει ταμπελα: «ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΤΩΣEIΣ ΒΡΑΧΩΝ» που εχει ‘μετατραπει’ σε: «ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΤΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΩΝ» Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
PaniosBanios 5 Report post Posted December 1, 2004 ενα-ένα μου ‘ρχονται… Στο δρομο-τραβερσα ακριβως πανω απο την Αραχωβα' date=' λιγο πριν στριψεις στο Λιβαδι, υπαρχει ταμπελα: «ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΤΩΣEIΣ ΒΡΑΧΩΝ» που εχει ‘μετατραπει’ σε: «ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΤΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΩΝ» Και την έχουν πυροβολήσει οι εν λόγω βλάχοι από τσαντίλα Στη Βασιλίτσα, πέρσι 25 Μαρτίου: Zeto: ελάτε απο εδώ βγαίνει (μέσα στα έλατα) PaniosBanios: (αφού έχω μπει μέσα στα έλατα) Τι λες ρε Καραμήτρο, θα τσακίσουμε τα πέδιλα !@#$$%^&* εδώ που μας έφερες Βασιλίτσα και πάλι: Zeto: ελάτε από εδώ, έχει καλό άλμα PaniosBanios: (αφού έχω κάνει το "καλό" άλμα, έχω προσγειωθεί σε κοτρώνες, έχω πάρει το πέδιλο κολάρο και αιμορραγώ) 'μουρμουρίζοντς και πονώντας' άμα μπορέσω και αναπνεύσω, θα σε πιάσω και θα σου κάνω ότι έκανε ο Μ. Αλέξανδρος με τον Παρμενίωνα.... Φιλικά Το "Μαύρο Πρόβατο" του Φόρουμ Παναγιώτης Quote Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted December 1, 2004 6 Φτερόλλακα ακούσαμε πάνω στο λίφτ Γκόμενα: Στο λεγα ότι έχει πέτρες η Φτερόλακκα Τύπος: Μπορείς να σκάσεις(όσο πιο έντονα μπορείς να το φωνάξεις κατεβαίνοντας την 6) Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted December 1, 2004 Αig Rouge-Mont Blanc απο Αγγλο: ‘Packed Powder’ Αυτό μου θυμίζει το "urban planning for Gypsies" Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
JohNi 21 Report post Posted December 1, 2004 Παρνασσο τη σεζον που μας περασε,ειχα προβλημα με τη μια δεστρα γιατι εφυγε μια βιδα...με βλεπει ενας τυπος και μου λεει ''What's your problem with the binding?''...και απανταω και εγω στα Αγγλικα και πηγαινε λεγοντας ωσπου με ρωτησε απο που ειμαι και του λεω Αthens...και απανταει...''Ελληνας εισαι ρε?''...Ενιωσα ετσι τον Ευρωπαικο αερα που διακατεχει τα χιονοδρομικα μας... Quote Share this post Link to post Share on other sites
icedsun 0 Report post Posted December 1, 2004 στον παρνασσό... λέει ένας `καλά ρε ssssy met mport θα "κατιβουμε" τριπλό?` και ο άλλος απαντα `αα τι αλλου θες να καvς?` και φυσικά οι διάλογοι αλλα φάμε story στο chalet και στις ουρές τον lift από κάτι αμερικανάκια του κολεγίου... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jokey 126 Report post Posted December 1, 2004 Από διαφημιστική πινακίδα δίπλα σε εθνικό δρόμο Ενοικιάζεται τράγος για μαρκάλεμα τιμή: 5000 δρχ Υ.Γ. Δεν το έχω δει σε βουνό αλλά πέθανα στο γέλιο όταν το διάβασα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Spiderman 2 Report post Posted December 1, 2004 Βασιλίτσα οι αχτύπητοι Λαρισαίοι με τα σανίδια που φώναζαν στο πέρασμά τους Ζ Μπαντα Περνάν οι σανιδιαρδες μα καλέ μου τα στλιάρια (μπατόν) που με πήρες δεν είναι στο χρώμα της φόρμας μου Batucada, σε τρώει κάτι, ή μου ΦΑΙΝΕΤΑΙ :?: :?: :?: :?: Quote With great mountains, comes great skiing! Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted December 1, 2004 Παρνασσο τη σεζον που μας περασε,ειχα προβλημα με τη μια δεστρα γιατι εφυγε μια βιδα...με βλεπει ενας τυπος και μου λεει ''What's your problem with the binding?''...και απανταω και εγω στα Αγγλικα και πηγαινε λεγοντας ωσπου με ρωτησε απο που ειμαι και του λεω Αthens...και απανταει...''Ελληνας εισαι ρε?''...Ενιωσα ετσι τον Ευρωπαικο αερα που διακατεχει τα χιονοδρομικα μας... 80 Κι εμένα μου έχει τύχει ένα παρόμιο περιστατικό. Ένας τύπος της Red Bull που υποτίθεται ότι προπονεί νέους στο snb στον Παρνασσό, μίλαγε στους μαθητές ελληνικά και όταν με βλέπει να σταματάω στην ουρά του Ηρακλή, επειδή είπα "sorry" σε κάποιον άλλο, με ρωτάει κάτι στα Αγγλικά κ του λέω "Για πες το στα κινέζικα" και λέει "και εγώ που νόμιζα ότι είσουν Γάλλος..." Πάει, του έφυγε το μυαλό... Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
vassilis 0 Report post Posted December 2, 2004 Βασιλίτσα οι αχτύπητοι Λαρισαίοι με τα σανίδια που φώναζαν στο πέρασμά τους Ζ Μπαντα Περνάν οι σανιδιαρδες μα καλέ μου τα στλιάρια (μπατόν) που με πήρες δεν είναι στο χρώμα της φόρμας μου Batucada, σε τρώει κάτι, ή μου ΦΑΙΝΕΤΑΙ :?: :?: :?: :?: ela re greg tora afoy den exei adiko o batu milame oti eidika vasilitsa akoys apithana pragmta kai den einai kai katholoy kako isa isa poy ego poli goustraro etsi imaste kai goystaroyme a mias kai ta leme kai ego me ena filo mia fora sto kareklaki tis 6 fterolaka istera apo mia mikri anisoropia tin ora poy pame na paroyme to kareklaki bgenei ekso o typos kai leei"παδια εδου ειν του εξ του ξερτε του εξ ??απαντηση απο μενα που την κατεχω την γαλικη αρα λες να μην την ξερμι και απανατει ο τυπος αρα θκι μας ειστη ααα ενταξ α" Quote Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted December 2, 2004 a mias kai ta leme kai ego me ena filo mia fora sto kareklaki tis 6 fterolaka istera apo mia mikri anisoropia tin ora poy pame na paroyme to kareklaki bgenei ekso o typos kai leei"παδια εδου ειν του εξ του ξερτε του εξ ??απαντηση απο μενα που την κατεχω την γαλικη αρα λες να μην την ξερμι και απανατει ο τυπος αρα θκι μας ειστη ααα ενταξ α" Γεια σου ρε Καστράκι με τους λεβεντες (βραχους Μετεωρων κ ανθρωπους) σου :wink: Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
spongeorge 0 Report post Posted December 2, 2004 last year sto parnasso: enas typos etoimazetai na anevei sto triplo (vakxos) kai xtypaei to kinito tou.To sikonei kai leei: ela anevaino sto triplooooooo kai peftei apo to lift... Quote Share this post Link to post Share on other sites
kiamosg 1 Report post Posted December 2, 2004 Παρνασσό λοιπόν...φίλος με την γυναίκα του παίρνουν τον Ηρακλή. Όπως ξεκιναει και αφού δεν εχουν κατεβάσει το stand η γυναίκα πεφτει στο κενό,ευτυχώς οχι απο πολυ ψηλα. Αυτός αδιάφορος γυρνάει και της λέει: Χριστίνα που πας? Quote Share this post Link to post Share on other sites
PaniosBanios 5 Report post Posted December 2, 2004 Ωχ τι μου θυμίσατε τώρα με τα lift (το έχω γράψει και πέρσι σε ανασκόπηση ημέρας Παρνασσού) 4 Φίλοι στη σειρά (Βασίλης, Banios, Γιώργος, Αβέρκειος) Ο Ηρακλής έρχεται, χτυπάει το Βασίλη στην ουρά ακριβώς, πέφτει αριστερά, πιάνεται από το κάγκελο και τον ανεβάζει το Lift. Και οι άλλοι 3 να φωνάζουμε "Πέσε ρε μλκ, ΠΕΣΕ, μην το κρατάς" (καλά εννοείται ότι το άφησε) Βασίλης πάλι τη κορυφή του Ηρακλη με κανένα πέδιλο γιατί του κόλλησαν στην αρχή και μείνανε εκεί.... Φτάνει στην κορυφή, πηδάει, κολλάνε οι μπότες στο χιόνι, τον χτυπάει το καρεκλάκι στη μέση, πέφτει μπροστά με τα μούτρα και τον χτυπάει το καρεκλάκι στο κεφάλι (οι άλλοι 3 να θέλουμε να βοηθήσουμε αλλά να μην μπορούμε να κουνηθούμε από τα γέλια, ήταν πολύ αστείο το θέαμα). Βασίλη φίλε αν τα διαβάσεις συγγνώμη, κερνάω τον πρώτο καφέ της χρονιάς στο σαλέ του Παρνασσού (θέλουμε αναπαράσταση όμως και φέτος ) Φιλικά Το "Μαύρο Πρόβατο" του Φόρουμ Παναγιώτης Quote Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας Share this post Link to post Share on other sites
icedsun 0 Report post Posted December 2, 2004 τι είναι όλοι τούτοι? 3.7c xmm καλά είναι ]http://www.snowclub.gr/modules.php?name=co...ullsize=1[/img] Quote Share this post Link to post Share on other sites
messner 1 Report post Posted December 2, 2004 ---> σκατοχιονο σημερα klasiki ataka otan to xioni einai pagomeno.. Quote drop cliffs, not bombs Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted December 2, 2004 Μόνο για τις κυρίες με τα τακούνια που πάνε Παρνασσό μόνο για καφεδάκι έλειψε να πούμε... Αναρωτιέμαι πώς καταφέρνουν να ανεβαίνουν εστώ και στην τηλεκαμπίνα Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites