KonKan 5,871 Report post Posted December 23, 2018 Καλησπέρα! Είμαι καινούργια στο φόρουμ και σκέφτομαι ότι θα ήθελα κάποια μέρα εντός των επόμενων δύο εβδομάδων να ανέβω αυθημερόν Παρνασσό. Έκανα σκι για κάποιο καιρό αρκετά παλιά (2012), και είπα φέτος να το ξανατολμήσω. Έχω δικό μου εξοπλισμό, αλλά το αμάξι μου παίζει να μη τον χωράει καν (μικρό γαρ - πρέπει να κάνω μια δοκιμαστική φόρτωση). Ψάχνω, λοιπόν, παρέα για μια τέτοια απόδραση (μιας και οι φίλοι μου δεν το τολμούν ), για να "ξαναθυμηθώ" και να έχω και μια αίσθηση ασφάλειας. Και φυσικά για μοίρασμα των εξόδων. Υπάρχει κάποιος που σκέφτεται να κάνει κάποια τέτοια εκδρομή; Καλώς ήρθες. Όπως είπε και ο Νικος όλο και κάτι παίζει. Stay tuned. Για πες και περιοχή να έχουμε υπόψην μας. Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
Electra 10 Report post Posted December 23, 2018 Καλώς ήρθες. Όπως είπε και ο Νικος όλο και κάτι παίζει. Stay tuned. Για πες και περιοχή να έχουμε υπόψην μας. Sent from my iPhone using Tapatalk Είμαι στη Νέα Μάκρη! Μένω συντονισμένη λοιπόν! Ευχαριστώ! 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted December 25, 2018 (edited) Υπάρχει μια θέση για αύριο προς Παρνασσό από κόμβο Κηφισιάς (Λαϊνόπουλο), ενδιαφέρεται κανείς; Έκλεισε. Edited December 25, 2018 by panchristo 1 Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
kyr 1,833 Report post Posted December 26, 2018 για αυριο παιζει καμία θεσούλα για Χκπ; 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
kosaitis 689 Report post Posted December 26, 2018 + μια θέση για ΧΚΠ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Krits 1,239 Report post Posted December 26, 2018 Αν είμαι οκ με τον σκατ@βηχα, μεθαύριο Παρασκευή 06:00 αναχώρηση από Κηφισιά. 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Electra 10 Report post Posted December 27, 2018 Αν είμαι οκ με τον σκατ@βηχα, μεθαύριο Παρασκευή 06:00 αναχώρηση από Κηφισιά. Ενδιαφέρομαι!! Πώς θα επικοινωνήσουμε; Quote Share this post Link to post Share on other sites
Krits 1,239 Report post Posted December 27, 2018 Για αύριο πρωί από κόμβο Κηφισιάς (πλατεία σούπερ-μάρκετ Θανόπουλος) υπάρχει μία θέση ελεύθερη. ραντεβού 05:30 και αναχώρηση για Φτερόλακα. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted December 27, 2018 Για αύριο πρωί από κόμβο Κηφισιάς (πλατεία σούπερ-μάρκετ Θανόπουλος) υπάρχει μία θέση ελεύθερη. ραντεβού 05:30 και αναχώρηση για Φτερόλακα. Με το κορίτσι από πάνω θα πας τελικά; Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
Krits 1,239 Report post Posted December 27, 2018 Με timer και electra. Θα έρθεις ρε τομάρι παρέα; χωράμε άνετα 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted December 27, 2018 Με timer και electra. Θα έρθεις ρε τομάρι παρέα; χωράμε άνετα Τετάρτη μάλλον εγώ. Αύριο έχω σοβαρό RV. Να περάσεις τέλεια Νίκο. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Krits 1,239 Report post Posted December 27, 2018 θενκς μαν Quote Share this post Link to post Share on other sites
kyr 1,833 Report post Posted December 28, 2018 Με το κορίτσι από πάνω θα πας τελικά; Sent from my iPhone using Tapatalk μωρη κουτσομπόλα... 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Electra 10 Report post Posted December 28, 2018 μωρη κουτσομπόλα... Κλαίω! Ήταν υπέροχα παιδιά! Φοβερή μέρα! 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
SolKan 133 Report post Posted January 3, 2019 Εάν και το πήρα απόφαση αργά , αύριο 4/1 θα ανέβω Καλαβρυτα , από Γλυφάδα ! Εάν το σκέφτεται κάποιος ας μου στείλει Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Melo 36 Report post Posted January 4, 2019 Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος Για την Κυριακή, χωράνε μέχρι δύο άτομα ακόμη στο αμάξι μου για Παρνασσό ή Καλαβρυτο... Αμήν 2 Quote Ότι δεν μας σκοτώνει… μας κάνει πιο δυνατούς !!! vs Share this post Link to post Share on other sites
Danis Iordanidis 123 Report post Posted January 7, 2019 Παιδιά υπάρχει κανένας για Καλάβρυτα αύριο? Από Αθήνα Χαλάνδρι Sent from my BLA-L29 using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted January 10, 2019 Κυριακή για Παρνασσό υπάρχουν δυο θέσεις!! Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Krits 1,239 Report post Posted January 10, 2019 Ο οδηγός ντουμανιάζει σύννεφα αρωματικού καπνού ; 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted January 10, 2019 Ο οδηγός ντουμανιάζει σύννεφα αρωματικού καπνού ; Όχι όταν συνοδεύεται από την κόρη του!!! [emoji13] Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
koukouroukou 5 Report post Posted January 10, 2019 για κυριακη κανεις απο κιλκις-πολυκαστρο για ελατοχωρι ή καιμακ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Krits 1,239 Report post Posted January 11, 2019 Λοιπόν, το πλάνο έχει Καλάβρυτα για αύριο. Χιονολάστιχα νόου, κάλτσες έχω, τώρα αν είναι και τυχόν και χρειασθεί να σμπρώξουμε γερά για λίγο το έχετε . Μέχρι τρεις χωρἀνε, οι δυό πίσω κάνουν και αγκαλίτσες. 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
aussie 102 Report post Posted January 11, 2019 Είμαι ο ένας απο τους τρεις! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted January 11, 2019 Λοιπόν, το πλάνο έχει Καλάβρυτα για αύριο. Χιονολάστιχα νόου, κάλτσες έχω, τώρα αν είναι και τυχόν και χρειασθεί να σμπρώξουμε γερά για λίγο το έχετε . Μέχρι τρεις χωρἀνε, οι δυό πίσω κάνουν και αγκαλίτσες. Κάτι δεν μου κάθεται καλά με την αριθμητική (4 + πέδιλα Εκτός αν τους βάλεις και τους δύο πίσω και τους πηγαίνει σαν σοφέρ. Όπως και να χει ραντεβού επάνω Περαστικά Καλημέρα Μόλις φτάσετε... 2 Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
Krits 1,239 Report post Posted January 11, 2019 Λοιπόν, το πλάνο έχει Καλάβρυτα για αύριο. Χιονολάστιχα νόου, κάλτσες έχω, τώρα αν είναι και τυχόν και χρειασθεί να σμπρώξουμε γερά για λίγο το έχετε . Μέχρι τρεις χωρἀνε, οι δυό πίσω κάνουν και αγκαλίτσες. EDIT από εμάς ΑΚΥΡΟ το αυριανό καρπούλι Κάτι δεν μου κάθεται καλά με την αριθμητική (4 + πέδιλα Εκτός αν τους βάλεις και τους δύο πίσω και τους πηγαίνει σαν σοφέρ. Όπως και να χει ραντεβού επάνω Περαστικά Καλημέρα Μόλις φτάσετε... βρε μια χαρά χωράνε οι πίσω, και 5 ζευγάρια πέδιλα έχουν μπει. καλά να περάσετε αύριο και τις υπόλοιπες μἐρες. Quote Share this post Link to post Share on other sites