stjarna 1,255 Report post #1 Posted February 18, 2015 πωλειτε το μπουφαν του συλλογου απο το μελος drvag 200 euro size large Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post #2 Posted February 18, 2015 Κιόλας; Quote carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,179 Report post #3 Posted February 18, 2015 και ενα ακομα απο εμενα .μιας και εχω δυο στην ιδια τιμη με του παρα-πανω Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post #4 Posted February 18, 2015 Δύο; τι μέγεθος; Quote carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,179 Report post #5 Posted February 18, 2015 Δύο; τι μέγεθος; λαρτς Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post #6 Posted February 18, 2015 Επαναλαμβάνουμε για άλλη μια φορά. Τις αγγελίες να τις κρατάμε καθαρες. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετική με το προιόν ή ρωτάτε στο παρόν θέμα ή απευθείας με πμ στον πωλητή. 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
bialex 276 Report post #7 Posted February 18, 2015 Θα ήθελα να δοκιμάσω κάποιο απο τα παραπάνω αν και πιστεύω ότι είμαι για XL 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,179 Report post #8 Posted February 19, 2015 Θα ήθελα να δοκιμάσω κάποιο απο τα παραπάνω αν και πιστεύω ότι είμαι για XL δοκίμασε καποιο μπουφαν απο τα παιδια - που εχουν ..απο τα νότια Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
GiGi 3,457 Report post #9 Posted February 19, 2015 (edited) Θα ήθελα να δοκιμάσω κάποιο απο τα παραπάνω αν και πιστεύω ότι είμαι για XLΑς μην χαλάμε την αγγελία. Εχω large να δοκιμασεις, τριτη-Τετάρτη ισως μπορω να βρεθούμε. Αλλιως αν γίνει συνάντηση την Τετάρτη, έρχεσαι και κατεβάζει κάποιος και ενα xl να συγκρίνεις κιόλας Edited February 19, 2015 by GiGi 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
bialex 276 Report post #10 Posted February 19, 2015 Θα με βολεβε στο ΧΚΚ να γίνει η Δοκιμή. Πιστεύω κάποιον θα πετυχω. Πωληται και το XL ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
GiGi 3,457 Report post #11 Posted February 19, 2015 (edited) Θα με βολεβε στο ΧΚΚ να γίνει η Δοκιμή. Πιστεύω κάποιον θα πετυχω. Πωληται και το XL ?Α σορυ νόμιζα ήσουν Αθήνα. Το 3ήμερο θα ειμαστε Καρπενήσι για την κοπή της πίτας πολλοί, αν ωστόσο πετύχεις κανέναν σταματα τον και δοκίμασε το. Οχι η αγγελία ειναι μονο για large και λαρτς. Edited February 19, 2015 by GiGi 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post #12 Posted February 19, 2015 Τα σχόλια για το μπουφάν Vist θα τα βρείτε εδω. Θα ξαναεπαναλάβω ότι οι αγγελίες πρέπει να παραμείνουν καθαρές 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
kyr 1,833 Report post #13 Posted October 17, 2018 Ξεθάβω κ ερωτώ, το μπουφάν πωλείται ακόμη; Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post #14 Posted October 18, 2018 Λόγω αλλαγής μεγέθους μου, οικογενειάρχης πλέον, πωλείται και το δικό μου. Μ. 200 ευρώ. 1 Quote carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,179 Report post #15 Posted October 18, 2018 ειμεθα παντα η φθηνωτερη 140 ευρο 1 Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,710 Report post #16 Posted October 18, 2018 Άλλο το μπουφάν του προέδρου και άλλο του ΚΑΤ όνομα πρ´οεδρου 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,179 Report post #17 Posted October 18, 2018 Θα Και το μπουφάν από τον παραπροεδρο μηδέν φθορά λόγο μη χρήσης της 1 Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,179 Report post #18 Posted October 19, 2018 επωλήθη- το μπουφαν καλοφόρετο- γιατρε μου 6 Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
gianis50 1,869 Report post #19 Posted October 19, 2018 Προεδρε μολις την πατησες!!και εγω και εσυ....εγω γιατι εχασα ενα μπουφαν τοσο καλο που θα επαιρνα απο εσενα τζαμπα.....και εσυ γιατι για μολις 140ε εχασες την ευκαιρια να σε διαφημιζω στις Αλπεις ολη την σεζον (αφου βεβαια θα ειχες γραψει στην πλατη του μπουφαν....ΣΚΑΦΟΤΕΧΝΙΚΗ και τα μυαλα στα καγκελα!!) 6 Quote μην κανεις παρεα με γαλοπουλες αν θελεις να πεταξεις με αετους Share this post Link to post Share on other sites